Piercing Rook: Durere, preț și sfaturi de îngrijire (cu 55 de exemple)

În ciuda câștigării popularității de-a lungul anilor, există multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre piercing și îngrijirea ulterioară. Există diverse lucruri pe care piercerul dvs. vrea să le știți înainte de a vă decide să vă echipați cu o declarație de modă elegantă.

Pentru majoritatea oamenilor, obținerea unui piercing este o decizie impulsivă a momentului în timp ce sunt afară cu prietenii. Dar, pentru alții, poate fi o decizie bine gândită. Piercingurile, în special timpul neconvențional, sunt adesea considerate a fi extensii ale personalității.

Oamenii, în special adolescenții, pot fi fascinați de piercing-ul „semnăturii” celebrităților lor preferate și pot încerca să o facă singuri. Acest lucru se încheie cu siguranță în dezastru, ceea ce trebuie făcut înainte de a obține un piercing este cercetarea. Cercetați-vă despre tipul de piercing pe care doriți să îl obțineți și cum se va vindeca mai repede etc., înainte de a vă angaja să obțineți unul.  

Piercing Rook

Un piercing de turn este situat lângă creasta interioară a cartilajului urechii în centru, care este paralel cu marginea exterioară a urechii. Turnul este două spații deasupra tragusului tău cu daith în mijloc. Piercing-urile Rook depind de anatomia urechii tale. Unii oameni au o creastă foarte subțire a cartilajului, care este cu siguranță puțin dificil de străpuns, în timp ce creastele mai mari sunt mai ușor de străpuns. Crestele mai mari necesită, de obicei, mai multă tăiere în carne decât crestele înguste.

Piercing-urile Rook sunt, de asemenea, văzute ca un tratament pentru migrene și dureri de cap. Piercing-urile Rook sunt adesea văzute ca o metodă de prevenire între atacurile de migrenă și durerile de cap severe. Există cu greu câțiva pacienți care vor intra în clinică în timp ce suferă. Aceasta este văzută ca medicină alternativă. În timp ce știința modernă poate să nu aibă leacul pentru o migrenă, piercing-ul turnului este văzut ca un tratament eficient. Un acupuncturist va efectua de obicei acest tip de piercing la turn și ar trebui să faceți un examen medical înainte de a primi acest lucru ca tratament.

O să doară și cât de mult?

Este firesc să presupunem că un piercing, fie că este vorba de orice fel, va răni. Majoritatea oamenilor au rezerve cu privire la obținerea unui piercing de turnură, deoarece cred că va afecta mai mult decât alte zone.

Piercing-ul Rook arată cât de departe a ajuns industria modificării corpului. Piercing-ul turnului se efectuează într-un format vertical. Acest lucru permite afișarea ambelor părți ale bilei. Odată ce acest piercing s-a vindecat complet, puteți experimenta o varietate de bijuterii pentru acest piercing.

Piercing-urile Rook nu fac excepție de la „durerea” pe care majoritatea piercing-urilor tradiționale. Sigur, nu sunt la fel de ușoare asupra durerii, precum pierderea lobului cauzată de piercing-urile de turn este cu siguranță mult mai mică decât cea a piercingului septului.

Durerea piercing-ului Rook este suportabilă?

Cei mai mulți oameni care au primit un piercing în alte părți ale ratei cartilajului au făcut piercing destul de jos pe scara durerii. Pierce-ul inițial provoacă o senzație ascuțită, care ulterior se estompează în palpitație în zona perforată. Durerea inițială poate fi mult mai mare decât cea a unui piercing al lobului, dar în cele din urmă se potolește.

Ce să ne așteptăm la clinică

Primul pas este să-ți alegi „bijuteriile de început” atunci când poți întreba despre însoțirea turnului de la însoțitorul tău. După aceasta, veți fi condus în camera în care se desfășoară procedura. În primul rând, însoțitorul va curăța un ac și zona care urmează să fie străpunsă. Veți fi terminat în cel mai scurt timp, tot ce veți simți este o înțepătură. După ce ați făcut acest lucru, obțineți un ghid adecvat de instrucțiuni de îngrijire ulterioară și recomandări de la însoțitor.

Când se va opri durerea

Odată ce ați experimentat durerea ascuțită, va fi plictisitoare în 25 până la 30 de minute. Acest sentiment palpitant și durerea plictisitoare vor rămâne cel puțin câteva zile. Nu este nimic de îngrijorat, deoarece această „durere” va deveni aproape neobservabilă. Veți experimenta o mică sensibilitate în zonă, ceea ce este normal. Evitați să dormiți lateral cu perforarea turnului, deoarece acest lucru poate provoca apariția durerii.

Există mai multe produse de îngrijire ulterioară pe piață, iar pentru informații suplimentare cu privire la aceasta puteți consulta https://www.safepiercing.org/aftercare.php. Este posibil ca piercerul dvs. să vă sfătuiască un spray de îngrijire naturală pentru pierce, realizat cu toate ingredientele naturale care funcționează sau tipul de piele. Utilizarea acestui produs imediat după piercing va accelera cu siguranță procesul de vindecare. De asemenea, reduce destul de mult durerea.

Alti factori

Mulți alți factori pot afecta modul în care vă simțiți după piercing. Aceasta include sănătatea urechii și cât de bine te-ai odihnit înainte de efectuarea acestei proceduri. Alți factori, cum ar fi instrumentul cu care este efectuat acest piercing, sunt cu siguranță propria alegere. Indiferent dacă doriți un piercing cu pistol sau un piercing cu ac depinde de dvs..

Un piercing cu ac este mult mai preferabil pentru piercing, deoarece șansele de a deteriora cartilajul sunt mai mici. Mai mult, locul în care beneficiați de acest serviciu este, de asemenea, esențial. Dacă perforatorul are experiență, treaba se va face fără durere și rapid. Dar dacă faceți o alegere greșită, există șanse ca piercing-ul dvs. să se infecteze înainte să știți.

Curățenia instrumentelor este, de asemenea, un factor care contribuie. Un mediu steril și curat va proteja rana de a contracta orice infecție. Îngrijirea ulterioară este, de asemenea, menită să păstreze partea perforată cât mai sterilă posibil.

Este necesar să intri cu o mentalitate pozitivă; dacă anticipezi durerea, ești sigur că o vei simți mai mult.

Cum să faci față durerii?

Există mai multe moduri în care poți influența câtă durere simți și cât de repede îți revii din rană. Acest lucru începe cu măsuri preventive pe care le luați înainte de a obține piercingul turnului. Ar trebui să fiți pregătiți pentru sesiunea de piercing sau să vizitați clinica cu un prieten pentru a vedea ce veți trece.

Puteți întreba specialistul dvs. în piercing despre tehnicile de relaxare în timp ce obțineți acest piercing. De asemenea, poți lua cu tine un prieten sau un membru al familiei pentru a-ți lua mintea de la procedura la îndemână.

Cât de bine ați cercetat procedura vă determină cu siguranță reacția la aceasta. Este adevărat că, dacă ați cercetat, vă va ajuta să luați toți pașii corecti care duc la această procedură și după aceasta.

Cu un piercing, trebuie să simți cum faci atunci când te injectezi la medici. Acest lucru poate face ca unele persoane să se amețească și, dacă sunteți unul dintre acei oameni, încercați să mâncați puțin înainte de programare.

Programarea unei întâlniri este un alt pas crucial, deoarece veți lua toate măsurile preventive înainte de a intra în cabina de piercing. Menținerea calmului respirației poate ajuta, de asemenea, în timpul procedurii. Tehnicile de respirație pentru relaxare vin cu siguranță la îndemână.

Asigurați-vă că nu există medicamente în sistemul dvs. Evitați alcoolul sau orice alte medicamente de relaxare. În majoritatea clinicilor, acestea nu permit persoanelor care se află sub influența drogurilor.

Piercerul dvs. va folosi probabil o cremă bună pentru amorțeală înainte de a începe procesul. Încercați și faceți-vă temele cu cea mai bună cremă amorțitoare de pe piață, cu o mulțime de recenzii bune. De asemenea, puteți să vă purtați crema cu amorțeală și să aplicați puțin înainte de procedură pentru a reduce durerea.

Puțini alți indicatori

Evitați armele cu piercing

Dacă intrați în cabina de perforare și însoțitorul dvs. are un pistol de perforare, întoarceți-vă înapoi. Acesta este momentul potrivit pentru a vă întoarce, deoarece nu veți putea genera consecințele. Pistoalele folosesc un știft pentru a prețui carnea, iar acest lucru nu este la fel de ascuțit ca un ac. El deplasează țesutul în loc să facă o tăietură curată prin el. Pistoalele nu sunt pentru piercing-urile turnului.

Bijuterii Clingy Metal

Metalul nu se lipeste de pielea ta; dacă simți nevoia să te miști în jurul piesei de bijuterii, atunci este mai bine să obții una mai mare. O bijuterie mai mare va oferi pielii tale suficient spațiu pentru a se umfla. Aceasta nu este o condiție potrivită tuturor, deoarece urechea dvs. se poate umfla diferit față de altele. Nu mișcați bijuteriile în jurul perforării, deoarece aceasta poate redeschide rana și poate provoca infectarea acesteia

Toate iritațiile nu sunt infecții

Dacă urechea este umflată și simțiți nevoia să vă zgâriați, urechea nu este infectată. Majoritatea oamenilor folosesc termenul de infecție atât de liber încât își vizitează medicul fără niciun motiv. Infecțiile cu piercing de turnură sunt de fapt destul de rare și, dacă ați obținut procedura dintr-un loc valid, nu există nici o șansă ca urechea să fie afectată.

Pretul

Nu compromiteți calitatea doar pentru a economisi câțiva dolari. Prețurile sunt ceea ce sunt. Pentru a obține o procedură adecvată este necesar să cheltuiți puțin și ar trebui să fie bine atâta timp cât acest lucru nu merge prost.

piercing de turn

Recomandări

Pentru orice informații suplimentare vizitați https://www.wildtattooart.com/. Obținerea piercing-ului din locul potrivit și pregătirea pentru acesta va face cu siguranță mai ușor. Dacă obțineți acest lucru în scopuri medicale, consultați-vă mai întâi medicul pentru a stabili dacă suferiți de migrenă.