Ar trebui permise tatuajele la locul de muncă?

Lynsey a adunat o colecție de tatuaje și piercing-uri în ultimul deceniu. Sfaturile ei de modificare a corpului se bazează pe experiența personală.

Bancher? Sau asistent la grădina zoologică?

Bancher? Sau asistent la grădina zoologică?

Ca dependent de tatuaje auto-mărturisit, am fost adesea conștient de posibilele consecințe ale unei astfel de colecții. Știu că tatuajele sunt permanente și nu sunt pentru toată lumea'gustul lui, dar asta nu ar trebui'Nu îmi afectează capacitatea de a face anumite lucruri, corect?

Știu că, în trecut, tatuajele din țările occidentale erau mai puțin frecvente, cu excepția marinarilor, a spectacolelor de circ și a prostituatelor (sau "doamnelor nopții"). Din acest motiv, s-a format ideea că orice femeie cu un tatuaj era o ciudată sau o curvă. Eu'Mi-ar plăcea să cred că astăzi stigmatul a dispărut și că oamenii pot accepta libertatea noastră de a ne exprima.

Discriminarea împotriva tatuajelor încă există

Din păcate, discriminarea împotriva tatuajelor există încă, în ciuda creșterii popularității lor! Am avut multe joburi de-a lungul anilor în care tatuajele trebuiau acoperite tot timpul – chiar și în zilele de îmbrăcăminte. Și vă pot spune, purtând un jumper în mijlocul verii pentru o schimbare de 12 ore nu este'drăguț!

Sunt, de asemenea, întristat să spun că am fost trecut cu vederea pentru funcții, în ciuda faptului că sunt bine calificați și cu experiență și pot doar să cred că tatuajele au fost o problemă, în ciuda dorinței mele de a le acoperi. Tatuajele mele nu îmi afectează funcția creierului și nici nu-mi modifică caracterul în vreun fel.

Tatuaje și standarde ale companiei

Pe de altă parte, pot înțelege că o companie ar dori să se proiecteze ca fiind profesionistă. Deci, poate că o cerneală prost concepută ar putea afecta acest lucru. Dar, în același timp, atâta timp cât tatuajele mele nu sunt jignitoare, de ce ar trebui să suport tortura unui jumper plin într-o zi fierbinte? Mai ales într-un call center, unde nimeni din baza dvs. de clienți nu vă va vedea!?

Unele tatuaje te pot face să nu mai fii angajat

Înțeleg total de ce unii oameni'Alegerea tatuajelor le poate face oarecum neocupabile sau cel puțin le poate limita șansele. De exemplu, Dennis Avner, "Omul pisica" din Nevada (a se vedea fotografia de sus), s-ar putea să pară în afara locului, servind într-o bancă, dar s-ar potrivi bine într-o grădină zoologică. Lucky Diamond Rich, cel mai tatuat om din lume (vezi fotografia de mai jos), s-ar putea să arate din loc să vândă asigurări din ușă în ușă, dar stilul său funcționează bine pentru un tatuator sau în spectacole de tatuaje.

Reprezentant în asigurări? Sau tatuator?

Reprezentant în asigurări? Sau tatuator?

Tatuajele jignitoare pot fi rele pentru afaceri

Cei care au simboluri naziste sau gravuri satanice pe chip nu pot fi surprinși cu greu atunci când dau'nu treci un interviu. În mod similar, cei cu curcubee sau stele căzând din ochi. Nu'Nu arăți profesionist pentru a avea astfel de oameni care reprezintă o companie. De regulă, nu spun nimic deasupra decolteului sau sub încheieturi – cel puțin atunci poate fi acoperit!

Aceste tatuaje jignitoare pot fi, de asemenea, dăunătoare pentru afaceri dacă potențialii clienți percep angajatul'Credințele trebuie să fie la fel ca angajatorii. Eu nu'Nu cred că un organizator de petreceri cu un tatuaj svastică ar merge bine în organizarea unui Bar Mitzvah.

Tatuajele bine concepute sunt opere de artă

Dar. Atunci când tatuajele sunt bine proiectate și executate, acestea sunt piese de artă. Îmi place să cred că propria mea colecție de cerneală este mica mea galerie de artă care împărtășește o poveste. ei'sunteți, de asemenea, un bun început de conversație: "Doare," "Recomandați un anumit artist," etc. Dacă este ceva, un chat bun poate ajuta afacerea.

Acest lucru este folosit de forțele de poliție în avantajul său. Polițiștilor li se permite acum să arate tatuaje pe antebraț, dacă au vreunul, în timp ce înainte trebuia să poarte o cămașă cu mânecă lungă. De ce? Pentru că își dau seama că îi face să pară mai umani, mai fiabili, mai simpatici.

Lăsa'Cu adevărat, atunci când unei persoane de poliție îi plac like-urile tale, înseamnă că ai ceva în comun – crescând astfel șansa ca tu să te încreți în ele. Din nou, o persoană de poliție cu un tatuaj terorist ar avea probabil efectul opus. De aceea este folosită judecata. Nu există o interdicție generală.

Problemele cu interzicerea păturii

Pot înțelege de ce este mai ușor să interzici astfel de lucruri. Aceasta'Este mai ușor să aplici o regulă pentru toată lumea decât să riști un proces pentru discriminare.

Cu toate acestea, dacă colecția mea de tatuaje nu sunt't ofensator, atunci de ce se poate'Nu le am în spectacol? De ce ar trebui să fiu trecut cu vederea pentru un loc de muncă în favoarea cuiva pe jumătate calificat? Sau chiar să fiu forțat să poarte haine cu mâneci lungi la temperaturi în care colegii mei poartă veste?

Sunt responsabil cu alegerea mea de tatuaje. Aleg modele care pot'Nu jignesc ușor și le așez în locuri care pot fi acoperite, dacă este necesar. Este posibil să nu fie pentru toată lumea'Are gust, dar asta nu'Nu înseamnă că ar jigni pe oricine.

Speranțe pentru acceptarea tatuajelor în viitor

Aș vrea să cred că, în viitor, va exista o schimbare la angajatori' atitudinile față de tatuaje la locul de muncă și că acceptarea va fi larg răspândită. Până atunci, va trebui să rămân acoperit pentru a rămâne angajat.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2012 Lynsey Hart

Comentarii

Hari Prasad S din Bangalore pe 17 septembrie 2017:

Citire interesantă. În India, mulți oameni obișnuiau să-și tatueze tatăl sau mama'numele lui. Acum o zi'Cele mult eloberate au devenit populare printre tineri. Tatuajele aici nu sunt'Încă am devenit un tabu în multe profesii.

– hari

Lynsey Hart (autor) din Lanarkshire pe 26 octombrie 2016:

Cu siguranță un design tribal sau o floare nu ar putea'nu jigniți chiar și pe cei mai jignitori oameni. Aveți dreptul la opinia dvs., dar ar trebui să spun că un astfel de nivel de frică de a ofensa ar limita la a fi simplu și plictisitor. Dacă doriți să obțineți tehnică, o gleznă poate jigni în unele locuri, dar nu înseamnă că o voi păstra pe a mea acoperită! Și dacă cineva crede că un astfel de design inofensiv este jignitor în primul rând, prima mea reacție ar fi să-i întreb dacă știu în ce secol trăiesc.!

Atâta timp cât nu este'Nu este ofensator pentru populația de masă a unei afaceri / țări date'nu fi o problemă.

Chiar și poliției au permis tatuajele în zilele noastre pentru a fi mai accesibile pentru publicul larg.

Jay pe 26 octombrie 2016:

Îmi pare rău. Va trebui să nu fiu de acord. Trebuie să fiu de partea politicii generale, pentru că, cu excepția cazului în care puteți veni cu un criteriu complet obiectiv prin care puteți măsura un tatuaj'Nivelul de ofensivitate (care este de-a dreptul imposibil). Există tot felul de oameni și culturi diferite în lume și niciodată nu știi ce ar putea fi considerat jignitor pentru cineva. De exemplu, un tatuaj budist ar putea fi complet ofensator pentru un musulman rahine din Myanmar, deoarece în prezent se află sub prejudecăți dure și curățare etnică în mâinile budiștilor din Myanmar. Budismul, o spiritualitate / religie pe care mulți oameni o consideră o religie destul de pașnică, este chiar capabilă să ofenseze oamenii, deci ce altceva există acolo'nu știi? Deci, încercăm să răspundem întregii mase printr-o politică generală. Pentru că, la urma urmei, cine este judecătorul dacă ceva este jignitor, dar persoana care percepe acel lucru în cauză?

Lynsey Hart (autor) din Lanarkshire pe 22 octombrie 2013:

Da, Iv tocmai a primit un nou loc de muncă – este într-un call center – și pot să-mi arăt piercingurile și tatuajele acolo! Sunt in rai!!!! Mulțumesc pentru comentariul x

freecampingaussie din sudul Spaniei pe 22 octombrie 2013:

Când am lucrat ca telemarketer, am observat că acolo erau mulți oameni cu tatuaje !

Lynsey Hart (autor) din Lanarkshire pe 11 septembrie 2013:

Foarte adevărat, Zoe, dar din păcate asta'E așa cum este societatea. Acea'De ce încerc să-l văd din ambele părți. Dar, în calitate de persoană înțeleasă, nu cred'Nu cred că este modul corect de a fi. Astazi'Lumea, cu siguranță ar trebui să existe mai multă libertate în jurul subiectului!

Zoe pe 11 septembrie 2013:

Cred că a avea tatuaje și / sau piercing-uri ar trebui să fie cu voce tare la locul de muncă, cu excepția cazului în care funcționează cu alimente, atunci piercing-urile ar fi exclus, tatuajele pentru unii oameni au semnificație pentru cineva sau ceva special. având tatuaje jignitoare, atunci da, ar trebui să fie acoperite. Am mai multe tatuaje când sunt la locul de muncă, primesc întotdeauna comentarii bune chiar și de la doamne sau bărbați mai în vârstă de peste 60 de ani. Oamenii nu ar trebui'Judecă după alte priviri.

Lynsey Hart (autor) din Lanarkshire pe 30 decembrie 2012:

Mulțumesc MAMĂ, apreciez timpul și contribuția ta.

Bărbat din Modesto din Kiev, Ucraina (fosta Modesto, California) la 30 decembrie 2012:

Ca să fiu sincer, MULȚI oameni sunt sever amăgiți de ORICE tatuaje. Un tânăr de la o biserică locală avea nevoie de o cămașă nouă pentru slujba sa la Pizza Hut. Trebuia să aibă mâneci lungi pentru a-și acoperi tatuajul antebrațului. Reguli corporative.

Fac asta pentru că multe, multe persoane sunt jignite de tatuaje.

Am angajat mulți oameni de-a lungul anilor. Angajez doar pe UN singur principiu principal: dacă îmi place imediat persoana, o angajez și se descurcă excelent. Dacă imediat nu-mi place persoana, nu-mi place'nu-i angajezi. Experiență de lucru, educație … ei nu'nu contează. Ceea ce contează este o echipă coezivă care poate lucra împreună; un mediu puternic și productiv produce o afacere bună.

Tatuaje sau fără tatuaje, nu a făcut niciodată diferența. Cu toate acestea, clienții mei nu au făcut-o'Nu îmi pasă. Dețineam cafenele în Philadelphia, lângă scenele de artă și studenți.

Interesant articol, votat așa.

Lynsey Hart (autor) din Lanarkshire pe 22 noiembrie 2012:

Da, dar l-am folosit ca exemplu de extrem. Am vorbit și despre cei cu tatuaje jignitoare. Pot înțelege de ce asta i-ar ameți pe oameni, dar cu siguranță nu tatuaje decente?

William E Krill Jr. din Hollidaysburg, PA pe 22 noiembrie 2012:

Poate că da, prejudecățile tatuajelor, dar uitându-ne la imaginea din partea de sus a articolului dvs., s-ar presupune în mod legitim că există ceva profund … deranjat … cu persoana care ar merge la astfel de lungimi la modificarea corpului.

Lynsey Hart (autor) din Lanarkshire pe 22 noiembrie 2012:

Mulțumiri! Sunt atât de mulți oameni care consideră că ești o persoană rea din cauza artei corporale, tu'ai dreptate. Aceasta'e șocant! Multumesc pentru comentariu! 🙂

Randi Benlulu din Mesa, AZ pe 21 noiembrie 2012:

Societatea este destul de drăguță, nu-i așa'nu-i asa? Acum vreo 5 ani, medicului cu care lucram îi lipsea ceva din cabinetul ei. Răspunsul ei imediat a fost să presupună că fata cu piercing-uri și tatuaje era vinovată. Părerea mea despre acel medic a scăzut considerabil în acea zi, dar, din păcate, ea nu era'singur. Oamenii tind să judece. Admir și respect disponibilitatea ta de a-ți acoperi tatuajele în timp ce lucrezi. Un angajator nu putea't și shouldn'Nu cer mai mult de atât! Minunat hub! Sus, util și interesant!