75 de idei de piercing Helix care arată minunat + durere, îngrijire ulterioară și lucruri de știut

Ce este Helix Piercing?

Piercingul cu helix este plasarea știfturilor pe regiunea curbată de mai sus a urechii, de exemplu, dacă ai trei sau patru piercing în aceeași zonă, atunci este cunoscut sub numele de piercing de două ori sau de trei ori.

Celălalt piercing fascinant al helixului este piercingul elicoidal alungit, care este zona în care se termină bucla superioară a urechii și te conectează la cap. Joncțiunea în formă de colț mijlociu este un elice interior sau piercing antihelix.

Piercingul urechii superioare este o experiență complet diferită și mult mai captivantă decât pierderea urechii inferioare. Motivul este că are o vibrație mai puternică, cu alte cuvinte, care conferă o atmosferă mai puternică, de asemenea, potrivit unui sondaj, persoanele cu piercing-ul urechilor superioare (piercing-ul helixului) arată și sună mai încrezător decât persoanele cu piercing-urile inferioare.

Mai mult, dacă vă simțiți reticenți în a obține un piercing în general și sunteți confuz dacă vă veți străpunge nasul, burta sau buzele, atunci țineți acel gând chiar acolo. În schimb, optează pentru un piercing elicoidal.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la design, deoarece avem o listă de idei care pot oferi o perspectivă asupra celor mai la modă și realizabile piercing-uri cu helix.

Idei de piercing Helix

Piercing fermecător Helix de Aur

Se spune că aurul sporește frumusețea și tot aurul cu piercing-ul helixului, incluzând știfturi ascuțite, cercei de aur triunghi și inele de aur pentru piercing în zona curbată de mai sus a urechii. Acest aspect ar ieși ca maiestuos. În plus, pari bogat, care este un factor pe care toată lumea dorește să-l cucerească sau să îl posede.

Puteți împerechea știfturi de aur cu o mulțime de lucruri. Prima opțiune poate fi un știft de aur simplu asociat cu un singur inel lângă el. În al doilea rând, puteți opta pentru un inel de aur, cu o stea de aur ca ciucure. În plus, un cercel de aur asociat cu un diamant sau orice piatră de naștere cu care te simți profund conectat, deoarece piercing-ul helixului are o valoare sentimentală pentru mulți oameni decât pentru alții.

Flori peste tot

Unii oameni sunt dependenți de lucrurile florale și, dacă sunteți unul dintre ei, atunci când obțineți cercei de flori străpunsi pe tot cartilajul superior al urechii, ar putea face dreptate pe placul dvs..

Există mai multe moduri de a obține cercei de flori găurite în helix. Primul lucru este să decideți tipul de cercel.

Indiferent dacă ți-ar plăcea ca o herghelie cu o singură floare, prea argintie, aurie, neagră sau de orice altă culoare.

Alternativ, ați dori un inel floral care are aproape trei flori atașate în față și prea simplu sau înfrumusețat cu bijuterii sau colorate etc..

De asemenea, dacă îți vine să mergi peste bord cu aspectul urechii florale, atunci optează pentru știfturi de flori mărite, de culoare închisă și strălucitoare, așa că nici măcar un ochi nu pierde șansa să se uite la el.

Rotund împodobit cu bijuterii Stud

Conform unei opinii nepopulare, cu cât este mai mică, cu atât mai bine!

Trebuie să vă întrebați ce înseamnă asta?

Permiteți-ne să vă informăm despre vibrația pe care i-ar da-o un piercing cu helix foarte înfrumusețat, ceea ce nu este foarte plăcut pentru ochi, de asemenea, purtătorului. Acesta este motivul pentru care vă sugerăm dacă sunteți în căutarea unui design subțire de piercing în helix, este de preferat să optați pentru un singur știft parțial în formă de U pentru cartilajul superior al urechii.

Acest tip de piercing în helix ar arăta elegant și mult mai elegant în comparație cu piercing-ul cu știfturi multiple. În plus, ar fi foarte flexibil cu tendințele și tradițiile în schimbare, deoarece nicio altă tendință nu poate înlocui un singur știft care acoperă întreaga regiune superioară a urechii, este deja o declarație de stil pe cont propriu.

Exemple pentru un singur știft oval pentru perforarea helixului

  • O crenguță de argint
  • Coroană ușor curbată înfrumusețată
  • Stele pe un șir curbat
  • Mărgele alb-negru străpungând cartilajul superior
  • Perle albe înfrumusețate una lângă alta

helix-piercing

Ornament unic

Există două posibilități cu un singur piercing în helix ornament. În primul rând, puteți obține un ornament mare străpuns, astfel încât să obțineți o cantitate iminentă de atenție și complimente, condiția este să purtați un ornament care să fie atractiv, iar culoarea și designul să se potrivească personalității dvs..

A doua posibilitate dintr-un singur piercing în helix ornament este opusă celei dintâi. În aceasta, dimensiunea ar trebui să fie mică, cea mai mică posibilă, așa că numai tu ar ști că ai un piercing în helix și că vei atrage atenția spre el.

Majoritatea oamenilor care cred că nu au nevoie de nimeni pentru a-și vedea piercing-ul, de obicei optează pentru a doua opțiune, tind să aleagă și înfrumusețările culorii pielii, astfel încât piercing-ul se amestecă cu pielea și nu creează o problemă pentru purtător..

În plus, un singur piercing ornament arată destul de grațios și precis în aspect, ceea ce este de obicei ceea ce caută aproape toată lumea, deoarece simplul atrage privirea.

Înfășurați-l ca un șarpe

Majoritatea oamenilor își fac urechea să se străpungă atunci când sunt pregătiți pentru o schimbare mare, în și în afară.

A înfășura un șarpe în jurul cartilajului superior al urechii în două inele este un simbol al transformării, renașterii și vindecării, la fel ca și natura șarpelui de a se schimba, își elimină pielea și își vindecă rana cu o piele mai nouă.

Acest design de piercing în helix a motivat mulți indivizi tineri și de vârstă mijlocie să nu renunțe sau să se oprească, mai degrabă să caute o schimbare și să găsească o persoană nouă în sine, pe care au ascuns-o în toți acești ani..

Învelișul de șarpe arată maiestuos, în principal în culori strălucitoare și întunecate. De exemplu, gri închis cu linii negre, de asemenea, aurul ar da o atmosferă regală purtătorului și energie pozitivă pentru a face față vieții.

Inel larg

Cerceii îndrăzneți și groși sunt un lucru pentru totdeauna.

Acest tip de piercing în helix este popular în principal pentru o grupă de vârstă mai tânără, care variază de la 22 la 27 de ani. În plus, cea mai bună parte este că este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu restricții de culoare zero și limite de împerechere..

Majoritatea oamenilor îl preferă în regiunea curbată de mai sus a urechii, dar arată destul și pe cartilajul parțial inferior. În plus, piercing-ul cu inel gros este opus piercing-ului elegant sau grațios. În schimb, este mai înclinat spre puternic, puternic și hotărât. Pe scurt, trimite vibrații împuternicitoare altora.

Puteți purta un cercel larg sau gros în diverse culori și modele. Unele pot fi negre mat; altele pot fi pescărușul auriu cu o suprafață netedă. În plus, tendința recentă a arătat persoanelor care poartă inele albe groase, deoarece le face să se simtă pure și fără stres.

Noapte înstelată

Stelele sunt un simbol al luptei, speranței, visului și mult mai multor factori care înnebunesc energia interioară pentru a realiza din ce în ce mai mult.

Se spune că o stea se naște doar în întuneric. Unul dintre numeroasele motive pentru care oamenii au început să primească știfturi de stele ca piercing-ul helixului, au vrut ca alții să știe că trec printr-o perioadă proastă, luptându-se cu aproape orice alt lucru, dar stelele își găsesc încă drumul înapoi la locul pe care îl merită și strălucește mai strălucitor decât înainte chiar dacă tot treci prin vremurile întunecate.

Acesta este unul dintre piercing-urile helixului care se transformă de obicei în piercing dublu și triplu elicoidal, adică măsura în care știfturile stelare de pe cartilajul superior captivă vederea purtătorului și a privitorului.

Fără neînțelegeri, știfturile ar arăta cel mai bine în argint și diamante, dar dacă doriți să ieșiți în evidență dacă grupul și vă simțiți ca o adevărată stea, jocul cu imaginația dvs. este important.

Unele idei inovatoare pentru culorile stelelor pot fi roșu rubin, albastru regal, roz spumant sau chiar verde sticla și multe altele. Totuși, opțiunea pentru o culoare deschisă cu o textură strălucitoare ar justifica decizia ta de piercing.

helix-piercing

Piercing fără heli de Helid Trident

Unii dintre noi suntem extrem de asumați de riscuri, dorim de aventuri pe care doar câțiva ar putea să le realizeze și cred sau nu că un piercing cu helix de trident este cel mai dureros de urmărit și de suportat..

Un trident străpuns în cartilajul superior al urechii începe din zona urechii inferioare și apoi se termină în zona urechii superioare, este ca și cum tridentul este un băț între bucla urechii.

Este o procedură lungă, dar aspectele ulterioare sunt amenințătoare și extrem de îndrăznețe. Din păcate, majoritatea piercerilor nu recomandă acest lucru ca piercing în helix; ei cred că este mai greu de îngrijit, deoarece este dificil să curățați rănile și pielea de sub bara tridentului.

Nu există prea multe modele asociate cu un știft de trident, dar argintul plictisitor și auriu strălucitor sunt ceea ce oamenii preferă de obicei.

În plus, riscul accidental este mai mare, așa că, înainte de a intra în design, pentru că simți că nu te temi, nu uita să iei toate măsurile de siguranță și să cauți în prealabil toate hacks-urile dacă se întâmplă ceva ciudat.

În caz contrar, piercing-ul helixului trident este un simbol al îndrăznețului, cu inima de leu și îndrăzneț.

Spiral Helix Piercing

Dacă doriți să treceți peste bord cu piercing-ul helix și să arătați în plus, atunci obținerea piercing-ului spiral spiral ar putea face toată treaba pentru dvs..

Un piercing spiral spiralat este un piercing format din aproape patru sau mai multe inele care acoperă întreg cartilajul superior al urechii. Cea mai bună combinație spirală până acum au fost cele trei inele cu diamante străpunse una după alta și păreau atrăgătoare pentru orice persoană care a încercat și nu a încercat-o. Deci, dacă v-ați hotărât să obțineți un piercing în spirală în helix, apoi optați pentru inelul cu diamante și un aspect plin de farmec, nu veți regreta.

Pe lângă designul inelului cu diamant triplu, există și alte idei de perforare a spiralei elicoidale menționate mai jos.

  • Inele strălucitoare de argint străpunse împreună
  • Inele de aur sau inele de aur plictisitoare
  • Inele de bronz
  • Inele impodobite cu bijuterii

Piercing-ul coroanei

Un rege sau o regină fără coroană este la fel de obișnuit ca tine și cu mine. Dacă ești cineva care crede că ești regină sau rege în viața reală, ai atitudinea și trăsăturile exacte, atunci unde este coroana ta?

Glumim, pătrunderea coroanei nu te va transforma într-un rege sau regină în realitate, dar ai avea cel puțin dovezi că ai o coroană.

Multe persoane, împerechează știfturile mici strălucitoare cu un șurub de coroană înfrumusețat, arată izbitor de imperial și se simte susținător pentru ureche, deoarece suprafața este imensă, astfel încât coroana prinde cât mai multă piele de cartilaj superior, astfel încât să aibă mai puține șanse de durerea datorată presiunii împărțită în mod egal.

Margele Negre

Chiar dacă numiți portocaliu noul negru, nu va fi. Negrul este o culoare pe care o puteți înlocui cu orice, de aceea nu schimbă niciodată culoarea chiar dacă este amestecată cu un trilion de culori, rămâne un negru închis sau un ton mai deschis de negru.

La fel ca proprietatea sa distinctivă, mărgelele negre pot fi noua mod în creștere a piercing-ului helix. În plus, de ce nu poate fi?

Este ușor pe piele, foarte ușor de obținut un piercing deasupra regiunii curbate a urechii, motiv pentru care provoacă zero răni. În plus, arată uimitor pe ureche, iar dacă ai părul blond, atunci va fi proeminent pentru ceilalți în toate modurile corecte posibile.

Există diverse moduri de a executa piercing-ul helixului cu mărgele negre; puteți folosi fie împerecheați aceste știfturi de margele negre cu lanțuri de urechi argintii, fie cu piatra de smarald plasată după fiecare margelă neagră. De asemenea, dacă doriți să includeți numai mărgele negre, încercați să străpungeți cel puțin trei pe cartilajul superior al urechii, astfel încât textura să arate bine și grozav la fiecare vedere de trecere.

De ce ne-am concentrat doar pe „negru” ca nuanță a mărgelei?

Motivul fiind că simbolizează puterea, puterea, autoritatea și seriozitatea. Toți aceștia sunt factori extrem de importanți și necesită o atenție maximă.helix-piercing

Piercing-ul Helixest

Este dragostea în aer?

Sunteți într-o etapă a vieții în care vă gândiți întotdeauna la acea specială, se spune, ceea ce simțiți, apare pe fața dvs. și este cu zero îndoieli că, dacă căutați așa ceva, atunci ați putea iubi obținerea șnururilor inimii peste tot cartilajul superior al urechii.

Mai ales cele aurii, arată cel mai elegant dintre toate. În plus, au pietre colorate, în principal rubin și safir.

Puteți obține fie un șurub în formă de inimă mare Helix străpuns, fie obțineți trei până la patru inimi miniaturale străpunse ca un triplu Helix piercing.

Cu toate acestea, amintiți-vă cu cât știfturile sunt mai mari, cu atât sunt mai mari șansele de a vă învineți.

Scoici în miniatură

Ești unul dintre cei cărora le place să meargă la plaje și să adune o mulțime de scoici?

Simțiți o legătură ciudată cu aceste scoici, lăsați-ne să vă spunem că are semnificație simbolică, care este o înviere, noroc și renaștere sau chiar transformare.

Mini știfturi de scoică sunt disponibile la orice altă priză de accesorii. Mai mult decât atât, are un mesaj profund, semnificativ sau, la fel ca oricare altul, îl puteți străpunge pe cartilajul superior al urechii ca semn al norocului. Cel puțin, te-ar menține speranța pentru bine, chiar dacă nu are nimic de-a face cu cochilia, ești tot tu, dar natura umană este ceea ce gândim constant, este modul în care se învârte viața noastră.

Piercing-ul miniatural al helixului este destul de popular în Asia de Sud. În plus, mulți oameni din astfel de regiuni străpung scoici pentru a obține atmosfera de plajă oriunde merg.

Există numeroase opțiuni de culoare, cum ar fi coaja multicoloră, coaja albastră, cochilia albă, chiar și cochilia neagră pare interesantă.

În plus, dacă obținerea unei atmosfere de plajă este esențială pentru unii indivizi, atunci este recomandat să obțineți un piercing de două ori de trei ori în spirală cu știft de meduză străpuns, cu cochilii diferite în jurul său. Acest design ar arăta ciudat și oferă sigur o atmosferă fericită.

helix-piercing

Linia de fund

Piercing-ul helix nu este o procedură ușoară, dar rezultatele sunt super-fascinante, te face să te simți bine cu tine însuți. Ceva care îți luminează sinele interior și te motivează să faci bine și să te apreciezi, pentru o astfel de practică, o mică durere merită să te înduri.

Cu toate acestea, înainte de a intra în procedură, plasați cursorul peste toate desenele online și ce oferă piercerul. În plus, rămâneți calm și calm, deoarece tremurul și înfricoșarea ar putea provoca răni nedorite, iar vindecarea durează aproape două sau mai multe săptămâni.

În cele din urmă, pregătiți-vă o geantă de prim ajutor, obțineți tipul de creme și loțiuni pe care ar trebui să le aplicați în prealabil pe rana perforantă, astfel încât să nu mai aveți probleme.

Cel mai important, bucură-te de moment.

Piercing fericit!