Tatuaje flexibile pentru urechi

Îmi plac tatuajele și scriu despre acest subiect de câțiva ani.

Tatuaje pentru urechi

Tatuajele pentru urechi devin o alegere foarte populară pentru cei care doresc să se înscrie.

Ceea ce este deosebit de interesant este că aproximativ 95% dintre toți cei care aleg să-și facă un tatuaj la ureche sunt femei (observația mea). cred ca'pentru că pot ascunde cu ușurință tatuajul dacă doresc cu părul, în același timp putându-l afișa în situațiile sociale adecvate.

Acea'Nu vreau să spun că bărbații nu'nu ai tatuaje la ureche, dar majorității bărbaților le place să-și aibă tatuajele acolo pe față, mai degrabă decât să fie mai discreți cu tatuajele lor.

Se pare că cei care decid să aibă un tatuaj în jurul și / sau în spatele urechii sunt cei care doresc să aibă mai mult control asupra artei corpului, oferind mai multă flexibilitate decât cei care au un tatuaj pe părți ale corpului lor care sunt dificil de acoperit în circumstanțele necesare.

Eu'Mă gândesc mai ales la anumite tipuri de locuri de muncă sau circumstanțe în care ar putea fi în detrimentul personal să ai tatuaje vizibile.

Modele de tatuaje pentru urechi

Printre cele mai populare modele de tatuaje alese în jur, în spatele sau în ureche se numără stelele, creaturile zburătoare precum păsări, albine sau libelule, flori și un anumit tip de note muzicale..

Chiar și așa, există mii de alte modele unice pe care oamenii le-au ales; unele dintre ele sunt unice și foarte convingătoare, interesante și distractive de privit.

Noi'Voi analiza acum o galerie de modele de tatuaje pentru urechi pentru a genera câteva idei sau pur și simplu să mă bucur de creativitatea și munca artiștilor tatuatori.

Tatuaj fulger în spatele urechii

Cu acest prim tatuaj în galerie, avem o imagine minunată a luminii care coboară dintr-un nor cu ploaie care cade pe părțile laterale ale fulgerului. In timp ce eu'Nu sunt sigur care este cuvântul "Incovoiat" înseamnă că este tipul de tatuaj care ar genera întrebări.

Și, în această privință, este un succes, întrucât o parte a motivului unui tatuaj este de a rezulta într-o conversație.

eartattoodesignsideas

Creion 3D pe tatuaj pentru urechi

Acest tatuaj al unui creion întins pe ureche este hilar. Mă întreb câte secunde arată acest tip când afișează tatuajul, care desigur poate fi ușor ascuns acolo unde este situat. Design de tatuaj destul de bun pentru ceea ce este.

eartattoodesignsideas

Tatuaj cu urechi libelula

Tatuajele cu libelule sunt minunate pentru a privi și a lucra frumos în jurul urechii, după cum puteți vedea mai jos. Totul trebuie păstrat în miniatură la proiectarea tatuajelor pentru plasarea în spatele urechii, iar designul ei, în opinia mea, este perfect pentru subiect.

Îmi place decizia ca corpul libelulei să fie dezarticulat și să treacă de la cercuri negre mai mari la mai mici pe măsură ce coborâți pe corp. Frumos tatuaj.

eartattoodesignsideas

Tatuaj cu pene de păun

Culorile frumoase ale păunului constituie un subiect frumos pentru un tatuaj și nu ar fi'Nu fi ușor să captezi acea culoare în zona mică pe care o vezi în tatuajul de mai jos. Dar nu numai că culoarea este capturată bine, dar forma penei de păun este păstrată în acest proces.

Îmi place decizia ca forma penei să coincidă cu curbura anului, permițând tatuajului să fie complet văzut, permițând în același timp să fie acoperit dacă trebuie să fie.

eartattoodesignsideas

Tatuaje Urechea Stelelor

Următoarele trei modele de tatuaje vor fi dintre cele mai populare în ceea ce privește urechea. Noi primii'Mă uit la tatuajele de trei stele, care sunt plasate fie în spatele urechii, fie în ureche.

Toate acestea sunt foarte diferite, deoarece există una care include stele cu culori diferite, așa cum se arată în primul tatuaj; stele întunecate de diferite dimensiuni în al doilea tatuaj; și stele întunecate în interiorul urechii.

Preferatul meu dintre cele trei este tatuajul stea cu o varietate de dimensiuni în spatele urechii. Îmi place modul în care stelele au fost realizate în diferite dimensiuni și aspectul general al tatuajului. Și stelele din interiorul urechii arată frumos, în special cea mai mare, care, dacă te uiți atent, tu'll see are puțin spațiu între partea exterioară și interioară a stelei; un design foarte dificil pentru acel spațiu mic cu care artistul a trebuit să lucreze.

Cât despre stelele cu culoare, ele'Sunt un pic prea desen animat căutându-mi gusturile, dar eu'Sunt sigur că funcționează bine pentru cei cărora le place culoarea mai degrabă decât cerneala mai închisă.

Tatuaje cu note muzicale

Aici avem un alt design de tatuaj foarte popular pentru ureche: tatuajul cu note muzicale. Notele muzicale sunt, de asemenea, populare pentru multe părți ale corpului pe care oamenii aleg să le cernelească.

Deși există o mulțime de tipuri de note muzicale care sunt alese ca design preferat pentru tatuaje, din experiența mea, se pare că cea mai înaltă este cea mai utilizată, deoarece majoritatea oamenilor știu cel puțin ce este și ce reprezintă.

Chiar și așa, există o mulțime de alte note muzicale care sunt de dorit pentru cei care iau decizii de proiectare a tatuajelor, unele chiar având părți dintr-o întreagă melodie tatuate pe ele, deși asta evident nu'nu funcționează pentru ureche.

Pentru mine, cred că aș alege ceva care nu este'nu este o cheie de sol dacă am decis să fac un tatuaj de notă muzicală, deoarece cred că arată mult mai cool și puteți include o varietate de note care arată bine.

Acestea fiind spuse, preferatul meu de mai jos este cel de sus. Nu numai că îmi place aspectul notelor, dar acele mici puncte împrăștiate se adaugă aspectului general al designului.

Tatuaje cu urechi de flori

Dintre toate desenele de tatuaje pentru urechi prezentate în această galerie de tatuaje sau că eu'Am văzut alte persoane în diferite locuri, tatuajul cu flori este preferatul meu.

Cred că motivul este că există pur și simplu atâtea flori din care poți alege și atâtea lucruri pe care le poți face cu floarea foarte flexibilă, așa cum poți vedea în exemplele de mai jos.

Fiecare dintre tatuajele cu flori mi se pare fantastic și asta'E greu să-mi aleg favoritul personal din grup.

Tatuajul cu trandafiri este foarte bine făcut și includerea trandafirului galben subtil și a frunzelor verzi îl face un design excelent.

Dacă vă place defilarea și un grup de flori care urmează conturul urechii, designul tatuajului de jos este o alegere excelentă. Florile arată fantastic, iar decizia de a avea flori mai mici pe ambele părți, cu cea mai mare în centru, funcționează foarte bine.

Pentru că îmi place acea petală care cade sau aspectul de floare, alegerea mea ca preferată a acestor trei tatuaje de flori ar trebui să fie cea de mijloc, chiar dacă îmi place mai mult culoarea tatuajului de trandafir.

Floarea roz cu fundal verde de frunziș arată bine, dar ea'Petalele roz rupte, care cad de pe floarea care mă cucerește. Aceasta'Este similar cu tatuajele cu pene care au părți care cad din ele, care sunt printre preferatele mele. Eu pot'explică de ce asta'Este cazul, dar sunt foarte atractive și convingătoare pentru mine.

Modele de tatuaje pentru urechi

În această galerie de modele de tatuaje pentru urechi, arată motivarea din spatele motivului pentru care se face o anumită alegere.

Ce'Interesant pentru mine este modul în care o anumită alegere de design poate funcționa fie în ureche, în spatele urechii, fie în jurul urechii. Nu'par a fi factorul cheie în modul în care arată, ci mai degrabă ce se face cu subiectul care face cea mai mare diferență în ceea ce privește amploarea succesului său.

Tatuajele pentru urechi sunt o alegere foarte bună pentru cei care doresc să le poată arăta în situații sociale care vor avea ca rezultat inițierea de conversații, în timp ce în același timp le pot acoperi dacă nu'Nu vreau să afișez întotdeauna cerneala.

În această privință, tatuajele în sau în jurul urechii sunt printre cele mai bune alegeri. O altă alegere bună cu acești parametri sunt tatuajele aproape de partea din spate a liniei părului de pe gât.

Oricum ar fi, există o mulțime de modele pentru a oferi cuiva care dorește să obțină cerneală pentru urechi, care arată minunat și îndeplinește cerințele și motivele pentru care le alegeți..

Comentarii

Catherine Taylor din Canada pe 16 martie 2012:

Uau, ca cineva care are o mulțime de tatuaje, am găsit în continuare acest articol iluminant. Nu m-am gândit niciodată să-mi iau una în spatele urechii, dar după ce am văzut câteva dintre fotografiile de aici, îmi dau seama că poți realiza niște modele minunate și discrete. Poze bune!