Tatuaje la degete: modele, idei și imagini

Am o mulțime de tatuaje, inclusiv mâneci complete pe ambele brațe.

Tatuaj sabie ușoară cu degetul minunat!

Tatuaj sabie ușoară cu degetul minunat!

Degete de cerneală!

Tatuajele cu degetele sunt cea mai recentă nebunie în tatuaje și au un sentiment de distracție și moft, care le fac foarte atrăgătoare, în special pentru femei. Tone de vedete, de la Beyoncé la Miley Cyrus, au tatuaje la degete. Doar un pic de cerneală pe un deget poate spune puțin sau multe despre tine. În funcție de amplasarea sa, tatuajele pe degete pot fi de la discrete și delicate la îndrăznețe și revoltătoare. Iată câteva modele minunate de tatuaje pe degete, precum și câteva cuvinte de avertizare înainte de a vă decide să obțineți degetele cu cerneală.

Cerneală gravă!

Cerneală gravă pentru deget!

Drăguțe, fete, tatuaje cu degetele

Drăguțe, fete, tatuaje cu degetele

Câteva cuvinte înțelepților despre tatuajele degetelor

  • Tatuajele cu degetele arată minunat, dar necesită multă întreținere, deoarece se află pe o parte atât de mare a corpului, care este rar acoperită. Luați în considerare acest lucru atunci când alegeți amplasarea și culoarea tatuajului degetului.
  • Tatuajele cu degetele se vor estompa și retușurile vor fi inevitabile, mai ales dacă alegeți o culoare vibrantă sau vă faceți un tatuaj în interiorul degetului, în cazul în care acest lucru este frecat constant.
  • Optarea pentru un tatuaj monocolor negru sau albastru închis îți va oferi câteva opțiuni, deoarece tatuajele în aceste culori rezistă destul de bine chiar și cu unele decolorări.
  • Crema hidratantă și protecția solară sunt cele mai bune instrumente în eforturile dvs. de a păstra tatuajul degetului arătând proaspăt și vibrant.

Ține minte

Nu vă tatuați vârfurile degetelor. Aceste tatuaje pe degete se vor estompa dincolo de recunoaștere și trebuie atinse deseori. Este o pierdere de timp și bani. Luați în considerare tatuajul amprentelor dvs. suficient pentru această zonă a corpului.

  • În ceea ce privește designul, simplul este cel mai bun. Degetele sunt un spațiu mic de tatuat, iar înfășurarea multor designuri într-un spațiu mic va rezulta doar în linii neclare și o mizerie neatractivă în anii următori. Păstrați-l mic, păstrați-l simplu, păstrați-l distractiv.
  • În cele din urmă, un cuvânt despre ramificațiile legate de tatuarea degetelor. Deși tatuajele devin rapid din ce în ce mai acceptabile din punct de vedere social, există încă câteva stigme destul de serioase legate de tatuarea mâinilor. Și un tatuaj pe degete este aproape imposibil de ascuns. Luați în considerare viitorul și planurile dvs. de carieră. Ceea ce pare grozav la 20 de ani vă poate afecta serios cariera și alegerile personale în anii următori. Și, deși am o mulțime de tatuaje, inclusiv mâneci complete pe ambele antebrațe, am ales personal să nu-mi tatuez mâinile sau degetele din dorința de a nu-mi limita opțiunile de carieră pe drum. Tatuajele sunt pentru viață, cu excepția eliminării scumpe și dureroase a laserului, așa că asigurați-vă că veți fi fericiți cu unul pe deget pentru tot restul vieții.

tatuaje cu degetele-modele-idei-și-imagini

Tatuaje la degete cu mustață

Acesta este de departe cel mai la modă tatuaj cu degetul în zilele noastre și cu un motiv întemeiat: El'e hilar și asta'e util. Adică, nu știi niciodată când vei avea nevoie de mustață, nu? Deci, de ce să nu te tatuezi pe deget, astfel încât să fii pregătit. Două linii curbate subțiri simple vor face trucul în interiorul degetului arătător.

Atenție

Rețineți că o linie mai groasă poate duce la o scindare a pielii și dureri acute. Interiorul degetului este sensibil deoarece pielea este destul de subțire și nu există multă carne între piele și os. De asemenea, poate necesita o presiune serioasă din partea tatuatorului pentru ca cerneala să rămână în piele, iar retușurile vor fi cel mai probabil necesare. Acestea fiind spuse, este un tatuaj destul de hilar și discret, deci dacă ești tu'sunteți pregătiți pentru durere și o retușare sau două, apoi mergeți la ea!

tatuaje cu degetele-modele-idei-și-imagini tatuaje cu degetele-modele-idei-și-imagini

Tatuaje cu degetul cu cuvânt sau text

Unul dintre cele mai tari tatuaje pe degete pe care le-am văzut vreodată a fost cuvântul "Crea," gravat cu un cursiv frumos în interiorul cuiva'degetul arătător. Erau un scriitor și un artist, așa că părea foarte potrivit. A funcționat deoarece scenariul tatuajului a fost simplu și simplu. A fost tatuajul perfect pentru această persoană.

Dacă ai un cuvânt care rezonează cu sufletul tău și simți nevoia ca acesta să emane din vârful degetelor, ia în considerare să îl gravezi în interiorul unuia dintre degete. Poate partenerul tău'Inițialele din interiorul degetului inelar sau ale unui copil'numele lui în jurul rozului tău. În mod surprinzător, au avut atât artiștii pop Rihanna, cât și Lily Allen "shhh…" tatuate pe degetul arătător. Cumva aș fi crezut cuvintele "cânta" sau "muzică" sau chiar unele mici note muzicale ar fi fost mai potrivite.

Păstrați în simplu!

Cheia unui tatuaj pe deget este simplitatea, așa că țineți cont de cuvinte mici sau inițiale și nu dați'alegeți un text prea complicat.

Tatuaj numărul norocos 13

Tatuaj numărul norocos 13

Tatuaje numerice deget

Oamenii sunt o grămadă superstițioasă. Pentru a-mi demonstra ideea, întreabă majoritatea oamenilor care este numărul lor preferat și ei'Voi avea un răspuns rapid. A mea's 13. De ce? Unii oameni nu au rimă sau motiv, iar alții cred că acel număr este deosebit de norocos pentru ei sau reprezintă ceva special. Oricum ar fi, numerele au o semnificație pentru mulți dintre noi și apar în mod proeminent în tatuaje, în special în tatuaje cu degetele. De exemplu, atât Beyoncé, cât și Jay Z au numărul patru în cifre romane tatuat sub degetele inelare, deoarece are o semnificație specială pentru ei. Amândoi au zile de naștere în a patra zi a lunii și, nu întâmplător, fiica lor'Numele de mijloc este IVY ca în "IV," literele cifrei romane 4.

Un deget este un loc perfect pentru tatuarea unui număr important pentru tine. Indiferent dacă alegeți să încercați ceva îndrăzneț și strălucitor, cum ar fi 7-uri în stil Vegas pe trei dintre articulații sau un 13 discret în interiorul unuia dintre degete, având un număr tatuat pe dvs. vă poate face să simțiți că aveți un talisman norocos la voi la toate timpurile.

Uimitor Bookworm knuckle tatt! Acum, acesta este hardcore.

Uimitor Bookworm knuckle tatt! Acum că'e tare.

Tatuaje la articulații

O dată retrogradați de motocicliștii și deținuții de închisoare, tatuajele articulare au devenit acum obișnuite și sunt purtate de către Rihanna și Kelly Osbourne. Mulți oameni aleg să își tatueze toate articulațiile pentru a explica cuvinte semnificative, cum ar fi "Viață de golan" în cazul Rihannei. Alții aleg să tatueze doar unul sau doi cu un simbol drăguț sau semnificativ, cum ar fi inima roz unică văzută pe Kelly Osbourne'S-a lăsat roz.

După cum am menționat mai devreme, tatuarea articulațiilor tale este un angajament destul de serios față de cerneală. Asigurați-vă că sunteți pregătit să trăiți cu consecințele și concepțiile greșite care vor proveni în mod inevitabil din aceste tipuri de tatuaje pe degete.

Benzile de nuntă pentru tatuaje aduc un nou sens pentru totdeauna.

Benzile de nuntă pentru tatuaje aduc un nou sens pentru totdeauna.

Tatuaje inelare deget

Crearea unui inel, în special a unei verighete, cu un tatuaj a devenit o pălărie veche, dar nu cu mult timp în urmă a fost văzută ca actul suprem al eternității, atunci când cei de la Tommy Lee și Pamela Anderson și-au tatuat degetele de nuntă unul cu celălalt'inițiale pentru a-și marca nupțialele.

Deși tatuarea inițialei iubitei tale pe degetul inelar este încă la modă, acum oamenii optează și pentru orice, de la benzi celtice ornamentate la o singură linie neagră potrivită.

Oricât de pesimist ar suna, cu 50% din toate căsătoriile care se termină în divorț, mă întreb despre înțelepciunea tatuajelor de verighetă. Un tatuaj cu degetul inelar a câștigat'Tocmai va fi ușor de ascuns atunci când sperați să cunoașteți pe cineva nou și vă va aminti pentru totdeauna de un moment pe care ați putea dori să-l uitați. Acest tip de tatuaje pe degete nu sunt'T exact ușor de transformat sau acoperit de un alt tatuaj. Sugestia mea ar fi evitarea acestui tip de tatuaj cu degetele, precum ciuma. Amintiți-vă, dragostea este trecătoare, dar cerneala este pentru totdeauna.

Tatuaje degetul mare foarte ornamentate. Mă întreb cum vor rezista acestea timpului.

Tatuaje degetul mare foarte ornamentate. Mă întreb cum vor rezista acestea timpului.

Tatuaj degetul mare cu inima frântă

Tatuaj degetul mare cu inima frântă

Thumb Tatuaje

Există o distracție serioasă cu un tatuaj cu degetul mare. Ceva la fel de simplu ca punctele tale și o linie curbată poate aduce o mulțime de plăcere pentru tine și pentru oamenii mici din viața ta. Lăsa'Adevărat, un tatuaj cu marionetă deget nu se demodează niciodată acum, nu-i așa? Si el'e atât de practic. (Bine, deci un stilou poate obține același efect, dar dacă poți'Nu găsesc un stilou și acesta'e o urgență de păpușă deget? Deci, dacă se va estompa aproape instantaneu, nimic nu depășește un tatuaj de noutate slab gândit.)

Dacă un simplu tatuaj cu degetul mare nu este stilul tău, de ce să nu consideri ceva puțin mai complex? Am văzut o serie de tatuaje degetul mare potrivite sau conectate pe cupluri ca semn al angajamentului lor unul față de celălalt. Orice din două piese dintr-o singură inimă, o cheie simplă sau tatuaje de piese de puzzle de conectare au un sens suplimentar atunci când sunt așezate pe degetul mare a două persoane. Singure aceste tatuaje își păstrează propriul sens, dar atunci când cele două mâini se încleștează, semnificația se intensifică.

Dacă nu este un tatuaj plin de iubire, potrivit'În stilul tău, de ce să nu folosești un tatuaj pentru degetul mare pentru a face o declarație? În chiromatică, degetul mare simbolizează tăria voinței și dorințele cele mai primare. De ce să nu evidențiați acel aspect al dvs. cu un simbol care reflectă adevărata voastră natură, cum ar fi o mică ancoră pentru putere și stabilitate, un porumbel pentru pace sau un mic cupcake … doar 'pentru că ei're delicios.

Sau de ce să nu-ți duci tatuajul la nivelul următor, alegând un design simplu de scroll decorativ și adăugându-i bijuterii lipite pentru un aspect de seară. Super distractiv și elegant.

Tatuaj simplu cu degetul inimii. Perfecţiune!

Tatuaj simplu cu degetul inimii. Perfecţiune!

Finger Tattoo Fantastico!

Tatuajele cu degetele sunt cele mai bune distracții obraznice. Unde mai poate spune un simbol mic bine plasat atât de multe? Și atâta timp cât îți amintești să-l păstrezi mic și simplu și să te gândești înainte de a te cerneala, tu'fii sigur că vei fi fericit cu degetele tale de cerneală pentru anii următori.

Cernelire fericită!

© 2013 Catherine Taylor

Comentarii

Richard Ricky Hale din Virginia de Vest pe 09 aprilie 2014:

Mi-a plăcut articolul dvs. Thundermama. Vă arată toate opțiunile diferite cu modele de tatuaje pe degete.

Shining Irish Eyes din Upstate, New York pe 20 mai 2013:

Subiect foarte interesant. Preferatele mele sunt tatuajele cu inel.

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 10 mai 2013:

Vă mulțumim că ați citit și ați comentat FullOfLoveSites. Interesant nume btw. Tatuajele cu degetele pot fi destul de atrăgătoare din cauza factorului drăguț. Noroc să găsești un design care să funcționeze pentru tine.

FullOfLoveSites din Statele Unite pe 10 mai 2013:

Eu nu'În general, îmi plac tatuajele, dar mi se pare că tatuajele degetelor sunt drăguțe și nu sunt evidente. Poate eu'Voi primi una dintre acestea, trebuie să mă gândesc care este designul potrivit pentru mine. Vă mulțumim pentru postare! 🙂

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 30 aprilie 2013:

Mulțumesc atât de multe copii. Din câte am auzit, este extrem de dureros, mai ales în interiorul degetului. Apreciez atât de mult că participi și comentezi centrele mele de tatuaje, chiar dacă nu ești un pasionat de tatuaje. Îmi place perspectiva ta.

meșteșuguri pentru copii din Ottawa, Canada pe 30 aprilie 2013:

Cred că pot spune că nu am văzut niciodată un tatuaj pe degete! Foarte original …. dar trebuie să fie atât de dureros să se facă această procedură. stiu'Arta este, dar voi trece pentru artă pe corpul meu!

Vă mulțumesc pentru partajarea! Aveți întotdeauna lucruri interesante de spus despre tatuaje … așa că învăț lucruri noi de fiecare dată!

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 30 aprilie 2013:

Sugahware, mulțumesc pentru lectură și eu'Mă bucur că te-am putut ajuta cu câteva idei.

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 30 aprilie 2013:

Chiar Bill? Cu siguranță mă pari ca un tip de mustață deget. LAUGH OUT LOUD. Înțeleg, pielea verișorilor mei s-a deschis de fapt, în timp ce își făcea un tatuaj cu mustața degetului. Nu pentru toata lumea. Ca întotdeauna, vă mulțumim că ați fost numărul unu aici cu sprijinul și comentariile dvs..

Robyn D Bera din California pe 29 aprilie 2013:

Hub excelent și fotografii minunate. Eu'De ani de zile te gândești la un tatuaj pe degete și tu'Mi-am dat câteva idei grozave. Degetul mustății este hilar!

Bill Holland din Olympia, WA pe 29 aprilie 2013:

Cred asta'Este sigur să spun că am câștigat'Nu fac asta în această viață. LOL Cu toate acestea, unele dintre ele sunt mișto și pot înțelege atracția pentru ei. Bună treabă la asta prietene. Imaginile sunt grozave.