5 lucruri de luat în considerare înainte de a-ți face un tatuaj

După ce am lucrat în industria modurilor de caroserie de peste un deceniu, acesta este sfatul meu.

O piesă memorială pe care o făcusem în 2008

O piesă memorială pe care o făcusem în 2008

Deci, vrei un tatuaj…

Grozav! Când este făcut bine, un tatuaj poate fi o frumoasă piesă de artă și primești onoarea de a fi pânza! Te pot reprezenta pe tine, familia ta, prietenii sau amintirile tale. Ele pot fi cool, amuzante, triste, serioase, politice, simbolice și creative. Pot fi negru și gri sau culori vibrante. Ele pot fi ascunse – micul tău secret sau pot fi afișate pentru ca toată lumea să le vadă. Deoarece pot fi atât de multe lucruri (permanent fiind printre ele!), Este important să luați în considerare câteva lucruri înainte de a intra în lumea minunată a modificării corpului.

Sunt permanente

Da, îmi dau seama că toți știți asta. Dar, după ce am lucrat în magazinele de tatuaje, am aflat că mulți oameni nu'* Cu adevărat * iau în considerare permanența lor atunci când încep să vină cu idei pentru tatuajele lor. S-ar putea să te crezi'Îmi va plăcea întotdeauna banderola ta tribală sau să ai Tinkerbell pe sân, dar ai încredere în mine, probabil ai câștigat't. Când alegeți modele, gândiți-vă mult la faptul că va fi * întotdeauna * acolo. Da, există acum îndepărtarea tatuajelor, dar bazarea pe acest fapt este o idee proastă. Îndepărtarea cu laser este atât mai costisitoare, cât și mai dureroasă decât tatuajul în sine, și nu'Nu lăsați întotdeauna pielea să arate nouă și proaspătă. daca tu'mă duc la un tatuaj cu ideea "Ei bine, îl pot elimina oricând mai târziu", probabil că nu ar trebui'nu-ți face tatuajul.

Înseamnă ceva?

Eu'Estimez că, la unul dintre magazinele la care am lucrat, 50% din afacerea noastră acoperea tatuaje vechi. Motivul # 1? "Am avut acest tatuaj prostesc când aveam 18 ani…". Desigur, problema nu este'Cu tatuajul la 18 ani, dar cu unul care nu înseamnă nimic pentru tine. Să-ți faci un tatuaj cu niște prieteni în impulsul momentului poate suna ca o experiență de legătură amuzantă, dar dacă piesa în sine nu are sens pentru tine, vei ajunge să o urăști.

Acum, asta nu'Nu înseamnă că nu ar trebui'Nu primesc ceva distractiv sau scandalos (îmi place când oamenii cer lucruri ciudate!), înseamnă doar că ar trebui să te întrebi de ce'o primesc. Dacă puteți'În plus, nu mă gândesc la vreun motiv "uh … asta'e misto?", don'Nu-l înțelegeți! Tatuajele pe care oamenii le prețuiesc cel mai mult sunt cele semnificative – o piesă memorială pentru un părinte, o piesă de artă pentru tine'mereu am iubit, un simbol al memoriei tale preferate, sportului, trupei sau eroul copilăriei, o glumă interioară între tine și cel mai bun prieten al tău, o piesă cu semnificație spirituală sau intelectuală sau un alt simbol care ar avea sens doar pentru tine.

Nu există ascunsă Angry Bee, ea este pe încheietura mâinii mele!

Ea nu ascunde Angry Bee's pe încheietura mâinii mele!

Ce vreau să fiu când voi crește?

Eu'm 30, iar eu'Încă îmi pun această întrebare, așa că nu'Cred că acest lucru este rezervat celor mai tineri!

In timp ce eu'Mă bucur să raportez că lumea se apropie încet de ideea tatuajelor, mulți oameni încă se încruntă. Da, noi'Cu toții ne place să spunem că nu'Nu îți pasă ce cred ceilalți despre noi, dar dacă există o carieră sau un stil de viață pe care îl pasionează căutarea, poate că va trebui să îți pese puțin. Anumite profesii interzic încă tatuajele vizibile la locul de muncă, deci trebuie să vă gândiți dacă puteți ajunge la una dintre aceste profesii. În timp ce iubesc absolut tatuajul de pe antebraț, eu'Am pus la îndoială înțelepciunea acesteia de mai multe ori, deoarece știu că probabil voi ajunge în domeniul educației.

Vestea bună este că asta nu'Nu înseamnă că poți'Nu-ți face deloc un tatuaj – poate că vrei să te gândești să-l pui undeva care să poată fi ascuns cu ușurință. O gleznă, partea din spate a umărului, brațul superior sau pe cutia toracică sunt toate opțiuni bune pentru tatuajul ascuns.

Momentul este totul

Un magazin de tatuaje'Cel mai aglomerat sezon este vara. Nu ar trebui'să nu fiu.

Tatuajele au nevoie de un timp decent pentru a se vindeca (așteptați 3-4 săptămâni) și nu trebuie expuse la lumina directă a soarelui sau multă apă în acel moment. Aceasta înseamnă fără bronzare și fără înot. În funcție de locul în care îl obțineți, s-ar putea să doriți să o faceți și când aveți câteva zile libere de la serviciu (picioarele mi s-au umflat atât de tare, încât a trebuit să stau liniștit doar o zi!). Aceasta'e artistul'Slujba ta este să-ți fac un tatuaj bun, dar asta'e treaba ta să ai grijă de ea; asigurați-vă că îl obțineți într-un moment în care îl puteți îngriji corespunzător.

Sunteți gata?

Acolo'Este mult mai mult să faci un tatuaj bun decât să economisești niște bani și să alegi un design. Una dintre regretele pe care le aud cel mai des de la clienți este că și-au făcut primul tatuaj la primul magazin pe care l-au văzut. Din experiența mea, o persoană este cu adevărat gata să-și facă un tatuaj odată ce a făcut-o've:

  • S-au gândit mult și greu la piesa pe care o doresc
  • Am cercetat magazinele din zona lor și am ales cel mai curat și mai experimentat magazin cu cea mai bună reputație
  • Privit prin artist's-au ales cel mai potrivit piesei lor
  • Am avut o consultare cu artistul
  • Am economisit destui bani pentru cel puțin prima sesiune (dacă durează mai mult de una)

Tatuajele sunt un lucru frumos. Faceți-vă timp să o faceți bine și va fi o piesă de artă permanentă pe care o puteți purta cu voi pentru totdeauna.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2011 Robyn J Williams

Comentarii

mecheshier pe 03 decembrie 2012:

Minunat Hub !!!! Fiica mea vrea un tatuaj și și-a dorit unul de când era adolescentă (acum are 23 de ani). Îi spun, mofturile vin și pleacă, dar tatuajele sunt permanente. Îmi plac și celelalte sugestii / sfaturi. Îți mulțumesc. A votat pentru util.

James Halpin din York, Pennsylvania pe 23 septembrie 2011:

Foarte bun hub. Ați adus multe puncte minunate pe care toată lumea ar trebui să le urmeze. Am găsit persoana care mi-a făcut tatuajul uitându-se la porfoliile online. Foarte fericit cu ambele tatuaje.

Tess45 din Carolina de Sud pe 06 septembrie 2011:

Mi-am făcut primul tatuaj la vârsta de 45 de ani. Îmi iau întregul antebraț drept reprezentând dragostea mea de cusut și îmi place. Al doilea tatuaj pe care l-am făcut la începutul lunii august cu vărul meu pe pieptul drept pentru a-i cinsti pe unchiul meu și pe tatăl meu. Aceasta'e un cal de mare. Unchiul meu avea câte unul de fiecare parte. În curând, voi primi un monstru al unui tatuaj memorial brațul stâng pentru fiul meu, care a scos din colacul acesta muritor pe 6 iunie. De asemenea, o va onora pe fiica mea, sora lui. Iubitul ei, un artist foarte talentat, l-a desenat deja. Abia aștept. Post excelent. Foarte perspicace.

Erin LeFey din Maryland pe 06 septembrie 2011:

Hub excelent cu câteva sfaturi grozave! Din fericire am făcut exact aceste lucruri cu primul meu tatuaj (și al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea) ei'sunteți atât de dependenți – dar este un bun simț pentru prima dată! Ai atâta dreptate să obții ceva cu care urmează să trăiești permanent (prima mea a fost la 34 de ani, așa că m-am gândit mult la asta) și să aibă sens. Există atât de multe tatuaje frumoase acolo…

și apoi poveștile de groază … Eu'Urăsc să fiu o poveste de groază. Mulțumesc mult pentru sfaturile excelente.

Liz Elias din Oakley, CA pe 5 septembrie 2011:

Super articol! Oamenii MOre ar trebui să parcurgă mai întâi acești pași de analiză atentă. Am un prieten care are o tată absolut superbă a unei familii de lupi pe spate și pe umeri. Este imens și știu că a costat niște bani serioși și timp.

Pentru a 40-a aniversare, fiica mea s-a răsfățat cu o tată întreagă de leopard pe gambă. Este aproximativ 6" și s-a făcut totul într-o singură ședință. Este uimitor "venind-la-tine" Efect 3-D.

Pentru mine, personal, este's a "nu, niciodată" lucru. În primul rând, sunt un uriaș imens și urăsc acele … Aproape că leșin doar un simplu test de sânge … așa că mă supun înjunghierilor repetate, oricât de superficial nu se va întâmpla. În al doilea rând, la fel de mult ca mine'Am apreciat arta pentru câțiva alți oameni, încă nu am văzut niciun design pe care îl vreau în permanență.

Dar sunt de acord cu celălalt comentator – oamenii care au atât de multe tatuaje încât ar putea deveni goi fără ca cineva să știe că sunt dezbrăcați este pur și simplu neplăcut.

O treabă excelentă la articol și felicitări pentru Hub of the Day! Votat, util și interesant.

Barbara Turpin din N. California pe 2 septembrie 2011:

Great Hub, informații bune, cele mai bune sfaturi !! Știu că sunt mulți oameni care nu'Nu-mi place tatuajul's ~ "niciodată să nu spui niciodată" Am primit primul meu la 40 de ani, don'Regret că unul sau oricare altul I'am ajuns. ei'este o modalitate excelentă de a simboliza, memora sau a "se dă mare"

Momentul este important …. în această și în TOATE deciziile mari.

Minunat Hub și felicitări pentru câștig!

Heather McMillan din Hampton, VA pe 2 septembrie 2011:

Mi-ar plăcea și ea, un lucru pe care trebuie să-l menționez. Sunt de acord cu snorky-ul, deși mulți tineri nu cred'Nu te gândi la ce înseamnă pentru totdeauna. Am văzut câteva lucruri făcute acum 10 ani pe care nu le-aș dori acum și mă bucur că nu sunt pe mine. Cel puțin am petrecut peste un an gândindu-mă la ceea ce vreau și la semnificația din spatele ei, nu doar o modă ci o modalitate de a-ți aminti. Să mă gândesc să-l am pe acesta și motivul pentru asta îmi aduce toată dragostea pe care am avut-o pentru prietenul meu, dar și pentru toată mama și cu mine. Nu este doar pentru un factor wow sau un lucru îndrăzneț. Eu pot'Așteptați să o faceți cu adevărat!

f pe 2 septembrie 2011:

(retrimis; eroare în nume, deasupra; scuze)

Multumesc; v. interesant. Da, mama ta pare să se fi răzgândit complet și pare chiar dornică să transmită planurile tale altora acum! Ai vrea ca ea să te alăture, într-o zi, și să treacă sub ac? și dacă da, i-ai sugerat-o cu blândețe?

Heather McMillan pe 2 septembrie 2011:

Multumesc; v. interesant. Da, mama ta pare să se fi răzgândit complet și pare chiar dornică să transmită planurile tale altora acum! Ai vrea ca ea să te alăture, într-o zi, și să treacă sub ac? și dacă da, i-ai sugerat-o cu blândețe?

snorky pe 2 septembrie 2011:

Ai atâta dreptate în ceea ce spui. Eu'Acum am 70 de ani. vechi, mi-am făcut un tatuaj '70 când rareori o femeie s-a tatuat singură. Am primit multe răspunsuri. Tot ce am primit a fost o ancoră roz, de dimensiunea unghiilor, chiar unde vaccinarea ar fi putut lăsa o cicatrice mică. (În mod surprinzător) m-am gândit înainte, dar aveam și 31 de ani. Am spus: poate când'm batran si gras I'Îl voi scoate. Aceasta'Sunt încă acolo, eu'Sunt vechi, dar nu gras.

La 31 de ani cred că am făcut diferența față de copiii de astăzi care "gândi" ei știu ce înseamnă pentru totdeauna. Ei sunt atât de siguri despre asta, atât de mult încât acest lucru face ca tatuajul să fie cu atât mai îndrăzneț, cu atât mai mult "crescut", etc.'Nu este ca o tunsoare / colorare care va crește sau un articol de îmbrăcăminte care poate fi aruncat după terminarea modei. De fapt:"învechit este foarte rău. Și ziua aceea va veni. Mă tem că cei care credeau că știu "pentru totdeauna" apoi își va da seama cu regret cu ce înseamnă tânărul excesiv de sigur. Prea târziu. Mi-aș dori să pot găsi o formulă care să fie o eliminare ușoară. În aproximativ 10-20 de ani. de acum, poate mai repede.

Heather McMillan din Hampton, VA pe 2 septembrie 2011:

Nu sunt sigură că mama mea va primi una, dar voi spune că a venit cu siguranță la ideea că o primesc. Cu ani în urmă, ea ar spune că nu era ca o doamnă. Dar, din moment ce vreau ca cineva să-și memoreze prietenul care mi-a schimbat viața și să o reprezint pe ea și pe mine, ea i-a acordat sprijinul deplin. S-ar putea să vină cel puțin în timp ce eu o primesc pe a mea! Este nerăbdătoare ca și ceilalți să o vadă, așa că vine în jur.

f pe 01 septembrie 2011:

Heather McMillan:

Multumesc; interesant. Deci mama ta; de vreme ce a trecut prin aceeași experiență ca și tine, s-ar gândi, probabil, să obțină și una, poate? La fel, legătura dintre fiică și mamă.

Da, din ce în ce mai multe femei sunt pregătite să ia în considerare o plasare a brațului (să se îndepărteze de opțiunile exclusiv pentru gleznă / umăr / spate), multe femei fiind pregătite să primească cerneală cu mâneci jumătate sau complete.

Heather McMillan din Hampton, VA pe 01 septembrie 2011:

Sunt emoționat și anxios în același timp! Îngrijorat puțin de durere, dar va merita atât de mult! Vreau ca o colibri să-mi reprezinte prietenul apropiat care a murit de cancer de sân în urmă cu doi ani și vreau să iasă din cioc o panglică roz care să ne reprezinte mama și eu care suntem supraviețuitori. Am decis să-l am pe brațul drept, unde toată lumea îl poate vedea. Doar căutând să găsesc locul potrivit și să mă asigur că am banii. De fapt, pot'nu astepti 🙂

f pe 01 septembrie 2011:

Heather McMillan:

La fel'Voi fi primul tău? devii un pic entuziasmat / anxios? si te ghicesc'M-am gândit și la plasament.

(Îmi pare rău să citesc despre boala ta. Există diferiți huberi pe aici care își găsesc încrederea în Dumnezeu în momentele dificile.)

Heather McMillan din Hampton, VA pe 01 septembrie 2011:

Sfaturi minunate! Îmi doresc un tatuaj de 11 ani acum și am decis că voi face unul în următoarele luni. Va avea o semnificație specială, motiv pentru care sunt dispus să fac pasul. Dar apreciez informațiile dvs., așa că nu mă duc să nu știu lucruri precum păstrarea lor în afara soarelui etc….

Grozav pe 01 septembrie 2011:

Hub grozav, sfaturi grozave! Foarte util. Eu'Încă mă gândesc să obțin una mică,

http://www.weddinglenox.com/wedding_vendors/califo…

Dustin Thompson pe 01 septembrie 2011:

Articol interesant. Mi-ar plăcea să citesc o postare despre istoria tatuajului.

Paul Sarver pe 01 septembrie 2011:

Foarte frumos articol și atât de adevărat. Am un tatuaj pe care l-am făcut de pe strada Burbon acum 40 de ani și pur și simplu îl urăsc. Ați adus câteva puncte interesante la care nu m-am gândit. Eu'Îi voi ține cont de faptul că mă gândesc la un alt tatuaj după ce îl acoper pe acesta cu ceva.

Scarlett Black din New York pe 01 septembrie 2011:

Mare hub. Am scris și un tatuaj. Am 5 tatuaje și toate au fost făcute în viața ulterioară. De asemenea, am o piesă memorială. Toate tatuajele mele înseamnă ceva foarte specific pentru mine și nu regret. Cu toate acestea, dacă am vreun mic regret, este că nu am găsit un artist care să facă lucrări mici, iar unele sunt mai mari, aș dori, deși bine făcut. Mă gândesc la câteva altele care urmează aceeași temă cu cele pe care le am. Ultimul meu a fost realizat de un artist care este minunat la lucrări mici. NU pleacă, așa că trebuie să fii foarte atent pe toate fronturile.

f pe 31 august 2011:

robikan:

Înțeleg! Multumesc. Deci străpungi urechile? și poate una sau două alte destinații de plasare, poate?

leahmia09 pe 31 august 2011:

Hub uimitor! Am 3 tatuaje dintre care 2 sunt ușor ascunse, dar am primit unul pe antebraț. Îmi pun multe întrebări din când în când, dar este și tatuajul meu preferat. Toți trei au semnificație pentru mine și refuz să mai primesc unul până când găsesc o versiune de design sau un cântec sau ceva care va însemna pentru totdeauna ceva pentru mine. Eu'Mă gândesc la o panglică cu cancer de sân pentru mătușa mea! Cred că mult mai mulți oameni trebuie să asculte acest hub și oameni ca tine care le spun … OBȚINE Ceva SEMNIFICAT. Ce'E cool la 18 câștiguri'nu fi la 45 de ani

Robyn J Williams (autor) din Canada pe 31 august 2011:

Wow! Eu'Sunt uimit de toate comentariile – mulțumesc, tuturor!

f – M-am apucat doar de piercing, așa că știu doar elementele de bază. Am învățat multe despre fiecare piercing, dar nu aș vrea'Nu mă simt confortabil făcând eu majoritatea dintre ele.

Oaspete – cu siguranță există câteva tatuaje care nu sunt atât de semnificative pe placul oamenilor, dar care tind să fie excepția, nu regula. Și faptul că te-ai gândit la asta atât de mult face diferența. Cele mai multe tatuaje fără sens sunt făcute în impulsul momentului, ceea ce le face cu atât mai regretabile.

Oaspete pe 31 august 2011:

Aș dori să comentez ideea că un tatuaj ar trebui să fie semnificativ. Am un tatuaj care îmi înfășoară încheietura mâinii și nu are o semnificație specială pentru mine. Prin urmare, nu va fi niciodată afectat de o experiență proastă. Desigur, am așteptat cinci ani între momentul în care mi-a venit prima dată ideea tatuajului și momentul în care l-am primit de fapt. Îmi dau seama, dacă după cinci ani sunt încă dispus să mă tatuez, atunci eu'Voi fi mai puțin probabil să regret asta mai târziu, deoarece nu a fost o idee a momentului.

rikabothra pe 30 august 2011:

Felicitări!! Îmi doresc să-mi fac un tatuaj de cât îmi amintesc, dar cumva nu m-am apucat niciodată să o fac. Punctele pe care le menționați au mult sens și le voi ține cont atunci când le voi lua pe ale mele!

Wilthuan din Phuket, Thailanda pe 30 august 2011:

Locuiesc în Phuket Thailanda, unde există un magazin de tatuaje la fiecare colț de stradă … și uneori pe stradă! Majoritatea magazinelor arată curate, dar am văzut câteva lucruri destul de oribile! Vă mulțumim pentru sfaturile bune.

Catherine Simmons din Mission BC Canada pe 30 august 2011:

Hub grozav, sfaturi grozave! Foarte util. Eu'Încă mă gândesc să obțin unul mic, dar până mă decid asupra designului perfect eu'voi astepta!

Victoria Lynn din Arkansas, SUA pe 30 august 2011:

Minunat. Puncte minunate. Oamenii cu adevărat ar trebui să se gândească mult înainte de a-și face un tatuaj. Votat, util, minunat!

Danette Watt din Illinois pe 30 august 2011:

Aduceți aici puncte bune despre ce ar trebui să se gândească oamenii atunci când se gândesc să-și facă un tatuaj (dacă nu este't în impulsul momentului). Dacă aș primi vreodată unul, ar fi mic și într-un loc discret. A votat

Sammy din Australia pe 30 august 2011:

Fantastic și informativ. Fratele iubitilor mei este acoperit de ei .. și a ajuns să-și acopere banda de brațe tribale cu o chestie masivă colorată de pește floral. Unele lucruri la care ar trebui să te gândești pur și simplu!

Steph0596 din Ontario pe 30 august 2011:

Informații grozave!

jean2011 din Canada pe 30 august 2011:

Acesta este un hub bine scris. Nu știu multe despre tatuaje, dar mi-ați oferit multe informații despre această artă. Vă mulțumesc pentru partajarea!

xkamronx din Utah, SUA pe 30 august 2011:

Tatuajele sunt uimitoare; don'nu lăsa pe cineva'Opinia ta îți schimbă mentalitatea cu privire la ceea ce vrei.

De fapt, prietenul meu are un tatuaj care îl descrie perfect… "Trăiește viața fără regrete, pentru că la un moment dat, ceea ce ai primit a fost exact ceea ce ți-ai dorit."

Megan Coxe de undeva între ici și colo pe 30 august 2011:

Un sfat grozav. M-am gândit să-mi fac un tatuaj de ceva vreme, dar nu mă simt suficient de sigur pentru a face pasul. Mă bucur că sfatul tău este să aștepți!

Thelma Alberts din Germania pe 30 august 2011:

Felicitări pentru centrul zilei! Super articol. A votat! Vă mulțumim pentru distribuire.

kaynelson pe 30 august 2011:

Îmi place foarte mult, am doar un tatuaj și îmi place, dar a durat ani până să-l obțin!

umbrela roz din pădurea întunecată adânc în mine. pe 30 august 2011:

oamenii mă întreabă tot timpul de ce am primit-o pe a mea. preferatul meu a fost "pot să te întreb ce te-a posedat pentru a-ți pune asta pe față" a spus funcționarul magazinului din colț. Am o stea mică pe obraz sub ochiul drept. sensul acesteia este personal și nu regret și niciodată nu voi regreta că l-am obținut. mă obligă să mă uit în oglindă în fiecare zi și îmi amintește că sunt încă eu. dar sunt de acord, mai bine o faci să conteze atunci când te cerneală.

JS Matei din Massachusetts, SUA pe 30 august 2011:

Felicitări pentru că ați fost selectat pentru centrul zilei!

Acest lucru este foarte util pentru cei care încearcă să decidă dacă vor face sau nu cerneală. Întotdeauna mi-am dorit tatuaje, dar am așteptat până la 20 de ani, astfel încât să fiu sigur. Am câteva lucrări tribale originale pe spate și am lăsat să mă tatueze un singur artist (el's la 4 ore distanță!). Minunat Hub! Votare și partajare!

JSMatthew ~

Arizona! pe 30 august 2011:

Minunat Hub !! Sunt de acord cu tot ce ai scris. Comentariul de la tshively, sunt / pot crea dependență este adevărat, sunt o fată și am 5 tatuaje totuși, am ales să le ascund și să le arăt doar atunci când vreau să le arăt. Pentru mine tatuajele sunt un lucru foarte privat între indivizi. Îmi proiectez propriile tatuaje, cu ajutorul artistului meu atingem câteva lucruri ici și colo înainte ca acesta să devină permanent

Pisica Hound din zona Los Angeles din California de Sud, SUA pe 30 august 2011:

Fapte foarte interesante în acest hub. M-am gândit să fac tatuaje în trecut. În acest moment, mă bucur că nu am urmat niciodată cu dorința mea. Îmi dau seama acum că aș fi avut mari regrete acum că sunt mai în vârstă.

Ai dreptate că unii angajatori se încruntă cu tatuaje vizibile. Unui prieten bun i s-a îndepărtat unul tocmai din acest motiv.

Prin obiectivul meu de la MA pe 30 august 2011:

Mare hub !! Lucruri pe care fiecare tatuaj trebuie să le ia în considerare.

Victor Mavedzenge din Oakland, California pe 30 august 2011:

Vă mulțumim pentru distribuire. Mă bucur să aud de la mintea și mâna experimentată.

Sehnonimo din San Bruno, CA pe 30 august 2011:

Cred că mai este ceva ce ar trebui să menționezi – pielea ta poate să se zvârcolească, aproape necontrolat, în timp ce îți faci un tatuaj. Deci, dacă veți obține ceva care necesită detalii minuscule, asigurați-vă că sunteți gata pentru acest fapt! Tatuajul meu nu a făcut-o'Detaliu minut, dar tatuatorul meu se supăra pe mine pentru că nu puteam'Nu-mi feri pielea de zvâcnire!

Am un singur tatuaj până acum. Îmi doream tatuaje de multă vreme, dar mi-am spus că trebuie să le câștig înainte de a le obține, așa că știu că le-am dorit cu adevărat și că au semnificație. Cu toate acestea, primul meu tatuaj l-am făcut când încercam să găsesc o cale de ieșire dintr-o depresie în plină expansiune. Don'Nu mă înțeleg greșit, îmi iubesc tatuajul și m-am gândit să-mi fac tatuajul înainte în diferite circumstanțe, dar acest fel m-a învins. Am patru labe de lup pe piciorul drept. Am ales locația respectivă, astfel încât să o pot acoperi fără probleme. Și îmi amintește mereu să merg mai departe. Ideea mea este că te gândești la tatuajul tău și gândește-te cu atenție la plasare. Eu'Nu sunt genul care vreau să iasă în evidență prea des, dar pot, dacă vreau, datorită tatuajului meu!

Regand pe 30 august 2011:

Foarte bun sfat! Este foarte important să luați în considerare cât de mult sunt pentru totdeauna tatuajele. Mă uit la cel pe care l-am obținut acum 20 de ani și încă îi zâmbesc amintirii. Este foarte important să cercetezi artistul și să faci cumpărături. Acum că tatuajele sunt atât de populare, poate fi greu să găsești artiști buni în aceste zile. Sunt ca niște coafuri, odată ce obții unul sunt aurii. Îmi voi urmări tipul oriunde și am câștigat'Nu lasa pe altcineva sa-mi puna un ac pe piele. Loc de muncă bun!

seninătate din Morgantown, WV pe 30 august 2011:

Acesta este cu siguranță un sfat excelent. Vreau să-mi fac un tatuaj și m-am gândit la tatuajul pe care vreau să-l fac, care este un craniu (simbolologie). Am întotdeauna simbolologia craniului. Oricum, informații grozave.

Carrie Smith din Dallas, Texas pe 30 august 2011:

Felicitări pentru că ai fost centrul zilei! Acesta este un sfat excelent'Este important să luați în considerare totul când / dacă sunteți'îți faci un tatuaj. Vă mulțumim pentru distribuire – ați votat

s.wilson pe 30 august 2011:

Una dintre regulile pe care mi le-au spus mereu părinții mei era să nu primesc niciodată numele unei prietene. Copiii, nepoții, părinții, toți acei oameni sunt ok. Dar chiar dacă te căsătorești, nu există niciodată asigurări 100% că orice relație va funcționa. Nimic nu este mai rău decât să explici de ce un iubit bătrân'numele tău este tatuat pe fund.

David Stillwell din Sacramento, California pe 30 august 2011:

Minunat hub! Îmi plac tatuajele … Ai făcut o treabă excelentă explicând despre tatuaje și consecințele obținerii lor. Sunt permanente și procesul este foarte personal. Alegerea unui artist este și ea foarte importantă. Îmi fac un tatuaj sau două în fiecare an și aștept cu nerăbdare să fac asta. Buna treaba!

Luis Bivar Ramos din Porto, Portugalia pe 30 august 2011:

Minunat Hub! Am doar un tatuaj și am ales noiembrie să o fac, datorită părții vindecătoare. Sfatul dvs. acolo este cu adevărat important! Și, de asemenea, partea de a însemna ceva, în opinia mea, trebuie să fie ceva "puternic" pentru ca tu să nu regreți câțiva ani mai târziu!

Capgunsonline pe 30 august 2011:

Super articol. Cred că mulți oameni care fac tatuaje nu'Urmați majoritatea acestor pași. Felicitări și pentru hub-ul zilei.

Oh eu'Nu sunt surprins că majoritatea oamenilor se tatuează în timpul verii. Ai sens, deoarece oamenii vor să le arate.

ThePelton din Martinsburg, WV SUA pe 30 august 2011:

Participam la un curs despre cum să mă comport în cadrul unui interviu pentru o slujbă și a apărut subiectul tatuajelor. Punctul de vedere comun asupra lor era să le ascundă, dacă este posibil. Dacă doriți un loc de muncă în bibliotecă, acesta'Nu te va ajuta să ai "Născut pentru a crește Iadul" pe antebraț.

danielleantosz din Florida pe 30 august 2011:

Gândirea la permanență este deosebit de importantă pentru femeile care își doresc copii. Vă mulțumim pentru distribuire și felicitări pentru hub-ul zilei!

FloraBreenRobison pe 30 august 2011:

Felicitări pentru hub-ul zilei. Tatuajul este o artă. am castigat'Nu îmi fac un tatuaj prea dureros și pur și simplu nu vreau nimic pe corpul meu din tot timpul.

Gloria în creștere din California pe 30 august 2011:

Eu'Sunt unul dintre acei oameni care se încruntă la tatuaje, dar trebuie să spun că HUB-ul tău este foarte bun, cu mult bun simț implicat pentru cei care doresc să-și marcheze corpul. Cunosc personal o fată care are 18 ani și care și-a făcut un tatuaj pentru a reprezenta ruptura inimii unei pauze recente de la un tip cu care s-a întâlnit timp de aproximativ 6 luni. Vorbește despre miopie. Oricum, în a nu fi un "tatuaj" persoană – treabă bună!

Jonesy0311 pe 30 august 2011:

Am început să primesc cerneală la 18 ani și, din fericire, nu'Nu regret încă niciuna dintre piesele mele. Cu toate acestea, dacă m-aș fi gândit mai mult la asta, probabil aș fi făcut câteva diferit. Partea din centrul tău care m-a prins a fost când oamenii aleg primul salon pe care îl văd. Am fost vinovat de asta pentru primele mele 2 tats. Primul tip a ajuns să mă măcelărească și a trebuit să plătesc pe altcineva ani mai târziu pentru a-l repara. Al doilea artist sa dovedit a fi un dependent de metamfetamină, ceea ce nu am făcut'Nu știu până când a fost prea târziu. Aceasta'Este întotdeauna distractiv să faci un test HIV, deoarece crezi că ai fi putut fi expus unui ac murdar. Cred că artistul este cea mai importantă piesă a puzzle-ului. Dacă ar fi ascultat exact ceea ce îmi doream, toată munca mea ar fi supt. În schimb, au dat recomandări și și-au pus propriul fler creativ pe piesă. Oh, și dacă te hotărăști să înnebunești ca mine, asigură-te că poți acoperi cel puțin totul cu o cămașă cu mânecă lungă, dacă nu'sunteți într-un domeniu de carieră care chiar nu'nu îmi pasă.

Vinay Heart pe 30 august 2011:

Acest articol este cu adevărat grozav! Am 7 tatuaje care îmi sunt aproape și dragi inimii mele din diverse motive, dar uneori'Voi vedea unul pe un trecător și mă voi gândi "ce le trecea prin cap?!" Simt că ar trebui să existe o perioadă de așteptare de la momentul în care artistul tău îți desenează tatuajul până la momentul în care îl primești, doar pentru a putea fi forțat să dormi pe el puțin lol. Great Hub, votat și util!

f pe 30 august 2011:

Robikan:

Deci tu'ești și un străpungător?

Vă specializați în piercing-uri speciale pentru salon sau faceți întreaga gamă a acestora?

cronician pe 30 august 2011:

Sfaturi excelente despre ceea ce ar trebui gândit înainte de a-ți face un tatuaj. Am unul mic pe spate pe care l-am obținut la 19 ani, dar îmi dorisem unul de la 15 ani și am petrecut acei patru ani cu adevărat gândindu-mă la tipul de simbol care ar fi semnificativ pentru mine și ar reprezenta călătoria mea prin această viață. La 30 de ani, încă mai are o semnificație pentru mine și intenționez să obțin în cele din urmă un alt design tat. Cred că este un pic captivant pentru unii dintre noi, dar eu'M rămân să-i duc acolo unde pot fi acoperiți.

SillyRedd pe 30 august 2011:

Foarte bun sfat. Eu personal am două tatuaje și au multă semnificație și le-am gândit câțiva ani înainte de a le obține. Tu'Sfatul re este cu siguranță bun pentru persoanele interesate de tatuaje.

delmer47 din Nebraska pe 30 august 2011:

M-am gândit mult și mult să-mi fac un tatuaj care îl onorează pe tatăl meu. A murit acum 6 ani și mi-e atât de dor de el, încât m-am gândit să am ceva care să-i cinstească memoria. Acest hub a fost minunat …. votat și util.

AlienWednesday pe 30 august 2011:

Mare hub și nu am putut fi de acord mai mult. Îmi plac tatuajele, dar primesc doar cele pe care le pot ascunde.

Robyn J Williams (autor) din Canada pe 30 august 2011:

Mulțumesc din nou, tuturor.

homesteadbound, apreciez comentariul, dar ar trebui să clarific faptul că eu'Nu sunt un tatuator; Lucrez la recepție și mă apuc de piercing. Aceasta's doamnele de la recepție care tind să audă regretele, deoarece noi suntem cele care rezervăm acoperirile. 😉

NyokaKi din Golful Perdido pe 30 august 2011:

Am două tatuaje și ambele înseamnă ceva PENTRU MINE! Dreptul tău! Trebuie să te gândești la asta și să ÎL ȘTII'Ceea ce vrei, te provoacă'Îl voi avea pe viață! Nu luați niciodată o tată doar pentru a spune că aveți cerneală! Sunt contabil și știam înainte de a-l obține pe al meu că nu tuturor le-ar plăcea. Așa că le am pe ale mele pe umeri și numai oamenii pe care vreau să îi știu, știu că îi am. Este amuzant să asculți oamenii vorbind despre mine, fără să știe că le am. Și da, multe discuții sunt încă foarte negative!

Cindy Murdoch din Texas pe 30 august 2011:

Foarte frumos făcut! Ai adus la iveală o mulțime de lucruri la care nu considerasem niciodată că sunt importante la care să mă gândesc atunci când îmi fac un tatuaj. Centrul este și mai convingător, deoarece dvs., un tatuator, nu încercați să vindeți cât de grozav ar fi să aveți un tatuaj. În schimb, ați oferit o imagine foarte echilibrată a ce să vă așteptați și ce să nu vă așteptați. Din nou, foarte frumos făcut.

Mamelody pe 30 august 2011:

Nu voi înțelege niciodată de ce cineva din mintea lor dreaptă și-ar dori un tatuaj.

Gail Sobotkin din Carolina de Sud pe 30 august 2011:

Un hub excelent, cu o mulțime de fapte practice și sugestii despre alegerea și tatuajul.

Majoritatea oamenilor sunt conștienți de faptul că tatuajul are un anumit risc de infecție în momentul în care este atras pe piele, dar mulți nu sunt conștienți de potențialele efecte pe termen lung. Am participat recent la o conferință de asistență medicală care a abordat problemele medicale ale tatuajelor, legate în principal de acele tatuaje care au fost plasate în părți calde și întunecate ale corpului, cum ar fi buricul și zonele de pliere a pielii. De asemenea, oamenii trebuie să-și amintească cum gravitația și efectele naturale ale îmbătrânirii pot într-o zi să denatureze un tatuaj.

Votat, util și interesant. De asemenea, felicitări pentru că ai câștigat insigna The Hub of the Day.

afacerea-reală? din Regatul Unit pe 30 august 2011:

Puncte foarte bune aici, Robikan, ca un artist avid și fan al tatuajelor, cred că ai lovit unghia în cap pe acest Hub….

De asemenea, am creat un Hub pe acest subiect și mi-ar plăcea să vă aud părerile despre lucrarea mea…

https://hubpages.com/style/How-To-Choose-Your-Firs…

Robyn J Williams (autor) din Canada pe 30 august 2011:

Mulțumiri tuturor! Aceasta'Este adevărat că tatuajele nu sunt't pentru toată lumea, dar dacă aveți de gând să obțineți unul, asigurați-vă că'sunteți bine pregătit. 🙂

Gordon Hamilton din Wishaw, Lanarkshire, Regatul Unit la 30 august 2011:

Hub minunat și sfaturi excelente. Am trei tatuaje, toate pe brațe, toate făcute când eram în adolescență. Îi regret foarte mult pe toți, nu atât din cauza faptului că sunt tatuajele specifice, pur și simplu regret decizia de a fi auto-marcată. Ori de câte ori aud pe cineva vorbind despre primul tatuaj, îi dau întotdeauna același sfat: don'nu o face…

Sfântul Laurențiu din Canada pe 30 august 2011:

Foarte bine pus la punct hub. Cred că ați acoperit totul cu informații de bază bune. Sunt de acord că oamenii chiar nu'Nu te gândi la asta și sări în râu înainte de a testa apa. Presiunea colegilor în cadrul generației tinere nu a fost'Nu s-au schimbat, doar dinamica a ceea ce este cool și tendința de astăzi sunt tatuaje. Dar cât va dura trendul? Ceva pe care nu l-ai făcut'Acoperirea este actualitatea infecției grave, nu numai de către magazin, ci și de igiena precară. Am avut un număr de magazine închise în orașul nostru din cauza practicilor nesănătoase și a cauzat multe probleme cu clienții lor. O infecție precum infecțiile cronice ale pielii sunt o nouă rasă de virus. Hepatita este probabil cea mai frecventă. Eu'Includ un link cu multe informații minunate pentru cititorii tăi.

https://www.msu.edu/~krcmari1/individual/get_healt…

Mulțumesc pentru grijă, St.L

tiniewinne din lume pe 30 august 2011:

foarte interesant bine ales subiect

chamilj din Sri Lanka pe 30 august 2011:

De fapt, am crezut că tatuajele nu sunt permanente. Mulțumesc de informație.

Jill Spencer din Statele Unite pe 30 august 2011:

Felicitări pentru crearea Hubului Zilei! Super articol.

Christin Sander din Midwest pe 30 august 2011:

informații minunate 🙂 Îmi plac tatuajele, dar cu siguranță necesită mai multă gândire decât cred că le dau mulți oameni datorită permanenței și nevoii de întreținere (în cele din urmă se estompează). De asemenea, cred că pot fi exagerate. Eu'Vreau mai degrabă una sau două cu adevărat minunate decât cineva cu brațele acoperite etc. Prea mult pare să le ia și frumusețea.

tshivley din Durham, NC pe 30 august 2011:

Vă mulțumim pentru acest hub, este destul de informativ și ar trebui folosit atunci când cineva decide să-și facă un tatuaj. Voi adăuga, de asemenea, ceva care ar trebui cu siguranță să fie luat în considerare. Puteți întreba pe oricine are un tatuaj, în special pe cei care au mai multe: odată ce obțineți unul, devin ușor dependenți. Eu nu'Nu înseamnă dependență în sensul că vei răni pe cineva dacă nu'Nu-l înțelegi, dar genul de dependență în care te uiți la primul tău și crezi: "Oooh, un tatuaj cu _____ ar arăta foarte bine chiar aici!" Sau poate extindeți-l pe cel pe care îl aveți sau, ca mine, simt nevoia să-l iau pe celălalt picior doar pentru un simț de simetrie; sau poate că un design foarte cool pe coloana mea, pentru că ar arăta minunat, dureros, dar mișto!

Deci, când vă așezați și vă planificați tatuajul (planificarea este foarte importantă pentru a vă asigura că obțineți exact ceea ce doriți și nu ceea ce ar dori să facă acel tatuator), gândiți-vă la modul în care puteți obține unul și rămâneți puternic și nu obțineți a doua, a treia, a patra și a cincea, cu mai multe pe drum.

Paul Richard Kuehn din orașul Udorn, Thailanda pe 30 august 2011:

Ați scris un hub foarte interesant. Nu mi-am făcut niciodată un tatuaj și nu o voi face niciodată. Când am crescut, mi s-a spus doar asta "marinari beți" au tatuaje. Doamne, s-au schimbat vremurile! Aceasta'Este de înțeles că atât de mulți tineri sunt în tatuaje atunci când consideri că atât de mulți dintre modelele lor, cum ar fi sportivii profesioniști, le au. O femeie cu orice fel de tatuaj vizibil mă întrerupe cu adevărat. Dacă băieții le vor bine. Dar de ce atât de mulți tineri își acoperă corpul din cap până în picioare cu tatuaje? Pentru mine, asta este cu adevărat grosolan!

f pe 30 august 2011:

Informatii utile.

A votat.

esemchoy din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite la 30 august 2011:

Un articol grozav pentru tatuaje … Aceste lucruri ar trebui gândite mereu….

SY pe 30 august 2011:

Vă mulțumim că ne-ați împărtășit ideile, aveți mult sens. Felicitări pentru nominalizare ca centru al zilei. http://www.micocrane.com

Simone Haruko Smith din San Francisco pe 24 august 2011:

Acesta este un sfat superb, Robikan, și dumneavoastră'Am adus în discuție câțiva factori pe care nu i-am luat în considerare până acum – cum ar fi anotimpurile / calendarul! Eu'Voi împărtăși acest lucru oricăror prieteni care decid că vor să se tatueze.

Carlon Michelle din SUA pe 19 august 2011:

Am învățat un lucru sau două despre tatuaje, în special cel mai bun moment pentru a obține unul cât de lung este procesul de vindecare. Eu nu'Nu cred că eu'Voi primi vreodată una, dar le-am apreciat câteva din când în când. Îi cunoști pe cei mici și modesti. Zâmbet!