Cele mai bune tunsori Pixie din 2013

Tunderea scurtă a părului este ceva pe care fiecare femeie ar trebui să îl încerce cel puțin o dată în viață, mai ales că sunt atât de multe tunsori frumoase noi pe care o poți încerca. Deci, dacă simți că ai avut-o cu grija de părul lung, atunci este timpul să faci o schimbare adecvată, care nu numai că va avea un impact mare asupra stilului tău sau asupra modului în care ceilalți te văd, dar și pe drum că te privești în oglindă. Este extrem de important să vă asigurați că ați ales tunsoarea potrivită pentru noul dvs. aspect și, pentru a face acest lucru, ar trebui să inspectați tunsori uimitoare pixie care sunt prezentate în aceste imagini. Va trebui să cântăriți toate opțiunile și să alegeți tunsoarea care credeți că se potrivește cel mai bine stilului dvs. Poate doriți să vă schimbați puțin aspectul sau să îl îmbunătățiți. Cu toate acestea, dreptul coafura te așteaptă. Tot ce trebuie să faceți este să îl căutați!

Scurt băiețel Pixie

Cea mai bună parte a acestui lucru tăietură pixie este faptul că nu este complicat și că îți permite să faci orice vrei cu bretonul. Puteți opta pentru un look băiețel și clasic în același timp, dacă asta doriți!

Scurt Pixie Boyish

Scurt Pixie Întunecat

Când ai părul drept și vrei doar o schimbare de aspect, atunci o tunsoare pixie ceva mai lungă ca aceasta poate fi opțiunea potrivită pentru tine. Sunați-vă stilistul și faceți acest lucru cât mai curând posibil!

Scurt Pixie Întunecat

Pixie dezordonat

Când vrei ceva diferit pentru părul tău, tot ce trebuie să faci este să arunci o privire asupra vechilor vedete de cinema care își schimbă stilul în fiecare săptămână. Ea ai o aspect pixie dezordonat este absolut uimitor!

Pixie dezordonat

Scurt drăguț Pixie

Acum, dacă te gândeai că vrei părul foarte scurt, care încă arăta drăguț, atunci ar trebui să iei în considerare tăietura pixie a Emma Watson, care este scurtă, dar care arată perfect cu ochii ei mari!

Scurt drăguț Pixie

Scurt Pixie simplu

Tranzacția cu acest tip de tunsoare este faptul că nu are într-adevăr o formă reală, ceea ce înseamnă că o puteți coafura oricum doriți, fără a fi nevoie să faceți față standardelor sau firelor obraznice de păr..

Scurt Pixie simplu

Scurt Pixie Roșu

Acum, dacă sunteți în căutarea tipului de aspect pixie care îi va face pe toți să întoarcă capul, atunci ar trebui să optați cu siguranță pentru această tăietură pixie roșie, care nu numai că este îndrăzneață, dar care are și vârfuri stilate!

Scurt Pixie Roșu

Scurt Pixie elegant

Dacă doriți o tunsoare ușor de purtat și care să vă permită să petreceți cât mai puțin în fața dimineții în fiecare zi, atunci această elegantă croială pixie este perfectă pentru dvs. Deci, ia o șansă!

Scurt Pixie elegant

Pixie asimetric

Când doriți să aveți părul scurt, dar suficient de lung încât să îl puteți ondula puțin sau să-l mențineți drept, atunci ar trebui să optați pentru un pixie asimetric pe care îl veți putea coafura oricât doriți.

Pixie asimetric

Scurt Drept Pixie

Dacă totuși doriți să vă simțiți părul în spatele urechilor, atunci ar fi o alegere bună să optați pentru o tunsoare pixie puțin mai lungă, care vă va permite să vă mențineți părul drept și care va merge perfect cu orice eveniment.

Scurt Drept Pixie

Frumos Pixie Cut

Acesta este cu siguranță genul de tunsoare pe care îl vei putea purta cu orice, atâta timp cât îți place să ai breton scurt. De asemenea, puteți avea mult volum și puteți utiliza doar puțin produs pentru a vă asigura de acesta.

Frumos Pixie Cut

Extrem de scurt Pixie

Când vrei să ai parul foarte scurt dar totuși vrei să nu-l poți coafa puțin, secretul este să-ți tundi tot părul foarte scurt, cu excepția bretonului. Lasă bretonul puțin mai mult, astfel încât să ai opțiuni!

Pixie cu o singură față

Diferența dintre această tunsoare pixie și cea anterioară este faptul că părul de pe capul tău va fi puțin mai lung, fapt care îți va oferi o atracție misterioasă și sexy. Căutați acest efect?

Pixie cu o singură față

Pixie ondulată

Când ai par ondulat și nu doriți să vă aranjați părul în fiecare zi, atunci puteți opta pentru o versiune puțin mai lungă a tunsoare pixie și pur și simplu blowdry părul așa cum doriți!

Pixie ondulată

Rebel Pixie

Acum, dacă doriți să fiți siguri de faptul că tunsoare pixie este drăguț, dar nu atât de drăguț, atunci poți să-ți tunde părul scurt și să-l coafezi în așa fel încât câteva fire să fie puțin dezordonate și să iasă în evidență. Obține aspectul!

Rebel Pixie