5 motive pentru a obține un piercing smiley [cu peste 75 de imagini]

Piercingurile Smiley au reușit să devină una dintre cele mai mari tendințe de piercing ale tatuajelor din an. Începând ca un tabu care era incredibil de rar de văzut, tatuajele zâmbitoare au devenit incredibil de populare atât în ​​rândul veteranilor piercing, cât și al noilor veniți..

Deși acest piercing a fost numit inițial „Piercingul pentru buze superioare”, oamenii au început în curând să-l numească scrumpur. Cu toate acestea, deoarece piercing-ul era vizibil doar când cineva zâmbea, oamenii s-au hotărât să-i spună piercing-uri smiley.

Datorită creșterii sale imense în popularitate în ultimii ani, oamenii au fost cu atât mai deschiși la obținerea unui piercing smiley; mai ales datorită locației sale.

Deci, dacă se întâmplă să vă regăsiți în poziție și nu puteți decide dacă ar trebui sau nu să faceți un piercing smiley, iată cinci motive pentru care ar trebui să primiți un piercing smiley.

smiley-piercing

Motive pentru a obține un piercing Smiley

1. Arată incredibil de frumos

Începând cu ceea ce este probabil cel mai evident motiv pentru a obține un piercing smiley este pentru că arată incredibil de frumos. Deoarece sunt așezate chiar în fața gingiilor și în spatele buzelor, nu sunt vizibile până când persoana care o poartă zâmbește; face piercingul cu atât mai frumos.

Pe de altă parte, există, de asemenea, o mare varietate de accesorii pentru piercing-uri smiley. De la inele la știfturi, alegerile pentru piercing-ul tău smiley sunt aproape nesfârșite.

2. Sunt mai ușor de ascuns

Un alt beneficiu major pe care îl au piercing-urile smiley față de alte piercing-uri este că sunt mult mai ușor de ascuns. Piercing-urile, deși cel mai faimos tip de modificare a corpului, nu sunt încă acceptabile într-o multitudine de instituții diferite. În cazul interviurilor de locuri de muncă sau chiar al admiterilor pentru alte instituții, persoanelor cu piercing-uri nu li se oferă adesea slujba.

În timp ce alte piercing-uri sunt vizibile în mod explicit pentru alte persoane, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la acoperirea piercing-ului dvs. smiley. Deoarece piercing-ul smiley se face în spatele buzei, nu va trebui să ieșiți din calea voastră pentru a-l ascunde.

Acest lucru îl face deosebit de bun atât pentru persoanele care frecventează încă facultate sau universitate, cât și pentru persoanele cu locuri de muncă.

Amplasarea piercing-urilor este probabil cel mai mare motiv pentru care oamenii o preferă în primul rând, deoarece nu este vizibilă în mod explicit pentru toată lumea.

smiley-piercing

3. Foarte puțin durere

Piercingurile Smiley sunt unul dintre cele mai puțin dureroase piercings pe care le puteți obține. Deși poate părea incredibil de dureros, procedura de străpungere a frenului buzei superioare este practic nedureroasă. Motivul principal pentru care durerea este mai mică este din cauza dimensiunii frenulului. Frenulul este incredibil de subțire și piercing-ul se întâmplă într-o mișcare rapidă, astfel încât cel mai mult pe care îl veți simți este o ușoară înțepătură.

Mai mult, majoritatea piercing-urilor se fac cu agent amorțitor, cu acordul clientului. Acest lucru scade și mai mult durerea pe care altfel ai experimenta-o cu acest piercing. Diferenți veterani ai piercingului se referă la acest lucru ca fiind cel mai puțin dureros piercing pe care oamenii îl pot obține. Alți influențatori au mai spus că procedura nu durează mai mult de câteva secunde.

4. Procedură incredibil de ușoară

Piercing-ul este mult mai complicat decât cred majoritatea oamenilor. În timp ce majoritatea oamenilor cred că piercingul este pur și simplu împingerea unui cui printr-o parte a corpului, modul în care introduc acul și locul în care îl introduc este foarte important.

Acestea fiind spuse, printre tehnicieni, procedura de instalare a piercingului smiley este mult mai simplă decât alte piercing-uri. Acest lucru se datorează în principal dimensiunii frenulului, care este incredibil de subțire și mică. Acest lucru face procedura mult mai ușoară decât cele ale, de exemplu, limbii sau buzelor.

Deși procedura este destul de simplă de realizat, este, de asemenea, incredibil de ușor să faceți piercing-ul într-un loc greșit. În timp ce face piercing-ul smiley, tehnicianul va trebui să stabilească locul potrivit pentru piercing.

Piercing-ul trebuie să fie departe de dinți și gingii pentru a preveni deteriorarea, dar nu prea aproape de buză, astfel încât să nu conducă la nici o deteriorare. Deci, chiar dacă procedura este incredibil de simplă, trebuie să mergeți la un profesionist pentru a vă pierde.

smiley-piercing

5. Mai puțin consumator de timp

Vorbind despre faptul că procesul este incredibil de simplu, procedura durează, de asemenea, mult mai puțin timp. Deoarece procedura de piercing este simplă, este nevoie de mult mai puține ori în comparație cu alte tipuri de piercing. Procesul general de introducere a acului în frenul durează doar câteva secunde, după care puteți reveni la ziua dumneavoastră.

Cu toate acestea, în timp ce procesul în sine durează mai puțin timp, va trebui să aveți grijă de piercing. Procesul de vindecare pentru piercing poate dura patru până la 12 săptămâni pentru a se vindeca corect. În acest timp, va trebui să evitați să vorbiți dacă nu este necesar și să evitați diverse alimente și băuturi până când piercing-ul se vindecă corect.

De asemenea, va trebui să aplicați anumite tipuri de cremă și să vă asigurați că gura este curată în orice moment.

Idei pentru piercing-ul tău

Obținerea unui piercing este o responsabilitate masivă care necesită multă determinare. Deoarece procedura de piercing este adesea foarte dureroasă și piercing-ul va dura cel puțin 4 sau 12 săptămâni pentru a se vindeca, nu este neapărat ușor să alegeți ce tip de piercing doriți.

Acest lucru este cu atât mai evident cu piercing-urile smiley, deoarece piercing-ul pe care îl vor face va fi proiectat având în vedere acel stil specific.

Deoarece nu puteți schimba stilul piercingului dvs. smiley, va trebui să vă gândiți mult la alegerea stilului pe care îl veți face.

Deci, pentru a vă ajuta să faceți acest proces, iată câteva idei pentru primul dvs. piercing smiley.

A se vedea, de asemenea:

  • 55+ Idei îndrăznețe și excitante de perforare a dimple [cu ghid]
  • 5 motive excitante pentru a obține un piercing Conch (45+ idei care funcționează întotdeauna)
  • 14 tipuri de piercing-uri la urechi: cât de mult doare ?

1. O bară simplă

Ca cineva care primește un piercing pentru zâmbet pentru prima dată, ar trebui să obțineți întotdeauna o bară simplă. Barbele simple sunt mult mai ușor de manevrat și incredibil de ușor de decolat. Barbere simple, cum ar fi acest, nu numai că arată uimitor, dar nu necesită nici o îngrijire suplimentară din partea ta.

Desigur, puteți începe cu acest lucru și apoi trece în cele din urmă la un alt tip de barbell odată ce vă simțiți confortabil cu cel pe care l-ați avut. Barbele simple sunt, de asemenea, incredibil de elegante și nu prea strălucitoare, ceea ce le face excelente pentru utilizarea de zi cu zi.

2. Barbell Bedazzled

În timp ce barbele circulare simple sunt grozave pentru fiecare ocazie, există momente în care este nevoie de ceva strălucitor și puțin mai elegant; deci un baltă albă. Hârtia Bedazzled este incredibil de frumoasă și deosebit de grozavă pentru unele dintre ocaziile dvs. mai îndrăgite.

Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai greu de îngrijit datorită bijuteriilor de la marginile bilei. Acest lucru îl face excelent pentru evenimentele în care va trebui să îl purtați doar pentru o perioadă mai scurtă de timp.

3. Barbele conice

Un pic pentru persoanele care doresc să pară ceva mai feroce, dar incredibil de delicate, Barbă conică este cel mai bun accesoriu pentru tine. Barbele conice arată incredibil de bine și adaugă un anumit nivel de ferocitate, făcându-le grozave pentru persoanele care doresc să lase o impresie de durată asupra cuiva.

Această bară este perfectă pentru orice eveniment informal și îmbrăcăminte casual datorită designului său incredibil de unic. Barba are o culoare albastru închis ciudat de strălucitoare, care se potrivește perfect cu aproape orice culoare. Datorită acestei versatilități, este una dintre cele mai bune opțiuni în ceea ce privește accesoriile.

smiley-piercing

4. Un inel de aur

Barbelele nu sunt singurul accesoriu pe care îl primesc oamenii cu piercing-ul zâmbitor, deoarece inelele sunt, de asemenea, foarte frecvente. Deci, dacă nu te simți prea impresionat de bile, poți obține oricând inele pentru piercing-ul tău smiley; iar cel mai bun inel pentru aproape orice ocazie este acesta inel de aur.

Aurul este atemporal în orice fel și reușește să arate bine cu aproape orice tip de accesoriu, iar acest inel auriu prezintă diamante în față pentru evenimente mai îndrăgite. Inelul este, de asemenea, incredibil de ușor de pus și de dat jos, ceea ce îl face bun pentru persoanele care sunt noi la piercing-urile smiley.

5. Piatra Roșie

Un alt inel pentru piercing-ul tău smiley care arată absolut superb și este potrivit pentru orice ocazie. Piatra Roșie inelul este un inel străpungător cu o piatră roșie incredibil de frumoasă în mijloc. Piatra roșie este înconjurată de o multitudine de pietre mai mici care creează un tip de fel.

Acest inel este unul dintre cele mai fanteziste inele piercing din această listă, fără a fi în mod evident elegant și strălucitor. Acest lucru îl face grozav pentru orice ocazie, fiind incredibil de elegant, în timp ce nu este prea complicat și năucit, și având un profil foarte scăzut.

6. Inel de trandafir

Inelul de trandafir este, de asemenea, un inel de piercing incredibil de frumos și este cel mai bun inel pentru cuplurile care doresc să facă un piercing împreună. Inelul de trandafir prezintă un trandafir în mijlocul inelului, împreună cu frunze care îl înconjoară.

Deși trandafirului îi lipsește orice culoare, totuși arată incredibil de bine și este un inel minunat de purtat împreună cu celălalt semnificativ. Inelul de trandafir are, de asemenea, un design incredibil de îndrăzneț și cu profil redus, care nu este prea elegant și arată minunat pentru fiecare eveniment.

7. Inel de aur și violet

Inelul de piercing auriu și violet este un accesoriu incredibil de elegant și frumos pentru piercing, potrivit pentru orice ocazie de lux. Inelul este complet realizat din aur și are o piatră purpurie uimitoare la sfârșitul inelului.

Această piatră este înconjurată de pietre aurii mai mici, care fac inelul cu atât mai frumos de privit. Acest inel este unul dintre inelele de piercing disponibile și este minunat pentru orice eveniment informal.

8. Inel simplu

Deși este minunat să ai și să porți inele de piercing fanteziste, nimic nu se potrivește cu stilul simplu, dar uimitor inele simple. Oamenii subestimează deseori stilul pe care îl poate oferi un inel simplu cu podoabă.

Inelul simplu are o podoabă simplă cu bile la margine, care are o culoare argintie. Mai mult, aceste inele de piercing simple sunt, de asemenea, incredibil de ușor de decolat și de îmbrăcat și sunt cea mai bună alegere pentru persoanele care primesc un smiley piercing pentru prima dată.

9. Inel cu ornamente triple

Inelele sunt, probabil, cel mai bun accesoriu de piercing pe care îl puteți deține, deoarece sunt incredibil de versatile în utilizarea lor și foarte diverse în stil; în acest caz, podoaba triplă inel.

Inelul de podoabă triplă este un inel de piercing din argint care prezintă trei podoabe care variază în mărime, cea din mijloc fiind cea mai mare, iar cele două de lângă el sunt la fel de mici decât cea mai mare. Designul său unic îl face excelent pentru orice eveniment informal, iar culoarea îi permite să se amestece perfect cu alte culori.

10. Barbele Sky Blue

Barbells sunt, probabil, cel mai bun accesoriu pentru piercing pentru persoanele care sunt noi la piercing, deoarece sunt ușor de îmbrăcat. Cu toate acestea, chiar dacă vă mulțumiți cu bilele nu înseamnă că trebuie să faceți acest lucru cu prețul stilului și al designului; de aici și Blue Blue Sky.

Aceste Barbells Sky Blue sunt incredibil de frumoase de privit și merg deosebit de bine cu piercing-uri smiley. Această bară se potrivește cu orice eveniment și arată bine cu diferite alte culori.

Concluzie

Piercing-urile Smiley sunt unul dintre cele mai bune tipuri de piercing-uri atât pentru veterani, cât și pentru persoanele care îl încearcă pentru prima dată. Odată cu începerea sa în anii 90, doar în ultimii ani a crescut foarte mult popularitatea piercing-urilor smiley. Datorită poziției sale, este deosebit de favorabil pentru persoanele care frecventează o instituție profesională sau lucrează într-o firmă, deoarece piercing-ul nu este vizibil pentru nimeni fără ca purtătorul să zâmbească.

Piercing-urile Smiley sunt cele mai cuprinzătoare dintre orice piercing-uri și oferă un loc minunat pentru a începe cineva dacă vrea să intre în piercing.