110+ Idei de piercing Monroe cu durere, timp de vindecare, cicatrice, costuri și multe altele

Fiecare tendință are o istorie unică; la fel este cazul piercing-ului Monroe.

La începutul anilor 1950 și 1960, Marilyn Monroe, un celebru model american, actriță și cântăreață impecabilă, a fost declarată trendetter și a fost o inspirație pentru mulți până în prezent.

Vă întrebați ce a făcut-o să iasă în evidență cel mai mult și să inspire alte persoane?

Să vă spunem, Marilyn Monroe a fost prima actriță dinAnii 90 care aveau părul blond și o aluniță pe obrazul stâng. La început, o ascundea cu machiaj; treptat, a început să dețină frumusețea ei naturală și a inspirat multe alte femei să facă același lucru.

Atunci a început tendința piercing-ului Monroe.

Piercing-ul Monroe este un piercing descentrat de buze, care este plasat chiar deasupra colțului părții stângi a buzei, ideea este să semene cu alunița Marilyn Monroe, dar ceea ce oamenii nu realizează este că alunița lui Marily n, de asemenea, cunoscută ca locul ei de frumusețe, era pe obrazul stâng, nu deasupra buzei.

Există două tipuri de piercing Monroe. În primul rând, piercing-ul Madonna. În al doilea rând, piercingul Monroe dublu.

De asemenea, există numeroase porecle atribuite piercing-ului Monroe, dintre care unele sunt piercing beezy, mușcături de înger, raci și anti-mușcături. În plus, vindecarea durează aproape 6 până la 12 săptămâni, în general, în cazuri extreme putând ajunge și la 15 săptămâni.

Dacă sunteți unul dintre cei care iubesc să prețuiască tendințele de frumusețe antice și vintage, atunci obținerea unui piercing Monroe poate fi cea mai îmbogățitoare experiență vreodată.

Să aruncăm o privire la câteva idei de piercing Monroe pe care le puteți lua în considerare.

monroe-piercing monroe-piercing

Piercing Black Ball Monroe

Bilele negre și alte bile metalice asociate au capete sigure formate din oțel chirurgical și acril. Bilele negre sunt cele mai populare piercing după bijuteriile piercing-ului Monroe, deoarece seamănă mult cu o aluniță sau cu un loc de frumusețe și arată real dacă sunt văzute de la distanță.

De asemenea, se vindecă mai repede decât orice piercing Monroe și provoacă și mai puține vânătăi.

Cea mai bună parte este că negrul merge bine cu toate și este previzibil că persoana care primește un piercing Monroe are nasul străpuns sau îl va străpunge în viitor și se confruntă cu zero regrete, deoarece mingea neagră ar complimenta orice piercing nas, colorat , bijuterii, albe sau orice altceva. Mingea neagră; din fericire s-ar potrivi bine cu orice și orice.

Piercing delicat

Dacă sunteți cineva cu o personalitate ușoară și fragilă, cu un corp și o față perfect tonifiați, căutați acum un piercing Monroe adecvat, atunci dacă veți trece un băț pe o bijuterie minoră străpunsă peste buza stângă vă va servi bine nevoile.

De asemenea, piercing-ul delicat este recomandabil pentru persoanele cu buze subțiri și un uriaș nas. Obținerea unui piercing strălucitor în miniatură ar arăta bine pe astfel de fețe.

Un piercing delicat Monroe va fi ușor pe față și ușor de purtat, acoperirea unei zone mici ar provoca vânătăi minore care s-ar vindeca rapid și se vor dovedi mult mai confortabile dacă sunteți nou la o astfel de experiență.

monroe-piercing

Piercing de nas

Unora le place să se potrivească lucrurilor, iar dacă sunteți unul dintre aceștia și acum vă faceți rost de un piercing Monroe, atunci ar trebui să optați pentru o minge de piercing care să se potrivească cu exactitate pinului nasului sau cu orice alt piercing de pe față.

Unii oameni au tendința de a obține o bijuterie de argint străpunsă deasupra părții stângi a buzei, deoarece este similară cu culoarea vârfului nasului. În caz contrar, acest truc este pentru persoanele care sunt confuze despre ce culoare să aleagă pentru piercing-ul Monroe.

Dimensiunea piercing-ului poate varia de la femei la femei; unii preferă bile mari, în timp ce alții aleg să meargă mai ușor pe pielea feței.

Piercingul de potrivire a nasului este considerat a fi extrem de feminin, în comparație cu alte idei de piercing Monroe. De exemplu, dacă vreun bărbat optează pentru acest tip de piercing, atunci o minge neagră sau cenușie ar face dreptate aspectului lor.

Negru și argintiu

Combinarea culorilor potrivite este un talent pe cont propriu. În mod similar, dacă doriți un piercing unic Monroe și doriți lumina reflectoarelor asupra dvs., având în vedere o minge neagră și argintie, în care știftul poate fi negru, ținând o minge argintie mată.

Mai ales, astăzi argintul mat este în tendințe, iar negrul nu a trecut niciodată din modă, deci combinația perfectă de culori care sunt deja iubite de mulți oameni pe piața actuală.

Majoritatea persoanelor optează pentru un știft negru, deoarece pătrunde ușor prin pielea feței și provoacă durere mai puțin de 5 secunde. În plus, argintul mat nu reacționează la căldură și nu va trebui deloc să vă faceți griji cu privire la zilele însorite.

Madonna Piercing

Spre deosebire de piercing-ul Monroe, plasat în partea stângă a buzei, piercing-ul Madonna este în dreapta. Este similar cu piercing-ul Monroe; doar poziționarea este diferită.

Conform multor recenzii, oamenii cred că piercing-ul în partea dreaptă a buza a dus la niveluri mai mari de durere decât să introduci o minge în stânga.

Dar, pentru toți cei de stânga, piercing-ul Madonna s-a dovedit a fi cel mai bun lucru vreodată.

Majoritatea oamenilor preferă un piercing Madonna în alb strălucitor, diamant, negru mat și gri. Mărimea variază de la o persoană la alta, dar cea mai preferată dimensiune până acum este un mediu.

Piercing opus

Iubitorii de piercing nu pot primi niciodată suficient piercing, așa că această idee este specială pentru astfel de persoane. O veste bună este că puteți obține un piercing Monroe atât în ​​partea stângă sus, cât și în partea dreaptă inferioară a buzelor sau invers..

Opus Monroe creează un aspect frumos, deoarece vă atrage ochii pe ambele buze și nu doar pe cea superioară.

Piercing-ul opus arată bine în toate culorile și bijuteriile, dar cel mai popular dintre toate este o minge neagră vizavi de piercing-ul Monroe, iar piercing-ul rubiniu Monroe în relief.

Piercing-ul Monroe bidirecțional este potrivit atât pentru sex, dar, de obicei, celebru pentru bărbații tineri care ar putea trece printr-o etapă emo sau ar avea o dragoste profundă pentru piercing-uri.

În cele din urmă, dacă ai buzele mari, atunci ai avea un mic piercing Monroe ar arăta bine, în timp ce, dacă ai buzele mici, atunci dacă ai avea un piercing Monroe ar fi splendid pentru tine.

Piercing metal pop

Ești un ciudat care vrea să-și facă un piercing Monroe?

Unii oameni sunt reticenți în a face un piercing facial, deoarece germenii pot fi lipiți de piele și pot provoca numeroase infecții. Dar nu mai mult, deoarece cu un piercing metalic puteți fi siguri că știfturile și mingea sunt complet sterile, de asemenea, designul pop-up vă va ajuta să curățați cu ușurință zona perforată.

De asemenea, piercing-ul pop-up ajută vânătăile după piercing mai repede decât altele, expuse la aer, iar spray-ul de vindecare se răspândește în mod egal pe toată rana.

monroe-piercing

Piercing Monroe colorat

Unii oameni evită să poarte alb, negru, gri sau orice altă culoare subtilă care este purtată de obicei de bătrâni. Pe scurt, unii oameni sunt plini de culori și doresc orice și totul este colorat, chiar dacă este un piercing Monroe.

De asemenea, un artist de machiaj care are piercing Monroe a trecut la ideea de a-și potrivi bilele străpunse cu nuanța rujurilor sau a machiajului pentru ochi pe care l-au aplicat pentru ziua respectivă..

Piercingul Monroe colorat arată bine în orice mediu, fie el, bijuterii, metale colorate, oțel colorat sterilizat și multe altele.

Un piercing Monroe colorat oferă un avantaj față de alte tipuri de piercing, iar unele sunt chiar ușor de înlocuit.

Piercing pe bază de bijuterii

Trebuie să fi observat că, dacă porți altceva în afară de aur, argint sau orice bijuterie, pielea ta începe să reacționeze instantaneu și să provoace infecții.

Pentru astfel de persoane, se sugerează să opteze pentru un piercing Monroe pe bază de bijuterii, astfel încât vânătăile nu se înrăutățesc decât o face de obicei.

Mai mult, bijuteriile tind să fie vândute la același preț sau mai mare dacă doriți să renunțați sau să obțineți un nou piercing.

De asemenea, bijuteriile au o varietate de opțiuni, modele, combinații de culori și dimensiuni.

Cele mai preferate bijuterii pentru un piercing Monroe sunt un diamant, topaz și safir.

Piercing Monroe multicolor

Dacă ești cineva care iubește să urmărească galaxia, datorită unei game de spectru de culori și combinații uimitoare, s-ar putea să fii surprins să afli că poți obține același efect în mingea ta piercing Monroe.

Mingea pătrunzătoare și-ar schimba culoarea cu intensitatea luminii și a unghiului. Majoritatea oamenilor îl iau ca o combinație de albastru deschis și muștar strălucitor, dar în realitate, este alcătuit din toate culorile curcubeului și dă un efect diferit de fiecare dată când este observat îndeaproape.

Cine nu și-ar dori un piercing Monroe de natură eterogenă, este extrem de ușor de utilizat și complimentează orice aspect.

Culoare piele Strălucitoare Piercing

Motivul din spatele petei de frumusețe a lui Marilyn Monroe a fost să deții culoarea ta naturală, petele, acneea sau orice altceva cu care te-ai născut, iar unii oameni o iau literal, ceea ce nu este deloc un lucru rău. În schimb, pare destul de grozav pentru unii indivizi.

O astfel de idee extraordinară de piercing este cunoscută sub numele de culoarea pielii strălucitoare, pierderea Monroe, ceea ce înseamnă că oamenii optează pentru aceeași culoare de culoare ca și culoarea pielii lor, diferența este că bila este strălucitoare, astfel încât să o puteți vedea atunci când lumina cade pe față..

Piercingul cu bile colorate în piele arată elegant, arată, de asemenea, că deții culoarea pielii și că nu ai nevoie de nicio altă culoare închisă pentru a-l face să iasă în evidență, este deja sub lumina reflectoarelor.

Piercing alb și albastru

Albul și albastrul sunt o combinație excelentă purtată în cea mai mare parte de femei în veri, deoarece rezistă la căldură și prezintă o atmosferă rece și calmă a cuiva care o poartă..

Purtarea unei mingi piercing de culoare deschisă vă ajută să detectați cu ușurință germenii sau murdăria și poate fi un contrapunct împotriva oricărei infecții nedorite bruste.

De asemenea, majoritatea oamenilor cu ochi albaștri oceanici sau ochi albaștri simpli preferă acest design de piercing Monroe; ei cred că merge bine cu ochii și îmbunătățește frumusețea feței.

Piercingul alb și albastru arată bine la dimensiuni medii; de asemenea, o tăiere cu diamant îi adaugă valoare într-o măsură imensă.

Piercing simplu cu perle albe

De ani de zile, albul are o calitate distinctă de a îmbunătăți orice este asociat, în acest sens, dacă o perlă albă face parte dintr-un piercing Monroe, va oferi un aspect subtil, de asemenea, va face fața să arate mai proaspătă ca niciodată.

Perlele sunt o problemă pentru orice vârstă și nu pot ieși niciodată din tendință, așa că, dacă sunteți cineva care va investi pe un piercing Monroe doar o dată în viață, este mai bine să optați pentru o perlă albă mată sau albă strălucitoare. Ambele nu vă vor dezamăgi și ar putea fi cea mai bună investiție pe care ați face-o vreodată.

Mai mult, perlele vor arăta bine cu orice nuanță de ruj sau cu orice culoare a ochilor și, de asemenea, cu piercing-ul nasului.

Piercing Side By Side Monroe

Anumiți indivizi au puterea și intensitatea de a scoate orice aspect; ei se poartă într-un mod în care orice le arată bine; același lucru este cazul cu piercingul unul lângă altul.

Trebuie să vă gândiți, de ce să faceți două piercinguri în același rând, doar cu puțină distanță, apoi permiteți-ne să vă spunem, unii au reușit în mod excepțional să arate bine în acest fel de piercing.

Unele recenzii despre astfel de bărbați și femei cu piercing unul lângă altul au spus că sunt mulțumiți de aspectul lor, credeau că le dă un aspect îndrăzneț cu un indiciu de inocență, care era o combinație perfectă și aproape toată lumea caută o astfel de interpretare..

monroe-piercing monroe-piercing

Linia de fund

Alegerea tipului potrivit de piercing Monroe este importantă. De asemenea, persoana care optează pentru un astfel de act ar trebui să aibă grijă de igienă și să clătească gura pentru a eradica orice alte germeni pe care i-am făcut gura înainte de procedură. De asemenea, aplicarea de medicamente și spray-uri pentru a vindeca rana după procedură este crucială. Mențineți consistența până când se vindecă complet.