Cele mai tari 21 de tunsori Bob cu stive scurte de încercat în acest an

Un bob scurt, stivuit, este o tunsoare pentru femei tăiată mai scurt și într-un unghi, făcând partea din față mai lungă și cea din spate mai scurtă și rotunjită cu straturi. În acest fel, o tăietură stivuită permite părului să adune un volum suplimentar chiar și atunci când este tăiat foarte scurt, făcând unghiurile mai izbitoare!

Căutați-i pe vedetele de modă Victoria Beckham, Jenny McCarthy, Evan Rachel Wood și Halle Berry și cum au scos un bob scurt care este stivuit și l-a făcut atemporal! Ceea ce este interesant este că boburile lor stilate pot fi acum duplicate cu ușurință într-o varietate de stiluri.

Specialist în culori și tunsoare Daisy Villa din San Diego, California își uluiește clienții cu modul în care scoate cea mai bună versiune a părului lor scurt, indiferent de tipurile lor de păr – creț, drept și ondulat – rezultatele sunt indiscutabil super șic și drăguț!

Pe baza formei feței, a lungimii dorite și a densității părului, coaforul dvs. poate încorpora, de asemenea, puncte luminoase, breton, o linie A sau o tăietură pentru a se potrivi personalității dumneavoastră. Luați în considerare această schimbare finală a coafurii, care este cu siguranță măgulitoare, indiferent de vârstă și caracter. Voi spune acest lucru, totuși, boburile stivuite sunt tunsori scurte perfecte pentru femeile de peste 60 de ani!

Dacă sunteți în căutarea unui scurt „trendy”, consultați această listă de tunsori bob populare scurte, stivuite!

Bob stivuit scurt pentru păr gros

bob scurt stivuit pentru păr grosInstagram @nikitenko_elen_

Condimentează bobul gros oferindu-i o culoare caldă chihlimbară. Dacă sunteți aventuros, puteți stiliza bucle ondulate la capete pentru a crea mai multă textură în coafurile dvs. stivuite.

Bob stivuit pentru femeile mai în vârstă cu părul scurt

Bob lung stivuit pentru femeile mai în vârstăInstagram @fearlessbeautybyidalesse

Un bob stivuit pentru femeile în vârstă cu părul scurt este o opțiune excelentă pentru femeile care se confruntă cu o subțire a părului. Adăugați straturi moi și textură pentru un volum adăugat. Când coafați, adăugați Aveda Smooth Infusion într-o perie cu păr de mistreț când se usucă prin suflare pentru un finisaj neted și elegant.

Bob cu pene pentru femei peste 70 de ani

Bob cu pene pentru femei peste 70 de aniInstagram @brits_elizabeth

Un bob cu pene pentru femei peste 70 de ani este perfect pentru a crea un stil mai complet pentru părul fin. Dacă doriți să fiți îndrăzneți, adăugarea unei nuanțe de liliac este doar mai distractivă!

Bob de argint pentru femei peste 60 de ani

Bob de argint pentru femei de peste 60 de aniInstagram @ninis_hairstudio

Un bob de argint pentru femei de peste 60 de ani este absolut perfect. Straturile lungi și tăierea scurtă permit o coafare și o întreținere ușoare.

Bob stivuit cu pene cu straturi de piese-y

Bob stivuit cu pene, cu straturi de bucatăInstagram @aheadhairmedia

Un bob stivuit cu pene are o diplomă în ceafă și o mulțime de straturi de piese-y peste tot. O astfel de tăiere va necesita o anumită întreținere. O reducere de cinci sau șase săptămâni ar trebui să facă truc.

Stacked Bob cu o frumoasă vedere din spate

Stacked Bob cu o frumoasă vedere din spateInstagram @beautyparadesalon

O tunsoare bob scurtă, stivuită, rafinată și atrăgătoare atât în ​​spate, cât și în față este una de încercat! Obțineți aspectul îndreptându-vă părul și perindu-l spre interior pentru a obține un aspect rotunjit.

Bob stivuit inversat pentru păr subțire

bob stivuit inversat pentru păr subțireInstagram @shmoakin_hair

Un bob scurt stivuit cu straturi este mai distractiv pe măsură ce explorați mai multe teancuri de păr scurt, care vă vor crește cu siguranță volumul părului. Părul mai lung din față conferă un efect măgulitor pe acest bob scurt stivuit pentru păr subțire, care vă va completa cu siguranță coafura și culoarea.

Bob stivuit pentru păr fin

bob stivuit pentru femei cu păr finInstagram @flauntbybrynn

Un bob subțire și curat pe păr scurt, care permite femeilor cu tipuri fine de păr să obțină un volum și o formă deosebite pentru coafurile lor de zi cu zi! Coafurile scurte pentru femeile de peste 60 de ani cu păr fin includ boburi și tăieturi pixie.

Bob dramatic pentru femei de peste 50 de ani

Bob dramatic pentru femei de peste 50 de aniInstagram @emily_kaoshair

Un bob dramatic cu multe stive pentru femeile de peste 50 de ani este o croială grozavă pentru a adăuga volum părului plat și limp. Proprietarul salonului, Emily Horsefield, din Marea Britanie a creat-o, care arată destul de bine, cu evidențieri complete!

Horsefield spune: „Tăierea gradată facilitează obținerea volumului în păr. Nu este nevoie să introduceți orele de uscare, coafare și aplicare a produselor. “

Super Short Stack

Super Short StackInstagram @shmoakin_hair

Această scurtătură este un bob inversat ușor scurt, stivuit. A fost creat de coafura Sheridan Holyoak din Ogden, UT. „Fă-ți o tăietură la ceafă, pentru a elimina ciupirile. Îl poți purta agitat, ondulat sau poți legăna părul drept sau părul creț, iar textura va fi încă vizibilă ”, spune Holyoak.

Atunci când luați în considerare tunsori scurte, cum ar fi așa, asigurați-vă că găsiți un stilist care are încredere în tăierea părului scurt, deoarece poate face sau rupe această coafură. De asemenea, asigurați-vă că aveți timp să modelați această croială. Nu este un stil de spălat și du-te.

Pentru tunsorile scurte cu bob, Holyoak spune să vă asigurați că aveți un volumizator adecvat pentru produse de coafare, un agent de protecție împotriva căldurii, un spray cu textură uscată și, eventual, o pomadă ușoară.

Bob stivuit scurt cu breton lateral

Bob scurt stivuit cu breton lateralInstagram @design_danette

Un bob scurt stivuit cu breton lateral este o frumoasă croială clasică. Un bob stivuit înseamnă că are straturi mai scurte în spate care se lungesc în față până la lungimea dorită. Acesta este un stil scurt pentru femei cu toate texturile părului și formele feței pe care nu le puteți greși.

Un Bob foarte scurt

Bob foarte scurt stivuitInstagram @shmoakin_hair

Dacă sunteți în căutarea unei tunsoare drăguțe și scurte, luați în considerare un bob foarte scurt. Scurt, dar totuși foarte feminin, un bob stratificat stratificat este foarte versatil. Poate fi purtat drept, ondulat sau chiar ascuns în spatele urechilor. Dacă aveți păr fin, cereți un bob extra-scurt stivuit pentru a adăuga volum la încuietorile voastre.

Scurt Bob ondulat care este stivuit

Scurt Bob ondulat care este stivuitInstagram @yotovayuliya

„Este un bob foarte texturat, stratificat, stivuit pe părul scurt”, descrie stilistul Yuliya Yotova din Londra. „Dacă aveți mult păr și absolut nu aveți timp să-l coafați în fiecare zi, alegeți o croială ondulată scurtă, care să fie fără efort. În același timp, este foarte versatil, astfel încât să se potrivească oricărei ocazii dacă este decorat într-un anumit mod. ”

Când vine vorba de tunsori stivuite, Yotova spune să mergi pentru ea! „În acest moment este la modă și se potrivește aproape tuturor formelor feței.”

Acest bob îngrămădit este atât de versatil și ușor de purtat și stilat. Este perfect pentru doamnele cu păr gros și păr mediu până la fin, deoarece ia o mulțime de greutate dând textură (groasă), creând volum, corp și mișcare (mediu până la fin).

„Poate fi coafat neted cu un uscător și o perie rotundă, fluturat cu baghete, tanga sau plăci de îndreptat și chiar lăsat să se usuce la aer”, spune Yotova. „Dacă folosiți unelte fierbinți, doamnelor, folosiți întotdeauna un protector de căldură bun – de exemplu, Nectar sau Extentioniste Thermique de la Kerastase.”

Stivuite cu Bangs

Bob scurt stivuit cu bretonInstagram @lara_stelmashuk

Un bob scurt stivuit cu breton este cu siguranță elegant. Pentru femeile care doresc o tunsoare bob, aceasta va fi întotdeauna în stil. Pentru a obține aspectul drept creat aici, uscați cu o loțiune netezitoare și o perie rotundă.

Bob cu unghii scurte

Bob unghiular scurt, stivuitInstagram @shmoakin_hair

Un bob unghiular cu stive scurte este absolut uimitor pentru toate vârstele și mai ales cu părul gros. Un bob scurt unghiular, care este stivuit în spate, are piese mai lungi, încadrate pe față, cu mai multe straturi diferite în spate pentru a crea o tăietură curată și rotunjită. Nu există nicio limită la coafurile cu teanc scurt.

Stacked Pixie Bob

Scurt pixie bob stivuitInstagram @shmoakin_hair

O tunsoare superbă cu pixie bob stivuită necesită multă textură. Cu mai multe straturi și capete shaggy, textura suplimentară face un stil mai voluminos.

Scurt A-Line Stacked Bob

bob scurt stivuit într-o linieInstagram @klippoteketkarlstad

Optează pentru un bob scurt foarte elegant, cu linii scurte. Faceți fotografii pe care să le priviți cu stilistul dvs. atunci când discutați despre acest tip de croială gradată.

Bobul scurt A-line trebuie să fie locul în care discutați, precum și gradul de absolvire pentru spate. Discutați întotdeauna despre întreținerea acestei tunsoare bob stivuite.

Bob cu straturi scurte

Bob scurt stratificat, stratificatInstagram @hair_by_kanami

Un bob scurt, stratificat, stratificat este o tăietură de precizie pentru a crea o tăietură frumoasă rotunjită. O coafură bob cu teanc scurt este superb purtată drept sau creț și arată frumos cu păr mai gros. Părul scurt este o tendință minunată, fără sfârșit.

Bob stivuit pentru păr creț

Bob stivuit pentru părul crețInstagram @huntandgatherhairco_mandy

Aceasta este o tunsoare scurtă, cu bob asamblat, cu o formă asimetrică. „Pentru a obține această coafură scurtă s-au folosit tehnici de tăiere uscate și umede”, spune Mandy Rogers, proprietarul salonului și coafura din British Columbia, CA.

„Când lucrați cu bucle naturale, este foarte important să creați o fundație puternică pentru tăiere, în timp ce este umedă, cu tensiune scăzută”, explică Rogers. „Folosiți tehnici de texturare și tăiere cu mâna liberă pentru a spori forma naturală a buclei. Acest lucru a fost realizat folosind o forfecare dreaptă și curbată pentru tăiere. Foarfecele curbate pot face minuni atunci când se încearcă manipularea direcției unei bucle. ”

Liniile puternice ale bobului inversat combinate cu buclele deconectate creează o formă frumoasă. Asimetria este atât de măgulitoare, iar această croială arată grozav din orice unghi și poate lucra la femei de toate vârstele.

„Când vine vorba de forma feței, această coafură de bob stivuită este fantastică în majoritate. Singura excepție este fața în formă de inimă. Un lob este o alegere mai bună în acest caz ”, adaugă ea.

Gelurile, sprayurile de sare de mare, ceara și spray-urile de ceară sunt mai potrivite pentru stil. Pe scurt, aceasta este o croială pentru o femeie care are timp să își coafeze părul timp de 30 de minute pe zi. Dacă vă faceți timp, poate fi un stil super distractiv, descurcat și sofisticat.

Bob cu stive scurte cu o tăietură

bob scurt stivuit cu o tăieturăInstagram @ hairbyelainelock45

Un păr scurt este o tăietură bob stivuită, care este un stil distractiv, nervos, dar și elegant și profesional.

Ceea ce este, de asemenea, minunat la asta este subcotarea. Dacă nu sunteți sigur dacă doriți o croială mai dreaptă, solicitați stilistului dvs. un bob scurt asimetric cu o tăietură în spate.

A fost multă textură pusă în această croială stivuită, pentru a da senzația de greutate. Începând cu o formă triunghiulară tradițională, a fost creat un unghi mai extrem pentru a păstra lungimea în față.

A avea cantitatea potrivită de păr este crucial pentru tunsorile scurte. Acest lucru nu va funcționa bine pentru femeile cu păr super fin sau foarte subțire. Dar, pe de altă parte, prea mult păr sau textură naturală pot face acest lucru foarte dificil de realizat, ceea ce poate necesita, de asemenea, multă muncă pentru coafat.

Nu este recomandată o tăietură bob scurtă stivuită pentru femeile cu formă rotundă a feței. Acest lucru se datorează faptului că ar crea doar mai multă rotunjime pentru ei.

Frumoasă Blondă Stacked Bob Cut

frumoasa blonda taiata bob taiataInstagram @ gulevich.vladimir