Cele mai bune tăieturi Pixie 2013

În 2013, Tunsorile scurte Pixie sunt foarte populare și în tendințe. Aceste tunsori conferă fetei un aspect prea elegant, modern și elegant. Tunsorile Pixie sunt purtate de multe doamne, precum și multor vedete le place să poarte aceste tunsori Pixie cu stilurile uimitoare și la modă. Iată câteva dintre cele mai populare stiluri de tunsori pixie sunt prezentate mai jos. Trebuie să le urmăriți, acestea vă pot fi de ajutor pentru a purta noul și trendy-ul acestui an.

Cu toții suntem familiarizați cu această celebritate la modă și frumoasă Emma Watson. Anul acesta, pentru a arăta frumos și diferit de ceilalți, poartă și Emma tunsoare scurta cu un ton negru de culoare blondă a părului.

Pixie Emma Watson a tăiat imagini

Tonalitatea culorii părului blond este populară în 2013, cu toate tunsorile scurte uimitoare și atractive. Toate tonurile mai deschise și mai întunecate ale culorii părului blond arată la modă și populare.

Coafuri blond Pixie

Anul acesta tunsorile scurte, simple și ușoare sunt în tendințe. Aceste tunsori simple arată elegant și frumos. Aceste tunsori sunt ușor de manevrat și transportat oriunde.

Tunsori ușoare pixie

Bretonul este una dintre coafurile foarte populare și la modă din acest an. Majorității fetelor le place să poarte tunsori scurte cu bretonul. Cutie Pixie arată grozav cu breton.

Tunsori Pixie cu breton scurt

Tunsorile Pixie arată uimitor cu o lungime mai scurtă și, de asemenea, cu tonurile de culoare maronie a părului.

Tunsori drăguțe scurte pixie 2013

Iată un alt aspect nou al tunsoare pixie. Acest aspect este popular în acest an.

Noi tunsoare scurte pixie pentru 2013

În 2013, majorității fetelor la modă și tinere le place să poarte tunsori pixie cu stiluri unice și la modă.

Poze cu tunsori scurte pixie 2013

Razored este un stil popular și la modă de tunsoare pixie. Această tunsoare arată minunat, cu fire groase. Fata din imaginea de mai jos a avut o tunsoare rasie pixie și arată elegant și la modă în această tunsoare.

Tunsoare rasie pixie

Stilul ondulat de tunsoare pixie este foarte popular. Acest stil este, de asemenea, purtat de multe celebrități bine cunoscute pentru a arăta unic și plin de farmec.

Tunsoare ondulată pixie

Acest stil de tunsoare pixie arată frumos și este purtat de o fată asiatică.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-1

În această imagine, această doamnă a purtat o tunsoare simplă pixie cu tonul de culoare maro deschis.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-2

Această fată asiatică purta tunsoare pixie cu un ton de culoare roșie. Culoarea roșie adaugă mai multă frumusețe tunsoarei ei.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-3

Tunsorile Pixie nu sunt populare în 2013, dar vor fi efectuate și anul viitor. Aceste tunsori sunt prea uimitoare și atractive.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-4

Stilurile simple de tunsori pixie sunt ușor de manevrat și transportat oriunde. Aceste tunsori sunt bune și pentru aceste veri.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-5

O altă coafură spiky cu tunsoarea pixie arată elegantă și la modă. Tonurile de culoare a blondului arată cel mai bine cu tunsorile pixie.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-6

Aspectul dezordonat și dur al tunsorilor pixie arată unic și elegant.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-7

Această fată din imaginea de mai jos avea o tunsoare foarte elegantă, scurtă și simplă, cu nuanța blondă a părului.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-8

Stilurile dezordonate și aspre de tunsori pixie arată cel mai bine cu părul mai gros. Tonurile de culoare maronii ale părului arată, de asemenea, bine cu tunsorile pixie.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-9

Aceste tunsori de pixie simple și ușoare arată sexy și elegant.

Cele mai bune tăieturi Pixie 2013-10