Piercing în cartilaj Durere, timp de vindecare, fapte și peste 75 de idei interesante

De-a lungul anilor, o schimbare rapidă de tendințe și modele inovatoare de piercing în cartilaj au încurajat oamenii să treacă de la tatuaje la industria piercingului.

Unul dintre piercingurile cele mai îmbogățitoare și mai plăcute sufletului a fost piercing-ul cartilajului, în care oamenii cu gust diferit se pot juca cu imaginația și ideile lor creative și, în mod surprinzător, pot obține același sentiment satisfăcător ca alții.

Partea amuzantă este că fiecare persoană are un formă diferită a urechii cartilaj, dar modelele sunt atât de flexibile și de ajustate încât nici măcar nu trebuie să vă gândiți de două ori când identificați designul de piercing pe care îl preferați cel mai mult.

Dar înainte de aceasta este important să știți totul despre piercing-ul cartilajului, este o procedură, după efecte și măsurile de siguranță prestabilite pe care ar trebui să le luați înainte de a vă așeza chiar și pentru piercing..

Ce este piercingul cartilajului?

Piercingul cartilajului este un concept ușor. Mulți dintre noi probabil au studiat despre „cartilaj” ca student la științe. Cu toate acestea, dacă nu sunteți încă conștienți de termen, atunci vă asigurăm.

Cartilajul este un țesut conjunctiv, care este mai dur decât pielea și mai moale decât un os. Se găsește de obicei în ureche și nas. Când un ac trece prin cartilajul urechii, este cunoscut sub numele de „piercing al cartilajului”.

Piercing-ul cartilajului nu este doar acolo pentru a-ți îmbunătăți aspectul sau pentru a oferi vibrații fashioniste și elegante. În schimb, există și un tip de piercing pentru cartilaj numit piercing daith care tratează migrena și, de asemenea, reduce durerile de cap minore, dar constante, uimitor.

Piercingul cartilajului este o procedură ușoară și rapidă, dar vindecarea durează mult timp, deoarece regiunea în care are loc piercing-ul este o zonă a țesutului conjunctiv, fluxul sanguin este minim, astfel încât timpul de vindecare este mai lent decât de obicei.

Tipuri de piercing în cartilaj

 1. Piercing helix
 2. Piercing superior al lobului
 3. Piercingul convențional al lobului
 4. Piercing de turn
 5. Daith piercing
 6. Piercing industrial
 7. Piercingul Tragus și anti-tragus
 8. Piercing confortabil

Piercing cartilaj pe care ar trebui să-l ia în considerare

Cârlig de argint străpuns într-o turnură

Rook este un țesut conjunctiv care circulă, care acoperă zona interioară a conchelor și situat la o distanță semnificativă de tragul urechii. Este foarte vizibil și are o suprafață mare pentru a fi străpunse mai multe inele și știfturi. Atracția este imensă și captivantă în toate modurile posibile.

Există mai multe articole care pot fi străpunse până la turn, dar cele mai populare până acum sunt mini bare de cârlig de argint care mătură prin turn și arată ca cârligul inferior atinge vârful prin ureche. Majoritatea știfturilor de perforare sunt goale, astfel încât să poată acoperi cu ușurință osul moale prelungit și să arate excelent și la ureche.

Unii oameni optează, de asemenea, pentru știfturi negre, pentru că arată nebunești, plus carcasa interioară este în principal înfrumusețată cu știfturi colorate..

perforarea cartilajului

Piercing industrial radical

Piercing-ul industrial poate suna plictisitor și dur de la numele său, dar în realitate, este cel mai radical și nervos piercing de până acum.

La începutul erei piercingului industrial, oamenii credeau că două găuri și o bara introduse prin el constituiau piercingul industrial. Ei bine, aceasta este doar descrierea tipică a piercingului industrial. Astăzi, piercing-ul industrial este mult mai inovator și captivant decât era înainte.

Varietatea ideilor de piercing industrial a motivat mulți indivizi să renunțe la frica de două găuri și, în schimb, să se concentreze pe partea bună, care este designul splendid. Unele dintre desenele celebre includ barba multicoloră, unde bara este complet înfrumusețată cu diferite bijuterii. , toate strălucitoare și vibrante pentru ochi.

Mai mult, alte modele includ:

 • Bara de argint mat cu un lanț delicat conectat care curge elegant și conectat cu lobul standard. Acest design piercing este nervos și erotic în același timp.
 • Un uriaș Batman sau un fan Superman? Apoi, acest stil de piercing industrial este destinat dumneavoastră. în acest caz, bara de aur este simplă, iar un simbol batman sau superman este plasat chiar în centrul barei, astfel încât atunci când bara trece prin cele două găuri, simbolul este plasat chiar în centrul helixului superior. Acest design piercing este renumit pentru fete și băieți adolescenți. De asemenea, mulți adulți de vârstă fragedă au optat pentru un astfel de piercing și au avut cel mai pozitiv feedback la care ne-am putea aștepta.
 • Nu este necesar să aveți o singură bară lungă pentru un piercing industrial; de asemenea, puteți opta pentru două găuri care să fie străpunse în cele două găuri, în cazul în care o bară care ia helixul superior vă sperie.
 • Alte idei de piercing industrial includ bara de șarpe, care se târăște prin cele două găuri. De asemenea, o săgeată unidirecțională sau bidirecțională împinsă de-a lungul celor două găuri.

Piercingul industrial este cel mai vizibil piercing de pe ureche, motiv pentru care designul ar trebui să fie atât de atractiv și să se potrivească cu personalitatea ta încât fiecare ochi care trece să nu reziste să-l privească din nou și din nou.

Piercing industrial parțial de roată de marinar

Probabil că ai văzut roata marinarului. Nu, nu vă spunem că întreaga roată poate fi montată în ureche, dar spunem că, dacă doar trei mânere ale roții sunt luate separat ca un știft, arata grozav ca un piercing industrial.

De asemenea, această tendință părea la început nepotrivită, dar treptat oamenii au început să primească acest tip de piercing. Le-a plăcut mesajul asociat cu acesta, adică viața mea este sub controlul meu și orice fac este o alegere și nu o greșeală.

Doar câțiva indivizi au putut face față vibe-ului puternic, din cauza căruia piercingul industrial parțial al roții de marinar era rar, valoros și se presupune că este foarte îndrăzneț.

Inel de aur Piercing Tragus

Piercingul Tragus se face pe țesutul din fața canalului urechii; are o suprafață mică din cauza căreia numai tragi și inele mici pot fi purtate pe tragus.

Unul dintre cele mai la modă și clasice modele de piercing cu tragus include perforarea inelului subțire de aur în tragusul urechii. A fost popular pentru vibrațiile sale fermecătoare și tendința de a merge bine cu orice poți purta sau chiar simți. De asemenea, inelul de aur, piercingul tragus nu este potrivit doar pentru fete, ci merită și piercing pentru băieți. Mai mult, există o barieră de vârstă zero la un astfel de design și tip de inel / știft.

perforarea cartilajului

Piercing Helix alungit de libelula

Piercingul elicoidal înainte sau alungit este regiunea în care regiunea superioară a urechii este conectată cu fața, regiunea cea mai apropiată de față este locul în care majoritatea oamenilor optează pentru a fi găuriți știfturi fanteziste, unele idei sunt menționate după cum urmează.

 • Piercing miniatural de libelula aurie, este mai mult decât un piercing sau un știft pentru mulți. Deoarece libelulă este un simbol al schimbării mentale și emoționale, ea este de obicei purtată de persoanele care se află într-un stadiu de auto-realizare și se îndreaptă spre o schimbare mare.
 • Trei știfturi de diamant la rând. Dimensiunea este de la cea mai mare la cea mai mică.
 • Două inele de aur străpunse pe helixul înainte
 • Perle albastre și albe
 • Piercing cu știfturi multiple ale inimii

Piercing miniatură de bijuterie interioară

Canapeaua interioară are cea mai mare suprafață și este, de asemenea, partea mai puțin dureroasă care trebuie străpunsă.

Gandeste-te la asta; dacă întreaga regiune a urechii care înconjoară canalul auditiv este înfrumusețată cu bijuterii valoroase strălucitoare, vibrația maiestuoasă va fi super convingătoare pentru oricine vede privirea regală.

Bijuteriile au un impact mare asupra purtătorului; le dă o adrenalină peste tot. De asemenea, puteți împerechea combinații incredibile de pietre valoroase, perle și alte bijuterii pentru a vă simți bine și a face bine.

Alegerile pentru piercing-ul interior al bijuteriilor în miniatură includ:

 • Puneți tot rubinul pe piercing-ul conchidei
 • O combinație de știfturi cu diamante și safir
 • Perla neagră peste tot
 • Peal alb cu mărgele de argint
 • Știfturi de aur înconjurate de mici cochilii albe

Să fii conștient de plăcerile tale și să nu-ți placă este crucial și este extrem de necesar în astfel de scenarii.

Piercing cartilajului

Unii oameni trec peste bord cu piercing-ul cartilajului și îl văd ca fiind șansa finală de a obține unul și sfârșesc prin a primi tot felul de piercing cartilajului deodată.

Arată ca o dezordine sau, în cuvinte exacte, o agitație completă pe ureche, care este un efect pe care nu-l poate gândi toată lumea să urmărească. Ca să nu mai vorbim, trebuie să fii destul de îndrăzneț să îți fie străpuns întreg cartilajul.

Din păcate, există excepții în toate. Același lucru este cazul piercingului cartilajului „dintr-o dată”. Când majoritatea dintre noi ne-am înghesuit la gândul de a obține sau chiar de a privi o grămadă de piercing-uri pe ureche dintr-o dată, cineva din nord a schimbat percepția obținând nouă știfturi de diamant străpungând deodată. Ea și-a scos privirea atât de bine și a părut fascinantă în măsura în care nimeni nu a putut rezista dorinței de a încerca și ea.

De atunci a fost unul dintre cele mai populare modele de piercing în cartilaj.

Piercing cu două inele

Două inele străpunse pe turn sunt frecvente și mai ales sugerate de mulți străpungători.

În mod logic, fiecărui începător i-ar fi frică să primească un piercing care doare prea tare prima dată. Dacă sunteți unul dintre aceștia, vă sfătuim să faceți mai întâi un piercing de turnură după pierderea standard a lobului. Ați dori să faceți acest lucru deoarece piercing-ul de turnare este relativ mai puțin dureros decât alții și arată și fascinant.

Cele mai simple știfturi sunt cele inelare. Sunt ușor de purtat și se potrivesc bine cu fiecare ținută. Nu au nicio semnificație simbolică pentru ei, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la persoanele care vă pun întrebări ciudate.

Cele mai populare inele sunt cele din aur și argint. Inelul negru a devenit depășit datorită nevoii sale constante de curățare și vibrației plictisitoare.

Arc străpuns pe antitrag

Arcul trebuie să fie cel mai drăguț înfrumusețare vreodată.

Anti-tragus este situat chiar deasupra lobului standard, motiv pentru care majoritatea oamenilor optează pentru ca știfturile mici să fie străpunse pe anti-tragus. Complimentează orice cercei mari purtați pe lobul standard. De asemenea, atunci când sugerați un știft cu arc, este recomandat să obțineți dimensiunea cea mai miniaturală, chiar și în nuanța aurie sau argintie. Deci, este vizibil pe ureche atunci când orice știft sau cercel uriaș este purtat pe lobul standard sau chiar superior lob.

Piercing cartilaj cu perle

Pearl este o bijuterie la modă din toate timpurile, așa că, dacă sunteți în căutarea unui știft pe care să-l puteți purta pentru cea mai lungă perioadă de timp, atunci nu este dificil de ales, optați pentru un piercing cartilaj cu toate perlele.

Puteți obține trei perle străpunse împreună pe helix și una pe lobul standard și lobul superior – codul de culoare depinde de ce culoare purtați de obicei sau de culoarea pe care o iubiți. Majoritatea oamenilor optează pentru un piercing cu perle negre, în timp ce alții aleg un piercing cu cartilaj cu perle multicolore sau albe.

Stâlpi în formă de stea străpunsă peste toată urechea

Nu ne place cu toții să ne uităm la stele și să vedem care este ceea ce?

Doar o stea din interior poate opta pentru un aspect înstelat.

Știfturile all-star piercing arată și se simt încântătoare, texturile strălucitoare și acoperirea conferă un caracter magnetic.

Știfturile cu stele pot fi de orice culoare, asociate cu orice și orice, câteva exemple sunt enumerate mai jos:

 • Știfturi de stea argintie cu mărgele negre
 • Știfturi de stea aurie cu coajă de mare roșie
 • Știfturi de stea de bronz împerecheate cu știfturi de lună.
 • Știfturi cu stele violet, cu ornamente de diamant
 • Știfturi stea neagră mată

Măsuri de siguranță

Înainte de a trece la oricare dintre cele două sau trei piercinguri ale cartilajului, există anumiți factori și precauții pe care ar trebui să le luați în considerare imediat. Întrucât nu veți avea suficientă energie după piercing, dar vânătăile necesită aplicarea imediată a medicamentelor, nu este timp să așteptați..

Lucruri de cumpărat înainte de întâlnirea piercing:

 • O cravată sau o bandă de păr. Dacă aveți părul lung și încrețit, atunci va fi dificil ca stăpânul să vă marcheze locul de pe ureche sau să introduceți acul în semnul corect dacă părul dvs. îl acoperă în continuare.
 • Sare de mare
 • Bile de bumbac
 • Sfaturi Q
 • Spray perforant după îngrijire

De asemenea, nu aveți alcool înainte de sesiunea de piercing. S-ar putea să aveți nevoie de el pentru a vă pierde pielea de găină pe care o primiți înainte de programare, dar orice piercer experimentat și sensibil nu va efectua piercing-ul până când nu sunteți complet sobru și nemișcat. În caz contrar, acul poate provoca leziuni urechii sau nasului în cazul în care se încearcă cea mai mare parte a piercingului cartilajului.

Ghid pentru curățarea și vindecarea rănilor

După întâlnirea cu piercing, durerea va fi suportabilă în regiunea piercing-ului, deoarece va rămâne amorțită aproape 4 ore după piercing. Dar în curând veți simți zona furnicând la început și apoi o durere imensă. În astfel de cazuri, păstrarea calmului este primul pas.

Următorul pas este să încălziți 2 căni de apă și adăugați o linguriță de sare de mare și amestecați-o până se dizolvă complet. Apoi luați o minge de bumbac și înmuiați-o în apă sărată și apoi aplicați-o pe ureche, pentru a curăța și aplicați apă sărată mai specifică plăgii, obțineți un Q-tips, înmuiați-o în ceașcă și apoi aplicați-o pe plagă.

Schimbul de bile de bumbac și vârful Q trebuie să fie constant pentru a evita multiplicarea bacteriilor.

Linia de fund

Amintește-ți de vremea când ai văzut pe unul dintre prietenii tăi cu un piercing în cartilaj și nu ai putut rezista dorinței de a-ți face unul singur, dar frica de ace te-a oprit să o faci. Cu toate acestea, dacă vrei să arăți fenomenal, trebuie să-ți asumi riscul și să mergi împotriva temerilor tale. Obținerea satisfacției de sine și arătarea atrăgătoare sunt corelate cu ieșirea din zona ta de confort. Restul depinde de tine.

De asemenea, alegeți perforatorul potrivit, uneori cele mai populare nu sunt cele mai bune pentru dvs. Un piercer cu experiență și cooperare este important, întrucât el / ea are toată responsabilitatea și nu veți dori să ascultați în mâinile unei persoane care nu își prețuiește munca și potențialii clienți.

Fiți vigilenți în timpul procedurii, dar vorbiți mai puțin, pentru a nu distrage atenția.

De asemenea, există o tehnică pe care majoritatea medicilor stomatologi le spune pacienților: ori de câte ori simțiți durerea în timp ce dentistul tratează cavitatea, exercitați-vă picioarele, ridicați unul și altul în jos și numărați cu mișcarea. În acest fel, vă distrageți mintea. și să prevină orice mișcare bruscă a corpului care ar putea duce la vânătăi.

Bucurați-vă de fiecare moment; vă veți aminti întotdeauna.

Piercing fericit!