55 de tipuri diferite de idei de piercing pentru buze: (cu durere, timp de vindecare și cost)

Piercing-ul buzelor este o formă populară de stiluri de piercing pentru a adăuga atractivitate personalității tale. Oamenii îl împodobesc adesea cu oțel inoxidabil sau alte accesorii pentru a ieși în evidență în adunările publice. Să vorbim despre această tendință de modă și să discutăm despre ideile populare de piercing pentru buze pe care le poate avea corpul lor.

tipuri de piercing pentru buze

cardi b piercing-ul buzelor

Ce este piercing-ul buzelor?

Piercing-ul buzelor este o metodă de modificare a corpului care include puncția buzelor și a zonei înconjurătoare, cum ar fi bărbia, pentru a înfrumuseța tenul unei persoane. Există multe tipuri de piercing-uri pentru buze, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește perfect alegerii dvs..

În cuvinte simple, este un proces care implică crearea de găuri artificiale pe buze pentru a introduce ornamente. Începând de astăzi, există diferite tipuri de piercing pentru buze cu nume diferite, cum ar fi piercing-ul Madonna și piercing-ul Medusa.

Când vine vorba de piercing, se pare că oamenilor le-a plăcut de ani de zile să-și decoreze corpul. Privind la diferitele idei de piercing pentru buze, se poate spune că arată extrem de frumos pe fiecare față, dacă este făcut corect. Cu toate acestea, înainte de a alege tipul de piercing pentru buze, este recomandabil să definiți și să luați în considerare aspectul facial și bijuteriile pe care le veți dori să le purtați, deoarece anumite bijuterii se potrivește anumitor trăsături faciale..

Piercing-ul buzelor are o istorie bogată în cultura africană și americană și, istoric, oamenii au numit-o exersează ca Tembeta. Practica era populară la femei. Cu toate acestea, cu timpul, multe noi variante au devenit parte a stilului de piercing pentru buze pentru a le face să pară masculine și să atragă ambele sexe. Unele dintre cele mai bune idei de piercing pentru buze includMușcături de păianjen cu inele de mărgele

Mușcături de păianjen cu inele de mărgele

Mușcătura de păianjen este o variantă populară a ideii de piercing a buzelor și este populară în rândul femeilor. Mușcăturile Spider împreună cu inelele de mărgele arată ca o potrivire perfectă și sporesc aspectul general al purtătorului. Piercing-ul are loc pe colțul buzei inferioare și include purtarea de inele pentru buze ca ornamente.

Mușcături cibernetice

Mușcătura Cyber ​​este un stil comun de piercing al buzelor și este pentru fiecare sex. Procesul implică realizarea unei găuri artificiale în centrul buzei superioare și inferioare. Metoda ar putea arăta simplă, dar ar putea fi puțin dureros să o obțineți în comparație cu cea de mai sus.

În plus, pierderile de buze ale mușcăturilor cibernetice pot coexista și cu alte stiluri la alegere și puteți purta diverse accesorii de modă, cum ar fi știftul cu inel de buze sau bijuteriile Labret pe zona străpunsă.

Mușcături cibernetice

Piercing-uri de buze duble

Piercing-ul dublu al buzelor este pentru cei care doresc să fie mai creativi și să-și stilizeze aspectul cu retușuri simple. Dacă doriți să încorporați mai multe bijuterii în jurul buzelor, atunci acest lucru ar putea fi ceva în lista dvs. de verificare.

Metoda implică găurirea a două găuri artificiale chiar sub marginea buzelor inferioare. Una străpunsă pe partea dreaptă și alta pe stânga. Metoda cu dublu piercing este ușor de obținut și puteți schimba oricând bijuteriile în funcție de ocazie.

piercing-ul buzelor

Mușcături de rechin

Piercing-ul buzelor de mușchi de rechin este pentru persoanele îndrăznețe, care sunt curajoase și întotdeauna salută provocarea. Stilul și perspectivele sale reprezintă mușcături de rechin și spun încercarea și greutățile prin care poate trece o persoană pentru a-și atinge visul.

Mușcăturile de rechin ar putea fi o variație a piercingului dublu al buzelor, deoarece implică îmbunătățirea zonei și a stilului său. Mușcătura de rechin poate fi, de asemenea, un adaos unic la personalitatea ta, deoarece implică pierderi multiple sub buzele inferioare, spre deosebire de practica tradițională.

Procesul implică obținerea unui piercing pe partea extremă stângă și dreaptă a buzei inferioare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că această metodă nu implică străpungerea buzelor; mai degrabă are loc sub gură. Caracteristica distinctă a acestei idei de perforare a buzelor este că include perforarea a cel puțin patru găuri, în loc de două, ceea ce este o practică obișnuită. În plus, puteți utiliza cel puțin patru tipuri diferite de mărgele pentru buze sau bijuterii labret pentru a vă intensifica pe larg perspectivele.Piercing de mușcături de rechin

Piercing de buze cu centru dublu

Piercing-ul buzelor cu dublu centru este destinat persoanelor care iubesc simplitatea. Dacă nu sunteți un fan al piercingului multiplu în jurul gurii, atunci acest lucru s-ar putea potrivi nevoilor dumneavoastră. Piercing-ul buzei dublu central presupune crearea a două găuri artificiale în centrul buzei inferioare.

Piercing-ul este ușor de obținut și nu ați simți multă durere în timpul procesului atunci când îl comparați cu Shark Bites. Cu toate acestea, singura modalitate de decorare în acest tip de piercing pentru buze este purtarea a două inele subțiri pe buze, deoarece orice alte bijuterii ar putea arăta neplăcute.

Angel Bites Face cunoștință cu Labret

Mușcăturile de înger și labret sunt două tipuri diferite de piercing pentru buze, iar combinarea ambelor ar însemna un aspect mai strălucitor pentru personalitatea ta. Dacă sunteți o persoană care iubește să încerce diferite lucruri și să amestece diferite stiluri cu corpul dvs., atunci aceasta ar putea fi una dintre alegerile dvs..

Îngerul mușcă piercing-ul este la colțurile buzei superioare a unei persoane. Este una dintre zonele perfecte pentru a purta cercei de buze și margele de altă culoare pentru a vă stiliza corpul. Cu toate acestea, combinarea mușcăturilor de înger cu Labret aduce una dintre aparițiile afectuoase și vă poate ajuta să atrageți publicul la întâlnirile preferate..

Labretul este una dintre formele simple de perforare a buzelor și are loc de obicei sub buza inferioară. Combinația implică obținerea unei puncții pe centrul buzei inferioare împreună cu mușcăturile de înger pentru a vă îmbunătăți tenul. În plus, vă ajută să vă împodobiți cu mai multe bijuterii și puteți adăuga mai multă semnificație zonei dvs. străpunse adăugând știfturi sau inele colorate pentru buze.

Piercing de buze cu centru dublu

Piercing pentru buze Medusa

Piercing-ul buzelor Medusa este comun în rândul femeilor, deoarece înseamnă femeie și poate fi centrul frumuseții. Obținerea meduzei este puțin dureroasă decât alte idei de mai sus, deoarece implică spargerea țesuturilor groase deasupra buzei.

Procesul implică obținerea unui piercing sub centrul nasului și deasupra buzei superioare. Este o modalitate simplă de a obține un piercing și mulți oameni care nu au nicio idee despre diferite stiluri de piercing optează pentru această opțiune. În plus, vă puteți îmbunătăți perspectivele adăugând variante stilului, deoarece se potrivește perfect cu alte câteva idei de piercing. Piercing Medusa

Piercing orizontal pentru buze

Piercingul orizontal al buzelor este o altă metodă simplă, dar la modă, pentru a decora zona din jurul buzelor. Piercing-ul implică puncția peste buze pentru a purta ornamente. Acest tip de piercing este, de asemenea, foarte frecvent și este foarte personalizabil, deoarece puteți avea până la patru găuri pe buze pentru a vă fascina publicul.

Cu toate acestea, acest tip de piercing este extrem de dureros, deoarece implică puncția directă a țesutului buzei. Prin urmare, dacă aveți pielea sensibilă, este posibil ca aceasta să nu fie o opțiune favorabilă.

Piercing orizontal pentru buze

Buze de buze inferioare

Barba simplă a buzelor inferioare este adesea recomandată ca bijuterie de început pentru piercing-ul buzelor. Piercing-ul buzei inferioare are loc chiar înainte de colțurile buzei inferioare. Acest tip de piercing este ușor de obținut și se poate vindeca rapid, spre deosebire de ideile de mai sus.

Cu toate acestea, acest tip de piercing este pentru cei care sunt pregătiți să facă față provocării piercing-ului buzelor, deoarece purtarea barbellului prin buza inferioară ar provoca suferință semnificativă în primele zile.

Amestecul de trei

După cum sugerează și numele său, amestecul de trei piercing-uri de buze implică obținerea unui triple piercing de buze în jurul gurii. Desigur, există mai multe modalități de a obține un amestec de trei piercing-uri în buze, dar stilul ideal include o combinație de stil Dahlia și Labret.

Dahlia este o variantă a stilurilor de piercing pentru buze și include două puncții pe colțurile extreme ale buzelor. Este una dintre metodele populare de piercing și mulți oameni merg pentru asta, deoarece nu implică dureri extreme și arată uimitor pentru public. În plus, puteți adăuga mai mult stil aspectului dvs. decorând Dahlia împreună cu Stilul Labret vertical.

Piercing multiplu

Piercing-ul multiplu este pentru cel care nu se teme de puncții pe diverse zone din jurul buzelor. Persoanelor care au un interes profund pentru modă și le place să încerce noi oportunități pentru a oferi o perspectivă mai semnificativă și mai strălucitoare aspectului lor.

În plus, piercing-ul multiplu este extrem de personalizabil și puteți adăuga variantele stilului. Procesul implică puncția pe cel puțin patru zone din jurul buzelor, iar unele dintre cele mai bune idei multiple de piercing includ mușcăturile canine.

Factorul durerii în timpul piercing-ului buzelor

Durerea în timpul piercingurilor buzelor va fi aproape aceeași cu piercing-ul urechii. Cu toate acestea, din cauza sensibilității zonei și a concentrației țesuturilor, împrejurimile se pot umfla după perforare. Desigur, este normal în timpul piercing-ului, dar aduce mult mai multă afecțiune și frumusețe personalității tale.

În general, durerea este tolerabilă și mulți oameni descriu experiența lină și calmă doar cu un sentiment de efect ant-mușcătură. Dacă ai pielea sensibilă, ți-ar fi puțin mai greu să tolerezi explozia țesuturilor.

Procesul de vindecare și îngrijire a piercing-ului buzelor

Procesul de vindecare al piercing-ului buzelor poate varia de la o persoană la alta. Recuperarea plăgii ar dura între 30 și 50 de zile. Nerespectarea zonei și prelungirea curățeniei ar face ca aceasta să fie predispusă la infecții și s-ar putea să nu vă mai regretați alegerea..

În timpul vindecării, este esențial să fii atent la sănătatea ta și să eviți alimentele care pot prelungi efectul de vindecare. Cu alte cuvinte, încercați să mâncați alimente moi și lichide, cum ar fi iaurt, înghețată și budincă, pentru a evita presiunea asupra articulațiilor.

De asemenea, se recomandă renunțarea la alcool și fumat până la finalizarea procesului de vindecare. Fumul și alcoolul pot usca zona, făcând-o vulnerabilă la infecții. În plus, ar trebui să aveți grijă de igiena orală și să vă periați de două ori pe zi pentru a contracara efectele nedorite.

Iată câteva dintre sfaturile de îngrijire și curățare pe care le puteți urma pentru a vă feri de infecții după ce v-ați străpuns buza.

Nu jucați sau eliminați bijuteriile

O greșeală obișnuită după ce ți-ai străpuns buza este atingerea regulată a bijuteriilor și jocul cu zona. Deoarece rana este proaspătă, crește umflarea și iritarea, care pot provoca umflături și iritații. Luați în considerare bijuteriile ca fiind interzise și nu le atingeți decât dacă este necesar. O zonă curată de două ori pe zi

Este important să curățați zona cel puțin de două ori pe zi pentru a o menține liberă de bacterii și alți microbi dăunători. În plus, ar trebui să vă spălați mâinile cu săpun antibacterian și să folosiți muguri de bumbac sau soluție salină pentru a descuraja orice șanse de dezvoltare infecțioasă..

Utilizarea regulată a comprimatului cu gheață sau rece

Este obișnuit să simțiți durere după ce ați făcut un piercing în jurul buzelor. S-ar putea să vă simțiți umflat în jurul maxilarelor și obrajilor din cauza concentrării țesuturilor. O modalitate ideală de a ușura tensiunea nervilor este prin plasarea de gheață sau tampoane reci în jurul zonei timp de câteva săptămâni. Acest lucru ajută la creșterea procesului de vindecare și poate reduce la minimum iritarea.

Încheierea

Piercing-ul buzelor devine popular în rândul tinerelor generații și implică puncții pe zonele din jurul buzelor. Este o modalitate de a vă spori frumusețea și de a atrage mai mult publicul. Piercing-ul buzelor este, de asemenea, foarte personalizabil și puteți avea variațiile în funcție de stil și alegerea bijuteriilor.

Postarea de mai sus oferă cele mai importante momente ale ideilor populare de piercing pentru buze, pe care le puteți parcurge pentru a vă stiliza corpul. Cu toate acestea, dacă tot nu sunteți sigur și vi se pare confuz să faceți o alegere, atunci să mergeți după tradiția piercingului în centrul buzei de jos ar fi un început minunat..

Unul dintre aspectele fascinante ale piercing-ului buzelor este că este unisex și se potrivește ambelor sexe fără schimbări complexe. Ca o notă finală, înainte de a alege piercing-ul buzelor, este întotdeauna mai bine să alegeți bijuteriile pe care le veți purta și să evitați orice probleme.