Nas Piercing 101: Tot ce trebuie să știți

Piercing-urile au făcut parte din cultură și tradiție încă din istoria antică. Cu faima recentă, mulți adolescenți și fashioniste au fost atrași de această idee. Psihologia piercing-urilor poate fi asociată cu natura umană liniștită îndeaproape. Dacă sunteți o persoană ambițioasă care nu poate fi îmblânzită de presiunile de acceptare socială, atunci există o mare probabilitate ca în viitor să aveți niște piercing-uri neconvenționale.

Pentru persoanele cu modificări ale corpului, tatuaje și piercing-uri, aceste acțiuni semnifică personalitatea lor la nivel granular. Acesta este un mod de a te exprima fără nicio interacțiune. Un inel de nas pur și simplu neobservabil poate adăuga atât de mult la încrederea unei persoane. Veți găsi oameni care se simt mai înșiși decât pot altfel după un piercing.

Piercing-urile au fost practicate de-a lungul istoriei și chiar și astăzi din diverse motive. Astăzi majoritatea adolescenților vor face acest lucru pentru efectul unic sau pentru a sărbători o etapă importantă. Pentru unii, este realizat cu singurul scop de îmbunătățire estetică și de frumusețe.

Piercingurile nasului nu sunt privite cu vederea, mai ales în culturile din est, dar un spectru nazal străpuns poate atrage unele priviri de la spectatori. În ciuda stigmatizării și speculațiilor nefavorabile, piercing-urile au supraviețuit și astăzi veți găsi că publicul și vedetele împărtășesc această alegere..

Dacă intenționați să vă străpungeți nasul, acest articol va reprezenta o lectură valoroasă pentru dvs. Pot exista multe motive pentru care ați decis să obțineți un inel drăguț în jurul nasului, dar este imperativ să știți în ce vă faceți înainte de a vă angaja în orice.

tipuri de perforare a nasului

Piercing-urile nasului

O perforare a nasului poate fi o incizie / gaură în cartilajul sau pielea zonei nazale pentru bijuteriile sportive realizate cu ajutorul unui ac. Există mai multe tipuri de piercing-uri pe care le puteți obține, dar vom ajunge la asta într-un pic.

Procesul

Înainte de a vă decide să obțineți un piercing, verificați câteva locuri potențiale care oferă servicii de înaltă calitate. Primul lucru pe care îl va face furnizorul dvs. de servicii este să vă puneți o pereche de mănuși sterile; acest lucru trebuie făcut înainte ca acestea să atingă orice instrument sau pielea ta. Apoi, pielea sau zona cartilajului care trebuie străpunsă ar trebui, de asemenea, să fie sterilizate bine.

Urmează marcajul, acest lucru este crucial pentru a determina unde doriți să plasați exact piercing-ul. Piercerul dvs. va identifica punctele sigure de pe nas și va marca locația exactă a piercingului. Este necesar să fiți vocal cu privire la locația exactă a piercing-ului, deoarece acest lucru poate merge cu ușurință greșit.

Trebuie să fiți conștienți de faptul că acest piercing trebuie făcut cu un ac și, dacă observați chiar de la distanță un pistol de piercing, mergeți imediat într-un loc care îl face folosind o metodă tradițională. Armele cu piercing pot cauza leziuni ale țesuturilor, ceea ce poate pune mai multe probleme de sănătate decât metodele tradiționale de piercing.

Un ac gol este folosit pentru a efectua acest piercing, deoarece este o opțiune mult mai sanitară și mai sigur pentru piele și țesutul cartilajului. Pistoalele perforante nu sunt cea mai sanitară opțiune, deoarece chiar și cu o curățare amănunțită există o mare probabilitate că rămân în continuare piele și reziduuri. Acest lucru vă poate contamina țesutul urechii, ceea ce poate duce la boli precum hepatita sau infecțiile.

Procedura durează câteva minute și, după ce se termină, vor șterge reziduurile sau sângele în jurul perforării. Apoi ascultați cu atenție ce are de spus piercerul dvs. cu privire la procesul de îngrijire ulterioară a piercingului. Este posibil să vă confruntați cu unele probleme minore în timpul perioadei de vindecare; prin urmare, pentru a fi la curent cu lucrurile, asigurați-vă că asigurați datele de contact ale perforatorului.

Tipuri de piercing

Piercingurile nasului sunt cu siguranță o tendință în creștere și s-ar putea să doriți să purtați o bijuterie încastrată în jurul spectrului nasului. Dacă sunteți în căutarea locației perfecte pentru a plasa o bijuterie pe zona nazală, s-ar putea să fiți interesat să cunoașteți diferitele tipuri de piercing-uri care pot fi făcute în jurul zonei nazale..

Odată cu tendința în creștere a piercing-urilor, există mai multe opțiuni din care puteți alege. Dar, cunoștințele de bază sunt necesare înainte de a vă angaja să obțineți un piercing pe care s-ar putea să doriți să-l etalați toată viața.

Pentru a înțelege diferitele stiluri de piercing continuați să citiți

perforarea nasului

1. Nările

Aceasta este una dintre cele mai frecvent străpunse zone ale nasului. Este plasat chiar deasupra curbei nasului în sus de zona buzelor. Cu toate acestea, poziția și locația acestui piercing pot varia în funcție de nas și structurile nervoase. Pe lângă aceasta, oamenii decid și locația în funcție de atracția estetică a piercingului. Acest piercing se poate face de ambele părți ale nasului. Există unele speculații cu privire la poziționarea acestui piercing în Ayurveda.

Această practică medicinală tradițională afirmă că poziționarea acestui piercing poate afecta organele de reproducere feminine. Se crede, de asemenea, că acest lucru ajută la ușurarea nașterii și la promovarea unei sarcini normale. Această poziție este, fără îndoială, unul dintre cele mai versatile locuri pentru a insera bijuterii. Puteți încerca o varietate de stiluri și puteți experimenta de la inele grele la nas până la cele delicate sau știfturi. Aceste piercing-uri pot varia de la 18 la 20 de indicatoare.

2. Amplasarea ridicată a nasului

Acesta este un stil unic, care poate fi definit ca o variație a piercingului comun al nării. Este plasat puțin mai sus decât perforarea nării. Aceasta oferă posibilitatea de a acoperi inele delicate sau de a amesteca și combina bijuteriile pentru un efect de declarație. Cu toate acestea, alegerile de bijuterii pentru această locație sunt destul de limitate. Puteți alege dintr-o mică varietate de știfturi în formă de L, șuruburi nare sau știfturi nare. Cu siguranță puteți experimenta cu o varietate de aceste tipuri de bijuterii, dar nu cu cercuri sau inele. Aceasta este, de asemenea, o locație dificilă de străpuns, iar un expert poate face acest lucru în mod corespunzător și într-o manieră relativ nedureroasă. Asigurați-vă că întrebați cu perforatorul dacă au experiență în această locație specifică.

3. Septul

Dacă vă uitați la piercing-uri la nas sau piercing-uri, în general, veți întâlni destul de puțin piercing-ul septului. Acest piercing specific a preluat lumea modei destul de recent și puteai vedea modele în fiecare filmare de modă care purtau acest stil fără cusur. Cea mai bună parte este că acest piercing poate fi ușor împodobit cu bijuterii de tip potcoavă ori de câte ori doriți să vă condimentați aspectul și să îl eliminați ori de câte ori doriți..

Aceasta este o locație dificilă și necesită expertiză. Poate fi necesar să vă întrebați în prealabil piercerul dacă au experiență cu acest tip de piercing-uri. Această tendință este urmată destul de mult de mase și există șanse mari ca piercerul dvs. să aibă o experiență destul de mare. Pentru a obține un piercing clar, perforatorul dvs. are nevoie de cunoștințe adecvate despre locul în care începe și se termină cartilajul. Acest piercing specific poate dura mai mult decât locațiile tradiționale, deoarece necesită destul de puțină manevră.

Există câteva stiluri diferite cu care poți experimenta; poți să etalezi acest piercing cu bile împodobite grele, inele de mărgele sau calibre.

4. Podul nasului

„Poate părea un piercing intimidant pentru majoritatea oamenilor, deoarece aici sunt așezate toate cartilajele și oasele. S-ar putea să credeți că acest piercing trece prin os și cartilaj, dar da, mai degrabă acul străpunge pielea. De asemenea, se vindecă destul de repede în comparație cu alte piercing-uri, dar există o șansă crescută de migrare în aceste piercing-uri, acesta este un piercing superficial și de aceea se poate mișca puțin.

Migrația este fenomenul în care corpul uman nu acceptă un piercing și încearcă să-l împingă afară. Dacă pielea ta respinge acest lucru, vei vedea piercing-ul apropiindu-se de suprafață. Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil să nu existe altă opțiune decât să o eliminați. Pentru a evita migrația, majoritatea piercerilor sugerează că ați folosit o bară curbată și nu una dreaptă.

5. Piercingul septtril

Acesta este unul dintre cele mai dificile domenii de lucru și va necesita multă răbdare din partea dumneavoastră. Acest lucru poate fi realizat numai dacă septul dvs. este anterior măsurat, deoarece acesta trece prin acesta și se arată lângă vârful nasului. Dacă doriți să obțineți acest lucru, trebuie să fiți conștienți de toate aspectele și fațetele acestui piercing. Nu puteți doar să o faceți, mulți factori afectează acest tip de piercing și trebuie să vă gândiți la această decizie înainte de a vă consolida hotărârea de a realiza acest lucru..

6. Piercing-urile cu vârf vertical

Rar vei întâlni pe cineva care a încercat acest stil de piercing. Începe direct deasupra vârfului nasului și se termină direct sub nas. Acest lucru nu se poate realiza dacă structura nasului și a venei nu o susțin. Este o procedură lungă și necesită răbdare pentru a suporta. Folosirea unei bile curbate este recomandată pentru acest piercing.

7. Piercing-ul Nasallang

Aceasta este una dintre cele mai complicate proceduri de finalizat. Un piercer care este nou în meserie poate să nu fie de acord să vă ofere acest stil de piercing. Acest lucru poate părea ca niște piercing-uri nare pe fiecare parte a nasului pentru privitor, dar există mult mai multe lucruri care se întâmplă sub estetic. Acest lucru necesită trei găuri străpunse prin sept și perforatorul trebuie să le realizeze pe toate trei în același timp.

piercing în nas

Există istorie

Leonardo Da Vinci, un artist renumit cu mult înainte de vremea sa, a declarat odată că nasul este cea mai puternică caracteristică a feței și pentru cineva care a încercat să-și străpungă nasul, acest lucru este adevărat. Un piercing poate ajuta la accentuarea nasului și a face să pară mai atrăgător. Mai ales piercingurile nare sunt extrem de atractive.

Istoria piercing-ului nasului este veche de mii de ani, iar primele înregistrări au fost extrase din Orientul Mijlociu. Sfânta Biblie menționează acest lucru și în cartea Geneza capitolul 24 versetul 22, când Avraam i-a dăruit norei sale Rebeca un cercel de aur. Există triburi din întreaga lume care practică piercing-ul nasului până astăzi ca tradiție. Câteva exemple prime sunt triburile beduini, beja și berberi din Orientul Mijlociu și Africa. Acest inel reprezintă o reprezentare a familiei înstărite și acționează ca siguranță financiară pentru femeie în cazul în care se separă.

The Împărații Mughal au adus tradiția piercingului nasului în India în jurul secolului al XVI-lea. În India, nara stângă este cel mai frecvent străpunsă și, în unele zone, ambele nări sunt străpunse ca tradiție. Așa cum am menționat anterior, acest lucru se face în mod specific în nara stângă pentru a promova fertilitatea la femei și a crește șansele de naștere ușoară. Mai mult, se crede, de asemenea, că acest lucru ajută la menținerea sănătoasă a organelor reproductive ale femelei. Majoritatea femeilor din India poartă un piercing atașat în mod tradițional la ureche folosind un șir de bijuterie.

Hippii au cumpărat mai întâi acest lucru ca o modă influențată de călătoriile lor în India. Piercing-ul a intrat prima dată în Occident în jurul anilor 1960. Aceasta a fost adoptată pentru prima dată ca o mișcare rebelă aleasă de punkii pentru a se opune conservatorismului. Până în prezent majoritatea părinților și angajatorilor văd acest lucru ca pe un indiciu de rebeliune ori de câte ori adolescenții o încearcă. În special piercing-ul septului care face furori în industria modei, piercing-urile nasului sunt o tendință de creștere în vest.

Timp de mulți ani, a fost văzută în vest ca o afirmație inacceptabilă din punct de vedere social și, în multe cazuri, a devenit motivul pentru care mulți oameni erau șomeri. Încet și treptat, a devenit destul de acceptabil și mai mulți influențatori, iar vedetele încearcă diferite stiluri ca modă. Oamenii experimentează acum diferite tipuri de bijuterii, de la piese îndrăznețe până la piese delicate. Piercingurile de sept au devenit în mod special un favorit în lumea modei.perforarea nasului

Răspunsuri la unele dintre cele mai presante întrebări

Î. Care parte ar trebui să fie străpunsă?

Dacă sunteți un admirator al piercing-urilor nare, este dificil să vă decideți pe ce parte trebuie să plasați piercing-ul. Dacă sunteți din moștenirea estică, este probabil ca părinții să vă sfătuiască să vă străpungă nara stângă. Dar în lumea occidentală, unghiul mai atrăgător al feței poate fi locul potrivit pentru piercing. De asemenea, puteți acoperi ambele părți, dacă doriți.

Î. Care sunt tipurile de bijuterii care vor funcționa pe diferite piercinguri pe nas?

Puteți parcurge atât de multe rute atunci când decideți să purtați un inel. Există șuruburi nasale, inele în formă de L, știfturi și manometre. Mai multe tipuri pot fi purtate în mai multe tipuri de piercing-uri. Mai jos este o privire detaliată asupra acestora

Șuruburi pentru nas

Aceasta este o bijuterie delicată, iar spectatorii vor vedea doar partea de sus a acestui șurub. Cel mai popular design este un înșurubat cu un metal; herghelie sau piatră prețioasă care stă pe nară. Este cu siguranță o piesă atrăgătoare, deoarece nimic altceva nu este acolo pentru a distrage atenția de la ea. Capătul inferior al șurubului este curbat pentru a menține acest lucru în poziție, iar partea curbată este plasată în interiorul nării. Curbura depinde de partea laterală a piercingului. Direcția variază în funcție de nara stângă sau dreaptă.

Sunt destul de ușor de îndepărtat și așezat înapoi. Există atât de multe modele din care puteți alege și dacă nu găsiți nimic care să vă descrie stilul, puteți merge și pe ruta personalizată. Sunt piese destul de delicate, care pot fi greu de urmărit și puteți ajunge să pierdeți câteva.

Oasele nasului

Un os al nasului seamănă, de asemenea, cu un șurub al nasului, dar are o bilă care îl fixează în interior, dacă nasul. De asemenea, le găsiți într-o varietate de stiluri, dar odată ce șurubul cu bilă se desface, acesta va cădea cu ușurință.

Coada de pește

Aceasta este una dintre cele mai personalizabile piese de bijuterii nare. Axul îl face ideal pentru orice structură a nasului. Puteți obține, de asemenea, unul în formă de îndoit în L, care este, de asemenea, personalizabil pentru orice formă de nas. Singurul dezavantaj poate fi că piercerul trebuie să-l introducă de fiecare dată când doriți să eliminați sau să plasați unul nou.perforarea nasului

Hoops

Cui nu-i plac cercurile; din fericire, există o varietate de opțiuni din care puteți alege? Există inele de segmente, inele fără sudură, inele de mărgele captive și șuruburi pe inele cu bile. Șurubul pe bile poate să nu fie cea mai confortabilă opțiune atunci când vine vorba de bijuteriile pentru nas. Un cerc de nas poate fi personalizat cu ușurință în funcție de măsurarea gabaritului. Tipul metalic poate fi personalizat pentru a vă oferi culoarea exactă pe care doriți să o purtați. Există o varietate de modele care pot folosi mărgele sau chiar pietre precum opal care atrag imediat atenția. Inelele fără sudură sunt ușor de îndepărtat și așezate înapoi.

Barbere circulare

Acestea sunt perfecte pentru piercing-urile de sept, deoarece au forma unor potcoave și se potrivesc perfect. Puteți găsi bijuterii uimitoare în acest soi și chiar și cele mai delicate metale. Această piesă este relativ ușor de plasat și de îndepărtat.

Î. Care este gama de prețuri?

Dacă aveți în minte un potențial piercer, atunci cel mai bun mod posibil este să apelați direct sau să consultați site-ul lor web. Prețul variază în funcție de îngrijirea ulterioară, complexitate și bijuterii pe care le alegeți. O perforare nară poate fi cea mai ieftină opțiune, deoarece este adesea efectuată numai pe piele. Puteți oricând să alegeți o bijuterie mai ieftină pentru a reduce prețul, dar să obțineți una nouă atunci când rana se vindecă complet.

Î. Faceți piercing-ul nasului?

Piercingurile nasului pot răni la fel de mult ca orice alt tip. Singura diferență este că, în unele zone, cum ar fi septul sau nazalangul, durerea și disconfortul pot fi mai mari decât alte zone. Cea mai ușor de atins parțial va provoca destul de mult mai mult disconfort decât durerea. Este posibil să experimentați câteva lacrimi în timp ce obțineți piercing-uri la nas.

S-ar putea să vă confruntați cu mai multă durere dacă nu optați pentru un piercer cu experiență și pentru tipurile dificile de piercing-uri puteți avea chiar și alte probleme dacă perforatorul nu folosește tehnica corectă. Pentru o zonă dificilă, pregătește-te mental pentru a suporta o durere. În caz contrar, vei fi terminat înainte de a-ți da seama.

Dacă piercing-ul septului continuă să doară destul de mult timp după terminarea procedurii, este probabil ca perforatorul să efectueze piercing-ul deasupra punctului dulce de pe nas în cartilaj. Dacă acest lucru persistă, scoateți-vă bijuteriile și curățați zona în mod consecvent, cu o soluție prescrisă de perforator sau apă sărată de mare.durere străpungătoare a nasului

Î. Cât durează să te vindeci

Timpul de vindecare depinde de tipul și calitatea piercing-ului. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru de către un perforator expert, este posibil să suferiți mai mult decât alții.

Pentru perforarea nării, durează în jur de patru până la șase luni pentru a se vindeca complet. Pentru piercing-urile de sept, perioada de vindecare poate dura de la șase la opt săptămâni. Piercing-ul Rhino va dura aproximativ nouă luni sau mai mult. Piercingurile Nasallang durează în jur de patru până la șase luni, iar piercing-ul Bridge durează în jur de opt până la doisprezece săptămâni.

Î. Puteți obține unul fals?

Un inel de nas fals este ușor disponibil pe piață dacă nu poți pune mâna pe vreunul, poți să-ți faci unul. Obțineți un inel de mărgele captive și îndepărtați-l. Apoi lărgiți spațiul din inel dacă aveți nevoie, apoi glisați plimbarea peste columelă și strângeți-o ușor.

Linia de fund

O perforare a nasului poate fi o afacere elaborată, cu perioade de vindecare care durează luni, este mai bine să urmați fiecare instrucțiune de îngrijire după T.