Cum să ajutați la prevenirea unei infecții cu tatuaje

AutmBlanche este scriitor online de mai bine de 9 ani și împărtășește sfaturi despre îngrijirea tatuajelor.

Majoritatea infecțiilor cu tatuaje sunt bacteriene și nu apar de obicei la magazinul de tatuaje. Aflați cum puteți ajuta la prevenirea unei infecții, îngrijind mai bine tatuajul acasă.

Majoritatea infecțiilor cu tatuaje sunt bacteriene și nu'De obicei, apar la magazinul de tatuaje. Aflați cum puteți ajuta la prevenirea unei infecții, îngrijind mai bine tatuajul acasă.

Imagine de Aamir Mohd Khan de la Pixabay

Tatuajele se infectează la magazin?

Dacă un tatuaj se infectează, de obicei se va întâmpla după ce părăsiți studioul de tatuaje. Foarte rar este artistul'vina lui. Infecțiile pot fi virale sau bacteriene, dar majoritatea infecțiilor tind să fie bacteriene și sunt ușor de prevenit.

Cu toate acestea, puteți obține unele infecții virale de la studioul de tatuaje. Artiștii au responsabilitatea de a fi cât mai curat și steril posibil, dar, în cele din urmă, sună la cine primește banii tăi.

Semne de avertizare în studio

 • Dacă observați sânge sau cerneală vărsată pe podea, realizați-vă că acesta este un pericol pentru siguranță într-un mediu în care veți fi tatuat..
 • Căutați praf și chiar vedeți dacă artistul are alimente sau băuturi lângă zona de lucru.
 • În mod ideal, zona ar trebui dezinfectată după fiecare tatuaj, dar în zilele aglomerate acest lucru nu este întotdeauna'nu este posibil.

Generalul 'îngrijire' unui studio de tatuaje reflectă adesea și calitatea muncii. Dacă o mare mândrie este luată de artiști sau de proprietar, atunci aceasta se va reflecta în mediu.

Cum sfârșesc oamenii cu infecții

O infecție bacteriană este cel mai probabil probabil vina ta din momentul în care ieși pe ușă, dar poți împiedica să vi se întâmple. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale infecțiilor:

 • Nu spălați tatuajul suficient sau deloc.
 • A fi în preajma multor oameni bolnavi.
 • Înot cu un tatuaj proaspăt, mai ales în lacuri sau iazuri.
 • Dormiți pe cearșafuri murdare și folosiți prosoape murdare.
 • Lăsând alți oameni să-și atingă noul tatuaj înaintea acestuia's-a vindecat.
 • Atingându-și propriile tatuaje cu mâinile murdare (celor care primesc tendința le place să le placă 'simțiți-vă' tatuajul).
 • Nu utilizați produse de îngrijire după tatuaje adecvate.
 • Spălarea vaselor, spălarea toaletelor etc., cu tatuaje pe mâini sau încheieturi.
 • Folosind unguente sau produse petroliere contaminate, cum ar fi un borcan de vaselină în care altcineva a avut mâna murdară.
 • Simplu ol' ghinion.

Prevenirea unei infecții bacteriene

Îngrijirea adecvată este primul lucru pe care îl puteți face pentru a preveni o infecție a tatuajului. Păstrarea unui tatuaj curat poate fi un pic o corvoadă, dar cu cât sunteți mai anal, cu atât aveți mai puține șanse'Mă voi infecta.

Folosiți săpun antibacterian

Săpunul antibacterian (nu o săpun) este o parte importantă a îngrijirii după tatuaje. Unii oameni îți vor spune că și-au pus produse pe bază de jeleu pe tatuaje. Acest lucru ajută la prevenirea pătrunderii gunoiului în rana deschisă, dar poate afecta timpul de vindecare și calitatea tatuajului. Curățenia este mult, mult mai importantă decât unguentele.

Ce zici de lotiunile pentru tatuaje?

Există câteva loțiuni și balsamuri făcute special pentru tatuaje și toate vin cu recenzii mixte. Personal, le găsesc pe toate asemănătoare și le folosesc, ei bine … uneori. O altă alternativă sunt loțiunile fără parfum. Unii artiști vor recomanda chiar să lase tatuajul 'a respira' și uscat la aer. Totuși, acest lucru poate deveni mâncărime și dureros.

Liniile directoare pentru evitarea infecțiilor

Pentru a fi practic fără infecții, încercați să urmați câteva dintre aceste linii directoare:

 • Când vă spălați tatuajul, folosiți un săpun antibacterian.
 • Dacă tatuajul îți freacă hainele și le speli doar o dată la câteva zile, atunci învață cum să speli ceva!
 • Don'Nu cădeați într-un lac sau iaz sau mlaștină. Tatuajele sunt răni deschise.
 • Don'Nu-ți expune tatuajul la orice nu ai vrea'nu-ți pune gura.
 • Don'Nu folosiți folie de plastic, deoarece mulți oameni vă pot sfătui. Dacă există bacterii în zonă, folia de plastic oprește tatuajul să nu mai primească aer, iar bacteriile se vor răspândi.
 • Dacă îți murdărești accidental tatuajul, spală-l imediat.
 • Don't uscați cu prosoape murdare.
 • Practicați o bună îngrijire după tatuaje.

Dacă ați văzut vreodată serialul de televiziune Monk, vă garantez că personajul "Domnule călugăr" în acel spectacol nu s-ar face niciodată o infecție a tatuajului. Gândește-te la tatuajul tău în mentalitatea Monk.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

duwane pe 18 noiembrie 2014:

Infecțiile sunt grave și există multe tipuri de infecții, cel mai bun mod de a face'Am văzut reducerea infecțiilor http://tatbalm.net îngrijire ulterioară, nu numai că am'Am văzut că ucide complet infecțiile, reduce și mâncărimea, o cauză majoră a infecțiilor. Principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor îl folosesc este că reduce timpul de vindecare în aproximativ jumătate. Îmi plac numeroasele straturi de protecție suplimentară.