Daith Piercing: Tot ce ar trebui să știți! (Inclusiv imagini)

Piercingul este în tendințe. Chiar dacă nu aveți de gând să mergeți peste bord cu el și să vă străpungeți buricul, sunteți sigur că veți prinde vagonul cu piercing cu urechi multiple. Și, pe bună dreptate, este o declarație de modă ca nimeni alta.

Piercing-ul există de ceva timp, de la obiceiuri tribale la moda modernă declarații, și-a făcut cunoscută prezența. În ciuda faptului că există atât de mult timp, există anumite aspecte și tipuri de piercing-uri care nu au câștigat multă popularitate. Cu toate acestea, piercing-ul turnului și piercing-ul daith au făcut valuri ca medicament preventiv pentru migrene. Cât de adevărată este această afirmație, nu există dovezi științifice care să susțină această metodă de prevenire a migrenei. Cu siguranță sunt destul de mulți credincioși în vindecarea magică a acestor tipuri de piercinguri.

Deoarece piercing-ul atinge noi culmi de popularitate, există anumite aspecte ale piercing-ului credinței de care trebuie să fii conștient înainte de a planifica să-l faci. Acest articol își propune să evidențieze informațiile necesare pentru a obține un piercing.piercing-ul daith

Ce este Daith Piercing?

Acest pătrunzător rimează cu credință, dar este denumit în general doth. Este perforația care trece prin încrucișarea elicei, care este cea mai interioară cutie a urechii. Acest piercing este de obicei efectuat de experți, deoarece este destul de dificil, mai ales având în vedere locația piercing-ului.  . Revista Play Body a lui Fakir Mustafa a fost primul care a adus acest preț în centrul atenției cu alte modificări ale corpului, cum ar fi Apadydoe și pumnul dermic.

Erik Dakota a descoperit inițial metoda corectă pentru a efectua acest piercing. Se face folosind o tehnică specifică și un anumit tip de ac. Un articol recent publicat de Universitatea de Stat din New York a stârnit un interes pentru proprietățile medicinale ale acestui piercing.

Câteva fapte istorice despre Daith Piercing

Piercing-ul Daith a făcut parte de mult timp din tradiții, afirmații religioase și auto-exprimare. Piercing-ul este practicat de oameni de 5000 de ani, din multe motive, unul fiind proprietățile sale de vindecare. Strămoșii noștri practică vindecarea prin acupunctură de veacuri.

Acupunctura a devenit mai întâi o practică în epoca pietrei și de acolo a făcut un spațiu destul de mare în lumea vindecării și a medicinei. Dr. Paul Nogier, denumit și tatăl Auriculoterapiei moderne, a introdus acest lucru în anii ’50. Cercetările sale au fost limitate de lipsa dispozitivelor moderne de măsurare, dar a reușit să concluzioneze că urechile au diverse puncte de stimulare care pot fi manipulate pentru a afecta alte părți ale corpului. Această concluzie subliniază principiile de bază ale acupuncturii și auriculoterapiei, care utilizează piercingul ca mijloc de stimulare a punctelor reflexe ale corpului.

Dr. Paul era sigur că modurile moderne de măsurare ar putea determina cât de precis poate stimularea la un anumit punct al urechii poate genera reflex în alte părți conectate. În ciuda faptului că medicina modernă nu susține majoritatea afirmațiilor asociate cu aceste terapii, cu siguranță nu poate respinge noțiunea că aceste tehnici pot funcționa.

Piercing-ul se crede că afectează fluxul de energie din corp. Piercingul unei anumite părți a urechii poate îmbunătăți efectiv condițiile dureroase de care suferă alte părți ale corpului. De asemenea, afectează funcțiile interne ale corpului. Se crede că urechile constau în majoritatea punctelor de presiune care sunt asociate direct cu durerea în tot corpul.

În lumea medicinii preventive și alternative, cum ar fi acupunctura și auriculoterapia, urechile sunt considerate un microsistem care conține toate punctele de presiune ale corpului.

piercing-ul daith

O scurtă prezentare generală a piercingurilor Daith

Dacă vă place să vă împodobiți urechile cu mici bijuterii delicioase care sunt o formă de auto-exprimare, atunci merită atracția estetică a acestui piercing.

Piercing-ul Daith se efectuează pe partea groasă a cartilajului din ureche chiar deasupra tragusului locația acestui piercing îl face să pară destul de dramatic, dar dacă este făcut corect, durerea este minusculă.

Un piercing daith necesită puțin mai multă atenție decât omologii săi, deoarece aceasta este o rană mai mare. Timpul de vindecare și procesul de îngrijire sunt, de asemenea, puțin mai complicate decât alte piercing-uri, deoarece se fac prin părți mai subțiri ale cartilajului și acest lucru se face printr-o porțiune mult mai groasă.

Pe lângă îngrijirea de bază, piercing-urile Daith necesită câțiva pași suplimentari pentru a rămâne curat și fără infecții. Piercerul dvs. va determina materialul și dimensiunea cercelului pe care îl veți purta în acest piercing. Piercing-urile Daith durează, în mod normal, între 4 și 6 săptămâni pentru a se vindeca complet, dar sunt și cele mai vulnerabile dintre piercing-uri, așa că pot fi de așteptat contracarări în procesul de vindecare.

Instrucțiunile de îngrijire ulterioară date de străpungător ar trebui să fie urmate ca religia, deoarece chiar și cea mai mică neglijare poate provoca desfigurarea permanentă a structurii urechilor. Cea mai importantă instrucțiune este dimensiunea și materialul bijuteriilor, toate dimensiunile cartilajului sunt diferite și dacă alegeți să purtați un anumit tip de bijuterii fără sfatul experților, aceasta poate cauza deteriorarea cartilajului.

A se vedea, de asemenea: Piercing Rook: Durere, Preț & Sfaturi pentru îngrijire ulterioară (cu 55 de exemple)

imagini-piercing-daith  

Lucruri pe care trebuie să le știți despre Piercing-urile Daith

Cunoștințele de bază vă ajută întotdeauna înainte de a ajunge pe scaunul piercing. Acest lucru vă va pregăti pentru procedura și ceea ce trebuie să vă așteptați atunci când vizitați o clinică. Următoarele informații vă vor ajuta să obțineți o imagine mai bună a piercing-urilor daith

1. Ce să ne așteptăm în timpul unui Piercing Daith?

După ce piercerul dvs. a explicat ce presupune piercing-ul daith, el va începe procedura prin îmbrăcarea unor mănuși. Dacă aveți părul lung sau știți că părul dvs. va atinge zona care trebuie străpunsă, scoateți-l din drum înainte.

Apoi, va curăța bine zona folosind o soluție sau un tampon antiseptic. Acest lucru va ajuta la clarificarea posibilităților ca „germenii de suprafață” să infecteze rana. După curățare, el vă va măsura urechea și vă va marca zona exactă care trebuie străpunsă. Acest lucru este extrem de crucial pentru piercing-urile daith și turn, deoarece o mică greșeală poate avea un efect pe termen lung asupra structurii urechii.

Amplasarea acestui piercing este dificil de atins, motiv pentru care cei mai mulți piercers vă vor cere să vă așezați și să vă îndreptați fața de ei în timp ce efectuați piercing-ul. Acest lucru le oferă puțin mai mult spațiu pentru a lucra. Cu toate acestea, este foarte posibil ca străpungătorul ales să fie expert și preferă să efectueze procedura în timp ce stați în picioare.

Procedura va fi efectuată folosind un ac gol și ar putea folosi unele cleme. După perforare, profesionistul va curăța orice sânge care s-ar fi putut acumula în ureche în timpul procesului. Acest proces va dura cu siguranță mai mult decât piercingurile obișnuite ale lobului, deoarece această zonă este pliată și dificil de perforat.

Amintiți-vă că vor folosi o forță considerabilă, deoarece cartilajul este mai gros, iar trecerea acului prin el este destul de dificilă. După ce ați străpuns cu succes zona, acestea se vor potrivi în bijuterii care sunt perfecte pentru piercing. Apoi vor prescrie orice produse necesare pentru a menține rana curată și pentru a promova vindecarea. Veți primi, de asemenea, un ghid cu reguli generale care trebuie respectate în timpul vindecării.

2. Cât de dureros este?

Nici această procedură nu este rapidă sau nedureroasă. Aceasta este o procedură care consumă mult timp, deoarece trecerea acului prin cartilajul dur este destul de dificilă și trebuie efectuată cu grijă maximă. Veți experimenta mai multă durere în comparație cu alte piercing-uri care se efectuează pe lob. Piercingurile Daith sunt cu siguranță clasificate drept una dintre cele mai dureroase proceduri de către persoanele care suferă modificări regulate ale corpului, dar merită durerea. Cu siguranță are un aspect estetic atrăgător și nu veți regreta, mai ales dacă doriți să obțineți o ușurare a migrenei din această procedură.

3. după durerea de procedură

După finalizarea procedurii, cât de multă durere veți simți depinde de cât de bine aveți grijă de rană și de modul în care suferiți. Pentru unii indivizi, consecințele procedurii sunt mult mai dureroase decât piercing-ul propriu-zis, iar unele pot simți doar o ușoară durere ușor în fundal. A fi ocupat și a-ți menține mintea ocupată ajută cu siguranță.daith-piercing-durere

4. Costul

Piercingurile Daith sunt comparativ costisitoare. Aceste piercing-uri sunt de obicei abordate doar de experți și necesită mai mult timp și expertiză pentru a efectua. O singură parte vă va costa oriunde de la 50 $ la 100 $, câțiva factori afectează prețul acestui piercing – expertiza potențialului piercer, cât de mare este cererea pentru serviciile lor și locația clinicii sau salonului. Prețul depinde și de bijuteriile pe care le veți selecta pentru piercing. Este recomandat să optați pentru bijuterii de calitate, deoarece acestea vor fi benefice pe termen lung și nu vor afecta negativ rana.

5. Pregătirea procedurii

Dacă obținerea acestui piercing îți provoacă anxietate, reprogramează-ți programarea mai degrabă decât să iei ajutor de la prietenul tău lichid, alias alcool. Piercerul dvs. nu va efectua procedura dacă sunteți chiar ușor sub influență. Aceasta poate fi o alegere etică în numele stăpânului dvs. sau legea le poate interzice.

Îndepărtați întotdeauna părul și încercați să vă spălați bine urechea înainte de a intra în procedură. Nu uitați să mâncați cu câteva ore înainte de procedură; nu intrați cu stomacul gol. De asemenea, este necesară hidratarea înainte de a intra în clinică.piercing-ul daith

6. Îngrijire ulterioară

Trebuie să curățați rana religios cu apă caldă de mare sărată de două ori pe zi. Această soluție poate fi făcută cu ușurință folosind 1 cană de apă, puțină sare de mare și o lingură. Se amestecă sarea puternic în apă până se dizolvă și se toarnă într-o sticlă de pulverizare, deoarece este mai ușor de utilizat. Folosiți un vârf curat sau un tampon de bumbac pentru a curăța zona străpunsă. Păstrați zona saturată cel puțin cinci minute înainte de a scoate tamponul de bumbac din el. Apa caldă ajută la drenarea oricărui fluid care se poate acumula în zona străpunsă. Mențineți acest proces timp de cel puțin 3 până la 6 săptămâni, chiar și după ce rana s-a vindecat complet.

De asemenea, puteți primi o recomandare de la piercer cu privire la produsele care pot fi utilizate pentru îngrijirea ulterioară a acestei plăgi. Există mai multe spray-uri disponibile care sunt făcute folosind ingrediente naturale. De asemenea, puteți găsi salvări care mențin rana acoperită și infecția liberă pe tot parcursul procesului de vindecare.

7. Dormiți pe partea opusă

Acest lucru se aplică aproape tuturor piercingurilor. Nu puneți presiune pe rana proaspăt străpunsă. În timpul perioadei de vindecare, trebuie să aveți grijă deosebită în timpul somnului, dormiți întotdeauna pe partea opusă a piercing-ului pentru următoarele 3 până la 6 săptămâni sau până când rana este complet vindecată. Rezistați nevoii de a vă zgâria sau chiar atinge rana, deoarece aceasta o face susceptibilă la bacterii și infecții. Nu frecați și nu vă uscați părul cu forță în primele câteva săptămâni, cu siguranță nu doriți să iritați zona.

8. Legalități

ID-ul dvs. este strict necesar de către perforator, indiferent de vârsta dvs. Pentru minori, este necesar ca unul dintre părinții lor sau tutorele lor înregistrat să viziteze salonul cu ei. Nu puteți obține un piercing din orice parte a corpului fără verificarea ID-ului.

9. Bijuteriile dvs. inițiale pot fi diferite

Probabil că v-ați imaginat purtând o anumită buclă în timp ce obțineți piercing-ul. Dar este posibil să nu fie potrivit pentru anatomia urechii tale. Păstrați opțiunile deschise.

10. Se face numai cu un ac

Pentru această procedură se folosește un ac special. Nu există nicio șansă ca perforatorul dvs. să efectueze acest piercing folosind acul convențional folosit pentru alte proceduri.

Linia de fund

Alegerea profesionistului potrivit pentru procedură este esențială pentru a vă asigura că veți obține piercing-ul perfect.