15 tăieturi scurte Pixie pentru păr fin

Trebuie să fii recunoscător pentru a avea păr fin, deoarece acest tip de păr se potrivește multor coafuri, inclusiv tăieturi scurte de pixie. Aceste tăieturi îți vor oferi un aspect înfricoșător și fabulos. Dacă ai nevoie de o inspirație pentru a alege ce coafură vrei să aplici pe părul tău fin, suntem aici să te ajutăm! Acestea sunt 15 tăieturi scurte de pixie îți poți alege părul fin. Dacă doriți să arătați nervos și distractiv, puteți alege ca tunsoare pixie cu decolorare a rădăcinii, pixie scurt agitat, pixie dezordonat, pixie blond cenușiu sau blond soare. Pixie cu decolorare a rădăcinii este una dintre tunsorile la modă. Culoarea frumoasă a părului cu rădăcini întunecate care se estompează în lumină vă va face ziua. Puteți alege, de asemenea, pixie blondă însorită, pentru a obține un aspect mai tânăr. Dacă doriți o tăietură simplă, pixie scurtă și blondă cenușie vă va oferi asta. Pentru a-l face chic, îți poți tăia părul în pixie dezordonat. Acest stil este atât de ușor și are un volum bun. Cei care doresc să fie îndrăzneți și izbitoare pot alege scurt pixie undercut, blond cenușă undercut pixie, pixie măturat cu undercut și pixie stratificat cu ceafă undercut. Puteți obține aceste stiluri rasând două părți ale părului și adăugând mai mult volum pe partea de sus. Pentru a-l face perfect, poți alege ca culoarea părului tău blond cenușiu. Dacă doriți să vă acoperiți partea laterală a feței, puteți alege un pixie măturat sau un pixie stratificat pentru coafura dvs..

Vrei ceva care să îți îndeplinească latura rockerului? Pixie rock asimetric, pixie funky undercut și pixie textură rocker sunt cele mai bune opțiuni. Pixie rock asimetric vă oferă o senzație diferită. Adăugând mai mult volum pe părul de sus și făcându-l să acopere pe fața feței, această coafură va fi atât de luminată pentru dvs. Efectuarea unor valuri mari și creț pe partea de sus a părului oferă, de asemenea, un efect diferit pentru coafura ta. În plus, vă puteți vopsi părul cu culori funky, cum ar fi roșu, visiniu, ghimbir și multe altele, pentru a vă completa tunsorile funky. Vei balansa aceste coafuri! Cu toate acestea, dacă doriți să aveți un aspect dramatic, puteți alege pixie de argint dramatic ca coafură. Pentru a face această coafură, puteți folosi gel pentru a vă face părul să se mențină la locul lor. Puteți utiliza, de asemenea, culoarea întunecată ca argintul pentru a o face mai dramatică. Puteți utiliza acest tip de coafură în unele evenimente distractive, cum ar fi petrecerea de ziua de naștere sau concerte. Verificați ideile noastre de mai jos.

1-Tunsuri scurte Pixie pentru păr fin

Short Pixie Cuts pentru păr fin, Pixie Williams Short Round

Coafură 2-Sassy

Sassy Hairtyle, Pixie Undercut Short Sassy

Tăiere cu 3 straturi

Perie subțire scurtă, tăiată în strat, Pixie

4-Coafură Funky

Funky Hairtyle, Short Pixie Diana Women

5-Blonde Pixie Cut

Blonde Pixie Cut, Pixie Fine Bob Blonde

6-Pixie Bob Hair

Pixie Bob Hair, Bob Blonde Fine Bobs

7- Coafura zilnică

Pixie Short Thin Round

8- Arată drăguț

Scurt subțire fin Pixie

9- Păr frumos

Peruca scurta pentru femei fine

10- Uimitoare tunsoare Pixie

Scurt Pixie Blonde Women

11- Look cool și frumos

Michelle Williams Short Pixie

12- Zilnic Pixie Hair

Shag scurt subțire fin

13- Păr gri

Pixie Nape Fine Bob

14- Drăguț Bob tunsoare gri

Pixie Bob Fine Undercut

15- Stil de vară

Scurt Sienna Pixie Miller

Așadar, iată 15 tăieturi scurte de pixie pe care le poți alege pentru a-ți face părul fin perfect. Dacă sunteți la pământ, tăieturile simple de pixie vor fi o opțiune bună. Cu toate acestea, va fi mai distractiv dacă vă părăsiți zona de confort alegând tunsori îndrăznețe, cum ar fi pixii noi cu tăietură, pixie rock și pixie evidențiat. Combinația dintre una dintre aceste tunsori, machiajul perfect și hainele potrivite te vor face fabulos. Acum, alegeți una dintre aceste idei de mai sus!