Ce trebuie să faceți înainte de a vă face un tatuaj

În calitate de comentator și scriitor de tatuaje, mă bazez pe experiența mea personală și pe timpul meu de lucru într-un studio de tatuaje.

O listă de lucruri de făcut pentru a vă pregăti pentru a vă face un tatuaj.

O listă de lucruri de făcut pentru a vă pregăti pentru a vă face un tatuaj.

Tom PREJEANT prin Unsplash; Canva

Să-ți faci un nou tatuaj este ca și cum ai face o procedură medicală minoră. Pielea dvs. este pătrunsă de ace în mișcare rapidă care depun cerneală sub stratul superior. Odată finalizat, tatuajul dvs. este de fapt o plagă deschisă, predispusă la infecții și care necesită îngrijire.

Nimeni în mintea lor dreaptă nu s-ar prezenta la o procedură medicală fără să fi urmat medicul'Recomandări de îngrijire prealabilă. Și, cu siguranță, ar urma toate instrucțiunile ulterioare de îngrijire ulterioară pentru a se asigura că rana se va vindeca bine și nu va necesita nicio intervenție medicală suplimentară.

Luându-te în considerare'sunteți pe punctul de a cheltui o sumă destul de bună de bani pe noua dvs. piesă de artă corporală, ea'E inteligent să înveți cum să:

 • pregătește-te și corpul tău pentru tatuaj – cu cât ești mai confortabil și pregătit, cu atât vei putea sta mai mult.
 • ai grijă de tatuajul tău odată ce tu'am făcut-o; ajuta la evitarea infecțiilor, astfel încât tu'Mă voi vindeca fără nici o pagubă.
 • investește în loțiuni de îngrijire ulterioară și într-o spălare antibacteriană.

O pre-îngrijire și o îngrijire corespunzătoare vor ajuta la întregul proces de vindecare a tatuajelor și vor preveni decolorarea și pierderea cernelii.

Tatuaj schelet picioare, tatuaj punct pe mascul

Tatuaj schelet picioare, tatuaj punct pe mascul

Alvaro Flores

Consultare pre-tatuaj cu artistul tău

Aranjați o consultație de pre-tatuaj cu artistul pe care l-ați ales. Întâlnirea dvs. ar trebui să aibă loc în studioul unde vă veți face noul tatuaj.

Această întâlnire vă oferă posibilitatea de a vizita studioul în sine. Vedeți unde veți sta, aflați care sunt procedurile lor de control al infecțiilor și adresați-vă orice întrebări.

Unul dintre principalele motive pentru consultarea pre-tatuaj este acela de a discuta despre designul noului tău tatuaj și poziționarea acestuia pe corpul tău. Artistul dvs. poate desena o schiță rapidă a formei membrului dvs. pe o bucată mare de hârtie pentru o referință de dimensiune. Acest lucru se poate face dacă vor să-ți deseneze în prealabil designul pe un șablon pentru momentul sosirii.

Descrieți artistului dvs. de tatuaje simțul sau tema pe care doriți să o aibă tatuajul dvs. Exprimați opțiunile de culoare, dimensiune și plasare. Aduceți orice material de referință pe care îl aveți, inclusiv imagini, culori și exemple.

Amintiți-vă, acesta este tatuajul dvs. Fă ce vrei cu el, dar ia în considerare artistul'Sugestii și opinii profesionale. Pentru asta le plătiți în cele din urmă: abilitatea, cunoștințele și experiența lor anterioară cu tatuajul.

După ce ați discutat despre proiectarea dvs., asigurați-vă că puneți toate următoarele întrebări.

 1. Aproximativ cât va costa acest tatuaj?
 2. Cât timp estimați că va dura?
 3. Cât va dura fiecare sesiune?

Tatuaj de fată pe umăr

Tatuaj de fată pe umăr

Katia Somerville

Ce să mănânci și să bei înainte și după întâlnirea cu tatuajul

Când un tatuaj este cernelit, multe ace mici străpung pielea de multe ori. Acest lucru poate crea sângerări nedorite. Pentru a evita sângerările excesive și daunele potențiale…

 • nu beți alcool Cu 24 – 48 de ore înainte de sesiune,
 • nu consuma cafea, și
 • nu luați aspirină pentru ameliorarea durerii.

Alcoolul, cafeaua și aspirina sunt în mod obișnuit diluanți de sânge cunoscuți și ar putea duce la sângerări suplimentare nedorite.

Bea o mulțime de lichide sănătoase, cum ar fi…

 • apă
 • supă
 • sucuri
 • Ceaiuri din plante

Este extrem de important să vă mențineți nivelurile de lichide în timp ce sunteți tatuat, deoarece deshidratarea va intensifica disconfortul, vă va da dureri de cap și vă va face să vă simțiți rău.

Noaptea precedentă nu este o noapte de petrecere. Va trebui să obțineți o noapte întreagă'e somn.

Alimente: Creșteți consumul de alimente care conțin vitamina C, cum ar fi citricele și legumele dulci, cum ar fi cartoful dulce, conopida și broccoli. Acest medicament natural de la Mama Natură ajută corpul'Procesele de reparare și recuperare a țesuturilor.

Nu săriți masa înainte de a participa la programare. Asigurați-vă corpului cu multă hrană și combustibil pentru a rezista câteva ore bune pe masa tatuajelor.

Odata ce tu'Ți-am primit tatuajul, îți cresc consumul de usturoi și ceapă. Mulți naturaliști cred că ajută la vindecare datorită proprietăților lor antimicrobiene.

Rezistă la consum…

 • produse lactate: lapte, brânză, smântână etc.
 • hrana procesata
 • zahăr

Acest lucru se datorează credinței că încetinesc corpul'Procesul de vindecare.

Steampunk, ceasornicar, tatuaj 3D

Steampunk, ceasornic, tatuaj 3D

Ce să purtați și să aduceți la sesiunea dvs. de tatuaj

 • Purtați îmbrăcăminte confortabilă, care oferă acces ușor la partea corpului, făcând tatuajul.
 • Luați o pereche suplimentară de șosete curate de purtat. Asigurați-vă că ei'este spălat și nu este plin de găuri.
 • Aveți un sacou sau un pulover suplimentar pentru când începeți să simțiți frigul. Uneori, mai ales când tu'Dacă ai o sesiune lungă de tatuaje, corpul tău va începe să tremure. Aceasta este o indicație că corpul tău intră în șoc. Ținerea caldă vă va ajuta să vă minimizați disconfortul.

Câteva alte articole pe care trebuie să le luați în considerare pentru a le pune în geantă:

 • muzică și căști
 • tic-tac-uri sau mentă pentru respirație
 • sticlă de apă
 • gustări și ciuguliri
 • schimbare de haine
 • cremă de îngrijire după tatuaj
 • o persoană de asistență (dacă studioul dvs. o permite)
 • aparat foto

Cum să vă pregătiți corpul pentru un tatuaj

În timpul sesiunii, tu și artistul dvs. vă veți ridica unul în celălalt'Spațiul personal pentru câteva ore. Aceasta include scoaterea bucăților goale și respirația reciprocă'aerul.

Faceți efortul de a fi un client atent și igienic. Don'Nu fii clientul cu parfum funky al tatuatorului tău'cosmaruri. Deci, înainte de a pleca de acasă, asigurați-vă că…

 • spala-te pe dinti.
 • dus cu săpun.
 • purtați haine proaspete și curate.
 • aduce Tic-Tacs sau mentă pentru respirație.
 • don'Exagerați deodorantele, parfumurile sau coloniile.
 • legați-vă părul într-o coadă de cal.
 • dacă picioarele tale miros a moarte, don'nu-ți scoți pantofii.

Nu ai vrea'Nu cred că eu'Ar trebui să introduc acest paragraf, dar întrebați-l pe tatuatorul dvs. despre oamenii urât mirositori pe care ei'A trebuit să lucrez…!

Tatuaj complet pe piept pe bărbat

Tatuaj complet pe piept pe bărbat

Steve Cross – tatuaj Korpus

Proceduri și produse pentru îngrijirea după tatuaje

Pe lângă faptul că îți faci de fapt tatuajul, îngrijirea eficientă a tatuajelor este cel mai important aspect al procesului. Vindecarea tatuajului poate dura până la o lună, uneori mai mult.

Urmați pașii de îngrijire ulterioară de mai jos.

 1. Cumpărați o cremă sau o loțiune bună de îngrijire ulterioară înainte de programare.
 2. Cereți-i artistului să folosească crema de îngrijire post-furnizată furnizată odată ce a finalizat tatuajul.
 3. Păstrați-vă tatuajul înfășurat de când părăsiți studioul de tatuaje, până ajungeți acasă și într-un mediu curat.
 4. Spălați toată plasma și cerneala, cu un săpun antibacterian, în decurs de una până la două ore.
 5. Aplicați cremă de îngrijire ulterioară.
 6. Înfășurați-vă tatuajul atunci când sunteți'purtați haine iritante sau strânse care vă pot freca și deteriora tatuajul. Înfășurați și tatuajul pentru culcare în primele trei până la cinci zile.
 7. Asigurați-vă că există mult timp în care tatuajul dvs. nu este înfășurat și este expus la aer curat și proaspăt.
 8. Evitați murdăria și infecțiile.

Pentru mai multe informații și sfaturi despre îngrijirea ulterioară, citiți Cum să curățați și să tratați noul meu tatuaj?

Tatuaj pe piept pe fată

Tatuaj pe piept pe fată

Tenielle Sadd

Iată unde considerați că tatuajele sunt pentru viață și toate celelalte jazz, eu nu'Nu trebuie să treci peste asta, ar fi trebuit să te gândești deja la acest fapt.

Tatuarea feței, a mâinilor sau a gâtului poate fi într-adevăr un loc de muncă. Unii artiști nu vor tatua aceste zone dintr-un motiv, dar asta'e afacerea ta dacă ești tu'mă duc acolo.

Acum, tatuajele doare. Da, o grămadă de ace sunt curățate în mod repetat peste pielea ta, nu este într-adevăr o ocazie veselă. Există produse disponibile care vă vor ajuta să vă reduceți durerea și disconfortul. daca tu'sunteți curioși cu privire la produsele amorțitoare, luați în considerare citirea How to Get a Tattoo and Not Have It Hurd: Tattoo Numbing Cream și Dr Numb.

Tatuajele bune nu sunt'Nu sunt tatuaje ieftine și ieftine'bine. Asigurați-vă că găsiți un bun artist de tatuaje oriunde în lume, dacă doriți tatuajul viselor voastre.

Noroc cu noul tău tatuaj. Sper că totul va merge bine și vă va plăcea noua piesă de artă corporală dobândită!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului, și nu înlocuiește diagnosticul, prognosticul, tratamentul, prescripția și / sau sfaturile dietetice ale unui profesionist din domeniul sănătății autorizat. Medicamente, suplimente și remedii naturale pot avea efecte secundare periculoase. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați-vă cu un furnizor calificat individual. Căutați ajutor imediat dacă vă confruntați cu o urgență medicală.

Comentarii

dinah pe 28 martie 2019:

Sunt fanul tau

Anne (autor) din Hobart, Tasmania ~ Australia. (Un pic rupt fundul AUS) pe 03 ianuarie 2014:

Multe mulțumiri dragonflycolor! în cele din urmă l-am readus la numerele corecte și la 90's! PHEW 🙂

dragonflycolor pe 03 ianuarie 2014:

Acest hub NU este cu siguranță un 1!