Durere industrială piercing, timp de vindecare, cost (cu peste 75 de idei)

Piercing-urile industriale sunt cea mai nouă tendință în ceea ce este posibil una dintre cele mai vechi forme de modificare a corpului. Deși numele poate sugera un piercing foarte tehnic sau cu cifre, piercingul industrial este departe de piercingul unei persoane obișnuite.

Adesea denumite piercing-ul de bare, piercing-ul de schele sau piercing-ul de construcție, piercing-urile industriale sunt oricare două piercing-uri legate de o singură bijuterie. Piercingurile industriale se referă uneori în mod specific la perforația cartilajului urechii superioare. Piercing-ul este unic prin aspectul său, deoarece aproape se pare că ai o bară minusculă în anul tău.

Una dintre cele mai importante distincții ale piercing-ului industrial este că nu se limitează la cartilajul urechii superioare și poate merge oriunde unde puteți conecta două piercing-uri.

În acest ghid, veți găsi tot ce trebuie să știți despre piercingurile industriale. De la pregătirile înainte de piercinguri până la alegerea profesionistului dvs. până la îngrijirea ulterioară și multe altele sunt disponibile aici. Interesat? Ei bine, rămâneți în jur când ne uităm mai întâi la câteva idei unice și industriale de piercing

Idei industriale de piercing

Contrar credinței populare, piercing-urile industriale nu sunt deloc limitate în ceea ce privește designul lor și de fapt are o mare varietate de modele care pot face de rușine alte tipuri de piercing-uri. Iată peste zece stiluri diferite pentru piercing-urile dvs. industriale, care sunt uimitoare.

Farmecul Sfintelor Morții

Arată-ți dragostea pentru una dintre cele mai bune opere de ficțiune din această generație, cu acest farmec al Sfintelor Morții pe bara ta. Unul dintre cele mai noi modele cu piercing-uri industriale este adăugarea de farmece agățate pe bara lor. Acestea nu numai că adaugă o cantitate uimitoare de personalizare piercing-urilor dvs., dar adăugarea farmecelor face ca piercing-ul general să arate mult mai bine.

Nimic nu spune cu adevărat: „Iubesc franciza Harry Potter”, ca simbolul sfințeniei morții ca piercing-ul tău. În afară de a vă face să arătați uimitor, piercing-ul poate face un spărgător de gheață excelent sau un starter de conversație excelent, mai ales dacă cealaltă persoană are, de asemenea, un iubire de neînțeles pentru Harry Potter.

Piercing simplu cu bara

Nimic nu se compară cu un clasic. Fie că este vorba de filme, cântece sau chiar în acest caz bijuterii, nimic nu se apropie cu adevărat de clasicele încercate și adevărate care au rezistat testului timpului. Clasica bară de argint este cea mai bună alegere pentru care optați atunci când nu puteți decide ce bijuterii să obțineți.

Bara de argint este, de asemenea, excelentă dacă sunteți complet nou la piercing-urile industriale și căutați să alegeți opțiunea sigură. Nu puteți greși niciodată cu această bară simplă; indiferent dacă este pentru un eveniment formal sau casual, bara de argint este excelentă pentru orice eveniment.

Piercing triplu cu bara

Te simți puțin mai îndrăzneț? Ei bine, atunci barba triplă ar putea fi lucrul pentru tine. Piercingul industrial triplu cu bile este format din trei bile diferite care se desfășoară paralel între ele pe lobul superior al urechii. Aceste piercinguri ating echilibrul perfect între feminin și acerb și au tendința de a arăta mai bine cu celelalte piercing-uri de pe ureche.

Desigur, nu trebuie să mergeți la bile simple sau simple, deoarece puteți obține și alte bile care au atât culoarea, cât și forma pe care le doriți. Puteți înlocui aceste bile de argint cu cele aurii sau puteți amesteca și combina diferite bare pentru a vedea care arată cel mai bine. Puteți purta chiar și mai mult de una dintre cele mai preferate barbere în același timp.

Gem Row Clopot industrial

4.

Unul dintre cele mai populare tipuri de bijuterii este, fără îndoială, cele cu pietre prețioase pe ele. De la rubine la diamante, la safire, atâta timp cât o bijuterie are o piatră prețioasă, este mult mai valoroasă. De asemenea, aceste bile industriale nu sunt diferite, cu varietatea lor masivă de opțiuni de bijuterii.

Piercingul Gem Row Industrial Barbell are mai multe pietre prețioase mici pe un singur rând. Această bară seamănă cu piercing-ul industrial clasic și standard al unei bare, dar cu adăugarea de pietre prețioase fanteziste pentru a face piercing-ul să arate și mai atrăgător.

Săgeată Piercing Barbell

Săgeată Piercing Barbell

În timp ce săgețile nu sunt adesea alegerea pentru cele mai multe piercing-uri feminine, aceste săgeți, în special, sunt săgeți Cupidon, care provoacă „răni de dragoste”. Indiferent dacă credeți sau nu în fabula cupidonilor, nimic nu îndepărtează eleganța și frumusețea acestei bile.

Cu săgeata care străpunge lobul urechii superioare, arată incredibil de frumos și nu este prea elegant pentru majoritatea ocaziilor. Această bară specială este de aur, dar cu siguranță puteți găsi una de altă culoare și o altă dimensiune. De asemenea, puteți obține această săgeată pentru celelalte piercing-uri industriale, cum ar fi piercing-ul de sus-jos.

Piercing în trei puncte

Piercing în trei puncte

Dacă doriți să obțineți un piercing industrial triplu, ați putea găsi că piercingul în trei puncte ar putea fi ceea ce doriți. Acest piercing în trei puncte folosește în mod creativ piercing-ul dvs. triplu industrial, mai ales dacă bilele nu sunt pentru dvs..

Piercingul în trei puncte este unul dintre piercingurile unice de obținut, chiar și prin standardele industriale de piercing. Dacă doriți să ieșiți în evidență la o petrecere sau căutați un starter de conversație, atunci piercing-ul în trei puncte este un lucru nebunesc pentru dvs..

Key Barbell

Luați metafora „cheia inimii mele” la un nivel complet nou cu acest Key Barbell. Cheile dețin și au păstrat întotdeauna, simbolic atât pentru libertate, cât și pentru închidere. Arătați-vă imensele cunoștințe simbolice cu această frumoasă bară cheie.

Barba vine într-o frumoasă culoare aurie, împreună cu o mică piatră prețioasă în inimă la un colț al cheii. Restul bilei ia forma unei chei, în special capetele bilei.

Twisted Metal

Metal răsucit, piercing

În timp ce unii ar putea crede că balansurile sunt uimitoare și ridică piercing-ul în sine, alții consideră că sunt o pacoste. Prin urmare, pentru cei dintre voi care doresc să obțină un piercing industrial, dar nu vor să aibă de-a face cu bile, atunci bijuteriile, precum metalul răsucit, sunt doar lucrurile pentru dvs..

Twisted Metal, care nu pierde jocul, este o bijuterie care, într-un fel, înfășoară lobul urechii superioare și se conectează la celălalt piercing de la ureche, la fel ca un șarpe. Alegerea bijuteriilor în sine este foarte diferită de alte tipuri de piercing-uri și vă va face sigur să ieșiți în evidență într-o mulțime de oameni cu piercing-uri industriale.

Hello Kitty Barbell

Așadar, căutați ceva mai feminin, dar drăguț decât fierbinte. Ei bine, este sigur să spunem că o singură bară se potrivește cu acea factură și că este Hello Kitty Barbell. Haideți să recunoaștem, această bară este mult prea drăguță pentru a fi numărată, iar adăugarea de diamante roz tinde să facă piercingul și mai atrăgător.

Arătați-vă dragostea pentru cea mai drăguță și cea mai bogată pisică din lume cu această bară Hello Kitty. Dacă aveți noroc, bara poate fi un început excelent de conversație. Barba vine, de asemenea, într-o varietate de culori diferite, așa că nu ezitați să vă alegeți.

Bent Heart Bells

Bara de inimă îndoită este o alegere uimitoare pentru piercing-ul dvs. industrial, datorită în parte formei sale uimitoare a inimii. Bara are o dimensiune obișnuită și o culoare negru-jet, făcându-l destul de alegere gotică. Asta nu înseamnă că nu există alte culori, deoarece puteți găsi cu ușurință diferite culori pentru această bară.

Arătați-vă dragostea partenerului sau prietenilor cu această uimitoare bara de inimă îndoită. Culoarea și forma inimii fac ca această bară să fie o idee pe care nimeni nu vrea să se răcească și să o poarte creativ ca piercing..

Batman Piercing

Batman este unul dintre cei mai populari supereroi care au atins cultura pop. Apărând o multitudine de benzi desenate, emisiuni TV, desene animate, jocuri și filme, el este unul dintre cei mai buni supereroi scris vreodată și realizat vreodată. Deci, desigur, există un piercing dedicat lui.

Fanii Batman se bucură, deoarece acum îți poți exprima dragostea pentru unul dintre cei mai mari supereroi vreodată cu un piercing. Acest piercing este, în special, un început de conversație excelent cu oameni care împărtășesc dragostea și entuziasmul tău pentru Batman.

Bijuteria Steam Punk

Bijuteria steampunk este o bijuterie complicată care îți trece prin întreaga ureche. Începe cu un piercing industrial în două puncte care se conectează la o bijuterie mai mare, care se ramifică în două părți diferite ale urechii, făcându-l o piesă excelentă pentru întreaga ureche.

Dacă se întâmplă să fiți oarecum veteran în piercing și aveți mai mult de unul în ureche, cu siguranță veți găsi acest piercing incredibil de frumos.

Informații despre piercing-uri industriale

Dacă aceste idei diverse și unice de piercing au reușit să vă suscite interesul pentru piercing-uri industriale, atunci sunt câteva informații cruciale despre piercing-uri industriale. Această secțiune va include alegerea unui piercer, ce se întâmplă în timpul unui piercing, cât doare, cât costă și proceduri de îngrijire ulterioară.

Alegerea unui Piercer

Care este, probabil, cel mai important pas din timpul călătoriei tale de a obține un piercing, găsirea piercerului potrivit poate face sau rupe întreaga experiență? Găsirea magazinului sau piercerului potrivit, din păcate, nu este la fel de ușoară ca intrarea într-un magazin pentru piercing în aceeași zi. Va trebui să faceți cercetări aprofundate cu privire la locul unde mergeți și va trebui să vă uitați la recenziile magazinului și la alte experiențe pe care oamenii le-au avut în acel loc.

Desigur, dacă aveți un prieten care are un piercing sau știe multe despre el, atunci îi puteți întreba și de unde l-au luat. Dar dacă totuși decideți să alegeți singur locul, există câteva lucruri pe care va trebui să le verificați mai întâi. Asigurați-vă că verificați sterilitatea, portofoliul, licența de afaceri, curățenia și certificările companiei. De asemenea, asigurați-vă că faceți o verificare cuprinzătoare a fundalului în magazin.

piercing-uri industriale

A se vedea, de asemenea:

  • 75+ Idei de piercing Medusa: durere & Timp de vindecare (& Tot ce trebuie să știți)
  • Idei de străpungere a limbii cu tipuri, durere & Etape de vindecare
  • 5 motive pentru a obține un piercing smiley [cu peste 75 de imagini]

Ce se întâmplă în timpul unui piercing

Dacă este prima dată când faci un piercing sau nu te-ai dus cu un prieten să-i urmărești cum au făcut un piercing, atunci probabil că nu știi ce se întâmplă în timpul procedurii. Deci, odată ce ați găsit magazinul potrivit pentru piercing, perforatorul va începe procedura.

Piercerul va începe prin a se spăla pe mâini și, eventual, a purta mănuși pentru a se proteja de germeni și sânge. Vor avea nevoie doar de ac, bijuterii și un dezinfectant pe care îl vor folosi pentru a curăța suprafața; în cazul tău, lobul superior al urechii. Apoi vor începe să marcheze locațiile piercing-ului și să vi le arate, nu uitați să vă luați timpul când alegeți locul potrivit pentru piercing.

Odată ce sunteți de acord cu alinierea, acestea vor începe să vă facă găuri în ureche. După ce ați făcut prima gaură, perforatorul dvs. va începe să introducă bijuteriile la alegere. Deci, în funcție de ceea ce alegeți, o bară sau un piercing cu trei (sau mai multe) puncte, acest proces poate dura puțin mai mult. Artistul piercing va curăța sângele care va curge cu fiecare piercing. Odată ce toate piercingurile sunt complete, perforatorul dvs. va adăuga în cele din urmă un alt strat de dezinfectant la ureche și vă va trimite pe drum.

Cât doare?

În timp ce majoritatea oamenilor vor atribui un număr arbitrar cantității de durere pe care o puteți simți, nu există nicio modalitate reală de a spune cuiva câtă durere poate suferi în timpul unei anumite proceduri. Deoarece durerea este foarte subiectivă, o persoană cu o toleranță mai mare la durere și care are experiență cu piercing-uri va simți mult mai puțină durere decât cineva care are o toleranță scăzută la durere și nu a fost niciodată la capătul unui piercing.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare faptul că piercing-urile industriale au mai mult decât un singur piercing, deci, în funcție de câte piercing-uri, durerea pe care o simțiți va crește. Unii oameni ar putea chiar să experimenteze mai multă durere mentală decât durere fizică, deoarece simplul gând de a obține un piercing este mai mult decât suficient pentru a-i trimite pe cei mai mulți oameni.

Acum este foarte normal ca oamenii să se simtă foarte anxioși înainte de un piercing și da, chiar și persoanele care au primit un piercing de mai multe ori se vor simți obosiți de piercing; este foarte normal. Pe de altă parte, puteți evita acest sentiment anxios gândind gânduri fericite sau gândindu-vă la cât de bine vor arăta bijuteriile după piercing, deoarece un ac letal ascuțit este pe cale să vă străpungă urechea..

Este de înțeles o experiență foarte înfricoșătoare, dar nu atât de înfricoșătoare pe cât ai crede. În momentul în care începeți să simțiți durere, primul piercing este deja complet, iar perforatorul dvs. se deplasează pe al doilea piercing. Deci, printre toate celelalte, cel puțin nu durează foarte mult. În funcție de piercing-uri pe care trebuie să le faceți, întreaga procedură poate dura maximum zece minute.

Cu toate acestea, din păcate, durerea nu se termină după piercinguri, iar o durere minută va persista câteva zile. Va trebui să suportați durerea care vine cu piercing-ul, deoarece nu puteți folosi nici măcar gheață pe piercing-uri, deoarece acestea prezintă riscul de infecții.

Cat costa?

Printre toate lucrurile, costul este uneori caracteristica definitorie a unui produs sau serviciu care îndepărtează majoritatea oamenilor, iar piercingul industrial nu diferă. Chiar dacă majoritatea oamenilor sunt dispuși să treacă prin durerea de a obține un piercing și lupta de a găsi bijuteriile potrivite pentru dvs., prețul unui piercing poate fi singurul motiv pentru care oamenii nu primesc un piercing.

Întrucât costul piercing-ului joacă un rol atât de masiv în, este un pic înfuriat faptul că nu există un preț stabilit pentru piercing-uri. În funcție de locul în care locuiți, de experiența piercerului și de mărimea magazinului în sine, toate determină cât de mult veți plăti pentru piercing. O estimare aproximativă pentru prețul dvs. este cuprinsă între 30 și 90 USD, în funcție de factorii de mai sus.

Deci, dacă ar fi să mergi la un mic magazin dintr-un oraș pentru un piercing, probabil că ar trebui să plătești puțin mai puțin sau puțin mai mult de 30 USD pentru un piercing, în timp ce ar trebui să plătești în jur de 90 USD pentru un piercing într-un oraș la magazin mult mai mare și mult mai renumit. Acum, asta nu înseamnă că prețul suplimentar este nejustificat, deoarece magazinul din oraș va avea mult mai multă experiență în piercing și ar putea avea instrumente mai bune decât magazinul mai mic din orașe.

Dupa ingrijire

Odată ce ați făcut piercing-ul, este timpul să vă lăsați rana să se vindece. Îngrijirea ulterioară pentru orice piercing este, probabil, cea mai importantă parte a unui piercing, în al doilea rând doar pentru piercing. Unul dintre primele și cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea ulterioară este îmbibarea rănilor într-o soluție de sare de mare.

Chiar și perforatorul vă va sugera să vă înmuiați piercingurile în soluție de sare de mare de două ori pe zi timp de câteva săptămâni. Soluția de sare de mare joacă un rol dublu atât în ​​a vă ajuta să vă vindecați piercing-ul, cât și în a reduce riscul de infecție. Soluția de sare de mare ajută, de asemenea, la reducerea bacteriilor care s-au acumulat deja la locul piercingului, făcându-l un mod excelent de a permite piercing-ul să se vindece.

Asigurați-vă că vă spălați mâinile înainte de a vă curăța urechile, deoarece mâinile nespălate pot duce la infecții foarte grave. Dacă se întâmplă să folosiți produse pentru păr, asigurați-vă că le țineți departe de ureche, deoarece poate inversa foarte mult procesul de vindecare și vă poate aduce înapoi la primul.

Mai mult, dacă ați auzit că majoritatea oamenilor care suferă un piercing industrial se infectează, există un adevăr în acest sens. Cu toate acestea, dacă aveți grijă de piercing-uri și asigurați-vă că le expuneți la apă sărată, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la infecții.

Întrebări frecvente

1. Cât durează pierderea industrială pentru a se vindeca?

Timpul de vindecare pentru piercing-uri industriale poate varia foarte mult de la persoană la persoană. Dacă nu sunteți nesăbuit cu procedurile de îngrijire ulterioară și aveți grijă de piercing, atunci s-ar putea să vă vindecați în doar o lună. Acestea fiind spuse, pentru majoritatea oamenilor, poate dura mai mult de trei luni pentru a se vindeca, deci ar trebui să păstrați o estimare de cel puțin patru luni în minte în timp ce vă faceți piercing-ul.

2. Ar trebui să fac piercinguri în ambele urechi în același timp?

Nu, nu ar trebui. Piercingurile industriale necesită multă grijă, precum și atenție, iar un singur piercing industrial vă poate face să vă simțiți ca o responsabilitate majoră. În afară de responsabilitatea majoră, piercingurile duale pot face somnul foarte incomod. Cu unul singur, cel puțin ai mai multe opțiuni în modul în care vrei să dormi, dar cu dublu nu ai de ales decât să dormi drept fără să-ți faci urechea să te doară..

3. Cât de lungă este procedura?

Procedura nu durează și nu trebuie să dureze mai mult de 15 până la 20 de minute în cel mai rău caz. Când lucrați cu un profesionist, procedura poate dura cel mult 10 minute.

4. Costul unui piercing industrial

Costul piercing-ului industrial variază de la 30 USD până la 90 USD, în funcție de magazinul de la care îl primiți, piercerul care vi-l oferă și câte piercinguri doriți să obțineți.

5. Cum se reduce umflarea industrială

Utilizarea uleiului de arbore de ceai sau a uleiului de cocos pe tampon s-a dovedit a fi incredibil de eficientă în reducerea inflamației. Nu utilizați cuburi de gheață, deoarece acestea pot duce la infecții.

6. Când îmi pot schimba piercingul industrial?

De îndată ce piercing-ul dvs. industrial se vindecă în mod corespunzător, puteți schimba imediat piercing-ul cu o altă bară sau o alegere de bijuterii. Dar, pentru a fi sigur, întrebați-vă piercerul când este cel mai bun moment pentru a vă schimba piercing-ul.

piercing-uri industriale

piercing-uri industriale

piercing-uri industriale