Idei de perforare a limbii cu tipuri, dureri și etape de vindecare

Piercing-urile au fost întotdeauna începutul conversației și arată cool. Deci, dacă sunteți în căutarea unui spargător de gheață uimitor sau sunteți cu adevărat interesați de piercing-uri, un piercing la limbă ar putea fi lucrul pentru dvs..

Pentru cei neinițiați, piercing-urile la limbă sunt la fel ca orice alt tip de piercing-uri pe care le puteți obține pe corpul dvs., cu excepția cazului în care este pe limbă. Există o multitudine de piercing-uri diferite pe care le puteți obține, fiecare mai unic și diferit de ultimul.

Dar, probabil știți acest lucru și probabil că v-ați decis. În plus, sunteți doar în căutarea unei idei de piercing bune, care să asigure cu siguranță toți banii și timpul pe care sunteți pe punctul de a-i vărsa în valoare..

Ei bine, atât pentru neinițiații care caută să afle mai multe despre piercing-urile de limbă, cât și pentru pasionații de tatuaje care citesc acest lucru, iată un ghid detaliat despre tot ce trebuie să știți despre piercing-urile de limbă, precum și câteva idei pentru piercing-uri.

Piercing-uri în limbă

Piercing-uri în limbă

Dintre toate diferitele piercing-uri disponibile oamenilor, piercing-urile de limbă sunt cu ușurință cele mai diverse. Există o multitudine de stiluri disponibile pentru piercing-urile de limbă și puteți face modificări după ce ați făcut piercing-ul, făcându-le și mai versatile. Și de-a lungul anilor, au existat niște piercing-uri uimitoare ale limbii care au rușinat alte tipuri de piercing-uri.

În timp ce majoritatea oamenilor vor avea tendința de a obține o bară simplă în mijlocul limbii sau vor opta pentru o străpungere a limbii foarte generică în mijlocul limbii, există o multitudine de stiluri diferite în care vă puteți răsfăța. Dar înainte de a ne muta pentru stiluri adecvate, să vorbim puțin despre ce se întâmplă în timpul unui piercing.

străpungerea limbii

Când faci un piercing

Odată ce strângeți forța pentru a obține un piercing, deoarece poate fi destul de înfricoșător obținerea unui piercing, nu se întâmplă doar. Piercerul vă va arăta mai întâi bine limba înainte de a începe. Deci, în funcție de locul în care vrei piercing-ul tău, piercer-ul tău îți va spune costul piercing-ului și dacă piercing-ul este posibil. Și da, piercerul tău poate nega direct să-ți dea un piercing.

O fac doar dintr-un singur motiv și asta pentru că ei cred că structura frenulului tău nu este suficient de robustă. Puteți chiar să-l întrebați pe piercer de ce nu vor face acest lucru, dar răspunsul nu se îndepărtează prea mult de limba dvs. nu este suficient de puternic.

Pe de altă parte, dacă limba este robustă și orice altceva este în regulă, piercerul vă poate cere să vă spălați gura cu apă de gură înainte de a începe piercing-ul. Acest pas este totuși opțional, deoarece unii piercers omite acest pas.

Acum, în funcție de locul în care doriți să vi se facă piercing-ul, perforatorul va măsura zona respectivă și vă va ajuta să găsiți bijuterii care să se potrivească. Găsirea dimensiunii potrivite pentru bijuteriile dvs. este necesară, văzând cum bijuteriile mai mici vor provoca umflarea inutilă a limbii. Așadar, alegând un piercer profesionist pentru a-ți face piercing-ul, obții avantajul suplimentar al îndrumării de la cineva care știe ce fac.

În cele din urmă, ei vor marca locația limbii dvs. unde doriți piercing-ul, apoi vor continua să vă străpungă limba. Unii profesioniști pot folosi, de asemenea, cleme pentru a vă menține limba pe loc, în timp ce străpung, așa că nu vă alarmați.

străpungerea limbii

Tipuri de piercing-uri în limbă

Dacă tu, în timp ce stai în fața perforatorului, le spui să-ți facă un piercing în limbă, vei întâlni probabil o față goală. Solicitarea unui străpungător pentru străpungerea limbii este la fel ca și când mergi la un frizer și le spui că vrei o tunsoare. Profesionistul nu va ști exact ce vrei dacă nu-l explici pentru ei.

Va trebui să fiți foarte specific cu privire la ce tip de piercing doriți de la piercer și ce fel de bijuterii doriți împreună cu acesta. Deci, pentru a vă ajuta să luați o decizie mai educată, iată cele mai frecvente tipuri de piercing-uri pe limbă pe care le-ați găsi pe cineva.Piercing pentru limbă mijlocie

Piercing pentru limbă mijlocie

Să începem cu cel mai de bază și cel mai obișnuit tip de piercing la limbă, piercing-ul liniei medii. După cum sugerează și numele, piercing-ul Midline se află în mijlocul limbii. Și pentru că este la mijloc, este unul dintre cele mai ușoare piercing-uri. Este, de asemenea, cel mai ușor piercing pentru perforator.

Dar acest piercing poate fi puțin iritant, mai ales dacă mâncați. Deci, dacă se întâmplă să mănânci mai mult cu partea dreaptă, ar trebui să faci piercing-ul în stânga pentru a evita orice iritare.

Piercing orizontal sau vertical al limbii

Mergând mai departe, să ne uităm la cel de-al doilea tip de piercing cel mai frecvent, piercingul orizontal sau vertical al limbii. Limba orizontală și verticală care străpunge alta este un stil foarte comun de piercing pe care îl primesc oamenii. Piercing-ul are loc pe ambele părți stânga și dreapta ale limbii sau vertical în mijlocul limbii.

Nu există nicio limită la numărul de piercing-uri pe care le puteți obține atât pe verticală, fie pe orizontală. Acum este corect să menționăm că nu fiecare piercer va efectua acest tip de piercing, deoarece există multe riscuri implicate de acest tip de piercing. Deoarece există mulți nervi care vă trec prin limbă, acest piercing prezintă riscul de a lovi acești nervi.

Există, de asemenea, diferite vase de sânge în limba dvs. pe care riscați să le loviți făcând acest piercing. Deci, este important să găsiți profesionistul potrivit pentru locul de muncă, deoarece doriți să evitați riscul de a lovi atât nervii cât și vasele de sânge cu orice preț.

Piercing pentru ochi de șarpe

Piercing pentru ochi de șarpe

Acest piercing este probabil cel mai ciudat dintre oricare alt piercing la limbă, totuși este totuși un piercing uimitor de arătat. Numele piercing ochi de șarpe nu este doar un nume rece, ci este, de asemenea, un mod bun de a descrie cum arată acest piercing. Acest piercing arată ca un șarpe când îl arăți altor persoane. Și, deși piercing-ul pare a fi două bijuterii individuale, este doar o bijuterie mare.

Piercing-ul ochilor de șarpe are loc la vârful limbii și arată uimitor.Piercing lateral al limbii

Piercing lateral al limbii

Piercing-ul lateral al limbii este foarte asemănător cu piercing-ul liniei medii în ceea ce privește bijuteriile, dar este diferit în ceea ce privește plasarea sa. În timp ce piercing-ul liniei medii este chiar în mijlocul limbii, piercing-ul lateral al limbii este doar pe o parte a limbii (în stânga sau în dreapta).

Desigur, puteți alege dacă doriți piercing-ul spre stânga sau spre dreapta. Dar ar trebui să alegeți cu înțelepciune, deoarece piercing-ul poate deveni puțin iritant atunci când mâncați. Profesioniștii sfătuiesc să păstrați piercing-ul către partea în care mestecați cel mai puțin, astfel încât să nu vă irite.

Frenulum Linguae Piercing

În cele din urmă, să vorbim despre cel mai rar piercing pentru tine, deoarece de obicei se află sub limba unei persoane. The frenulul este o bandă mică sub limba ta și este unul dintre cele mai grele locuri pentru a obține un piercing, nu numai pentru că este sub limbă, dar și incredibil de sensibil.

Acesta nu este un piercing pe care oricine îl poate obține, deoarece unii oameni au un frenul foarte subțire și slab, ceea ce va duce la pierderea piercingului. Așadar, asigurați-vă că vă contactați profesionistul înainte de a vă angaja în acest tip de piercing.

Acum că cunoașteți diferitele tipuri de piercing-uri, putem intra în numeroasele stiluri diferite de piercing-uri pe care le puteți încerca să vă uimiți cu adevărat prietenii.

Piercing Frenulum

Cât doare?

Ei bine, aceasta este, din păcate, cea mai dificilă întrebare de răspuns. Deoarece durerea este subiectivă pentru fiecare persoană, nu există nicio modalitate prin care cineva să poată spune cât de mult poate răni. Acum, desigur, piercing-ul va face rău, dar cât de mult te deranjează durerea și cât de sensibil ești la durere este subiectiv pentru tine.

Oamenii compară adesea durerea pe care o simți în timpul unui piercing cu cea a mușcăturii dinților. Cu toate acestea, acest lucru este inexact, deoarece mușcarea limbii este de fapt mult mai dureroasă. Dinții vă acoperă mult mai multă suprafață a limbii atunci când vă mușcați accidental limba, în timp ce un ac acoperă o zonă foarte mică a limbii, iar durerea poate fi foarte rapidă.

Așadar, pentru a vă răspunde la întrebare, da piercing-urile pe limbă pot răni foarte mult și nu puteți face nimic în acest sens.

Îngrijirea Piercing-ului

Oamenii se vor repezi adesea în piercinguri fierbinți pe urmele tendințelor. Deși nu este neapărat ceva în neregulă cu oamenii care urmează tendințele, piercing-urile nu sunt ceva în care ai vrea să te grăbești.

Piercing-urile au un anumit risc asociat și necesită mult mai multă îngrijire după orice alt piercing. Deci, pentru a vă ajuta cu procesul de îngrijire ulterioară, iată cum puteți avea grijă de piercing pentru a evita infecțiile.

Curățarea piercing-ului

Va trebui să vă curățați piercing-ul de cel puțin patru ori pe zi cu antiseptic de Listerină sau cu soluție de apă de mare. Va trebui să vă spălați ușor această soluție pe limbă pentru a vă asigura cea mai optimă vindecare. Și nu uitați să vă spălați pe mâini înainte de a vă atinge piercingul.

Umflarea

În primele zile, limba ta se va umfla și cel mai bun mod de a face față este topirea bucăților mici de gheață pe limba ta. De asemenea, ar trebui să reduceți cantitatea de vorbire pe care o faceți, deoarece poate duce și la umflarea majoră a limbii. Încercați să păstrați departe de băuturile calde sau băuturile carbogazoase în timpul piercingului.

FAQ

Ce se întâmplă dacă îmi trag limba înapoi în timpul piercingului?

Nimic, pentru că nu vei putea să miști deloc limba. Piercerii profesioniști folosesc o pereche de pensă pentru a se ține de limbă, astfel încât să nu o puteți mișca. Piercerul va folosi, de asemenea, un ac foarte ascuțit, astfel încât până când simțiți ceva, piercing-ul este complet.

Pot să-mi deteriorez dinții?

Da, poti. La fel ca orice alt tip de piercing oral, este foarte probabil ca dvs. să vă deteriorați dinții cu piercing-ul. Cel mai bun mod de a minimiza acest risc este asigurându-vă că bijuteriile dvs. se potrivesc perfect sau treceți la piercinguri mai mici după prima lună.

Pot schimba eu însumi bijuteriile

Da, puteți absolut. Puteți înșuruba și dezactiva majoritatea tipurilor de bijuterii, le puteți scoate cu ușurință fără ajutorul altcuiva.

Voi vorbi într-un mod ciudat?

Când ați terminat cu piercing-ul, va exista un mic timp de reajustare în care puteți vorbi într-un mod ciudat, deoarece limba dvs. este umflată, adică, cu siguranță veți vorbi într-un mod amuzant..

10+ stiluri diferite

 1. Fața zâmbitoare

Se întâmplă să fii un mare fan al benzilor desenate de Alan Moore, ei bine, atunci piercing-ul zâmbitor va aduce cu siguranță niște amintiri epice înapoi. Watchmen este cu ușurință una dintre cele mai influente benzi desenate realizate vreodată, întrucât a reușit să amestece perfect spirit, umor și elemente de groază pură într-o serie de benzi desenate de 12 numere. Și odată cu lansarea în curând a noii serii HBO, acesta va fi cu siguranță un spărgător de gheață uimitor.

În timp ce unii dintre voi ar putea susține că simbolul original avea o pată de sânge pe el, prietenii care vă cunosc bine vor ști de ce l-ați primit. Și chiar dacă nu te consideri un mare fan al benzilor desenate, un piercing bun în linia mediană poate face un drum lung în a te face să arăți bine și să te simți de neoprit.Piercing Bold Barbell

 1. Piercingul Bold Barbell

Barbells sunt acum noul piercing celebru; Oamenii sunt afară cu știfturi și cu bile. Aceste bile sunt incredibil de acerbe și dețin atenția tuturor. Mai ales acest piercing de linie mediană cu bile roz, care este superb la vedere.

Culoarea roz conferă piercing-ului de altfel feroce al bilei o senzație liniștită și moale, care conferă piercing-ului o combinație minunată de ferocitate și moliciune. Culoarea roz a vârfului este atât de strălucitoare, încât contrastează în mod corespunzător cu culoarea extrem de închisă a bara.Piercing pentru limbă și inel

 1. Alegeri foarte îndrăznețe (Ring and Barbell)

Dacă sunteți în căutarea unui angajament mai mult decât un simplu știft sau o bara, atunci de ce să nu mergeți până la capăt și să obțineți o dublă perforare atât a unei bile cât și a unui inel pe limbă. Acum acesta este, desigur, un aspect foarte nervos și nu este pentru toată lumea, totuși este un stil incredibil de frumos.

Bara și inelul au un piercing de linie mediană, deoarece le oferă un sentiment de simetrie și se adaugă în plus la atracția generală. Acum puteți schimba culoarea barelor și inelelor, precum și stilurile lor, pentru a face stilul în sine cu atât mai bun. Schimbarea stilului și a culorii poate face, de asemenea, stilul mult mai puțin nervos, dacă asta vă preocupă. Dar ar trebui să vă amintiți că obținerea unui piercing în sine este un angajament foarte mare, așa că asigurați-vă că purtați o discuție cu voi înșivă și nu vă grăbiți în acest sens.Limbă dublă cu șuruburi

 1. Știfturi duble de linie mijlocie

Aproape totul este instantaneu mai bun atunci când există mai multe dintre ele, precum aceste șuruburi incredibile de linie mijlocie. Amintiți-vă însă dublați știfturile, dublați angajamentul.

Aceste șuruburi de linie mijlocie arată uimitoare pe cont propriu, dar pot arăta chiar mai bine atunci când amestecați și combinați cu diferite tipuri de bile și știfturi. Deși știfturile duble roșii arată grozav pe cont propriu, orice lucru bun poate fi mai bun. Hei, înnebunește-te și ajută-te să ieși în evidență mai mult cu acest stil.

Indiferent că acesta este unul dintre cele mai bune stiluri pentru a obține și se potrivește cel mai bine cu zilele și evenimentele casual. De asemenea, puteți înlocui știfturile cu bilă dublă cu spume mai plate pentru a le face mai puțin vizibile dacă doriți un aspect mai discret.străpungerea limbii

 1. Stud cu bile de cristal

Este aproape obligatoriu ca fiecare bijuterie să aibă în cele din urmă o formă asemănătoare, este necesar. Și, dacă se întâmplă să vă dedice bijuteriilor mult mai strălucitoare, atunci am putea avea lucrul pentru dvs..

Știftul cu bile de cristal este cel mai bun știft de purtat acolo unde intenționați să fiți centrul atenției. În afară de a fi incredibil de strălucitor (evident), știftul poate merge pe vârful limbii, ceea ce va face cu atât mai bine să te uiți. De asemenea, puteți dubla pe știfturi și adăugați altul la mix doar pentru acea mică satisfacție suplimentară.

Știftul cu bile de cristal este incredibil de dinamic în ceea ce privește amplasarea sa, deoarece îl puteți pune oriunde, iar știftul va arăta uimitor.Piercing Frenulum Auriu

 1. Piercing Frenulum Auriu

Nimic nu te face să fii în centrul atenției ca o bară de aur sub limbă. Acum sigur că nu toată lumea o va vedea, dar sunteți sigur că veți lăsa destul de multă impresie pe cineva care reușește să o întrezărească..

Acest piercing va arăta bine cu alte piercing-uri pe care probabil le-ați luat pe limbă, așa că asigurați-vă că amestecați și combinați pentru a obține cel mai bun aspect. Cea mai bună parte a barei în comparație cu un inel de frenul este că inelul poate fi un pic deranjant chiar și în cele mai bune condiții.

Acum, în timp ce ați putea crede că un piercing pe frenul nu este doar pentru dvs., s-ar putea să gândiți altfel după ce ați analizat această imagine.Piercing de mușcături de șarpe

 1. Mușcături de șarpe

Probabil că ați auzit de piercing-uri la ochi de șarpe, dar probabil că nu ați auzit niciodată de piercing-uri de șarpe. Piercing-ul de șarpe este doar un mod mult mai îndrăzneț și mai rece de a spune piercing-urile orizontale aproape unul de celălalt.

Acum, piercing-ul de șarpe arată adesea mult mai bine cu știfturi plate care se află pe suprafața limbii. Deși blaturile cu bile nu vor arăta neapărat rău, ele pot fi puțin inconfortabile dacă intenționați să le purtați pentru o perioadă prelungită.

 1. Piercing-uri pătrate

V-ați săturat de bilele incredibil de convenționale și generice care au bile la ambele capete ale barei? Ei bine, atunci aceste piercing-uri pătrate ar putea fi lucrul pentru tine.

Piercingurile pătrate acționează ca niște bile tradiționale și sunt incredibil de versatile în aplicarea lor, deoarece orice tip specific de piercing nu le limitează. Deci, puteți obține fie un piercing de linie mediană, fie un piercing lateral pe limba dvs., iar piercing-ul va arăta perfect.

Acum este adevărat că bara pătrată are o culoare neagră și, dacă se întâmplă să fie puțin prea gotică pentru dvs., puteți găsi culori diferite pentru aceasta cu profesionistul dvs..

 1. Inele îndrăznețe

Inelele îndrăznețe sunt un alt piercing al frenului care nu este pentru cei slabi de inimă. Nu oricine este întotdeauna dispus să meargă pentru un piercing de frenul și cei care o fac adaugă un pic de ferocitate personalității lor.

Inelele pot fi de orice culoare doriți, așa că înnebuniți personalizând ce tip de inel doriți acolo. Și dacă vă simțiți deosebit de strălucitor, puteți obține un inel de aur pentru piercing-ul frenului. De asemenea, puteți obține un inel mult mai mare pentru frenul dvs., pentru a arăta în continuare cât de feroce sunteți.Șarpe Ochi piercing limba

 1. Ochi de șarpe clasic

Dacă nu căutați ceva prea strălucitor sau nu expuneți, puteți oricând să vă pierdeți ochii de șarpe clasici. Nu numai că arată foarte cool, dar, de asemenea, deoarece sunt pe vârful limbii, nu sunt la fel de ușor de observat.

În ceea ce privește bijuteriile, puteți folosi piercing-uri mai mari sau vă puteți lipi de ceva mult mai mic și mai puțin recunoscut, în timp ce puteți alege dintr-un mare sortiment de bijuterii..piercing limba de trandafir

 1. Trandafiri eleganți

A avea un piercing în limbă nu te transformă brusc într-o persoană feroce cu care alții nu vor să se încurce. Piercing-urile pot fi, de asemenea, incredibil de delicate și feminine și totul se rezumă la bijuteriile pe care le folosiți; de exemplu, eleganta barba de trandafiri.

Eleganta bară de trandafiri este o bijuterie uimitoare care face ca piercing-ul tău să arate incredibil de frumos în loc de îndrăzneț. Trandafirul în sine nu poartă nicio altă culoare decât cea a argintului, adăugând și mai mult eleganța sa.

Concluzie

Piercingurile în limbă sunt la modă acum, deoarece oamenii se străduiesc acum să obțină piercing-uri uimitoare. Acum, asta nu înseamnă că este o sarcină foarte ușoară, deoarece vă puteți simți ușor copleșiți de cantitatea de îngrijire necesară. Asigurați-vă că obțineți detalii adecvate de la piercer-ul dvs. profesionist despre pașii pe care ar trebui să-i faceți în eforturile de a vă îngriji mai bine.

În concluzie, asigurați-vă că faceți cât mai multe cercetări înainte de a vă angaja într-un singur perforator. Noroc și distrează-te în aventura ta străpungătoare.