55+ Idei îndrăznețe și excitante de perforare a dimple [cu ghid]

Indiferent dacă sunteți de acord sau nu, gropile sunt unul dintre cele mai drăguțe lucruri pe care le puteți avea. Deși găurile sunt mici, lasă un impact super drăguț, făcând o persoană mai atractivă și mai fermecătoare. Nu numai gropile arată încântătoare, ci și un motiv bun pentru a te îndrăgosti de cineva.

S-ar putea să vă pară surprinzător faptul că gropile sunt practic defecte genetice. Obrajii scurtați sau mușchii feței provoacă gropițe. Acestea sunt formate de o defecțiune naturală a țesuturilor conjunctive subcutanate care se dezvoltă în timpul dezvoltării embrionare.

Dacă sună complicat, atunci să-l simplificăm. Gropile sunt de obicei variații ale structurii musculare faciale. Sunt mici adâncituri în părțile cărnoase ale obrajilor. Așa cum am menționat mai devreme, gropile sunt rezultatul deformării musculare și determină strângerea pielii obrazului pe măsură ce o mișcați. În plus, creează niște divoturi externe.

Indiferent dacă știți despre știința care funcționează în spatele acestei trăsături moștenite genetic, arată extrem de adorabil. Acest lucru se datorează faptului că vă fac personalitatea proeminentă și atrag atenția oamenilor oriunde ați merge.

Ați găsi foarte puțini oameni care sunt nemulțumiți de ideea de a avea gropițe naturale. În mod ironic, este o deformare, dar este considerată și ca un semn de frumusețe.

În afară de asta, gropile sunt fără gen, ceea ce înseamnă că atât fetele, cât și băieții au gropițe. Indiferent de sexul dvs., gropile sunt la fel de populare în rândul bărbaților și femeilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care piercing-ul gropii a devenit cea mai trendy modificare a corpului.

Nu este doar popular, deoarece este ceva nou în lumea piercing-ului, ci și modul în care ajută la accentuarea frumosă a trăsăturilor feței. O mulțime de oameni au încercat piercing-ul în gropițe și le-a schimbat complet aspectul. Dacă vă gândiți și să încercați, citirea acestui articol merită cu siguranță.

De la descrierea piercing-ului în gropițe, procedurile sale importante până la ideile unice de piercing în gropițe, am inclus totul aici.

piercing-ul gropii

Ce este Piercing-ul Dimple?

De asemenea, cunoscut sub numele de piercing obraz, piercing-ul gropii este o procedură care creează o iluzie că aveți gropi străpungând ambii obraji. Iluzia arată superbă fără îndoială dacă o ai într-o poziție simetrică. Dacă aveți gropițe naturale, procesul este ușor. Dar dacă nu le aveți, tot ce trebuie să faceți este mergi la un perforator profesionist care are o experiență adecvată în străpungerea obrajilor.

Ca orice alt piercing, piercingul obrazului sau gropii este dureros și depinde doar de rezistența la durere. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul piercingului, perforatorul utilizează rareori anestezie topică. Cu toate acestea, dacă nivelul de toleranță la durere este scăzut, nu există nici un rău atunci când îi cereți perforatorului să îl aplice pentru a atenua durerea.

În afară de aceasta, piercerii aplică niște unguente anestezice fără prescripție medicală pe obraji înainte de procedura de perforare.

piercing-ul gropii

Proceduri importante de perforare a dimple

Nu există nicio îndoială că piercing-ul gropii este o procedură crucială și critică. Dacă un perforator calificat sau profesionist nu o face, poate provoca nu numai infecții severe, ci și deteriorarea țesuturilor faciale importante. De aceea este important să nu faceți compromisuri cu privire la siguranța dumneavoastră.

Deci, dacă tehnicianul dvs. de piercing nu folosește instrumente bine curățate înainte de procedură sau omite proceduri de curățare amănunțite înainte de perforare, fața dvs., în special zona de perforație, se poate infecta. Așadar, asigurați-vă că găsiți unul dintre cei mai buni piercers din oraș.

Aici am enumerat câțiva pași pe care piercerii dvs. trebuie să-i facă atunci când vă aflați într-o clinică de piercing.

 • Piercerul vă va permite să stați sau să vă întindeți, în funcție de nivelul de confort
 • Piercerul va curăța obrajii, în special zonele în care trebuie făcut piercingul crucial
 • Odată ce obrajii sunt liberi de bacterii și murdărie, perforatorul vă va oferi un lichid antibacterian pentru a clăti gura. Vă va ajuta să vă curățați zonele interioare ale gurii și le va face libere de bacterii.
 • După aceea, perforatorul va folosi un stilou de marcare chirurgical pentru a determina punctele de perforare și a le marca.
 • Piercerul va folosi un ac sterilizat de 14 până la 16g și va străpunge obrajii cu grijă cu mâinile.
 • Odată ce își creează o gaură pe obraji, perforatorul va introduce bijuteriile sau ornamentele la alegere.

Procedura este dureroasă?

După cum am discutat mai devreme, piercing-ul gropii este dureros într-o oarecare măsură. De obicei, nu puteți ignora durerea atunci când vine vorba de proceduri de piercing. Cu toate acestea, intensitatea durerii poate fi diferită și poate varia de la o persoană la alta. Acest nivel individual de rezistență la durere joacă un rol important într-un sentiment de disconfort.

Unii oameni consideră că durerea piercing este tolerabilă, în timp ce pentru alții care nu au un nivel ridicat de toleranță la durere, este o procedură extrem de dureroasă. Mai simplu spus, piercing-ul gropii implică un nivel intens de durere. Acest lucru se datorează faptului că mușchii obrajilor umani au sute de vase de sânge mai mult decât orice altă parte a corpului.

Procesul de vindecare cu piercing-ul în dimple

Deoarece piercing-ul gropii implică o mulțime de convingeri de siguranță, procesul său de vindecare necesită, de asemenea, timp. Există numeroși factori care joacă un rol important atunci când este vorba despre procesul de vindecare. Unul dintre acești factori este sistemul imunitar care contribuie la un proces de vindecare sănătos și rapid.

În plus față de mecanismul de apărare, reacția persoanei care trece prin procesul de piercing este, de asemenea, crucială. Asta înseamnă că, dacă nu urmați procesul de vindecare pe care îl sugerează profesionistul dvs., procesul de vindecare va dura mai mult decât ar trebui. Conform expertilor în pierceri, timpul normal de vindecare este de opt până la doisprezece săptămâni.

Cum să alegeți un bun Piercer Dimple?

Acesta este un alt aspect important pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți perforatorul de gropițe. Un număr de oameni se stresează mai puțin pe cheltuiala piercing-ului și mai mult pe acuzațiile stăpânului. Amintiți-vă întotdeauna că, dacă mergeți la cineva care vă taxează mai puțin și pretinde că vă oferă cel mai bun proces de piercing, ar putea exista ceva de pește.

Primul pas este să căutați niște piercere cu experiență și reputație. Chiar dacă cel pe care îl alegeți nu se află în vecinătatea dvs., luați în considerare mai degrabă calitatea tratamentului decât timpul de deplasare.

Mai mult, scoateți ceva timp pentru a studia portofoliul perforatorului, fie personal, fie online. Este întotdeauna mai bine să căutați imagini ale clienților lor anteriori și proceduri de piercing cu care s-au ocupat.

Personal, contactați piercerii și discutați despre experiențele lor anterioare de piercing-uri în gropițe. Puteți solicita piercerilor să împărtășească detaliile despre modul în care selectează poziția pe care o propun de obicei și modul în care se asigură că nu va afecta țevile parotide.

piercing-ul gropii

A se vedea, de asemenea:

 • 5 motive excitante pentru a obține un piercing Conch (45+ idei care funcționează întotdeauna)
 • 14 tipuri de piercing-uri la urechi: cât de mult doare ?
 • Daith Piercing: Tot ce ar trebui să știți! (Inclusiv imagini)
 • Piercing Rook: durere, preț & Sfaturi pentru îngrijire ulterioară (cu 55 de exemple)

Îngrijire semnificativă pentru piercing-ul dimple

Așa cum am spus mai devreme, nu există nicio modalitate de a subestima semnificația îngrijirii ulterioare în procesul de vindecare. Deși aceste lucruri vă pot necesita eforturi și timp prețios, acestea vă vor fi cu adevărat utile în crearea aspectului perfect al chipului pe care îl tânjiți de ani de zile.

Aici am enumerat câteva sfaturi de îngrijire ulterioară pentru a vă ajuta să vă bucurați de aspectul frumos și de avantajele obrajilor găuriți.

 • Este foarte recomandabil ca atunci când mâncați, vorbiți sau vă spălați dinții, să încercați să nu vă jucați cu piercing-ul. Poate pune mai multă presiune și presiune pe zona străpunsă și poate provoca iritații. Asta înseamnă că atunci când faci aceste lucruri, fă-le foarte atent.
 • Asigurați-vă că curățați piercing-ul cu atenție și regulat. Curățarea cu o minge de bumbac și apă caldă cu sare este un bun Nu numai că vă va curăța bijuteriile inserate, ci și zona străpunsă.
 • Evitați utilizarea oricărui lichid alcoolic atunci când vă spălați și curățați fața, deoarece aceasta poate afecta rana străpunsă.
 • În timp ce faceți o baie, este bine să spălați și să curățați zona străpunsă; totuși, asigurați-vă că nu utilizați săpun antibacterian puternic.
 • Evitați să beți băuturi alcoolice și țigări după perforarea gropii
 • Evitați să vă machiați, să aplicați creme sau unguent pe zona străpunsă, deoarece ar putea agrava starea.

Idei unice de perforare a dimple

Întrucât ați descoperit multe despre piercing-ul în gropițe, este timpul să dezvăluiți câteva idei foarte interesante de piercing în gropițe. Deși procedura de piercing este aceeași, puteți experimenta cu o gamă largă de tipuri de bijuterii pentru a vă face afirmația de stil nervos.

Stud obraz

Știftul de perforare a obrazului este unul dintre cele mai frecvente tipuri de piercing pentru gropi pe care oricine îl poate avea. Oferindu-vă un aspect întunecat și ascuțit, acest știft perforant creează o impresie de gropițe adânci pe obraji și îi face să pară extrem de uimitori.

Cercei Tiny Stud Dimple

Micuțe, dar strălucitoare, acești cercei cu gropițe se reflectă și în lumină. Sunt perfecte pentru obrajii tonifiați și nu există nicio îndoială că nu numai că vă accentuează linia maxilarului, ci și vă face să vă întoarceți capul când ieșiți.

piercing-ul gropii

Shining Bright Dimple Piercing

Bijuteriile sau mărgelele albe sunt ambele alegeri perfecte pentru acest piercing în gropi, deoarece sclipesc ca un diamant strălucitor rafinat. Acesta este unul dintre motivele pentru care a devenit una dintre alegerile populare în rândul fetelor. Există o mare varietate de mărgele de înaltă calitate din care puteți alege. Cu toate acestea, mărgelele multicolore se potrivesc mai bine personalității tuturor.

Titan auriu

La modă și elegant, această bijuterie de gropi este pentru iubitorii de aur. Cu tonul său auriu perfect și forma de sferă mare, face o potrivire unu-la-unu cu obrajii. Întrucât are dimensiuni relativ mai mari, îmbunătățește mai mult trăsăturile feței dacă obrajii tăi sunt dolofani.

Aur alb diamant

Este o altă bijuterie interesantă pentru piercing în gropițe, pe care o puteți alege pentru a face gropile iluzorii să arate real. Dacă bugetul nu este problema dvs., nu există o alegere mai bună pe care o puteți avea decât această pereche de bijuterii cu piercing în gropițe de aur alb.

Ele nu numai că îmbunătățesc perfect maxilarul inferior, ci servesc și ca declarație de stil.

Piercing opac cu dermă

Este un alt tip popular de piercing în gropi, care este cunoscut pentru opalitele sale de margele colorate. Nu se poate nega că mărgelele colorate îți fac personalitatea să iasă în evidență. Caracteristica care face acest design și mai atractiv pentru fete este că își pot asorta cu ușurință mărgelele cu culoarea hainelor lor.

Piercing în spate

Margele curate, simple și plate

Căutați ceva simplu, dar elegant? Piercing-ul în mărgele plate este designul dvs. preferat. Optate de cele mai multe ori de către primii care doresc ceva bijuterie minimalistă, dar impactantă, aceste bijuterii plate, simple, au un aspect uimitor.

Stud de argint

Știfturile de argint strălucitoare și proeminente sunt suficient de frumoase încât să te facă să te îndrăgostești de ele. Indiferent de tonul pielii pe care îl ai sau de tăierea naturală a feței tale, știfturile îndrăznețe din argintiu îți fac personalitatea unică și atrăgătoare.

Zirconiu cubic de 3 mm

Stilul de piercing pentru gropi este pentru persoanele îndrăznețe, care au o minte puternică și știu să trăiască viața în propriul lor stil. Micul zirconic cubic, în ciuda dimensiunilor sale minimaliste, îți îmbunătățește perfect obrajii. Dacă piercing-ul se face cu trei mici zirconii sub buze, este suficient să vă duceți jocul de piercing la nivelul următor.

Stud de obraz de cristal

Blac Chyna cu piercing-ul ei în gropi a condus inimile a milioane de fani ai săi. Micul știft de cristal a adăugat o scânteie unică personalității sale, făcând în același timp o combinație perfectă cu părul ei blond. O mulțime de oameni i-au adoptat stilul și au obrajii străpunși cu crampoane de cristal.

Piercing solid în aur galben

Aurul galben este al doilea stil cel mai ales al iubitorilor de aur. Oferind personalității tale o înălțare uimitoare, bijuteriile cu piercing din aur galben solid descriu cât de puternică este personalitatea ta. Culoarea aurie strălucitoare oferă un aspect divin atunci când mușchii sunt trase înapoi atunci când zâmbești. Bijuteria strălucitoare radiază ca lumina pură.

Gânduri finale

Pe scurt, piercing-ul în gropi creează o impresie unică, mai ales dacă alegi bijuteria sau mărgelele care se potrivesc perfect cu personalitatea ta. Tipurile de bijuterii vin într-o mare varietate și facilitează alegerea preferatului.

Cu toate acestea, alegerea unui perforator profesional pentru gropi este de o importanță capitală pentru a evita infecțiile cutanate sau bacteriene. Articolul cuprinde informații complete și idei interesante de perforare a gropilor pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună.