14 tipuri de piercing-uri la urechi: cât de mult doare?

Piercingurile lobului standard sunt distractive, dar ați încercat să cultivați o colecție de piercing-uri pe toată urechea?

Da, fashionistele poartă acest stil ca profesioniști. Piercing-urile multiple nu mai sunt alegerea vedetelor și a vedetelor; vei găsi în cercul tău iubitori de piercing. Piercing-urile au început cu veacuri în urmă, atât cu medicina, cât și cu stigmatul atașat practicii. De-a lungul timpului, această tendință a reușit să devină o declarație de modă mult iubită.

Instagram poate fi parțial responsabil pentru pierderile mai puține care au influențat mii. În mod justificat, bijuteriile delicate care ornează diferite pete perforante de pe ureche sunt irezistibile.

Dacă citiți aici acest articol, atunci ați fost deja mușcat de bug-ul pătrunzător. Nu vă temeți, ați ajuns în locul potrivit căutând informații. Odată ce ai trecut de îngrijirea ulterioară și rănile se vindecă, te vei bucura să primești un anumit tip de piercing.

Doriți să creați o ținută nervoasă fără a o face gunoi? Un piercing de daith sau turn va face treaba pentru tine. Oricine ar dori un șir de diamante frumoase care urcă pe partea urechii.

Pe lângă satisfacția materială de a-ți pierde urechea, este o aventură emoțională. Mulți văd ca un semn pentru lume că dețin corpul lor și sunt mândri de ceea ce reprezintă. Modificarea corpului a fost în cea mai mare parte rău, dar te face să te întrebi ce este atât de special la piercing-urile încât societatea pare să le accepte?

Veți găsi conceptul de piercing al urechii disponibil chiar și în țările de la distanță ale pământului. Pentru triburi și oameni cu o mentalitate comunitară, piercing-urile își definesc tradițiile. Astăzi, dacă ți se străpung urechile, există câteva norme generale și îndrumări pe care trebuie să le urmezi, cum ar fipiercing în ureche

1. Cercetare

Piercing-ul urechii este o schimbare care va rămâne cu tine pentru totdeauna. Nu vrei ca nimic să meargă prost sau să suferi inutil doar pentru că ai ales un străpuns greșit. Faceți-vă cercetările; studiați amănunțit diferitele tipuri de piercing-uri pentru urechi, îngrijirea lor și altele înainte de a vă așeza pe unul.

2. Studiază-ți răspunsul la durere

Este vital să fiți conștienți de toleranța la durere a propriului corp. Dacă nu poți face față durerii ascuțite și corpul tău are nevoie de timp pentru a se vindeca, atunci ai putea lua în considerare să fii străpuns în zone precum lobul.

3. Obiecte ascuțite

Dacă nu sunteți toleranți la obiecte ascuțite în apropierea pielii și aveți o fobie sau teama de ace, atunci vă recomandăm să vă lipiți de cercei și bijuterii artificiale. Cu toate acestea, dacă scăparea de frică se află pe lista dvs. de găleată, atunci acesta este locul perfect pentru a începe. Începeți ușor în locuri care se vindecă mai repede, cum ar fi lobul.

4. Alergii

Faceți-vă temele înainte de a păși în salonul de piercing. Dacă sunteți alergic și nu reacționați bine la un anumit tip de metal, atunci experiența dvs. de piercing aruncare înapoi poate să nu fie vina nimănui decât a dvs. Fiți foarte specific cu privire la metalele care pot intra în procesul de perforare a urechii

5. Nu va funcționa

Nu toate piercingurile sunt pentru toată lumea. Puncte precum daith s-ar putea să nu fie potrivite pentru toate structurile urechii, așa că, dacă piercerul vă sfătuiește că acest lucru nu va funcționa pentru dvs., nu o faceți.

6. Intotdeauna, mergi mereu la un profesionist

Majoritatea salonelor de tatuaje oferă servicii de piercing. Încercați și mergeți într-un loc de renume pentru a obține un piercing, chiar dacă doriți ca lobul urechii dvs. să fie străpuns. Evitați orice alt loc care oferă „piercing” fără validare.

7. Mergi cu un prieten

Prin „un prieten” înțelegem un singur prieten. Trebuie să mergi cu cineva cu care ești pe deplin confortabil. Uneori durerea ascuțită, care durează doar un minut; te poate face să juri. Nu ai vrea să faci asta în fața întregii echipe acum, nu-i așa??

8. Sfaturile contează

Piercerul tău merită un sfat generos pentru că nu strică slujba. Este o curtoazie generală să-ți dai sfaturi furnizorilor de servicii. Cine știe data viitoare când vizitați, primiți un tratament VIP.

Tipuri de piercing-uri pentru urechi

Există o mare varietate de piercing-uri pentru urechi disponibile și uneori devine oarecum dificil să te hotărăști asupra unuia. Fiecare tip de piercing are un calibru diferit de durere și timpi de recuperare. Procesul de îngrijire ulterioară variază, de asemenea, în funcție de locul specific de pe ureche. Este necesar să fiți conștienți de toate aspectele diferitelor tipuri de piercing-uri înainte de a obține unul.

Unul dintre principalele motive pentru popularitatea acestei tendințe este că există atât de multe modalități prin care puteți face acest lucru. Urechea ta poate fi pânza ta care afișează diferitele tipuri de piercing-uri pentru a-ți arăta sinele interior lumii.

Iată un ghid pentru cele mai urmate tendințe ale piercing-urilor și ce urmează odată ce le-ai făcut.ear_piercing_types

1. Piercing-ul Helix

Aceste piercing-uri sunt plasate de-a lungul urechii superioare și sunt piercing-uri de cartilaj. Acest piercing nu este unul dureros; tot ce simțiți este doar o ușoară înțepătură a acului de măsurare folosit pentru efectuarea acestuia. Nu există terminații nervoase în zona helixului, ceea ce îl face ideal pentru oricine care începe cu piercing-urile. Puteți alege dintr-o varietate de bijuterii pentru a împodobi acest piercing. De la știfturi la inele de margele sau bile, orice gând poate funcționa pentru acest aspect.

2. Helixul înainte

Acesta este, de asemenea, un piercing de cartilaj plasat de-a lungul urechii superioare, dar mai jos decât piercing-ul helix original. Este fixat mai aproape de capătul rădăcinii helixului. În cea mai mare parte, acest piercing este împodobit cu știfturi. Dar, desigur, puteți lucra și cu alte bijuterii delicate.

3. Industrial

Acesta este unul dintre tipurile mai sexy de piercing-uri. Piercing-ul industrial este compus din două piercing-uri care poartă o singură bijuterie. Unul dintre aceste piercing-uri este plasat în helixul înainte, în timp ce celălalt se află pe spatele urechii. De obicei, acest piercing este împodobit cu o singură bară, dar puteți experimenta cu alte modele cu sfatul piercerului.

4. Piercingul confortabil

Acesta este unul dintre cele mai vizibile piercing-uri vreodată. Este imprimat în cartilajul interior al urechii la jumătatea secțiunii verticale. Acest piercing este de obicei împodobit cu știfturi minuscule sau cercei în miniatură. Trebuie să parcurgeți ruta micro bijuteriilor datorită părții interioare a piercingului.

5. Piercing Rook

Probabil unul dintre cele mai intimidante piercing-uri, acest lucru este, de asemenea, destul de distinctiv. Acest lucru seamănă cu piercing-ul confortabil, dar este așezat mai vertical deasupra tragusului. Este așezat pe creastă care separă porțiunea frontală și interioară a conchidei. Puteți utiliza o bară curbată și inele uimitoare de mărgele.

6. Piercingul de conch

Acesta este cu siguranță un aspect atrăgător. Durerea este relativ mai mică decât ceea ce v-ați aștepta. Există două categorii de acest tip, cea interioară și cea exterioară. Puteți adăuga un inel uimitor de mărgele pentru a împodobi această zonă. Numele acestui piercing vine de la asemănarea sa cu scoicile găsite în ocean.

7. Orbital

Acest piercing este, de asemenea, conectat de o bijuterie pentru oricare două piercing-uri. Dar acest lucru nu este specific pentru ureche, pot fi două piercing-uri conectate printr-o singură bijuterie. Acestea sunt frecvente pentru zonele cu helix și antihelix.

8. Tragus

Este plasat direct în fața canalului urechii. Acest lucru poate fi destul de dificil de realizat dacă tragusul urechii tale este mai gros. Dar, odată ce ați avut succes cu îngrijirea ulterioară, merită. Este unul dintre cele mai versatile piercing-uri și poți etala diverse stiluri de bijuterii.

9. Anti-tragus

Acestea sunt piercinguri obișnuite ale lobului. Este destul de similar cu piercing-urile tragus, în ciuda faptului că a fost numit anti-tragus.

10. Piercingurile lobului

Ei bine, majoritatea dintre noi suntem familiarizați cu acest piercing și nici măcar nu ne amintim de durerea sau rana acestui piercing. De obicei, se efectuează la o vârstă fragedă, sub supravegherea părintelui, și puteți să vă plângeți cu privire la durere – atât cât doriți, chiar și atunci când nu este atât de mult cât vă imaginați. Cu toate acestea, adulții pot experimenta cu siguranță acest tip de piercing și pot obține unul nou. Este nedureroasă, iar rana minusculă se vindecă destul de repede.

11. Lob transversal

Acesta este piercing-ul lobului cu o întorsătură contemporană. Dacă doriți să faceți o declarație, acesta este cel mai sigur pariu. Acesta este așezat pe lob și este împodobit cu o bară care merge orizontal sub partea inferioară a urechii și tot ce puteți vedea sunt cele două capete metalice ale bara. Acest tip depinde strict de forma, structura și anatomia lobului tău.

12. Piercing-ul daith

Cercetarea este cel mai bun prieten al tău dacă vrei să faci asta. Asigurați-vă că știți la ce așteptați cu nerăbdare și la ce ar trebui să vă simțiți să faceți un piercing. Acesta este unul dintre cele mai provocatoare piercing-uri. Multe pot merge prost aici și pot merge prost destul de repede, în lumina acestui lucru, vă sfătuim să căutați expertiza unui profesionist pentru a o face corect..

Daith este plasat prin zona cea mai interioară a cartilajului care trece prin ureche. Acesta este un pliu greu de trecut și obținerea unui piercing curat este foarte provocator. Acest lucru depinde și de structura urechii tale. Dar, după 3 până la 6 luni de îngrijire, puteți face o varietate de bijuterii și să prezentați unul dintre cele mai elegante piercing-uri din toate timpurile.

13. Auricul

Acestea sunt perfecte pentru inele delicate sau îndrăznețe, indiferent de gustul dvs. Acesta este plasat pe marginea exterioară a cartilajului. Ele sunt de obicei o parte dintr-o suvită de piercing-uri de la lob în sus. Acestea pot completa orice alte piercing-uri pentru urechi pe care le-ați putea avea sau pot arăta superbe pe cont propriu. Se vindecă în decurs de 3 până la 4 luni și este destul de nedureros.

14. Dermic

Aceste piercing-uri sunt vizibile doar pe suprafața pielii la un unghi. Acestea sunt situate de obicei spre interior din tragus.

Ce ar trebui făcut înainte de a obține un piercing?

Ta piercer poate fi responsabil pentru cea mai mare parte a experienței de piercing, dar acest lucru nu vă scutește de a face câțiva pași pentru a vă asigura că procedura se desfășoară fără probleme. Pe lângă liniile directoare generale, există câteva lucruri de care trebuie să fii foarte sigur.

Faceți-vă cercetările! Acest punct nu poate fi subliniat suficient. Oamenii nu înțeleg implicațiile de a fi neinformați și acest lucru poate duce la o experiență ușor urâtă la salonul de piercing. Ar trebui să știți exact tipul de piercing pe care îl căutați; acest lucru vă poate salva o mulțime de probleme. Dacă efectuați procedura de către un individ umbros, atunci să știți exact unde doriți să meargă acul poate fi un salvator. Dar acest lucru nu este recomandat. Găsiți un perforator de renume și examinați câteva mărturii de la prieteni sau colegi înainte de a face orice altceva

Un piercing greșit poate ajunge să distrugă structura urechii tale. Luați în considerare fiecare aspect al piercing-ului înainte de a păși în salonul de piercing. Costul piercing-ului este un alt factor foarte impactant în această experiență. Dacă nu aveți suficienți bani pentru a obține un piercing dintr-un loc cu reputație, cel mai bine este să amânați piercing-ul până când veți obține fondurile pentru piercingul specific. Nu toate piercing-urile au același preț, depind de îngrijirea ulterioară, de timpii de vindecare și de dificultatea locației.

Este aproape întotdeauna o idee bună să faci un piercing cu un prieten sau un membru al familiei care este versat în capitolul piercing-urilor. Dacă așteptați cu nerăbdare să obțineți un piercing daith, atunci cel mai bine este să determinați dacă structura urechii dvs. este potrivită pentru aceasta sau nu. Același lucru se aplică și piercing-urilor confortabile și de turn.

Nu veți economisi niciodată cu puținii bani în plus dacă veți face piercing-uri la ureche la mall. Ai nevoie de un profesionist pentru ao face. Un alt aspect important este să vă simțiți câteva locuri potențiale unde doriți să se facă această procedură. Dacă vedeți că un pistol cu ​​piercing este folosit oriunde, vă recomandăm să alergați ca vântul și să nu vă mai întoarceți niciodată.

Pistoalele perforatoare pot deteriora grav țesutul urechii și pot provoca infecții din cauza lipsei instrumentului. Pistoalele perforante pot fi curățate temeinic, dar există întotdeauna șanse ca pielea și resturile de sânge să fie lăsate undeva în interiorul acestuia.

De asemenea, trebuie să studiați diferitele opțiuni de bijuterii care sunt disponibile pentru alegerea dvs. specifică. Pe lângă faptul că sunteți informat despre metal că ați putea fi alergic, ar trebui să fiți conștienți de bijuteriile pe care structura urechii dvs. le poate susține.

Evitați orice activitate intensă pe tot parcursul zilei înainte de a face piercing-ul. De asemenea, mâncați o masă consistentă cu cel puțin două ore înainte de ora programării. Ajungeți întotdeauna la salonul de piercing în prealabil și fiți pregătiți pentru durerea asociată cu piercing-ul pe care urmează să-l primiți.

Îngrijirea ulterioară

Acest lucru este la fel de important ca instrumentul folosit pentru efectuarea piercingului. Nu puteți ignora instrucțiunile cu orice preț. Este necesară îngrijirea zilnică și curățarea plăgii cu sare de mare, iar soluția de apă caldă poate accelera procesul de vindecare.

De asemenea, trebuie să creșteți aportul de vitamina K și potasiu, care ajută la menținerea rănilor curate și la infecții, reducând în același timp timpul de vindecare. Incorporează alimente mai sănătoase în dieta ta, în special vitamina C și E. Nu vrei ca rana să se „vindece” la jumătatea drumului.

Există diverse soluții și soluții disponibile pe piață din ingrediente naturale. Încercați să obțineți unul care să nu includă substanțe chimice dăunătoare sau, în general, substanțe chimice.

Nu doriți să pulverizați o rană deschisă cu ceva potențial dăunător. Dacă aveți mâncărime sau umflături imediat după ce ați făcut un piercing, mergeți la perforator sau grăbiți-vă la spital. Este posibil să nu fie neapărat o infecție, deoarece uneori corpul încearcă să împingă piercingul în afară.

Încercați și lăsați intervale între piercing-uri pe aceeași ureche. Puteți obține câteva în același timp pentru zone precum lobul urechii, dar pentru colul uterin dificil, cel mai bine este să evitați piercing-uri multiple în același timp.

Păstrați-vă urechile curate și hidratate la câteva zile după vindecarea completă a plăgii. Nu suprasolicitați un nou piercing cu bijuterii grele și efectuați întotdeauna un test de metal înainte de a vă decide să purtați un anumit tip de bijuterii.

Linia de fund

Piercing-urile sunt unul dintre cele mai confortabile piercing-uri de etalat și de făcut. Deși aceasta este, de asemenea, o formă de modificare a corpului, este acceptată în societăți ca o declarație de modă, mai degrabă decât ca un tabu.