Stiluri pentru tăieturi Pixie

Când nu sunteți sigur de coafura scurta pentru care ar trebui să optați, atunci trebuie să vă gândiți la efectul pe care doriți să îl aibă. Vrei să fie ceva original sau ceva care să șocheze cu siguranță oamenii pe care îi cunoști? Ei bine, de exemplu, dacă ai avea părul lung o perioadă foarte lungă de timp și apoi ai decis brusc că este timpul pentru o schimbare, atunci ai putea găsi cu adevărat că tăieturi pixie sunt în stil chiar acum. Nu numai asta, dar au o mulțime de avantaje, cum ar fi faptul că nu trebuie să petreceți vârste în fața oglinzii care vă coafează părul sau că nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani pe produse pentru păr pentru a face sigur că părul tău va arăta întotdeauna așa cum vrei. Mai mult, ai avantajul că nu trebuie să îți pieptenești părul pentru a-l face să arate elegant și cool. Deci, dacă sunteți gata pentru o schimbare majoră, atunci aruncați o privire asupra acestora tăieturi pixie!

Simplu Pixie

Această tunsoare este mai scurtă pe care o veți vedea de fapt la o tânără, dar datorită faptului că bretonul este puțin mai lung decât restul părului, există un echilibru și un efect interesant pe care l-ați obține dacă ați opta pentru el!

Tunsuri Pixie la modă

Sursă

Pointy Pixie

Dacă nu sunteți sigur cum să faceți această coafură să funcționeze, atunci gândiți-vă la asta. Aveți nevoie doar de o tunsoare simplă și scurtă, care să vă permită să o coafați, astfel încât să aveți niște vârfuri inofensive. Asta e!

Tăieturi super scurte pentru femei

Sursă

Scurt Pixie

Cu cât tăietura pixie este mai scurtă, cu atât arată mai interesant și cu atât mai puține probleme ai avea în fiecare zi când vine vorba de coafarea părului tău. Alegând această tunsoare, veți putea să vă aranjați bretonul după cum doriți.

Coafură drăguță scurtă Pixie

Sursă

Pixie stratificat

Acum, dacă vrei ca părul tău să fie scurt, dar nu prea scurt, atunci ar trebui să te asiguri că optezi pentru tipul de tunsoare pixie care îți va permite să ai încă un cuvânt de spus când vine vorba de coafarea părului tău.

Tunsoare Pixie cu straturi scurte

Sursă

Foarte scurt Pixie

Dacă aruncați o privire mai atentă la această tunsoare pixie, veți observa că tipul de look vă permite să optați pentru el, chiar dacă părul dvs. are tendința de a se ondula. Acesta este avantajul dacă această tunsoare superbă!

Tuns scurt Pix Thick

Sursă

Elegant Pixie

Acum, dacă sunteți gata să faceți o schimbare care vă va permite să arătați la fel de elegant și chiar mai elegant decât cineva cu părul mai lung, atunci ar trebui să optați pentru acest pixie. Arată grozav și nu trebuie să pierdeți timpul coafându-l.

Noua tunsoare scurtă Pixie

Sursă

Taietura dreapta

Această versiune a tăieturii pixie este mai potrivită pentru femeile care au părul drept drept, deoarece le va face părul să pară mai lung decât este. Acest lucru vă va îmbunătăți cu siguranță aspectul general, fără a fi nevoie să treceți prin probleme.

Coafura Pixie drept

Sursă

Short Bangs

Un lucru pe care ar trebui să-l știți despre breton este faptul că cu cât sunt mai scurte, cu atât fața dvs. este mai luminoasă și cu atât veți arăta mai interesant. Cu un pixie care îți permite să ai breton scurt, vei arăta fantastic!

Frumoasă tunsoare Pixie

Sursă

Pixie clasic

Atunci când nu sunteți sigur cum să treceți la nivelul următor cu părul și să nu vă lăsați să arate acel aspect drăguț, ar trebui să știți că optarea pentru un pixie clasic este doar calea corectă de urmat. Ai părul scurt, suficient de lung pentru a-l coafa!

Easy Style Pixie Cut

Sursă

Blond Pixie

Interesantul acestei tunsoare este faptul că nu ai doar părul scurt, ci faptul că este de culoare blondă, iar părul de pe vârf este mai lung. Deci, efectul este mult mai interesant decât v-ați aștepta!

Coafura Pixie Blondă 2014

Sursă

Blonde Layered Cut

Acesta este tipul de tunsoare pixie pentru care ați opta dacă ați dori să vă acoperiți întreaga frunte. Într-adevăr, efectul acestui tip de tunsoare este fantastic atât timp cât știi să-l coafezi. Așa că mergi pentru asta!

Celebrity Pixie Tunsoare

Sursă

Dark Pixie

Parul este castaniu, iar tunsoarea pixie este una stratificată, dar efectul are este unul minunat. Vestea bună este că părul tău va arăta sănătos și superb, atâta timp cât îl vei tăia în acest fel și vei avea grijă de el!

Coafura Dark Pixie

Sursă

Pointy Pixie

Acum, dacă căutați ceva care a ieșit de pe grilă de mult timp, atunci puteți opta pentru această tunsoare pixie pe care o vedeați în anii 90. Nu mai este atât de popular, dar veți arăta uimitor!

Imagini ale coafurii Pixie

Sursă

Destul de Pixie

Păr blond și o tunsoare pixie care vă va permite să vă asigurați că părul dvs. arată drăguț, sunt toate elementele unei combinații fantastice. Adăugați un machiaj natural și o rochie minunată, iar efectul va fi grozav!

Coafura destul de Pixie

Sursă