75+ Idei de piercing Medusa: durere și timp de vindecare (și tot ce trebuie să știți)

Ce este Piercingul Medusa?

Piercing-ul Medusa este o penetrare în zona de deasupra buzei superioare și sub nas, numit „philtrum,”Motiv pentru care piercing-ul Medusa este cunoscut și sub numele de piercing philtrum.

Există mai multe motive pentru popularitatea în creștere a piercing-ului meduzei. În primul rând, este un piercing neutru din punct de vedere al genului, se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor, cu discriminare zero, în alegerea știfturilor, bijuteriilor sau bara.

De asemenea, un sondaj recent a dovedit că unele piercinguri au tratat migrenă și dureri de cap severe pentru persoanele care au avut anumite piercing-uri. Una dintre aceste liste de piercing-uri de vindecare a inclus pierderea meduzei.

De ce ați dori să pierdeți șansa de a obține un piercing care vă îmbunătățește aspectul, care vă face o declarație de stil supremă și, de asemenea, se ocupă bine de durerile de cap frecvente? Dacă sunteți convins să obțineți acest piercing pentru meduză, dar nu sunteți sigur de designul cu care puteți rezona, renunțați la acest gând și verificați cele mai uimitoare idei de piercing pentru meduză enumerate mai jos..

Piercing dublu Medusa

Doi sunt întotdeauna mai buni decât unul.

Dacă sunteți cineva care nu poate obține suficient de piercing pentru meduză, atunci este realizat pentru dumneavoastră piercingul medus dublu sau dublu. Piercing-ul dublu meduză are o vibrație orbitoare; purtătorul arată feroce și atrăgător în toate modurile posibile. De asemenea, mai multe opțiuni sunt stivuite pentru un astfel de design de piercing, cum ar fi două știfturi din metal argintiu, două știfturi cu diamante, știfturi negre simple, știfturi din marmură și multe altele.

Cea mai bună parte a piercing-ului cu meduză dublă este modul în care echilibrează presiunea asupra filtrului Surprinzător, un piercing cu meduză cu un singur șarpant încarcă buza superioară în măsura în care durează mai mult timp de vindecare decât piercing-ul dublu sau dublu cu meduză.

Piercing cu margele centrat

Vrei să fii centrul atenției? Atunci trebuie să ai un piercing centrat pe meduză. În acest tip de piercing, știftul va fi așezat în centrul filtrului, lăsând pe toți cei din jurul tău obligați să se holbeze la fața ta, deoarece aspectul este foarte fascinant și captivant.

De asemenea, dacă știftul este plasat în mijlocul filtrului, atunci are mult spațiu atât deasupra cât și sub el. Acest aranjament permite purtătorului să opteze pentru știfturi mari, care sunt frumos înfrumusețate cu diferite bijuterii, sau chiar un știft de argint mat de metal de dimensiuni mari, care completează în mod surprinzător fiecare nuanță de piele..

meduză-piercing

Stud de Labret de Argint neînfrumusețat

Simplul este superb. Gândiți-vă la faptul că știftul este chiar deasupra buzelor dvs. și nu sunteți cineva care poartă aceeași nuanță de buze cu orice. Ești mai degrabă o fată care preferă culori întunecate provocatoare și chiar culori destul de deschise, dar știftul tău străpuns nu Nu se potrivește cu nuanța ta. Te va deranja, corect?

Atunci de ce să nu optezi pentru ceva care este neutru și se potrivește cu orice, care nu este altceva decât argintul. Obținerea unui știft labret argintiu neînfrumusețat ar arăta impecabil cu orice poți purta. De asemenea, argintul îți va înveseli trăsăturile feței și poate fi asociat cu orice piercing colorat.

Mușcătură de șarpe asociată cu piercing-ul Medusa

Piercingul Snakebite are un aspect atât de descurajat, iar dacă îl împerecheați cu un piercing meduză, acesta se va adăuga la vibrația cu aspect feroce. Va acționa ca piesa puzzle lipsă.

Există numeroase opțiuni de culoare de luat în considerare. Să presupunem că aveți piercing de mușcătură de șarpe negru, puteți opta pentru știfturi cu diamante pentru piercing-ul meduzei. Sau dacă aveți piercing de mușcătură de șarpe de argint, atunci îl puteți împerechea cu știfturi decorate cu rubin ca piercing de meduză. Opțiunile sunt nelimitate, dar vibrația este atât de puternică încât nimeni cu o pasiune de piercing a feței nu va putea să o ignore deloc.

Stud negru chiar deasupra piercingului Medusa pentru buze

Negrul este o culoare a tuturor; sunt doar câțiva oameni care urăsc să poarte negru. Este ca mărul ochiului și cea mai bună opțiune pentru herghelie atunci când mergeți la o procedură de piercing.

Piercing-ul Medusa care este plasat lângă buza este de obicei inserat cu știfturi negre. De la distanță, arată ca o aluniță de frumusețe. De asemenea, oferă un aspect rafinat. Și dacă sunteți cineva care tocmai ați făcut cunoștință cu piercing-ul meduzei, atunci optarea pentru un știft negru vă va menține pe partea mai sigură..

Piercing Medusa ridicat

Piercing-ul Medusa atunci când este plasat lângă nas este cunoscut sub numele de piercing-ul Medusa ridicat. Doar câțiva optează pentru astfel de piercing, deoarece prezintă riscul de a deranja osul nasului, dar arată excelent pe față.

Majoritatea oamenilor optează pentru știfturi de marmură pentru piercing-ul meduzei ridicat, conferă un aspect clasic. În plus, culorile deschise sunt preferate pentru știfturile care sunt plasate ca piercing în meduză ridicat.

Stud Stud

A fi străpuns cu știfturi de bijuterii este de obicei o problemă a persoanelor bine stabilite. De asemenea, există o mare varietate de știfturi de bijuterii; puteți avea diferite tipuri de pietre și culori. Majoritatea oamenilor își străpung pietrele norocoase, în timp ce alții iau unele pietre drept farmece de siguranță. Ei cred că astfel de pietre de protecție împiedică ochii răi să le afecteze frumusețea sau să provoace vrajă magică.

Piercing-ul Medusa este într-adevăr mai mult decât simplul piercing pentru anumite persoane.

Piercing cu Medusa Stud Stud Labret de Aur

Aurul încântă trăsăturile feței pe care ați putea crede că sunt prea plictisitoare pentru ca lumea să le vadă.

Labrele aurii sunt ușor disponibile și, de asemenea, nu reacționează cu pielea, mai ales dacă pielea feței sale. Dacă ești tânăr și ai un piercing de meduză, atunci ar fi benefic să optezi pentru un știft auriu, astfel încât să nu se joace cu pielea ta și să dureze mult timp să se vindece. Prima experiență contează foarte mult.

Stud de nas care se potrivește cu piercingul Medusa

Când vă confundați, începeți să împerecheați știfturile cu știfturile pe care le purtați deja.

Dacă pinul nasului este negru, atunci optează pentru știft negru sau ceva care se potrivește cu negru pentru piercing-ul tău meduză. Odată ce veți obține burghiul, veți deveni un profesionist în alegerea știfturilor potrivite pentru piercing-ul dvs. meduză.

Piercing vertical Medusa (Jestrum)

Piercing-ul pe meduză vertical arată că există un știft lung care îți străpunge buza superioară și inferioară. Dar, în realitate, există două știfturi așezate într-un mod care îi păcălește pe oameni. Majoritatea oamenilor optează pentru labret curbat, care arată ca un semicerc care a fost străpuns prin buze. De asemenea, oferă vibrații neînfricate și îndrăznețe.

Piercing Stud Medusa cu Flori

Cui nu îi plac florile? Îți ușurează starea de spirit. În mod similar, știfturile de flori îți pot îmbunătăți trăsăturile faciale și personalitatea.

Piercing-ul Medusa iese la fel de acerb. Cu toate acestea, dacă știftul este floral, se dovedește a fi combinația perfectă a tuturor, la fel ca dulce-acrișor sau zahăr și condimente și totul frumos. Aici, ar fi totul elegant și rafinat.

Procedura de piercing

Procedură pas cu pas

 • Piercer vă va curăța mai întâi filtrul și regiunea înconjurătoare cu soluție anti-bacteriană, până în momentul în care este complet lipsit de germeni.
 • Următorul pas este curățarea cavității bucale, așa că vi se va oferi o apă de gură și vi se va cere să clătiți de trei ori.
 • Apoi, perforatorul vă va întreba despre preferințele dvs. Dacă observă confuzie, ar putea să vă arate câteva modele care vi se pot potrivi. La hotărâre, vor marca pe locul străpungător, astfel încât să nu existe nicio șansă de eroare sau de accident.
 • Dacă punctul de perforare este aproape de buza superioară, atunci perforatorul va amorți buza superioară și o va ține cu o clemă, în timp ce introduceți acul.
 • După ce acul a pătruns în filtru și s-a creat o gaură, perforatorul va introduce știftul sau bara pe care ați selectat-o.
 • S-a terminat, în sfârșit!

meduză-piercing

Lucruri de făcut înaintea unui piercing Medusa

Există o mulțime de lucruri pe care ar trebui să le faceți înainte de un piercing în meduză. În același timp, există lucruri pe care ar trebui să le opriți complet înainte de procedură. Activitățile de făcut și de făcut nu sunt enumerate mai jos

 • Nu uitați să aplicați machiaj zero pe zona în care trebuie așezat piercing-ul; nu ar trebui să experimenteze săpun, curățare și mască. Păstrarea filtrului curat este o parte crucială a întregii proceduri.
 • Evitați mesele cu zahăr, bomboanele lipicioase și gustările, deoarece acestea pot provoca o cavitate, ceea ce înseamnă prezența bacteriilor, rezultând o infecție dăunătoare.
 • Spălarea dinților cel puțin de trei ori pe zi cu o clătire frecventă a spălării gurii poate ajuta cavitatea bucală să rămână lipsită de germeni, eliminând astfel orice risc de gingii acre sau dinți deteriorați.
 • De asemenea, folosirea ata dentară cu rigurozitate ar putea ajuta la scăderea oricăror bucăți de alimente care ar putea perturba igiena bucală.
 • Evitați băuturile răcoritoare și băuturile gazoase cu cel puțin o săptămână înainte de perforarea meduzei, deoarece vă vor slăbi dinții și ar putea, de asemenea, să vă facă suprafața cavității aspră; astfel de proceduri ar interveni procedura de perforare și ar îngreuna pătrunderea acului.
 • Amintiți-vă să luați un spray de mentă cu dvs. programarea, știm că cavitatea dvs. va fi curată, respirația urât mirositoare se poate întâmpla oricui și nu ați dori ca piercerul să sufere.
 • Nu în ultimul rând, evitați să consumați usturoi, ceapă sau orice alt aliment care are un miros puternic și faceți respirația cea mai rea ca niciodată.

Câtă durere provoacă? Timpul de vindecare

Potrivit expertilor în pierceri, timpul total de vindecare variază de la 6 la 12 săptămâni și, uneori, dacă nu se ia îngrijirea ulterioară, ar putea dura până la 15 sau mai multe săptămâni..

Dar stabilirea unei ore exacte este diferită, deoarece diferite persoane au tipuri diferite de piele, iar unele au și afecțiuni medicale.

Singura garanție pentru timpul de vindecare rapidă poate fi dată dacă urmați pașii de îngrijire ulterioară zilnic și cu precizie. Lipsesc chiar și o zi de apă de gură sau o masă de înșelăciune te poate duce înapoi în piață.

Amintiți-vă să nu vă lăsați păcăliți de aspectul exterior. Pielea din exterior ar putea părea vindecată după o săptămână, dar țesutul de mai jos durează mai mult, așa că luați masa în consecință.

În plus, vizitați-vă medicul în fiecare săptămână pentru a vă asigura că procesul de vindecare merge bine și că nu faceți greșeli.

Omiterea procedurii de îngrijire ulterioară sau ignorarea importanței igienei orale vă va dăuna doar pe termen lung.

După Ghidul Piercing

Credeați că agitația se limitează doar la timpul înainte de a obține piercing-ul? Din păcate, cea mai grea este îngrijirea ulterioară. Dar, nu vă faceți griji, le-am acoperit și le enumerăm mai jos pentru confortul dvs..

Amintiți-vă, dacă urmați corect pașii de îngrijire ulterioară, infecția sau vânătăile se vor vindeca rapid, dar dacă nu, vânătaia poate lăsa o cicatrice pentru o viață.

Să vedem pașii:

 • Primele două săptămâni după piercingul meduzei sunt cele mai dureroase și vă testează nivelul de rezistență. Trebuie să aveți grijă la mișcarea filtrului, deoarece zona va fi încă amorțită. Mișcarea mai mică va provoca mai puțină durere. Deci, este important să aveți un plan de dietă care să conțină mai puține alimente masticabile. Majoritatea oamenilor preferă să urmeze o dietă lichidă timp de două săptămâni.
 • De asemenea, vorbește moderat și evită să strigi. Cu cât deschideți gura mai largă, cu atât se va întinde mai mult filtrul. Acest lucru poate provoca dureri suplimentare.
 • Evitați alimentele picante; va provoca mâncărime extremă în acea regiune.
 • Dacă sunteți înotător, evitați înotul cel puțin 2 săptămâni și jumătate, deoarece cantitatea mare de clor este dăunătoare pentru o piele slabă și care reacționează cu orice substanță chimică.
 • Evitați să folosiți uleiuri esențiale sau loțiuni parfumate pe filtru; va provoca iritații bruște și roșeață care ar putea prelungi procesul de vindecare
 • Stai departe de orice materiale toxice, cum ar fi țigările și alcoolul.

Sfaturi pentru curățare

 • Ia-ți un pachet de sare de mare, sfaturi Q și bile de bumbac
 • Acum, faceți-vă un obicei timp de trei săptămâni să curățați zilnic zona străpunsă cu bile de bumbac și să vă păstrați atingerea delicat pe piele. Cantitatea mare de presiune ar putea crește după vânătăile străpungătoare.
 • Evitați orice machiaj în acea zonă, nici măcar un simplu cremă de protecție solară sau. Lasă-l gol.
 • Cumpărați o perie moale, de asemenea, periați încet și constant.
 • Verificarea descrierilor produselor înainte de achiziționarea unui produs este importantă, și așa ar trebui să fie cazul în care cumpărați o apă de gură. Dacă apa de gură conține chiar și un indiciu de alcool, aceasta vă poate provoca probleme.

Medusa Piercing Posibile riscuri

Este mai bine să știți totul despre piercing-ul meduzei după efecte decât să vă simțiți rău mai târziu.

Piercing-ul Medusa vă poate vindeca durerile de cap, dar este similar cu toate celelalte piercing-uri care provoacă infecții minore și vânătăi, o anumită complicație care este tratabilă în timp.

Următoarele sunt cele mai frecvente infecții și probleme minore de sănătate asociate cu piercingul meduzei.

 1. Cicatrici:dacă sunteți unul dintre acei oameni care iau decizii pripite, dar regreta mai târziu, atunci este mai bine să vă gândiți de două ori înainte de a vă pierde medusa. Cel mai mare dezavantaj este că va lăsa o cicatrice chiar dacă ați dori să o îndepărtați la scurt timp după piercing. Cicatricarea este un lucru.
 2. Gingii acre: cel mai mare risc implicat este apariția gingiilor acre, deoarece știftul poate atinge frecvent gingiile superioare și poate provoca retragerea. Sângerările de gingie necesită mult timp pentru a se vindeca; s-ar putea să trebuiască și să scoateți știftul în timpul perioadei de medicație.
 3. Infecţie: Infecția este un risc foarte frecvent și pre-informat în fiecare piercing, doar că infecția este mai profundă atunci când vine vorba de pierderea meduzei, deoarece este în contact cu cavitatea bucală și acolo se acumulează majoritatea germenilor și bacteriilor.

A fi conștient de posibilul risc este extrem de important și vă oferă un avantaj atunci când vă confruntați cu senzații dureroase după piercing. Când știți aceste lucruri, nu veți intra în panică, deoarece veți fi conștienți de toate medicamentele și remediile în prealabil.

meduză-piercing

meduză-piercing

Linia de fund

Piercing-ul Medusa a fost discuția orașului de când a fost introdus pentru prima dată. Nu a ieșit niciodată din tendință sau a ieșit ca fiind prea periculos sau riscant. Depinde de dumneavoastră cât de mult aveți grijă de el, cu cât luați mai mult în serios procesarea, cu atât vă va ieși mai bine.

Deci ce mai aștepți?

Găsiți un perforator expert care să vă ghideze corect și să vă calmeze atunci când este nevoie și alegeți știftul sau labret-ul dvs. cu înțelepciune. Acestea sunt lucrurile care contează cel mai mult.

Bucurați-vă de proces și trăiți fiecare moment.

Piercing fericit!