45 de idei de piercing pentru ochi de șarpe cu informații despre durere și ghid de îngrijire ulterioară

În timp ce arta corporală a devenit foarte populară în ultimii ani, însă rădăcinile sale se întorc în timpuri străvechi. Fie că vorbiți despre tatuaje, scarificări, scalpellings și piercing-uri, arta corporală a câștigat faima remarcabilă în culturile obișnuite. Cu toate acestea, când vine vorba de stilurile care sporesc frumusețea și creează o afirmație clară, mulți oameni optează pentru piercinguri. Nu numai că oferă un aspect îndrăzneț, dar oferă și o senzație modernă feței. Să sapăm istoria pentru a afla mai multe!

piercing-ochi de șarpe

Istoria piercing-ului limbii

Dacă sapi Culturile aztece și maya, veți găsi diverse ilustrații care prezintă preoți cu limba străpunsă. În unele lucrări de artă, le puteți vedea străpungându-și limba și sângele trecând prin corzi aspre; astfel de piese de artă utilizate pentru a articula dureri sau suferințe extreme. Deși există puține dovezi în ceea ce privește motivele și asocierile, mulți istorici cred că străpungerea limbii a făcut parte din ritualurile lor. Mai mult, preoții au străpuns limba pentru a-și cinsti zeii.

În afară de aceasta, piercing-ul are o istorie lungă, dar totul este asociat cu practicile religioase și sacre. Mesoamericani, inclusiv azteci, au urmat această practică și alte perforații pentru a-și oferi zeitățile. Mai mult decât atât, mediumul asiatic practica piercing-ul limbii ca parte a furnizării zeilor lor și dovada stării de transă.

În plus, în primii ani ai secolului al XX-lea, mulți artiști occidentali de carnaval au adoptat multe trucuri de la fachiri. Au practicat astfel de trucuri în diferite spectacole susținute în America și alte state europene. Veți fi uimiți să știți că acele trucuri includ și piercing-ul limbii; a fost prima dată când stilul a fost introdus în Europa.

Când vine vorba de societățile moderne, piercing-ul limbii a fost partea pe termen lung a unor culturi. Piercing-urile permanente au făcut parte din reapariția perforațiilor în aceste societăți contemporane. În anii 1990, oamenii care căutau o artă corporală unică au îmbrățișat bijuteriile chirurgicale din oțel, inventate recent pe atunci.

În primii ani ai anilor 1980, a evoluat ușurința disponibilității diferitelor bijuterii asociate cu diferite stiluri de piercinguri. De-a lungul anilor, a inovat o mare varietate de stiluri de piercing. Cel mai interesant lucru este că aproape toate stilurile sunt de natură să adauge un aspect încântător și descumpănitor caracteristicii purtătorului.

Când vine vorba de primul piercing contemporan, stilul provine de la Gauntlet, care este primul magazin profesional de piercing corporal din America. Cu toate acestea, a fost anterior în Los Angeles, California. Elayine Angle a fost primul piercer profesionist care a primit premiul Master Piercer de către Jim Ward. Ca să nu mai vorbim, Jim Ward este pionierul piercing-ului și el este omul care a pus bazele lui Gauntlet.

Cu toate acestea, este important să rețineți că piercing-ul limbii nu este specific sexului; există diverse idei fascinante de piercing în limbă sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Piercing pentru ochi de șarpe

Fiind unul dintre cele mai frecvente tipuri de piercing-uri de șarpe, piercing-ul ochilor de șarpe a devenit o alegere populară pentru mulți oameni. De asemenea, cunoscut sub numele de piercing în vârful limbii, acest stil special imită ochii de șarpe reali. Mai exact, perforatorul dvs. va perfora frontul limbii orizontal. Cu alte cuvinte, dacă ai ochi de șarpe străpungând, va părea că ochii șarpelui se holbează.

Optarea pentru piercing-ul ochilor de șarpe?

Datorită esteticii unice pe care o aduce trăsăturilor feței, mulți oameni aleg piercing-ul ochilor de șarpe. În plus, acest stil specific pentru a împodobi un corp devine foarte la modă. Pe majoritatea platformelor de socializare, veți găsi o mulțime de idei pătrunzătoare imaginative și fascinante. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți un piercing unic, dar îndrăzneț, nu există o idee mai bună decât să vă pierdeți ochii de șarpe.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de găsirea celui mai bun magazin de piercing, trebuie să faceți o diligență și o cercetare aprofundată pentru a alege perforatorul perfect. Dacă vă întrebați cum este posibil să determinați cine este cel mai bun și cine nu, există mai multe moduri de a evalua acest lucru. De exemplu, puteți solicita o recomandare de la prieteni și cunoscuți. În afară de aceasta, puteți citi recenziile, puteți vedea mărturiile și puteți examina portofoliul piercerului.

Pentru dvs., am adunat câteva dintre cele mai fantastice idei de piercing, astfel încât să puteți alege stilul preferat imediat.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de Stefan Bühler (@generationx_bodypiercing) pe 20 februarie 2019 la 2:48 AM PST

Ce este nevoie pentru a obține un Piercing pentru ochi de șarpe?

Nu este un secret faptul că piercing-ul ochilor de șarpe este un proces destul de complicat, deoarece bijuteriile trec prin lungimea orizontală a limbii. Ca să nu mai vorbim, este un proces simplu și fără probleme pentru un perforator priceput și priceput. În general, când te apuci de un piercing al limbii, artistul tău o va face

Mai întâi, examinează-ți limba. În acest fel, ei vor afla dacă limba dvs. poate suporta tensiunea și stresul perforației.

Oamenii care au o limbă mai subțire nu pot tolera durerea și dezavantajele piercing-ului limbii, tocmai cauza piercingului ochiului de șarpe. Prin urmare, dacă limba ta este subțire, nu poți pierde ochii de șarpe. Când vine vorba de procedură, piercing-ul ochilor de șarpe implică o metodă rapidă, mai ales atunci când un experimentat face asta. După găurirea găurii, perforatorul continuă să se așeze într-o bară curbată sau dreaptă; selecția depinde de forma sau structura limbii tale.

Cu toate acestea, bijuteria nu are o dimensiune exactă care să se potrivească limbii tale; prima barbell va fi mai lungă decât lungimea reală. În acest fel, veți gestiona cu ușurință orice umflături sau inflamații care pot apărea în timpul procesului de vindecare. După câteva săptămâni când limba îți este oarecum vindecată, artistul tău va îndepărta bara actuală și va reintroduce celelalte bijuterii piercing la alegere.

Rețineți că instrumentele și instrumentele de utilizat în procedură trebuie să fie sterile corespunzător pentru a evita orice infecție sau contaminare. Dacă vă gândiți cât durează piercing-ul ochilor de șarpe, este doar o chestiune de câteva secunde. În comparație cu alte proceduri de artă corporală, inclusiv tatuajul, piercingul durează ceva timp și va exista o durere mai ușoară.

Mai multe despre piercingul limbii

La fel ca alte arte uimitoare ale corpului, piercing-ul este un stil incredibil care adaugă o declarație estetică frumuseții tale și îți oferă un aspect mai captivant. Procedura include străpungerea explicită a limbii în moduri diferite. Așa că, atunci când vă opriți gura, se va părea că un hergheliu scânteiește. Nu este sfârșitul, deoarece există atât de multe moduri uimitoare de străpungere a limbii. Să explorăm câteva tipuri comune de piercing.

Piercing pentru limbă mijlocie

Dacă va fi primul tău piercing vreodată, trebuie să alegi piercing-ul în linie mijlocie. Fiind cel mai simplu piercing, piercing-ul de linie mijlocie se potrivește perfect pentru începători. Dacă vă gândiți la metodă, un știft mic vă va străpunge linia mijlocie a limbii. Deoarece este nedureroasă și accesibilă, această singură perforație este cel mai popular piercing.

Piercing pe limbă

În mod obișnuit, piercing-ul limbii nu este ceea ce vă gândiți: un piercing al limbii. Mai degrabă decât asta, piercing-ul cu limbă include perforarea sub limbă. Acest tip de stil vă permite să utilizați o varietate de bijuterii – de la inele la bile; îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Rețineți că, piercing-ul limbii este mai puțin dureros și se vindecă rapid în comparație cu alte piercing-uri de șarpe.

Piercing Venin

Dacă sunteți interesat de piercing-urile faciale, probabil că ați întâlnit diverse stiluri pentru perforarea limbii. Printre acestea, stilul care oferă un aspect mai îndrăzneț este piercingul de venin. Este un piercing cu dublă limbă în care profesionistul străpunge două găuri simetrice pe fiecare parte a limbii.

Deci, dacă vă gândiți să obțineți piercing de venin, trebuie să aveți bijuterii similare pentru a adăuga un aspect frumos, dar încrezător caracteristicilor dvs. Dacă vă întrebați despre procedură, metoda de perforare a veninului nu este mult diferită de piercing-ul liniei mediane. Vor exista două perforații în perforarea veninului în loc de una.

Piercing încruntat

La fel ca și numele său, este mai degrabă un stil funky, la modă. Similar cu piercing-ul frenulului, perforația încruntată este despre piercing și plasarea unui inel între gingia inferioară și buza. Este un fel de piercing care intră sub cele două stiluri; străpungerea limbii și perforația buzelor. Ca să nu spun, piercingul încruntat necesită o procedură destul de simplă și nedureroasă. În plus, dacă intenționați să obțineți un piercing încruntat, amintiți-vă că va arăta frumos cu un inel de argint delicat.

Piercing de suprafață sau scoop

Piercing-ul de suprafață sau scoop este o perforație orizontală; artistul tău va străpunge și va introduce două știfturi pe suprafața limbii tale. Credeți sau nu, piercing-ul de suprafață sau lingură este unul dintre stilurile de piercing nedureroase. Acest factor se datorează probabil faptului că herghelia nu trece prin țesutul limbii. În schimb, profesioniștii o fac la suprafață. Combinat cu tipuri de bara, piercing-ul de suprafață sau lingură poate arăta minunat.

Piercing-uri multiple

Cunoscute și sub numele de piercing cu dublă limbă, perforațiile multiple sunt o alegere perfectă pentru entuziaști. Cu toate acestea, este important să menționăm aici că un astfel de tip de piercing nu este potrivit pentru cei care fac piercing pentru prima dată. Deci, indiferent dacă este a treia oară sau mai mult, pierzi, poți alege pentru piercing multiplu.

Puteți obține două sau mai multe găuri pe limbă, indiferent dacă sunt aliniate în mijlocul limbii sau pe fiecare parte. Dacă optați pentru piercing multiplu, asigurați-vă că utilizați bijuterii din diferite materiale și culori. În acest fel, limba ta străpunsă mai mult va arăta mai atrăgătoare.

Piercing Uvula

Ei bine, piercing-ul uvulei nu este o perforație a limbii, dar este cea mai rară modificare a corpului. Introdus în 1994, acest tip de piercing include plasarea unui inel sau știfturi adânc în gură, între amigdale. Este o procedură foarte complicată și, prin urmare, este nevoie de un expert pentru a efectua metoda fără complicații. Majoritatea piercerilor profesioniști folosesc lidocaină pentru a reduce reflexul gag. Cu toate acestea, piercing-ul uvulei poate provoca probleme grave de sănătate. Prin urmare, trebuie să vă gândiți de două ori înainte de a vă pierde uvula.

Sfaturi pentru îngrijirea ulterioară

În general, piercing-ul tău de șarpe va dura 4 până la 8 săptămâni pentru a se vindeca. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că va trebui să aveți grijă suplimentară de limba perforată în această perioadă. Lucrul bun este că piercing-ul ochilor de șarpe se poate vindeca rapid în comparație cu celelalte tipuri de piercing. Trebuie totuși să urmați câteva sfaturi de îngrijire pentru a evita orice infecție sau bătăi de cap.

  • Asigurați-vă că mâncați alimente moi în prima săptămână
  • Țineți capul ridicat în timp ce vorbiți pentru a reduce umflarea
  • Dacă întâmpinați dificultăți în a mânca și a vorbi, frecați un cub de gheață pentru a diminua durerea
  • Evitați să beți alcool în timpul procesului de vindecare, altfel poate crea complicații de sănătate
  • Pentru a ușura durerea sau umflarea, faceți gargară cu apă sărată de cel puțin 4 până la 5 ori pe zi
  • Asigurați-vă că vă clătiți gura după ce ați mâncat, pentru a evita particulele de alimente prinse pe piercing
  • Nu consumați alimente picante și asigurați-vă că nu fumați

Vrei să știi despre piercing-ul buzelor?

Culturile antice, inclusiv cele precolumbiene din America de Sud, au o mare importanță istorică legată de piercing-ul buzelor. Pe atunci, piercing-ul buzelor era cunoscut sub numele de Tembeta și practicat de mulți oameni. Printre acestea, încercările africane au fost cele care au practicat în mare măsură piercing-ul buzelor. Obișnuiau să poarte discuri sau farfurii decorative mari, de obicei în buza inferioară. În societățile moderne, piercing-ul buzelor a devenit mai frecvent în ultimii ani.

Tribul Nuba din Etiopia și Dogon din Mali au fost singurele două triburi care au practicat piercing-ul buzelor cu inelul. Dintre acestea, piercing-ul buzelor era un ritual religios și foarte practicat ca parte a ofrandelor către zeii lor.

În afară de istoria sa, piercing-ul limbii și perforația buzelor sunt cele două tipuri comune de piercing. Motivul pentru a discuta despre semnificația istorică a piercing-ului buzelor este că, dacă alegeți să combinați aceste două stiluri populare, ați avea în vedere importanța sa – asocierea cu ritualurile religioase.

In concluzie

Acum, că aveți o mulțime de informații despre piercing-ul limbii, în special piercing-ul ochilor de șarpe, veți avea o idee mai bună despre perforații. În plus, cu ideile împărtășite mai sus, acum puteți opta cu ușurință pentru un stil atrăgător care vi se potrivește cel mai bine. Asigurați-vă că aveți grijă suplimentară de limba străpunsă după perforație.