255+ Tatuaje drăguțe pentru fete care sunt uimitor de vibrante și vii

Să-ți faci primul tatuaj este foarte intimidant. Cu toate acestea, odată ce îl obții, ai un sentiment foarte eliberator pe care nimic nu îl poate înlocui. Deoarece obținerea acestuia este atât de descurajantă, trebuie să aveți câteva lucruri care vă grăbesc prin minte. Dacă vorbiți despre tatuaje la bărbați și femei, acestea sunt foarte diferite unul de celălalt. Bărbații aleg de obicei tatuaje îndrăznețe și dominante. În timp ce femeile primesc de obicei tatuaje care arată acceptare socială, împuternicire, meschinătate sau putere de fată și așa mai departe.

În trecut, fetele care se tatuaseră erau la fel de bizare pe cât crezi. The arta tatuajelor era o formă de tabu, mai ales pentru fete. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, oamenii îmbrățișează această fantastică artă corporală. Îl acceptă ca pe o artă reală, ceea ce reprezintă o realizare excelentă pentru comunitatea tatuajelor.

Există un lucru pe care trebuie să-l țineți cont înainte de a vă face un tatuaj. Un tatuaj este o piesă de artă care va rămâne pe corpul tău pentru totdeauna. Și când vine vorba de îndepărtarea acestuia, este o procedură chinuitoare. Așadar, înainte de a vă face un tatuaj, trebuie să aveți în vedere faptul că obțineți unul pe care nu îl regretați în viitor. Deci, asigurați-vă că obțineți un tatuaj care să vă reflecte personalitatea.

Viața unui fluture

viața de fluture

Fluturele este un design de tatuaj la modă la fete. Lucrul bun al acestui tatuaj este că este ușor de realizat; deci, are șanse mari ca artistul tău de tatuaje să nu încurce designul.

Simbolism

Fluturele simbolizează libertatea; aceasta înfățișează o fată care iese din bula ei și se transformă într-o femeie adultă, frumoasă, la fel cum un fluture iese din cocon și se transformă într-un fluture frumos.

Plasament

Este un tatuaj pe care îl poți atinge pe orice parte a corpului tău și va arăta bine. Puteți obține unul uriaș pe spate, unul de dimensiuni mici pe încheietura mâinii și unul mic pe deget.

Catcher de vis floral

Dreamcatcher-Tattoo

Puteți încerca, de asemenea, acest fascinant tatuaj floral Dream Catcher. Acest tatuaj include un captor de vise conturat cu cerneală neagră, cu o floare în deschidere și o mulțime de nuanțe pentru a adăuga o anumită adâncime.

Simbolism

Captorul de vise este inițial simbolul protecției. Oamenii își pun captivatoare de vise peste paturile lor, pentru a se proteja de gândurile distructive și de visele rele. Oamenii le numesc și filtre de negativitate. Deci, tatuajul captator de vise va fi un simbol de protecție pentru corpul tău. Tatuajul îți va aminti să rămâi pozitiv indiferent de ce.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe spate; cu toate acestea, deoarece are o mulțime de elemente în interiorul său, puteți alege, de asemenea, să-l atingeți pe stomac sau braț.

Un pat de trandafiri

Un trandafir este un design de tatuaj la modă, la bărbați și femei, și de obicei prezintă diferite obiecte sau animale în tatuaj.

Tipuri de tatuaje de trandafiri

Există mai multe modele de tatuaje cu trandafiri din care puteți alege, iar cele mai multe dintre ele vă lasă cu imagini interesante și frumoase pe corp. Iată câteva idei de tatuaje cu trandafiri pentru tine.

tatuaj trandafir mare

 • Mica trandafir alb-negru pentru glezne
 • Trandafir roșu mare
 • 3D Rose
 • Craniu Trandafir
 • Trandafiri cu mânecă completă
 • Trandafir monocrom

Simbolism

Trandafirii simbolizează un semn al speranței și o promisiune pentru un nou început. Spinii florii indică apărare, lipsă de gândire și pierderi. Este un design frumos de tatuaj și puteți amesteca designul cu zingul dvs. pentru a face designul mai unic și pentru a da tatuajului un alt sens.

Plasament

Puteți face un tatuaj de trandafir pe toate părțile corpului, cum ar fi spatele, brațele, degetele, sub buză, gât, spate, picioare și oriunde doriți.

Tatuaje de păun

Peacock devine acum un design popular pentru tatuaje. Realizarea acestui tatuaj necesită mult talent și experiență. Deci, asigurați-vă că găsiți un tatuator care este bine cunoscut pentru acest design special de păun.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează sexualitatea, regalitatea, nobilimea și vitalitatea. Deci, dacă doriți ceva regal și bogat în semnificații, acesta este tatuajul pentru dvs..

Plasament

Acest tatuaj este de obicei proeminent ca dimensiune și include o mulțime de elemente; prin urmare, ar trebui să-l atingeți pe corp, acolo unde există suficient spațiu pentru ca tatuajul să se potrivească cu ușurință. Arată frumos pe spatele umărului tău.

Tatuaj cu pene de păun

Pana de păun este un design de tatuaj foarte senzual și este relativ ușor de creat.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează nemurirea, spiritualitatea, frumusețea și incoruptibilitatea. Mitologia greacă spune că păunul a creat cu sute de ochi Argus pe frumoasa sa coadă cu pene.

Plasament

Tatuajul păunului este un frumos design de tatuaj uriaș; totuși, pană poate fi un design mai mic. Puteți face un tatuaj simplu cu pene chiar pe deget.

tatuaje-pentru-fete

Tatuaj cu flori și craniu

Tatuajul cu flori și craniu este un tatuaj foarte punk în stil rock, care va descrie conceptul de viață și moarte. Acest tatuaj include un craniu cu cerneală alb-negru, cu un trandafir roșu tatted lângă craniu. Există diferite moduri în care puteți ajusta acest tatuaj. Consultați-vă cu artistul dvs. de tatuaje pentru câteva tatuaje mai bune cu flori și cranii.

Simbolism

Craniul arată sfârșitul vieții; pe de altă parte, florile arată o rază de lumină și frumusețe. În zilele noastre, devine un design la modă pentru tatuaje, deoarece arată echilibrul vieții și morții, precum și frumusețea și decăderea.

Plasament

Acest tatuaj are de obicei o dimensiune proeminentă, așa că asigurați-vă că alegeți un loc pe corp care să se adapteze la dimensiunea tatuajului. Va arăta frumos pe brațul tău, pe partea laterală a corpului și sub piept.

Viața albinelor

Bee Tattoo este un alt tatuaj care devine un tatuaj de fete la modă în zilele noastre. Majoritatea oamenilor o primesc într-o dimensiune mai mică. Acest tatuaj include o albină de cerneală colorată care apare într-o caracteristică tipărită.

Simbolism

Albinele sunt unele dintre cele mai harnice insecte dintre toate. Din acest motiv, designul simbolizează cooperarea și munca grea. Albina este una dintre acele insecte, ceea ce pune viața în pericol pentru a produce miere pentru tine. Ceea ce înseamnă că este și o ființă foarte curajoasă și loială. Puteți vedea că stupul unei albine este excepțional de adecvat. Pachetul său are pereții hexagonali perfecti.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi în încheietura mâinii, deoarece se complimentează bine cu dimensiunea. Puteți alege, de asemenea, să vă atingeți glezna sau fața.

Tatuaj de design acuarelă Floare

Tatuajele în acuarelă sunt infame pentru sângerări și decolorare, dar arată atât de frumoase și minunate. Este un vis al fiecărei fete iubitoare de tatuaje de a obține un tatuaj în acuarelă. Din acest motiv, arată super freestyle și drăguț.

Simboliza

Tatuajele în acuarelă simbolizează, iubesc speranța și noroc. Întrucât aceste tatuaje au o gamă largă de culori prezente în el, acesta prezintă modul în care viața ta este plină de culoare și te încurajează să păstrezi vibrații pozitive.

Plasament

Amplasarea ideală pentru acest tatuaj ar fi pe coapsă, burta, încheietura mâinii, brațe, degete și în orice alt loc pe care l-ați prefera.

tatuaje-pentru-fete

Design de tatuaje pentru păsări

Tatuajele păsărilor nu sunt foarte populare; cu toate acestea, arată minunat și minunat. Puteți face un tatuaj mare de pasăre făcând să pară că o turmă de păsări zboară prin cer pentru a migra dintr-un loc în altul. Aceste tatuaje sunt de obicei cu cerneală neagră; cu toate acestea, puteți cere artistului dvs. de tatuaje să arunce o cerneală colorată pentru o notă suplimentară.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează coordonarea, unitatea, loialitatea, spiritualitatea, armonia, înțelegerea și autodirecția. Acestea sunt câteva dintre principalele atribute de care toată lumea ar trebui să fie conștienți, iar acest tatuaj de pasăre te ajută să faci asta.

Plasament

În funcție de dimensiunea tatuajului, puteți obține un tatuaj de pasăre oriunde pe corp, cum ar fi umărul, glezna, antebrațul, gâtul, clavicula, stomacul și mai multe locuri pe care doriți să le tatuați.

Date semnificative

Există câteva date în viața ta pe care pur și simplu nu le poți uita; unele pentru un motiv întemeiat și altele pentru motive greșite sau tragice. Cu toate acestea, să-ți faci un tatuaj de întâlnire va fi foarte personal. Puteți obține acest tatuaj ca omagiu pentru o anumită întâlnire. Aceste tatuaje includ pur și simplu întreaga dată înscrisă pe corpul dvs. cu cerneală neagră. Puteți adăuga mai multe lucruri lângă data, cum ar fi inițiale sau o inimă.

Simbolism

Poate fi data nașterii primului-născut, ziua în care ți-ai cumpărat casa de vis, ziua de naștere a mamei tale sau orice dată apropiată inimii tale. De obicei, tatuajele de curmale sunt mai mici ca dimensiune, dar tu o faci. Orice eveniment semnificativ care ți-ar fi schimbat viața, poți primi data.

Plasament

Aceste tatuaje apar de obicei pe partea degetului, încheietura mâinii sau pe partea gâtului.

tatuaje feminine

Viața în spațiu

Tatuajele navei spațiale includ opere de artă incredibile, iar unele dintre ele par a fi simple, dar au multă semnificație.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează neînfricarea și te ajută să îți dai seama de abilitatea pe care o ai de a cuceri lumea. Arată că nimic nu te poate speria, nici măcar necunoscutele universului. Cu toate acestea, unii oameni ajung să indice că recunosc camaraderia.

Tatuaje simbol

Există mai multe simboluri, care au o mare importanță în viața ta. Dacă ești foarte religios, poți să-ți faci un tatuaj încrucișat. Simbolurile tatuajelor au mici semnificații atașate, care vă ajută să realizați diferite lucruri sau vă amintesc de persoana pe care ați devenit-o și puteți fi.

Tipuri de tatuaje simbol

 • Cross Tattoo
 • Inițiale
 • Puncte
 • Semnul Infinitului
 • Triunghiuri
 • Simboluri astronomice

Plasament

Tatuajele cu simboluri sunt de obicei tatted pe deget, deoarece dimensiunea este potrivită pentru zona degetului. Cu toate acestea, puteți alege, de asemenea, să obțineți simboluri pe față, încheietură și gât.

Fuzzy Bunny

iepuraș

Tatuajele de iepuraș includ o atingere foarte feminină, motiv pentru care este un design popular de tatuaje în rândul fetelor. Acest tatuaj constă dintr-un iepuraș cu cerneală neagră în stil desen animat, cu multe detalii pentru a declanșa realismul acestui tatuaj.

Simbolism

Tatuajele de iepuraș simbolizează fertilitatea și virilitatea. Mulți creștini consideră picioarele iepurelui ca prosperitate și noroc. Deci, dacă sperați la noroc în viața voastră, ar trebui să încercați acest tatuaj.

Plasament

Deoarece acest tatuaj este de dimensiuni mici, locul perfect pentru acesta este lângă ureche sau pe încheietura mâinii.

‘Direcția corectă

Aceste tatuaje de busolă sunt destul de faimoase, iar marinarii obișnuiau să poarte acest tatuaj în mod tradițional. Acest tatuaj include un mic contur negru al unei busole cu navigațiile sale corecte.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează găsirea direcției corecte în viață, mai ales atunci când treci printr-o perioadă în care ești pierdut și nu știi de unde să începi. Puteți alege să obțineți o busolă care să indice în direcția casei dvs. Acest lucru vă va aminti unde ați venit și să nu vă uitați niciodată originile.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe gleznă, încheietură sau gât. Amplasarea depinde enorm de mărimea tatuajului.

Dove Love Bird

Tatuajele Dove sunt un tatuaj de fată destul de obișnuit care te ajută să obții o notă subtilă și pașnică de artă pe corpul tău. Acest tatuaj include un mic contur negru de porumbel cu o frunză în gură.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează pacea, iubirea, armonia și noile începuturi. Dacă începi ceva nou în viața ta, mai ales ca să te căsătorești, acesta este tatuajul perfect pentru tine. Acest tatuaj simbolizează, de asemenea, libertatea.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar trebui să fie pe încheietura mâinii sau pe partea laterală a stomacului.

tatuaje-pentru-fete

Unicorni și Curcubeu

Tatuajele cu inorog sunt unul dintre cele mai feminine tatuaje pe care le vei întâlni vreodată. Visul fiecărei fete este să călărești pe un unicorn. Cu toate acestea, este mai puțin probabil ca acest lucru să se întâmple. Deci, puteți încerca acest tatuaj de unicorn. Acest tatuaj include un unicorn cu cerneală albă, cu câteva trăsături colorate în el.

Simbolism

Tatuajele cu inorog simbolizează puterea și curajul, așa că, dacă căutați o modalitate de a găsi aceste atribute esențiale în viața dvs. de zi cu zi, ar trebui să faceți acest tatuaj.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe umăr, spate sau antebraț, deoarece acestea sunt de obicei mari.

Ciclul unei luni

Dacă sunteți în căutarea unor tatuaje astronomice care să vă ajute să obțineți o atingere unică și rece, nu mai căutați, deoarece acest tatuaj cu ciclu lunar este tatuajul perfect pentru dvs. Acest tatuaj include o lună neagră, umbrită, care trece de la o semilună la o formă completă și înapoi la o semilună. Acest proces este destul de luminant și vă lasă cu un tatuaj uluitor.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează renașterea, ciclul vieții și nemurirea. Acest tatuaj te ajută să observi schimbările în viața prin care ai trecut și îți amintește că unele dintre aceste schimbări sunt pentru îmbunătățire, chiar dacă este posibil să nu-ți placă.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe antebraț, deoarece forma și dimensiunea se potrivesc perfect acolo.

Proiecte geometrice

Tatuajele geometrice sunt un tip destul de celebru de tatuaje pentru fete datorită detaliilor uimitoare și chic pe care le include tatuajul. Acest tatuaj vine în diferite tipuri de modele, cum ar fi acesta, este un design geometric cu cerneală argintie și neagră, care arată destul de subtil.

Simbolism

Tatuajele geometrice au diferite simboluri, iar majoritatea pot fi alcătuite de dvs. Majoritatea acestor tatuaje semnifică un ritual sacru efectuat. Dacă faceți parte din ceva sacru sau vă considerați corpul ca un loc sacru, atunci să faceți acest tatuaj nu ar fi deloc o idee proastă!

Plasament

Tatuajele geometrice pot apărea oriunde. Indiferent unde îl încercați, va arăta fabulos și elegant ca întotdeauna. Amplasarea depinde și de mărime, deoarece tatuajele geometrice vin în diferite forme și dimensiuni.

Arc și săgeată vintage

Aceste tatuaje vintage cu arc și săgeți sunt destul de impresionante și sunt tatuajul perfect pentru fete. Acest tatuaj include un arc și săgeată vintage cu cerneală neagră, cu multe detalii efectuate pentru a atinge acea atingere vintage.

Simbolism

Mulți oameni fac acest tatuaj pentru că adoră tirul cu arcul. Cu toate acestea, unii o primesc datorită semnificației ridicate pe care o deține. Acest tatuaj simbolizează puterea, puterea, direcția, simțul publicitar. Acest tatuaj nu numai că te ajută să te simți puternic, dar îți amintește și să te miști în direcția corectă.

Plasament

Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe spate, deoarece se potrivește perfect cu dimensiunea tatuajului și este mai vizibilă pentru ceilalți dacă purtați ceva greu sau cu spatele jos.

Întrebări frecvente

Doare atât de mult cum spun oamenii?

Îmi pare rău că ți-l rup eu, dar este adevărat că tatuajul durează foarte mult. În timp ce sculptează un tatuaj, majoritatea artiștilor de tatuaje vă vor spune să vă concentrați asupra respirației, deoarece ajută la toleranța la durere. Când urmează să-ți faci tatuajul, trebuie să ții un singur lucru în minte: „Frumusețea este durere”. Cu toate acestea, durerea dispare în curând, dar frumoasa etichetă corporală va rămâne cu tine pentru totdeauna. Când intrați în procedură cu această mentalitate, durerea se va termina în cel mai scurt timp.

De ce este important să găsești un salon pentru îndepărtarea tatuajelor?

Când intenționați să vă faceți un tatuaj, trebuie să aveți o minte deschisă cu privire la asta. Din acest motiv, două lucruri se pot întâmpla când te uiți la tatuaj pentru prima dată. Fie te vei îndrăgosti de tatuaj, fie ai vrea să-l îndepărtezi instantaneu. Acesta este un motiv major pentru care oamenii îi sfătuiesc pe începători să găsească un salon pentru îndepărtarea tatuajelor înainte de a găsi un salon pentru tatuaje.

Trebuie să mă bărbieresc înainte de întâlnirea cu tatuajul?

Există un lucru obișnuit pe care îl vedeți în toate fotografiile proaspete ale tatuajului, în care fața tatuajului modelului este lipsită de păr. Cu toate acestea, când vine vorba de tatuaje, este mai bine să lăsați totul pe tatuator. Tatuatorul știe cum va rade locul pentru tine; o faci fără să-ți faci griji pentru asta. Cu toate acestea, dacă ești foarte păros, îți poți tunde întotdeauna părul cu o noapte înainte. Cu toate acestea, bărbieritul cu o seară înainte nu este o idee bună. Tatuatorii au tehnicile lor de a rade pielea, deci este mai bine să lăsați asta pe tatuator.

Pot să-mi fac un tatuaj pe pielea mea predispusă la acnee?

Făcând un tatuaj pe pielea predispusă la acnee nu este nicio problemă. Cu toate acestea, nu este o idee bună să-ți faci un tatuaj pe o erupție activă de acnee. Din acest motiv, cauza acneei sunt bacteriile acneice. Și când faci un tatuaj în zona afectată de acnee, bacteriile se vor răspândi în jur, ducând la mai multe erupții.

Ce ar trebui să mănânc înainte să mă tatuez?

Există un lucru esențial de care trebuie să țineți cont înainte de a vă face un tatuaj. Asigurați-vă că aveți o masă frumoasă înainte de a vă face tatuajul. Nu ieși la petrecere înainte de sesiunea de tatuaj.

Dacă intenționez să rămân însărcinată în viitor, există locuri pe corpul meu care ar trebui evitate?

Multe doamne se tem că sarcina își va întinde designul tatuajului, ceea ce este foarte precis. Există câteva locuri pe corpul dvs. pe care ar trebui să le evitați să vă tatuați dacă intenționați să rămâneți gravidă în viitor. Motivul este că atunci când ai un copil, corpul și pielea ta suferă multe schimbări hormonale. Locuri precum abdomenul, cușca toracică și, cel mai important, pielea regiunii pelvine se întinde mult.

Când se va vindeca tatuajul meu? Care sunt cele mai bune măsuri de siguranță?

Sincer, toate tatuajele necesită diferite perioade de timp pentru a se vindeca. Din acest motiv, toate tatuajele sunt de diferite tipuri și intensități diferite. Deci, nu pot spune exact timpul de vindecare pentru tatuajul tău. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, durează aproximativ 15-35 de zile până când tatuajul tău se vindecă complet. Deci, există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a vă recupera tatuajul mai repede. Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă vindeca tatuajul mai repede este să vă spălați și să vă curățați tatuajul în fiecare seară, apoi să aplicați un strat subțire de loțiune sau unguent pe care artistul dvs. de tatuaj le-a sugerat. Faceți din asta un obicei și, cu siguranță, vă va ajuta foarte mult.

Pielea tatuajului meu se descuamă, este acceptabilă?

Tatuajul tău este ca pielea ta. Când primești o rană, pielea începe să se cojească când începe să se vindece. În același mod, pielea ta se îndepărtează și atunci când tatuajul începe să se vindece. Și este o parte esențială a procesului de vindecare.

În timpul tatuajului, provocați răni mici la nivelul pielii, ceea ce este o traumă pentru piele. Deci, în timp ce procesul de vindecare, creierul tău îți semnalează pielea pentru a depăși trauma. La fel, se întâmplă atunci când pielea dvs. suferă o vătămare.

Faza de peeling îmi va estompa tatuajul?

Absolut nu! Peelingul va face ca culoarea tatuajului dvs. să apară bine și vor deveni mai vibrante. Va începe să arate culorile reale ale tatuajului. Din acest motiv, îți faci tatuajul pe derma pielii tale, în timp ce epiderma se elimină și se îndepărtează. Aceasta înseamnă că adevărata culoare a tatuajului tău se află sub primul strat al pielii.

Este adevărat că tatuajele în acuarelă se estompează și sângerează după ceva timp?

Este adevărat. Cu toate acestea, toate tatuajele sângerează și se estompează odată cu trecerea timpului. Din acest motiv, trebuie să vă împrospătați tatuajul după ceva timp. A lua sfatul artistului tău de tatuaje este foarte important. Știu mai bine ce modele și culori rămân pentru o viață și care se estompează după ceva timp. Cu toate acestea, dacă îți plac cu adevărat tatuajele în acuarelă, atunci ar trebui să le obții, deoarece arată foarte frumos.

Cuvântul final

Să-ți faci primul tatuaj este foarte eliberator. Când îți faci primul tatuaj, se simte ca o realizare. Veți simți că ați rupt un stereotip prost al societății, care este o realizare remarcabilă în sine.

Când faceți un tatuaj, păstrați un lucru în minte că designul tatuajului pe care îl alegeți este un design care vă definește. Deci, asigurați-vă că nu regretați tatuajul mai târziu.