Cât costă un tatuaj?

Whitney este expert în piercinguri și tatuaje, cu experiență în lumea modificării corpului.

Aflați despre factorii care influențează prețul unui tatuaj, cum ar fi plasarea, arta originală și dimensiunea.

Aflați despre factorii care influențează prețul unui tatuaj, cum ar fi plasarea, arta originală și dimensiunea.

Annie Spratt prin Pixabay

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le aud – în plus "O să doară?" și "Ce ar trebui să primesc?"-este, "Cât va costa?" Răspunsul scurt este: Depinde!

Prețul unui tatuaj depinde de o serie de elemente (a se vedea răspunsul lung de mai jos), așa că'Este imposibil să arunci doar o sumă de dolari. Este întotdeauna mai bine să cereți artistului dvs. o estimare corectă mai întâi, dar totuși, iată factorii care vor juca un rol în costul total al tatuajului dvs. permanent.

Ce costă de obicei un tatuaj?

Magazinele de tatuaje încarcă în mod obișnuit cu ora, iar artiștii de calitate percep în general între 100 și 250 USD pe oră (150 USD pe oră este standardul industriei). Un manșon complet ar putea dura peste 15 ore: la 150 USD pe oră, ar putea ajunge să coste 1500 USD, fără a include bacșișul.

Majoritatea magazinelor au o taxă minimă de aproximativ 100 USD, astfel încât, chiar dacă doriți doar un design mic și simplu care să dureze mai puțin de o oră, trebuie totuși să plătiți taxa minimă.

Estimări brute: 10 USD per inch pătrat

Dacă nu vorbiți cu artistul și nu obțineți o ofertă, puteți'Nu știu sigur cât de mult'Voi ajunge să plătesc, dar pentru a face o estimare aproximativă, tu'Voi plăti probabil aproximativ 10 dolari pe inch pătrat. Deci, dacă designul dvs. este 5" de 5", s-ar putea să plătiți în intervalul de 250 USD. Un imens 8" cu 10" piesa din spate ar putea costa mai mult ca 810 USD.

Tatuaje text: Cei cărora li se face tatuaj text ar putea dori să știe cât va costa fiecare literă, dar artiștii nu percep taxe prin scrisoare. Nu există un standard industrial pentru prețul textului tatuat, deoarece depinde de fontul, dimensiunea, detaliile și locația textului. În general, artiștii taxează pe oră, deci tu'Va trebui să cer o estimare pentru cât timp va dura tatuajul dvs. text.

Tatuaje mici: Pentru modele mici care durează mai puțin de o oră sau tatuaje de dimensiuni medii care durează mai puțin de două, artistul va cita adesea o taxă forfetară în față.

Un tatuator care lucrează pe brațul unui patron. Unde pe corp alegeți să vă așezați tatuajul poate influența cât costă.

Un tatuator care lucrează pe un patron's brațul. Unde pe corp alegeți să vă așezați tatuajul poate influența cât costă.

Allef Vinicius

Ce factori determină prețul unui tatuaj?

 • Plasament: Unde decideți să plasați tatuajul pe corpul dvs. face diferența, deoarece unele pete sunt mai greu de lucrat decât altele. De obicei, locurile mai sensibile (picioare, mâini, organe genitale, stern și gât) sau locuri greu accesibile vor costa mai mult.
 • Flash sau artă originală: Majoritatea artiștilor calculează timpul petrecut proiectând tatuajul în costul total. Dacă alegeți blițul chiar de pe perete, artistul trebuie doar să copieze și să modifice mai degrabă decât să vină cu un design original, personalizat, astfel încât blițul va costa de obicei mai puțin.
 • Proiecta: Cu cât designul este mai elaborat, cu atât vă va costa mai mult, deoarece va necesita mai mult timp, abilitate și concentrare. (Pentru idei de design, citiți Unde găsiți inspirația pentru tatuaje.)
 • Culori: Cu cât designul implică mai multe culori, cu atât va costa mai mult.
 • Mărimea: Desigur, tatuajele mai mari sunt mai scumpe, deoarece necesită mai mult timp.
 • Timp: Unele magazine de tatuaje percep o rată orară, astfel încât prețul final depinde de cât durează.
 • Artistul'abilități, reputație și experiență: S-ar putea să găsiți un prieten care să vă tatueze gratuit, dar nu'Nu fi surprins dacă un artist priceput percepe 200 USD sau mai mult pe oră. Dacă un artist este binecunoscut, este larg mediatizat și are o mare reputație, acesta poate percepe mai mult. Amintiți-vă că artiștii veterani vor lucra probabil mai repede decât noobs, așa că, deși taxează mai mult pe oră, s-ar putea să facă treaba mai repede. (Pentru a afla mai multe, citiți Cum să alegeți un artist de tatuaje.)
 • Locație: Prețul va varia în funcție de locație, magazin și artist. De exemplu, centrele urbane tind să aibă prețuri mai mari decât saloanele din mediul rural îndepărtat, și dacă aveți'călătorești în străinătate, tu'Voi găsi o gamă largă de costuri.

Dă-i întotdeauna sfatul artistului tău pentru munca lor!

Dă întotdeauna sfatul artistului tău pentru munca lor!

Julia Giacomini

Care sunt costurile ascunse ale unui tatuaj?

Dincolo de factorii menționați deja, există unele costuri ascunse implicate în realizarea unui tatuaj, lucruri pe care nu le faci'În mod normal, țineți cont de prețul de achiziție, dar adăugați. Iată câteva lucruri suplimentare pentru care ar trebui să vă așteptați să plătiți:

 • Trebuie să-ți dai un sfat artistului tău de tatuaje?

  Da, da, și 15% este media. Don'Nu fi ieftin și pretinde că nu te cunosc'Trebuie să dați bacșiș, luați în calcul cel puțin 15% în plus din costul total.

 • Îngrijirea ulterioară costă mult?

  Imediat după tatuaj, va trebui să aveți un săpun antibacterian ușor și unguent pentru vitamina A și D. În plus, tu'Va trebui să vă protejați pielea cu protecție solară pentru tot restul vieții, pentru a preveni căderea cernelii. Citiți celălalt articol despre îngrijirea ulterioară pentru mai multe informații.

 • Retușurile costă suplimentar?

  Tatuajele se estompează indiferent de cantitatea de protecție solară pe care o folosești și, inevitabil, de tine'Vreau să mă întorc înapoi și să aplic din nou cerneala pentru a lumina și clarifica designul. Unii artiști fac acest lucru gratuit, dar unii te vor percepe.

 • Dar depozitul nerambursabil?

  Acest lucru a câștigat'Nu te afectează dacă îți faci tatuajul, dar totuși ar trebui menționat aici. La majoritatea magazinelor vă asigurați întâlnirea cu o sumă nerambursabilă care este dedusă din costul total la final, dar dacă nu'Nu apare, nu'Nu-l recuperați.

 • Dar eliminarea cu laser?

  Poti'Nu vă imaginați niciodată că nu vă iubiți tatuajul, dar în viitor doriți să luați în considerare cu seriozitate cât costă îndepărtarea tatuajului. A-ți scoate un tatuaj este mult mai scump decât să-ți pui unul. Costul eliminării cu laser poate varia de la câteva sute de dolari până la mii. Prețul depinde de mărimea, tipul și locația tatuajului și de numărul de vizite necesare pentru îndepărtarea completă. Amintiți-vă că, în general, asigurarea medicală nu'Nu plătiți pentru acest lucru, deoarece este considerat cosmetic.

Ce'Diferența dintre un tatuaj ieftin și unul scump?

Dacă acesta este primul tău tatuaj, vei dori să te asiguri că vei găsi un artist bun, nu doar cel mai ieftin.

 • Cereți prietenilor și familiei recomandări personale.
 • Dacă cineva are un tatuaj pe care îl admiri, nu'Nu vă fie frică să întrebați de unde au luat-o. (Dar gândiți-vă de două ori la copierea altcuiva'tatuaj!)
 • Vizitați magazinele de tatuaje sau mergeți online pentru a răsfoi portofolii.

Doriți să vă asigurați că obțineți banii'Merită, mai ales că dacă ai un tatuaj care arată la fel de ieftin pe cât a costat, tu'Probabil voi ajunge să cheltuiesc bani în plus pentru a-i scoate. Gandeste-te la asta:

 • Artistul A percepe 100 USD pentru o calitate slabă.
 • Artistul B percepe 200 USD pentru o calitate medie.
 • Artistul C percepe 150 USD pentru o calitate decentă (mai bună decât media).
 • Artistul D percepe 250 USD pentru o calitate excelentă.
 • Eliminarea tatuajelor cu laser costă între 200 și 500 USD pe sesiune și ar putea fi necesare mai multe tratamente.

Care tatuaj sună ca cea mai bună ofertă? Decizia finală depinde de tine.

Datorită dimensiunii, culorii și detaliilor sale, acesta ar fi un tatuaj mai scump.

Datorită dimensiunii, culorii și detaliilor sale, acesta ar fi un tatuaj mai scump.

Comentarii

Sindhu pe 27 august 2019:

Cât costă tatuajul pe centimetri

Mike pe 14 august 2019:

Cred că 150 USD / oră și 15 ore nu sunt 150 USD pentru o mânecă. Ar fi trebuit să fie în medie 2.250 USD

NannyBoo pe 27 octombrie 2018:

Omule, tu'matematica este cea mai rea. Știi acolo'e un calculator pe cutia de calcul, corect. Mai ales că postarea este despre costuri…

michael jordan pe 10 octombrie 2018:

vreau un tatuaj de dragon

James pe 06 septembrie 2018:

Prețurile tatuajelor atunci când ești'Vorbim despre calitate nu este'De fapt, cel mai mult petrecut pe un singur tatuaj a fost 200 și am văzut câteva tatuaje care au costat mai mult la alte magazine care arată ca cele de casă, trebuie doar să verificați artistul și să vedeți ce au'Am terminat și lucrez cu ei. Crede-mă, o mulțime de mari artiști vor încărca un tatuaj de 5 pe 5 pentru 150 cu o calitate excelentă, trebuie doar să faci cercetarea.

jay pe 28 august 2018:

Vreau o stea mică pe mâna mea cât va costa asta?

Tharu pe 03 mai 2018:

cât ar costa scrierea a două scrisori

varun pe 03 aprilie 2018:

cât a costat tatuajul de culoare 4 inci

Elizabeth pe 28 octombrie 2017:

Vreau un semn infinit care să conțină cuvântul familie cât mă costă asta? Cerneală indiană neagră?

Cheyenne pe 04 octombrie 2017:

Bună, chiar vreau un tatuaj și vreau cu adevărat acest anume, mă puteți ajuta, am decis că am 18 ani și vreau să știu cu adevărat pe care ar trebui să-l aleg bine. sunt prietenii mei numele i'Mă întâlnesc cu el de 4 ani, o relație reală foarte lungă și se numește John, vreau doar să știu toți 'Sfatul lui, dar știu ce veți spune despre numele pe care un nume nu îl poate obține niciodată numai dacă vă dați drumul și asta'Ce mi-au spus mulți prieteni ai mei ……. …………

Taylor pe 27 august 2017:

Vreau trei fluturi pe coapsa mea'Voi avea culoarea pietrei de naștere a tatălui meu, a mamei și a prietenului apropiat care tocmai a murit'Voi avea doar 4 inci lungime și orizontale și fiecare fluture va deveni mai mic și va avea 3 inci pe 3 inci și apoi 2 inci pe 2 inci

chintu pe 04 iulie 2017:

Îmi tatuez mâna pe încheietura mâinii și tatălui cu litere cu culoare

Karina pe 24 iunie 2017:

În felul în care taxezi atâția bani pentru un tatuaj

Courtney pe 09 mai 2017:

Vreau un mic tatt de 3 păsări pe încheietura mâinii, nu vreau'Nu știu cât va costa.

Kimberly pe 23 aprilie 2017:

Locuiesc în Hammond la cât de multe nume pe braț

shannon whitehead pe 16 februarie 2017:

Acesta este primul meu tatuaj și vreau un tatuaj de nume pe ceafă Cât? cat ar dura? numele are 5 litere

Brittney pe 04 ianuarie 2017:

cât ar costa un tatuaj care spune Live in Braille pe încheietura mâinii mele

Serpentina pe 13 august 2016:

Vreau un simbol 1×1 Hallows Deathly pe pieptul meu și un 2×4 "Mereu." -S.S. pe fundul meu. Cât ar costa asta?

Sarah pe 10 iunie 2016:

Vreau ca numele fiilor mei să fie pe spatele meu. Kayden-Riley știe cineva cât va costa

Michelle D. pe 09 martie 2015:

Cât mă va costa să am un tatuaj de trandafir pe piciorul meu?

Zach pe 15 iulie 2014:

Am desenat manual un manșon care va fi complet negru și un tatuaj pe spate, care are doar trei culori peste design și va avea aproximativ 2 metri peste spate sau cel puțin 1'6". Ce'e cea mai bună estimare pentru așa ceva? Doar cel mai rău scenariu.

nu'nu contează pe 21 aprilie 2014:

haha im 14 tocmai mi s-a tatuat. ce părinți grozavi am

Tenaro pe 8 martie 2014:

Nu veți ajunge nicăieri mai aproape decât o estimare largă care solicită prețuri online.

Singurul mod de a ști este împreună fundul tău într-un magazin de tatuaje, cu o imagine a tatuajului exact pe care ți-l dorești și întreabă-l pe artist cât va costa.

De asemenea, makayla … OMG de unde ți-ai învățat gramatica??

Alex Lungleng pe 06 martie 2014:

Orice Tatoo care vă place, costul său pe inch pătrat Rs, 500 dacă doriți'Sunt interesat de mine'Sunt un bun artist bine pregătit și eu'Am clienți buni.

Srushti Bhujbal pe 02 octombrie 2013:

Vreau să mă tatuez la încheietura mâinii cu 3 cuvinte și un fluture mic și colorat, cât costă asta

selvan pe 27 august 2012:

Vreau să-mi fac tatuaje pe piept, cu un nume simplu, doar ce costă centimetri, vă rog să-mi trimiteți un răspuns r sunați la numărul 9769480724 mulțumesc

Whitney (autor) din Georgia pe 16 august 2012:

Nu ar trebui'nu cauzează probleme. Nu am auzit niciodată de probleme cu deplasarea cernelii de tatuaj din cauza creșterii părului

Jakamar pe 15 august 2012:

Ei bine, m-am gândit că aș face sau vor face despăduririle. Problema este când crește din nou. Acest lucru creează alte probleme decât ar putea părea puțin neclară. 😉

Whitney (autor) din Georgia pe 14 august 2012:

vor rade zona înainte de tatuare.

Jakamar pe 14 august 2012:

Toate exemplele I'Am văzut, zonele sunt practic libere de păr. Eu'Acum sunt hirsute, dar am o acoperire ușoară pe spatele gambei mele. Va fi aceasta o problemă??

Prost pe 8 iulie 2012:

Cât costă un tatuaj?

Glumeam!!

spelbee pe 5 iulie 2012:

eu'Mi-ar plăcea să am numele copiilor mei pe coapse – ar costa asta mai mult în italiană ?

Paige pe 17 mai 2012:

Cât de mult ar costa o cruce medie cu formulări care se învârt în jurul părților superioare și laterale de pe umărul stâng???

D pe 26 martie 2012:

pentru toată lumea de aici care întreabă cât de mult … nu suntem tatuatori, deci nu vă putem spune. Dar un pic de sfaturi, du-te la un magazin de tatuaje, spune-le ce ești tu'Ne gândim să obținem și îi întrebăm care este tariful orar … nu cât va costa. orice artist care doar îți dă un preț sau încearcă să-ți dea un " afacere specială", nu vă va oferi tatuajul de înaltă calitate pe care îl doriți. lăsați-i să întocmească o schiță brută și lăsați-i să-și facă o idee aproximativă despre orele necesare. un magazin mediu mai bun decât decent va percepe aproximativ 100 de dolari pe oră. ar putea părea ridicat, dar veți obține ceea ce plătiți, dacă nu aveți suficienți bani, așteptați și economisiți'O să merit până la urmă.

Nancy pe 21 martie 2012:

Îmi place cum toată lumea întreabă cât de mult vor costa tatuajele lor, când articolul spune practic că depinde.

Sfatul meu? Du-te să vorbești cu un tatuator sau cu zece dintre ei … Nimeni altcineva nu va putea să răspundă la aceste întrebări cu nicio acuratețe.

Eric pe 13 martie 2012:

Câtă doză a costat un tatuaj de 7 cuvinte ?

B mare pe 02 martie 2012:

Vreau un trandafir care să-mi urce în spate cu multe culori

Preț?

NewInk740 pe 15 februarie 2012:

Tocmai am primit o cruce care atinge lungimea mijlocului de la cot la încheietura mâinii și lățimea, brațele ajung de la mijlocul brațului superior până la mijlocul brațului inferior. Crucea are trandafiri care cresc și un citat pe care îl prefer din Biblie. Cerneala este complet neagră, cu nuanțe. O mulțime de detalii, dar eu sunt ale mele dintr-un xtra hygenic în magazinul de acasă. Nu sfătuiesc pe nimeni să meargă la un magazin acasă din motive de hygein, dar din fericire pentru mine, mi-am cunoscut artistul de aproape 15 ani și ea este curată, profesională și un artist uimitor. Am plătit 175 pentru al meu, dar într-un magazin mi-ar fi costat aproximativ 250 de buks. Cu cât mai multe detalii, cu atât este mai mare prețul.

bob pe 07 decembrie 2011:

Acesta va costa între 50 și 1.000.000 de dolari.

afb.smurf pe 29 noiembrie 2011:

unde este cel mai bun loc pentru a lua o tat?

Vreau câte una pe fiecare antebraț…

Mă gândesc la simbolul japonez pentru dragoste, în negru, poate 2in mare…

cost???

Ashlie A D pe 28 noiembrie 2011:

Am două tatuaje și nu au făcut-o'T ies cel mai mare. pentru al treilea meu vreau să merg la LA ink și să obțin un desen al meu. are multe detalii și ea'E cam mare și vreau asta pe gleznă. oricine presupune cât ar costa?

Murrsive pe 21 noiembrie 2011:

Dacă nu poți veni cu propriul tău design, este foarte obraznic, zic, chiar dacă îți vine ideea și ai cineva să o deseneze, este mult mai bine decât să obții ceva care'Sunt deja acolo

Danna pe 13 noiembrie 2011:

Vreau "Ieremia 29:11" în spatele urechii mele și poate în cursiv. Așa ar fi mult?

Desmond pe 11 noiembrie 2011:

Buna cat trece italina

90123 pe 05 noiembrie 2011:

Vreau despre un tatuaj cu 6 cuvinte, cu un design destul de mare, destul de mic, în partea din dreapta sus. cât crezi că ar putea costa?

neha pe 30 octombrie 2011:

vreau tatuaje de 12 litere pe spate cât costă?????????

shvia raj pe 25 octombrie 2011:

vreau tatuaje cu 5 litere pe mâna mea, cât a costat

…. pe 20 octombrie 2011:

Vreau să primesc 10 stele pe spate, mari și mici, cât de mult crezi că ar costa

Payasa pe 19 octombrie 2011:

Vreau să-mi iau numele bărbatului pe bakul meu inferior în cursiv, lung de 5 inci .. Wats costul mediu?????

Rachael pe 04 octombrie 2011:

dacă oi ar fi să-și facă un tatuaj care spune "fără regrete" cât crezi că ar costa asta?

brahndon pe 02 octombrie 2011:

vreau să-mi fac un tatuaj de 20 de cuvinte.

cât ar costa

Abraham Navarro pe 25 septembrie 2011:

Cât este prețul pentru 2 tatuaje cu numele și prenumele meu pe ambele brațe

erica pe 24 septembrie 2011:

Vreau un tatuaj pentagramă mic (nu atât de mic, dar, probabil, de aproximativ 5 inci) pe partea inferioară a spatelui și posibil o formulare ("greseala satan) sunt foarte sarac si mama mea ar plati cu siguranta. Asa ca sper sa fie ieftin?

Kati pe 20 septembrie 2011:

Cât ar costa să obții un logo Browning și o fată de țară tatuată pe picior??

Tamara pe 18 septembrie 2011:

Eu'Mă gândesc să-mi tatuez un Phoenix tribal pe spatele meu. Eu'Voi fi reporter în instanță, așa că vreau să pot ascunde asta în timp ce lucrez. Cât de mult ați putea estima ceva de genul asta?

Jermaiyne pe 13 septembrie 2011:

Cât de mult pentru niște păr pubian tatuat pe Ma ballz? Nu am niciunul din cauza stării medicale..

Dorian Hoppie pe 8 septembrie 2011:

Eu'Am lucrat la un design tematic în jurul unui Trilobite. Eu'Sunt entomolog, așa că vreau să-l am pe ceafă, poate 3" de 2". Într-adevăr simplu la început, aproape doar un contur, negru. Mai târziu, pe drum, aș putea lua în considerare înconjurarea lui cu frunze de Ginkgo. Vreau o temă de biologie acolo undeva, specii pierdute și găsite. Ceva de genul.

Erina pe 2 septembrie 2011:

Eu'Mi-ar plăcea să primesc în spatele urechii un simbol al relicvelor morții de 1 inch și o ancoră YACHT de 2 inch, fie pe antebraț, fie pe șold, și o cheie triplă de 5 inch pe mână, între oasele degetului mare și degetul arătător. Nu dintr-o dată, ci în cele din urmă.

amy pe 01 septembrie 2011:

cât va costa să-l fac pe MICHAEL să fie cursiv pe osul gulerului meu. nu mic ca 2in în înălțime și 6inches în lățime [aproximativ] ??? Locuiesc în ariozna

hinata8982 pe 29 august 2011:

Vreau să obțin simboluri rusești, soția lui Jeffrey Pittman, pe încheietura mâinii stângi și pe glezna dreaptă personajul japonez pentru ninja

ALEATORIU pe 23 august 2011:

@Blup: Chiar vrei un tatuaj doar pentru a-i arăta bunicii? Eu'Sunt sigur că acolo'Alte lucruri pe care le poți face pentru a o impresiona, nu? Acea'E o risipă de bani pentru ceva ce s-ar putea să ajungi să regreți când ai'cauți să te căsătorești și să ai copii cuvenite. Este permanent, știi?

BLUP pe 18 august 2011:

Îl vreau clovnul de pe obrazul meu drept, cu un soare care strălucește pe frunte și razele care coboră în jurul ochilor și se ridică în nară. cât crezi că ar costa pentru că îmi doresc foarte mult să iau una care să-i arate bunicii mele

Kay pe 16 august 2011:

Vreau să îmi fac un tatuaj de ziua mea. Vreau săgeți încrucișate după ureche. Aceasta'nu e prea mare. Cât ar costa așa ceva?

Mulțumiri.

Fata lui tata pe 16 august 2011:

Mi-am desenat tatuajul la 14 ani și l-am făcut când am împlinit 19 ani 'Olive You' pe care o spunea iubita mea din copilărie. Acum am 21 de ani și sunt logodită cu băiatul care mi-a spus asta de 7 ani acum. Acest tatuaj mă face să zâmbesc de fiecare dată când îl privesc.

tatuajele sunt menite să fie sincere și speciale și ar trebui să fie undeva speciale, unde doar oamenii din spesh ajung să le vadă. al meu este foarte jos pe șold.

deși, când aveam 18 ani, am făcut tot ce am putut să fac 'A fost odată ca niciodată' și 'fericit pentru totdeauna' imprimate pe încheieturi și chiar le iubesc: D xx

colbi pe 15 august 2011:

Vreau o poză cu Mansonii Marilyn cu fața în jos pe partea mea dreaptă? Care ar fi o estimare a parcului de mingi pentru asta?

jeff pe 15 august 2011:

cât ar costa pentru mine să-i cumpăr iubitei tatuajul pe care și-l dorește? vrea o inimă cu viță de vie care iese din ea pe încheietura mâinii

Paul pe 15 august 2011:

cât va costa să am numele prietenelor mele pe spate

MarieNoel pe 14 august 2011:

Vreau să-mi iau o cheie triplă pe încheietura mâinii drepte la fel ca Julian Casablancas! Îl iubesc!!! dar sunt doar o fetiță de 14 ani, așa că părinții mei nu intră atât de bine în idee. sper sa-i conving 🙂

slppyclwn pe 06 august 2011:

hahahahaha @ Dt; Lucrez într-un magazin de tatuaje, iar comentariul dvs. descrie peste jumătate din clienți. Mulțumesc că m-ai făcut să râd!

Josh pe 5 august 2011:

Vreau să-mi fac un tatuaj la încheietura mâinii unui șarpe care iese dintr-un tatuaj tribal care îmi înconjoară toată încheietura. Cât ar costa asta și dacă aș spune că mi-aș lua și unul pe tot spatele de la umeri până la linia taliei, cât ar fi toate acestea?

Ryan pe 5 august 2011:

Vreau să obțin o piesă care spune "Luați zborul spre cerul estic,

Și când se schimbă vânturile,

Noi'Voi fi aruncat înapoi aici." Pe vițelul meu. Estimări? Fără culoare, cursiv

Anaddy pe 04 august 2011:

cât costă să-mi tatuez niște stele lângă ochi?

Tatertot23 pe 31 iulie 2011:

Eu'Vreau să îmi fac un tatuaj pe inimă care să spună DAD într-o panglică pe picior cât ar costa

seanIdddI pe 27 iulie 2011:

Îmi plac acele murdare, pot solicita una uzată, îmi place să-mi trag cocul și herionul cu ace uzate murdare, așa că este singurul drept să fiu tatted cu unul frumos murdar

Spyder pe 23 iulie 2011:

În medie, un tatuator "dă înapoi între 35-45% la magazin. Așadar, vă pot spune că în zona tri-stat, majoritatea artiștilor au un min de 50 $. fața, gâtul, mâinile, picioarele și zonele cele mai sensibile sunt dbl pentru a tripla costul unui tatuaj pentru braț. Eu'Am fost lovit de ciocane de vreo 23 de ani acum, lucrez pentru mine cu 15% dat înapoi pentru materiale. lucrările personalizate rulează aprox. 250 $ oră. piesele generice, fotografiile de pe bliț, sunt aprox. 150-175 $ hr. Taxez mai mult pentru osul gulerului și în sus, mâinile și picioarele și zonele genitale.www.facebook.com/spyderswebb33

diva pe 19 iulie 2011:

Vreau amprentele fiului meu pe spate cu o panglică și în panglică va fi numele său și R.I.P și bday. Orice preț estimat?

Dt pe 16 iulie 2011:

Vreau să obțin ceva minunat, cum ar fi sârmă de gheață în jurul brațului meu, ceva filosofic într-o limbă pe care nimeni nu o înțelege sau, eventual, să fac publicitate gratuită unei mari corporații, de preferință una în care nu dețin acțiuni, cum ar fi Budweiser, Harley Davidson, Dupont. Obțineți unul dintre logo-urile lor pe care le vedeți

Alexx pe 16 iulie 2011:

Vreau să-mi iau o minge de balaur pe spate, nu prea cred că cam 2 inch radio, cât????

emdee818 pe 13 iulie 2011:

mi-am scris numele de familie pe încheietura mâinii stângi … singurele sale 4 litere … m-a costat 80, dar i-am dat artistului meu un pont NICE.

Un lucru pe care îl întreb întotdeauna este. "Cât de mult este minimul tău"…Cele mai multe unde locuiesc sunt între 60 și 80 de dolari. Mâine îmi fac un tatuaj … 3 flori de cireș cu numele mamei mele și ceva umbră în jurul lui … L-am întrebat pe artistul meu și mi-a spus aproximativ în jur de 200. Cu toate acestea, și-au ridicat minimul de la 60 la 80. Dar, din nou, am m-am dus acolo acum 2 ani … și cu această economie nu dau vina pe ei să crească prețul … Asigurați-vă că aveți ceva important …. sau cel puțin drăguț lol.

Gangsta pe 8 iulie 2011:

Îmi doresc foarte mult să-mi iau un cal de mute pe pieptul unei pisici, în timp ce un meci de box se desfășoară în fundal, cu stâncă și un cârnați mare decolorat. Vreau ca totul să se afle într-un soare strălucitor care să spună cuvintele pe care le mănânc cu mamele tale pentru micul dejun, cred că'S-a gândit destul de tare la asta și îl vreau pe piept, preț?

Sarah pe 8 iulie 2011:

Cel mai bun lucru absolut pentru tine este să mergi la câteva magazine de tatuaje DIFERITE și să-l vezi pe artist'stilul lui. Tatuatorii sunt la fel de bine, artiștii înșiși. Fiecare artist tatuator va avea propriul stil. Și o regulă bună este alegerea unui design de tatuaj și păstrarea acestui lucru în minte timp de un an sau doi. Am avut ideea mea de tatuaj în minte de ANI înainte să o primesc și îmi place la fel ca în ziua în care am primit-o 🙂 și primesc alta foarte curând;).

Alt lucru. Așa cum am spus anterior, NU – REPET – NU mergeți cu ceea ce este mai ieftin .. mergeți cu calitate. Știu că banii sunt strânși în acest moment, dar acest lucru va fi pe tine pentru totdeauna … dacă nu'S-a lăsat leneș … dar chiar și atunci, o parte din pigmentare este lăsată acolo și veți pierde mai mulți bani punându-i și scoțându-i decât ați face cu un artist și un design la un preț ridicat la care ați petrecut timpul gândindu-vă. Încercați să atașați un înțeles pozitiv tatuajului dvs. care înseamnă lumea pentru dvs. În acest fel, tu'Voi zâmbi mereu și o voi iubi. ȘI când se curăță, las-o să o facă'Lucru, don'nu te duci să alegi. Fostul, fosta'Tatuajul s-a deviat și s-a încurcat când a făcut asta. Dispretează ceea ce i s-a spus -__-'. Oricum. Sper că acest lucru vă ajută și vă amintiți, așa cum au spus deja Anna și Mathew — Prețul variază. Intrați în magazinele individuale de cerneală și întrebați-le, persoanelor cu care veți avea de-a face…

Aleatoriu pe 02 iulie 2011:

Vrei un ac cu șarpele medical bătut în jurul lui. Pe ac, vreau să spună diabetul de tip 1. Îl vreau la încheietura mâinii. Ce părere aveți?

chris pe 29 iunie 2011:

cât ar costa pentru numele meu de familie din partea de sus a spatelui cu litere aldine?

roșcat pe 28 iunie 2011:

Nu obțin un tactu de partea mea spune că mai mult, iar pe spate o perucă unghiulară prea mare pe gâtul meu, un bunic

multumesc si ps cat este un tactu

tia232 pe 26 iunie 2011:

Tocmai am împlinit 18 ani și eu'Am un colibri care se scufundă într-o floare și sub ea spune iulie 1969 – ianuarie 2011 în cursiv / destul de scriind pe piciorul drept inferior. Cu toate acestea, nu sunt sigur de costul unui tatuator despre asta în curând. Oricât ar fi costul'O să merite.

Regele eteric pe 24 iunie 2011:

Cât va costa ca oamenii să nu mai ceară "Cât va costa?". Întrebați-l doar pe artist la magazinul de tatuaje. XD

lara pe 16 iunie 2011:

Eu'Am doar 16 ani și eu'Mă gândesc să-mi fac primul tatuaj fără ca părinții să știe. Vreau doar să obțin numărul " 12" pe incheietura mainii (fara culori)

Cât ar putea costa?

alyssaxoxox pe 14 iunie 2011:

cât ar fi de obținut 'groase ca hoții' sub clavicula mea? în scris negru cursiv.

Matthew Woolfolk pe 11 iunie 2011:

Ați vrea să mergeți la un magazin de tatuaje și să întrebați un tatuator adevărat în loc de oameni de pe internet?

Dan pe 04 iunie 2011:

cât ar costa cuvântul credință în japoneză

jessica pe 29 mai 2011:

cât ar costa să câștigi atâta timp cât voi trăi bunicul meu? Mulțumiri

Matt pe 24 mai 2011:

Cât ar costa o frunză de arțar pe spate?

Natalie pe 07 mai 2011:

cât de mult îmi va costa tatuajul pentru spatele meu și este o inimă de dragoste cu numele fiilor mei și data nașterii cu aripi de înger care ies din el ?

cindy pe 01 mai 2011:

cât ar fi să faci ca un dansator de hula de skateboard în interiorul unui val să fie împiedicat în timp ce jonglează cu doi bebeluși și o pisică care fumează o țigară (pisica fumează) și pe plajă este o mulțime de 213 de oameni (simbolici) care fac un flash mob cu versurile melodiei sărutate de un trandafir de focă scrise în nori? chiar vreau asta pe piciorul stâng

Anna pe 25 aprilie 2011:

Sunteți atât de proști. A existat vreuna dintre persoanele care au comentat CITIȚI această postare? Prețul variază de la un loc la altul, cât de mare este și depinde de unde pe corpul tău te tatuezi! Poti'Întrebați doar online într-un comentariu aleatoriu, trebuie să mergeți la un magazin și să obțineți o ofertă!

draga pe 23 aprilie 2011:

cât pentru un nume pe mâna mea? (nu atât de mare)

ina pe 21 aprilie 2011:

Cât ar fi un citat de 8 cuvinte sub guler litere mici o linie?

maryj pe 20 aprilie 2011:

vreau să-mi fac un tatuaj, cred că este sexy dacă aș avea o cauză, îmi plac băieții cu tatuaje

nami pe 19 aprilie 2011:

cât costă să-mi fac tatuaje cu coduri de bare pe mână?

(fără culoare)

dave pe 13 aprilie 2011:

cât m-ar costa un fel de design tribal care să treacă peste umărul meu?