155 de idei de tatuaje pentru elefanți pe care să le adăugați la colecția dvs. de tatuaje!

Elefanții sunt printre cele mai mari animale terestre. În ciuda faptului că sunt cele mai mari, ele sunt și una dintre cele mai amabile ființe. Elefantii au o istorie bogată. O specie de elefanți a călătorit în America împreună cu nativii americani. Elefanții duc o viață foarte lungă și trăiesc pe pământ de veacuri, ceea ce îi face să fie printre cele mai înțelepte specii.

În prezent, elefanții sunt pe cale de dispariție. Prin urmare, mulți pasionați de tatuaje și conservatori își angajează viața pentru a proteja specia. Din această cauză, tatuajele elefanților devin extraordinar de populare.

În acest articol, vă voi spune totul despre tatuajele elefanților, care sunt semnificațiile lor intrinseci, cea mai bună plasare pentru tatuaje și modele pe care le puteți selecta.

elefant-tatuaj

Ce înseamnă tatuajul tău de elefant în diferite culturi

Poate doriți să vă faceți un tatuaj de elefant aduceți un omagiu speciilor pe moarte. Cu toate acestea, are mai multe semnificații intrinseci în diferite culturi din întreaga lume. Unii cred că specia este o formă de zeu, în timp ce alții cred că elefanții sunt un simbol al inteligenței, păcii și puterii..

Pe de altă parte, multe culturi au diverse mitologii și legende atașate fiarei amabile. Religiile precum budismul, hinduismul și alte culturi cred că strămoșii unui animal erau zeii lor.

tatuaje de elefant

Elefantul ca semn al puterii și puterii

Elefanții sunt giganți atunci când îi comparați cu oamenii. Ei au mai multă putere și putere decât noi, oamenii. Cu toate acestea, auzi rar despre faptul că îi rănesc pe oameni fără ca un om să-i enerveze. Arată că elefanții au și multă forță mentală.

Multe culturi se gândesc la elefanți ca la ghiduri sufletești. Ei cred că elefanții îi vor îndruma spre calea răbdării și a seninătății.

tatuaje de elefant

Loialitate și Înțelepciune

Elefanții au experimentat lumea în schimbare. Au văzut oamenii când erau la vârf și la vârf. Acum, ei observă era tehnologică modernă.

Prin urmare, multe culturi consideră elefanții ca un simbol al stabilității, înțelepciunii, sensibilității, păcii, seninătății, fiabilității, determinării și loialității. Elefanții sunt extrem de blânzi față de descendenții, turma și bătrânii lor. Dă dovadă de multă compasiune, grijă, loialitate și hotărâre față de felul lor și majoritatea oamenilor le numesc uriașii blânzi.

tatuaje de elefant

Răbdare

Răbdarea este ceea ce face elefanții atât de magnifici. Elefanții sunt unul dintre cele mai amabile și mai blânde animale din toate regatele animalelor. Cu toate acestea, dacă îi ameninți pe micuții lor cu oricine din haita lor, aceștia se vor schimba la tine. Pe lângă asta, nu vei găsi niciodată un elefant supărat.

Putere imensă

Potrivit oamenilor, elefanții sunt giganți. Cu toată puterea pe care o au, pot provoca multe daune. Pot deveni potențial regi ai junglei. Cu toate acestea, ei nu afișează toată acea putere, ceea ce îi face să fie cei mai puternici.

Drept urmare, culturile din întreaga lume cred despre elefant ca pe un semn al unei imense puteri mentale și fizice. Oamenii de asemenea cultură poartă chiar dinți de elefant ca bijuterii pentru a arăta lumii cât de puternici sunt. Alții poartă dinți de elefant ca bijuterii, deoarece consideră că aduce noroc. Drept urmare, oamenii ucid magnificul, ceea ce duce la dispariția lor.

tatuaje de elefant

Semnificația elefantului în budism

Elefanții joacă un rol major în cultura budistă. Legendele budiste spun că mama lui Buddha nu a putut concepe un copil până când nu a văzut un elefant alb în vis.

Conform legendei, un elefant alb a apărut în visul mamei sale și i-a dat o frumoasă floare de lotus albă. Mai târziu se rotește pe orbită în jurul ei de trei ori. După aceea, a intrat în pântecele ei și, când s-a trezit, a știut că zeul divin i-a acordat capacitatea de a concepe un copil..

Cu toate acestea, în cultura budistă, elefanții gri și alb au o importanță diferită. Ei consideră animalele albe ca un simbol al purității, calmului și divinității. Alternativ, ei se gândesc la un elefant cenușiu ca la un simbol al minții neînfrânate, neinstruite, neculturate și agitate. Ei cred că elefanții cenușii rătăcesc prin lume în căutare de iluminare și putere.

tatuaje de elefant

Importanța elefanților în hinduism

Elefanții sunt simbolul unuia dintre zeii hinduși preferați, „Ganesha”. Ele îl înfățișează pe elefant ca pe o formă a lordului Ganesha. Majoritatea hindușilor îl urmează pe Dumnezeu. Potrivit credinței hinduse, Ganesha poate elimina toate obstacolele din viața lor și le poate aduce noroc, siguranță și noroc.

Hindu l-a descris pe Lordul Indra, zeul ploii, al fulgerelor, al tunetelor și al curgerii râului, ca călare pe un elefant alb.

Drept urmare, liderii hinduși au început să creadă că elefanții sunt parteneri loiali cu proprietarii lor. Astfel, mulți împărați și regi hindusi antici au folosit elefanții ca alegere principală pentru a călări în jurul regatelor lor. Mai târziu, a devenit simbolul regalității.

tatuaje de elefant

Semnificația elefanților în creștinism

În mod surprinzător, elefanții dețin o importanță imensă în creștinism. Creștinii cred că elefanții sunt un simbol al castității, cumpătării și răbdării. Când vă uitați la lucrările de artă creștine, veți vedea că aceștia îl descriu pe Adam și Eva ca elefanți în forma lor umană. Dacă te uiți la bestiari, vei vedea semnificația elefanților.

Semnificația elefantului în mitologia africană

Africa are o populație mare de elefanți decât toate părțile lumii. Africanii cred că elefantul este un animal principal cu multă înțelepciune, putere și putere. Rezolvă toate conflictele care se întâmplă în regnul animal.

Înțelesul modern al elefanților

În toate culturile, elefanții descriu ceva cu totul diferit de celălalt. Cu toate acestea, în vremurile actuale, oamenii primesc tatuaje de elefant pentru a arăta lumii că stau în picioare cu animalul. Ei arată că fac un pact, care va proteja drepturile elefanților și îi va ajuta să iasă din stadiul de dispariție.

tatuaje de elefant

Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, elefantul dvs. va da următoarele semnificații:

 • Seninătate
 • Putere
 • Calm
 • Putere
 • Promisiunea siguranței elefanților
 • Putere divina
 • Drepturi de autor
 • Loialitate
 • Eliminator de obstacole
 • Răbdare
 • Sensibilitate
 • pace

Cea mai bună plasare pentru tatuaje de elefant

Trebuie să fii super creativ atunci când îți faci un tatuaj. Un tatuaj de elefant va arăta excepțional pe aproape orice parte a corpului tău. Cu toate acestea, există câteva locuri în care tatuajul tău va arăta mai proeminent.

Pe umăr

Majoritatea oamenilor își fac un tatuaj de elefant mare pe umeri, deoarece arată absolut magnific. Dacă sunteți un fan al tatuajelor mari, dar ați prefera să fie discret, să vă faceți un tatuaj mare pe umăr este o idee minunată. Puteți obține fața unui elefant cernelită pe loc.

De ambele părți ale pieptului

După filmul „Moana”, obținerea animalelor pe piept a devenit o tendință imensă. Cu toate acestea, prințul popului, Justin Bieber, are o față de animal cernelită pe piept și devin tatuajele sale de semnătură de atunci.

De asemenea, puteți face același lucru și puteți obține un tatuaj uriaș pe fața elefantului. Nu numai că va arăta fenomenal, dar vă va prezenta și partea macho în public.

tatuaj elefant în spate

Pe partea din spate

Obținerea unei piese uriașe de tatuaj de elefant va arăta uimitor. Este un loc minunat pentru a vă face să vă tatuați, deoarece îl puteți ascunde sub cămașă. Cu toate acestea, odată ce porți un bluză, vei arăta ca un spectacol de fum. Când intenționați să mergeți fără cămașă pe plajă, oamenii vor trece cu siguranță peste tine.

braț de tatuaj elefant

Pe braț

Brațul tău este un loc minunat pentru a-ți face tatuaje mici. Cu toate acestea, un tatuaj de elefant are o semnificație bogată, care va spune multe despre personalitatea ta. Puteți obține fie un tatuaj mare cu aspect realist pe braț, fie puteți face un tatuaj tribal. Puteți extinde și tatuajul la mână. Tatuajele pe brațe care se extind pe mână arată rău.

În spatele tricepsului tău

Este un loc minunat pentru a ajunge adânc, adică tatuaje precum elefanții. Este un loc minunat pe care oamenii îl risipesc cu un tatuaj fără sens. La urma urmei, locul are spațiul potrivit pentru a-și face un tatuaj de elefant.

În acest loc, recomand entuziaștilor de tatuaje să facă tatuaje tribale. Deoarece nu simți multă durere pe loc, poți să faci tatuaje tribale dureroase aici cu ușurință.

Peste stomacul tău

Stomacul tău este un loc minunat pentru a-ți face tatuaje mari și magnifice. Puteți face un tatuaj de elefant dintr-o singură piesă aici. Când vă mișcați stomacul, tatuajul va arăta și mai bine, pe măsură ce mișcarea se adaugă iluziei.

stomac tatuaj elefant

Pe latura șoldurilor

Doamnele nu au de obicei pete goale masive pe corp, care au mult spațiu. Cu toate acestea, pot obține tatuaje masive de elefant pe partea șoldurilor. Aici aveți suficient spațiu pentru un design detaliat. Indiferent dacă vă place să arătați o piele sau preferați să rămâneți acoperit, tatuajul vă va spori încrederea.

gât tatuaj elefant

Pe gât

Gâtul este un alt spațiu minunat pentru a obține tatuaje expresive. Dacă urmați cele mai recente tendințe de tatuaj, acesta devine și o comunitate populară de tatuaje spațiale. Toate tatuajele arată fenomenal aici. Dacă ești fată, optează pentru un tatuaj delicat la ceafă. Tatuajul tău se va arăta când vei lega un coc, care va arăta super atractiv.

Modele de tatuaje pentru elefanți

Atunci când îți faci un tatuaj, trebuie să îți lucrezi mintea creativă. Trebuie să vă scufundați în existența voastră și să vă amintiți esența dvs., astfel încât tatuatorul dvs. atrage ceva adevărat vieții. Tatuajul tău trebuie să fie personal și personalizat. Tatuajul tău este bebelușul tău și trebuie să fii mândru de piesă atunci când tatuatorul o desenează pe corpul tău.

Tatuaj tribal de elefant

Tatuaj tribal de elefant

Tatuajele tribale devin extrem de faimoase acum. Este nevoie de abilitate pentru artiștii de tatuaje pentru a face dreptate cu designul. Pe de altă parte, puteți găsi mai multe modele de tatuaje tribale de pe internet pentru referință. Cel mai mare dintre toate, puteți schimba cu ușurință dimensiunea tatuajului dvs. tribal.

Tatuaj realist de elefant

Tatuaj realist de elefant

Modelele realiste de tatuaje de elefant se numără printre cele mai faimoase modele de tatuaje. Cu toate acestea, rețineți că acest tatuaj va arăta bine într-un spațiu mare. Va trebui să-l vânați și pe artistul tatuator potrivit pentru meserie. Nu toți artiștii de tatuaje pot realiza tatuaje realiste.

Familia Elefant

Puteți face mama elefantă, tata elefant și bebeluș elefant tatuate pe orice parte a corpului dumneavoastră. Va arăta bine. Cu toate acestea, tatuajul este relativ la un tatuaj mare și veți avea nevoie de un tatuator decent pentru a face treaba.Tatuaj Baby Elephant

Pui de elefant

Puii de elefanți sunt cei mai drăguți. A obține un mic elefant va arăta lumii dragostea ta pentru umilul gigant. Este tatuajul perfect, care te va face să te îndrăgostești de elefanți când îl vezi.

Baby Elephant ținând tatuajul Mommy Elephant’s Tail

Mama și bebelușul de elefanți au o legătură puternică. Tatuajul arată uimitor și atractiv. Îți va arăta dragostea pentru animal și dragostea pentru mama și descendenții tăi. Puteți obține acest tatuaj și în tribut soției sau surorii dvs..

Elefanții care arată afecțiune

Vederea elefanților care arată afecțiune unul față de celălalt este încântătoare. Când veți vedea aceste două animale manifestându-vă afecțiune unul față de celălalt, vă veți îndrăgosti din nou de natură. Capturarea scenei de pe corpul tău este o idee excelentă de tatuaj, chiar și pentru cupluri.

jumbo Elephant Tattoo

Jumbo

Jumbo este un film emblematic Disney, care ne-a arătat adevărata față a circului și a cruzimii față de animale la vârste mici. Obținerea personajului iconic pe braț este designul perfect al tatuajului. Designul tatuajului are mai multe semnificații profunde, care vă vor transmite mesajul tare și clar. Este un tatuaj frumos de făcut.

tatuaje de elefant

tatuaje de elefant

Feedback final

Tatuajele cu elefanți devin mult mai frecvente acum. Oamenii sunt tot mai conștienți că nu mai avem multe dintre aceste fiare maiestuoase acum. Pe de altă parte, elefantul are semnificații intrinseci speciale. Tatuajul tău simplu de elefant va arăta dragostea prea multor alte culturi ale lumii. Cu toate acestea, tatuajul vă va oferi motivația de a lupta împotriva șanselor și de a supraviețui. Va învăța să fii puternic, dar răbdător.