Cele mai bune 18 idei scurte de culoare închisă a părului din 2021

Părul scurt și întunecat este aspectul îndrăzneț modern perfect! Vedete precum Halle Berry, Rihanna, Natalie Portman și Victoria Beckham și-au îmbrățișat culoarea întunecată în mod natural cu un scurt și puternic, care se potrivește cu personalitatea lor. Dacă căutați același lucru, atunci ați ajuns în locul potrivit. Mai jos, am reunit câteva fotografii uimitoare cu culori de păr închise la culoare pentru toate tipurile de tunsori scurți. Veți găsi pixii, straturi agitate, boburi scurte, evidențieri și multe altele. Pregătește-te să fii inspirat pentru a face cotletul și mergi pentru noul tău îndrăzneț!

Păr franțuzesc, frizer, negru

Păr franțuzesc, frizer și negruInstagram @curlpop_n_hair

Puneți un bob care poate părea uimitor de elegant atunci când vă îmbrățișați textura naturală. Păstrarea acestuia până la urechi nu doar echilibrează înălțimea părului și a feței, ci și îți scoate în evidență ochii.

Bob inversat cu nuanțe maro închis

Bob inversat cu nuanțe maro închisInstagram @styled_by_carolynn

Acest bob cu unghi scurt și balansat foarte măgulitor funcționează cel mai bine atunci când este coafat cu straturi fluturate. Este o coafură ușor de dezvoltat, deoarece vă păstrați rădăcinile întunecate naturale.

Bob Purpuriu Întunecat

Bob întunecat purpuriuInstagram @headrushdesigns

Acesta prezintă un bob unghiular flatant universal cu straturi lungi care dau textură și dimensiune coafurii. Adorăm nuanța violetă profundă care i se potrivește perfect pielii sale deschise.

Edgy Pixie

Edgy PixieInstagram @angelicagrechkina

Acest aspect atractiv este îmbunătățit de o linie de păr rotunjită care face ca fețele scurte sau rotunde să arate mai ovale. O tăietură pixie foarte scurtă ca aceasta, cu o mulțime de textură, are nevoie doar de o cantitate mică de produs pentru a arăta pentru un aspect bucățos.

Pixie maro închis

Pixie maro închisInstagram @elletaitun însă

A avea părul lung deasupra vă poate oferi o varietate de opțiuni de coafare pentru a alege, atunci când faceți o tunsoare scurtă. Puteți să-l aranjați până la frunte, ca breton, pentru a vă accentua ochii superbi.

Piecey Messy Shag

Piecey Messy ShagInstagram @ jessicayanelis.r

Cu această tăietură lungă pixie, dezvăluită, puteți crea cu ușurință înălțime și o textură moale. Este un stil de trezire și du-te, care are un finisaj feminin și pune accentul pe fața ta frumoasă.

Pană întunecată Burgundy

Pană întunecată BurgundyInstagram @sergeyshapochka

Această tunsoare scurtă și nervoasă vă permite să vă jucați cu culori bogate, care nu necesită multă întreținere. Stil cu breton lateral și straturi lungi pentru un finisaj fabulos.

Bob vintage cu franjuri

bob vintage cu breton franjuriInstagram @janamartinfriseur

O coafură clasică, dar unică, este acest bob foarte drăguț de lungimea maxilarului, care se poate potrivi oricărei forme a feței. Stilizați cu o franjură moale tăiată pentru un aspect distinct.

Bob A-Line cu argintiu

Bob A-Line cu argintiuInstagram @jessiejanesway

Cea mai răcoroasă nuanță pentru tonurile de piele reci până la neutre – acest gri metalic, când este asociat cu o tunsă scurtă, este unul dintre cele mai trendy stiluri pe care le puteți încerca în acest sezon! Menținerea scurtă face, de asemenea, mai ușor de întreținut și stilat.

Curly Blue Highlights

Curly Blue HighlightsInstagram @littlefenu

Obțineți acest păr de ocean vibrant, care se potrivește uimitor, care se potrivește uimitor! Este ușor de întreținut pe o tăietură pixie și, de asemenea, vă poate face ochii să iasă!

Oțel albastru închis

Oțel albastru închisInstagram @raybarronhair

O nuanță metalică super uimitoare ca aceasta, ideală pentru pielea deschisă, arată atât de excepțional pe o tăietură bob stratificată. Nu are nevoie de prea mult stil, deoarece culoarea funcționează bine singură!

Bob cu unghi stratificat

Bob cu unghi stratificatInstagram @guyannescissorhands

Îmbunătățește textura părului tău cu această tăietură scurtă în linie A, care beneficiază cel mai mult de părul gros. Îndepărtează volumul, dar îți lasă părul să pară atât de elegant și ușor de gestionat în același timp.

Bob neînțeles

Bob neînțelesInstagram @ ro.hsiqueira

Un mod simplu și ușor, dar fabulos, de a-ți condimenta părul plictisitor, drept și negru, este această tăiere stratificată până la bărbie. Este foarte la modă chiar și atunci când este dezordonat pentru acel aspect de păr casual, pe care toată lumea îl dorește chiar acum.

Bob texturat cu Blonde Highlights

Bob texturat cu Blonde HighlightsInstagram @styled_by_carolynn

Adorăm această croială simplă, dar superbă, perfectă când crești un pixie. Stilul cu valuri și un spray de textură pentru un aspect anular și dimensional!

Pixie cu Caramel Highlights

Pixie cu Caramel HighlightsInstagram @jackieonair

Mai simplu de îngrijit și ușor de coafat, dar rezultatele sunt minunate! Această coafură scurtă îți lasă o oarecare lungime pe lateral pentru a crea stiluri drăguțe, cum ar fi valuri și lumini calde, oferindu-i o margine și unicitate.

Straturi roșu închis

Straturi roșu închisInstagram @headrushdesigns

Frumusețea acestui bob elegant este că este foarte versatil pentru a se potrivi oricărei forme a feței. Aceste piese îndrăznețe purpurii vă pot transforma complet aspectul la un nivel cu totul nou, mai ales atunci când aveți un ton cald al pielii.

Catifele de culoare roșu închis

Catifele de culoare roșu închisInstagram @rebeccataylorhair

Pentru cei care caută o modalitate de a adăuga un anumit volum și interes pentru părul lung până la umeri, puteți amesteca bobul de ciocolată ondulat cu evidențieri dulci purpurii pentru a adăuga adâncime părului. Aceste culori sunt cu adevărat o bomboană pentru ochi și atât de perfecte unul pentru celălalt!

Maro închis până la blond Ombre

Maro închis până la blond OmbreInstagram @onelittlemomma

Acesta prezintă un amestec natural și moale de culori sărutate de soare, care vă oferă mai multă adâncime dacă aveți păr fin cu o tunsoare scurtă. Este ușor de întreținut și stilat, dar arată tot timpul atrăgător.