41 de coafuri scurte măgulitoare pentru fețe lungi în 2021

Obținerea unui aspect mai oval și neutru este scopul fiecărei forme a feței, iar aici misiunea este de a face o față lungă să pară mai largă. Verificați aceste coafuri scurte pentru fețe lungi, care sunt perfect măgulitoare.

Distracţie & Obraznica

Imagine a unui păr scurt amuzant și descurcat pentru fețe lungiInstagram @ stefano.styles

Î&A cu creatorul de stil, Stefano Weidmer

Total Concept Stylist @ Toni&Tipul din Dallas, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place acest aspect pentru că este distractiv și descurcat. Vă puteți juca cu diferite moduri de stilizare. Acest client a crescut părul dintr-o tunsoare scurtă pixie. Pur și simplu arată, creșterea părului poate fi o experiență distractivă și un experiment pentru a testa stiluri spre care s-ar putea să nu fi gravitat în mod normal. Îmi place foarte mult că a venit învinsă și învinsă cu un muget în spate, de la creșterea acestuia până la lăsarea super mulțumită și gata să-l crească mai mult, fără să renunțe.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este minunat pentru cineva care își crește părul, deoarece oferă straturilor superioare șansa de a prinde până la lungimea perimetrului. În plus, este un stil foarte rapid dacă părul tău este drept. O simplă putere uscată și puțină ceară pentru a-i oferi o anumită direcție și textură vor face. Această lungime ar putea să nu fie la fel de captivantă cu părul wavier, cu excepția cazului în care sunt deja obișnuiți să își coafeze părul în fiecare zi.

Îngrijire gratuită

Imagine a coafurii scurte fără griji pentru fețele lungiInstagram @lexiathaus

Î&Un creator de stil, Lexi Frost

Salon de stilist @ HAUS din Minneapolis, MN

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect se simte atât de lipsit de griji. Bretonul adaugă un astfel de element jucăuș la contondența bobului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Deoarece lungimea bobului este scurtă și încadrează maxilarul, nu am vrut să facem bretonul greu sau să acopere toată fruntea. Lovitura ușoară care lasă un triunghi pe frunte ajută la menținerea feței lungi.

Rețineți că a face o lovitură grea cu această lungime de păr poate face ca unele fețe să arate foarte rotunde!

Bob inversat clasic texturat

Imagine a unei coafuri scurte cu textură inversată pentru fețe lungiInstagram @kameestyle

Î&Un creator de stil, Kamee Kwak

Hair and Fashion Stylist @ Kamee Style în Montgomery, AL

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare se numește bob texturat, inversat scurt. Este o croială clasică pe care am făcut-o nervoasă prin îndepărtarea greutății și texturizarea.

Îmi place această croială datorită versatilității sale. Poate fi purtat în mai multe moduri diferite pentru a-ți arăta stilul personal.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tăietură este excelentă pentru texturile de păr ondulat până la drept. Cel mai bine este să folosiți o perie rotundă mare pentru a sufla, apoi folosiți un fier de călcat plat pentru a îndrepta capetele.

Dacă nu doriți să atrageți atenția asupra liniei maxilarului, atunci această croială nu este pentru dvs. Sau pur și simplu cereți stilistului dvs. ca inversiunea dvs. să cadă cu un centimetru sub linia maxilarului.

Bob triunghiular

Imagine a unei coafuri scurte triunghiulare bob pentru fețe lungiInstagram @ofhairandhide

Î&A cu creatorul de stil, Rachel Rosiecki

Stilist @ Black Bird Salon din Richmond, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob triunghiular (unghi ușor înainte) cu stratificare minimă și tone de textură pentru un aspect relaxat.

Lucrul meu preferat în legătură cu acest stil este atmosfera dezordonată fără efort, întreținerea minimă și efortul pe care îl necesită clienții pentru a-l realiza și capacitatea sa de a se traduce în ceva potrivit pentru multe stiluri de viață și vârste.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că mulți oameni ezită să ceară un bob, deoarece asta poate însemna un milion de lucruri diferite. Pentru un client care dorește să facă ceva de genul acesta, întrebați-vă stilistul despre caracterul adecvat, în măsura în care căutați ceva mai uniform, mai înclinat sau cu o greutate mai mare construită spre spate. Aceste mici diferențe permit unui bob să funcționeze pentru tot felul de forme de față și forme de cap.

O mare parte din efectul stratificat vine cu stilul și textura tăiată, nu cu tone de straturi reale. Dacă aveți păr fin, mai puțină stratificare și textură se vor împrumuta pentru un aspect general mai complet. Pentru părul mai gros, este necesară o tăietură moale și multiple metode de texturare pentru a realiza bucățile de pe capete.

99% din timp refuz să folosesc foarfece texturizate. Foarfecele obișnuite permit mai multă personalizare a texturii și ajută la prevenirea supra texturării. Frumusețea acestui stil special de plajă este că se poate realiza destul de repede și cu o varietate de instrumente. Puteți ondula folosind o baghetă, un ondulator sau un fier de călcat.

Tehnica necesită exersare și aveți nevoie de un spray de textură bun. Îmi place Unite Texturiza sau AG High and Dry. Combinația dintre scuturarea valurilor și utilizarea unui produs nu numai că le face să pară mai relaxate, dar le ajută să dureze toată ziua.

Elegant, dar Edgy

Imagine a coafurii scurte, elegante, dar nervoase, pentru fețe lungiInstagram @bethieloveshair

Î&A cu creatorul de stil, Beth Stevcic

Hairstylist @ Fringe Salon din Philadelphia, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil este bobul clasic perfect, construit cu linii curate și unghiuri precise. Acest lucru păstrează aspectul elegant în timp ce îi conferă un pic de margine.

Lucrul meu preferat despre un bob este că este atemporal și este cu adevărat o bază de modă. Purtătorul emană imediat un aer de încredere și feminitate.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a coafura acest aspect, am aplicat Body.Builder al lui Kevin Murphy pe părul umed și am lucrat produsul de la rădăcini până la capete. Acest lucru oferă un pic de ridicare a rădăcinilor, asigurând în același timp că arborele și capetele părului rămân netede. M-am uscat cu ajutorul unei pensule rotunde mici până la medii începând de la zona clapei și am continuat cu secțiuni mici în mișcare în sus. Pentru a termina, am stropit părul cu un pic din dormitorul lui Kevin Murphy. Păr pentru a adăuga textură și mișcare fără greutate.

Bobul este o tunsoare extrem de versatilă și poate fi măgulitor pentru o multitudine de tipuri de păr și forme de față. Este mai ales un schimbător de jocuri pentru părul fin, făcându-l să pară de două ori mai plin. Un bob funcționează frumos pentru fetele cret, deși este important să se ia în considerare cantitatea de primăvară din părul creț pentru a menține cantitatea adecvată de lungime.

Practic toată lumea arată grozav într-un lob. Un lob este foarte iertător, iar lungimea adăugată este un bonus pentru cei care au nevoie de capacitatea de a-și pune părul înapoi. Opțiunile pentru această croială sunt nesfârșite, deoarece există o mulțime de ajustări minore care pot fi făcute pentru ca fiecare client să își găsească bobul perfect.!

Industrial și Edgy

Imagine a unei coafuri scurte industriale și nervoase pentru fețe lungiInstagram @ubucolorsalon

Î&Un creator de stil, Johnny Darling

Frumuseţe & Hair Specialist @ UBU Color Salon din Tampa, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca fiind industrial și nervos. Este inspirat din oțel și rugină.

Nu aveam idee cu ce vom ajunge să fim realiști cu eliminarea culorii cutiei. Am făcut tonuri de piersică și lavandă pentru a crea acest aspect fumuriu rustic!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Am folosit o cremă de coafură pe părul umed pentru o anumită reținere și corp. Acest stil este excelent pentru părul mai fin sau texturile medii cu bucle naturale. Acest oaspete are mai mult o față ovală sau rotundă care leagă cu ușurință tăietura pixie.

Are un stil de viață ocupat, așa că aveam nevoie de ceva pe care să-l poată stiliza cu ușurință și cu un produs minim. După uscare fină, am folosit un spray de protecție împotriva căldurii și am adăugat câteva bucle, împingându-le cu un chit mediu pentru o textură naturală excelentă. Super ușor și pe ușă!

Bob elegant de inspirație franceză

Instagram @made_bymads

Î&A cu creatorul de stil, Maddie Wallace

Stilist @ Parlor Salon din Richmond, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place această tunsoare datorită versatilității sale. În funcție de aspectul pe care îl căutați, puteți stiliza acest bob elegant de inspirație franceză pentru a arăta texturat sau elegant. Este o tăietură de întreținere foarte redusă, care poate fi măgulitoare pentru orice formă a feței.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Nu vă fie teamă să vă jucați cu produse! Această tăietură se pretează tuturor texturilor părului, ceea ce se traduce prin posibilitatea de a folosi tot felul de produse de finisare.

Clientul meu are o mulțime de păr, așa că mi-am folosit aparatul de ras pentru a îndepărta greutatea și am creat un bob spart, spre deosebire de un bob stivuit sau stratificat. Acest lucru permite o mulțime de mișcare fără efort. Nu aș recomanda această tehnică pentru cineva cu păr mai fin sau mai subțire, deoarece ar elimina densitatea necesară pentru această tăietură.

Bob versatil

Imagine a unui bob versatil, o coafură scurtă pentru fețe lungiInstagram @ hernameismel.hair

Î&A cu creatorul de stil, Mel Amaral

Stilist @ Two 22 Salon în Chico, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca un bob versatil și asta îmi place la ea! Are versatilitate. Clientul îl poate purta elegant și neted sau poate adăuga textură cu puțină buclă sau spray de textură. Franjul poate fi despărțit în lateral, mai mult ca o lovitură laterală sau drept în jos, cu un efect mai mare de 70. Sunt deja patru înfățișări cu o singură croială. Distracție corectă?

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă cineva ar lua în considerare acest aspect, m-aș asigura că sunt dispuși să coafeze. Mergând mai scurt, majoritatea oamenilor presupun că este mai ușor, dar în funcție de părul persoanei nu este întotdeauna adevărat.

După ce dormi, părul majorității oamenilor este peste tot, așa că folosirea unui agent de protecție împotriva căldurii și re-netezirea părului cu un uscător este o modalitate uimitoare de coafat. Așa cum am menționat anterior, spray-ul cu textură uscată este minunat pentru a-i oferi corp și mișcare. Șampon uscat, de asemenea! Nu pot sublinia suficient cât de uimitor este șamponul uscat pentru părul scurt! Faptul că nu trebuie să vă spălați părul în fiecare zi reduce timpul petrecut pe părul tău și ne place cu toții.

Versatil Undercut Pixie

Coafură versatilă Undercut PixieInstagram @ stilist.miranda

Î&A cu creatorul de stil, Miranda Barton

Stilist @ Antoni Paez în San Jose, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Această coafură este un pixie versatil cu un ton blond nisipos. Este ușor de stilat înainte, în sus, în jos, strălucitor, aspru sau cret.

Fringe înclinată mai lungă oferă un contur frumos pentru o față lungă și îi aduce punctul focal în ochi. Forma, textura și culoarea îi completează tonul și personalitatea pielii.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acesta este un aspect minunat pentru cineva care vrea să aibă tunsoare pixie cu un aspect mai feminin și mai moale. Este ceva care poate fi cu ușurință pus în funcțiune cu puțin produs sau stil. Acest stil funcționează bine și pentru cineva care trece la părul mai lung de la un pixie foarte strâns.

Acest aspect poate funcționa cu fiecare textură a părului. Pentru a obține rezultatul final sunt necesare produse precum un volumizator, spray de texturare, șampon uscat și picături de strălucire. Acest stil necesită o vizită la salon la fiecare cinci până la șase săptămâni.

Badass Blonde

Coafura Badass BlondeInstagram @locksbycassi

Î&Un creator de stil, Cassi Walstrom

Stilist @ Kiss Kiss Bang Bang Salon în Carmel, IN

Cum ați descrie acest aspect?

Aș numi această blondă blondă pur și simplu pentru că acesta este exact aspectul pe care îl leagă în această imagine. Am făcut părul acestei fete de ani de zile și am fost cu tot spectrul.

Lucrul meu preferat despre acest look ar fi cu siguranță versatilitatea stilului pentru ea. Datorită lungimii deasupra, putem stiliza în sus și în spate, drepte și îndrăznețe, sau nervoase, cu o anumită textură creț.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că este un stil minunat pentru un produs drogat sau o personalitate creativă. Nu îți ia mult timp să te îmbraci dimineața și de obicei poți scăpa de a merge două sau mai multe zile între șampoane. Singura problemă cu aceasta este că trebuie să te usuci și să o coafezi pentru a obține cel mai bun aspect. Dar, pentru că este scurt, durează doar 15-20 de minute dimineața în zilele de șampon!

Este cu siguranță un stil distractiv pentru persoanele cărora le place un aspect diferit în fiecare zi și nu se sperie de un mic produs!

Linie A asimetrică

Coafură asimetrică A-LineInstagram @thelunaloft

Î&Un creator de stil, Kat Grady

Proprietar / artist de păr @ Luna Loft din Pismo Beach, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca fiind ceva care poate fi foarte versatil în stil pentru zi sau noapte și poate fi ușor de întreținut. Croiala este un bob în linie cu un offside asimetric. Partea mai plină poate fi dreaptă, ondulată, ondulată, răsturnată sau aranjată într-un aspect nervos.

Aspectul pe care l-am capturat este mai mult un aspect de noapte / glam, care poate fi purtat cu cercei mari, frumoși și îmbrăcat. Am folosit un fier plat cu infraroșu Sutra Beauty pentru toate buclele ei și produsele de stil Kevin Murphy pentru a crea plinătate și strălucire.

Lucrul meu preferat despre aspect este că este atemporal. Poate fi purtat pe orice grup de vârstă și poate arăta elegant, distractiv și funky, totul depinzând de modul în care îl stilizați. Este un stil de întreținere redus, care arată de înaltă calitate și poate fi foarte sexy, deoarece dezvăluie gâtul și joacă cele mai bune caracteristici ale feței, cum ar fi pomeții.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Nu recomand acest aspect pentru o față completă sau rotundă. Este mai măgulitor pentru fețele lungi sau alungite sau chiar pentru bărbia în formă de inimă. Recomand acest lucru femeilor cu păr fin până la mediu, care nu sunt în mod natural creț. Cu o tăietură acest buclat & pe scurt, nu vrei ca bucla naturală să sară de sub control și să încrețească într-o minge mare de puf. Este minunat pentru părul ondulat natural și stilurile drepte.

Crearea buclei în acest aspect este controlată și netedă, astfel încât să poată fi coafată într-o formă perfectă. Această croială este excelentă pentru femeile care vor să se spele și să meargă sau cărora le place să facă ceva distractiv cu părul lor. Este o croială care poate fi cultivată frumos sau întreținută în mod regulat pentru a păstra lungimea și marginea.

Pentru sugestii de produse, recomand o mousse volumizantă sau un spray, un agent de protecție împotriva căldurii dacă utilizați un uscător de suflare sau un instrument fierbinte și un ser de netezire sau de dezghețare pentru a face părul să fie tamabil și strălucitor. Dacă doriți să vă blocați buclele, un fixativ texturizant excelent va păstra părul cu aspect excelent, lăsându-l să se miște și să rămână moale.

Tunsoare versatil Pixie

Coafură versatilă Pixie TunsoareInstagram @ elisabeth.joy.hairstylist

Î&Un creator de stil, Elisabeth Joy

Senior Hairstylist @ Valentino’s Grande Salon din Whitby, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tunsoare pixie. Am ras bărbieritul și am tăiat straturile scurte până la lungi, păstrând lungimea prin franjuri. Partea mea preferată a acestei croieli este ușurința și versatilitatea stilului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta este o croială excelentă pentru orice client care dorește să-și evidențieze maxilarul, gâtul și pomeții. Întreținerea este foarte redusă datorită secțiunii ras, dar se simte totuși feminină datorită lungimii păstrate în zona franjului.

Fringeul poate fi purtat îndepărtat de față (stil pompadour) sau împins înainte și funcționează bine netezit sau ondulat. O pomadă este o necesitate pentru această coafură în orice mod în care o purtați!

Clasic & Curat pentru peste 40 de ani

Clasic & amp; Coafură curatăInstagram @hairbyhetha

Î&A cu creatorul de stil, Heather Silva

Coafură / Proprietar @ Tease Hair Boutique din Norwell, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place cât de clasic și de curat este acest aspect. Acest client are o mulțime de păr, așa că am petrecut mult timp texturizându-l păstrând în același timp un aspect tăiat.

Îmi place că i-am dat o lovitură lungă, bătută lateral, care îi înmoaie fața. Dacă aveți o față lungă, aceasta este o idee bună pentru a vă rupe lungimea feței. Părul lung al bărbiei îți face cu siguranță și fața să pară mai rotundă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă părul tău nu este în mod natural drept, investiția într-un fier de călcat ar fi necesar pentru a recrea acest aspect. Am folosit Kerastase’s Discipline Thermique pentru a-i proteja părul și a-l ajuta să-l netezesc și Kerastase Oil pentru o mai ușoară îndreptare și strălucire.

Pentru a aranja acest lucru, aș folosi o perie medie spre mare, obținând părul cât mai drept. Odată uscat, călcați plat numai ultimele trei până la patru inci pentru a menține volumul. După ce am terminat uscarea, am folosit un pic mai mult din ulei pentru a netezi și un fixativ ușor de la Shu Uemura numit Shear lacquer pentru a controla orice fir de păr..

Aș recomanda absolut această croială deoarece este o croială atemporală care poate fi purtată în moduri diferite. Adăugarea unor valuri de plajă libere folosind un fier de călcat plat sau un fier curling mediu spre mare este o modalitate distractivă de a schimba acest aspect.

Bob absolvit texturat A-Line

Coafură Bob texturizată absolventă A-LineInstagram @saylulasalon

Î&A cu creatorul de stil, Lisa Telepman

Stilist / Proprietar & Fondator @ Say Lula în San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un bob texturat gradat în linie.

Îmi place să fac acest look pentru că este un stil profesional, descurcat și profesional, care poate fi, de asemenea, deranjat. Este o tunsoare provocatoare și, de asemenea, foarte tehnică. Îmi place să fiu pe punctul de a scoate în evidență frumusețea naturală a cuiva și să-i accentuez trăsăturile.

Această croială poate fi purtată și puțin mai lungă sau mai scurtă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sfatul meu pentru orice client având în vedere acest aspect ar fi să decidă dacă dorește sau mai mult sau mai scurt. De asemenea, trebuie să ia în considerare propria textură naturală a părului. Această tăietură poate fi purtată ondulată sau dreaptă, dar trebuie doar să fie conștienți de întreținere dacă au părul creț și îl doresc mai drept.

Modern & Edgy

Modern & amp; Coafura nervoasăInstagram @kellbellm

Î&A cu creatorul de stil, Kelly Kolinski

Hairstylist @ House of Cabelo în Pleasanton, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare este modernă și nervoasă. Este pentru o femeie care constată că părul o poartă în loc să-și poată lega coafura așa cum o deține.

Am tăiat abundentele încuietori lungi ale acestui client într-un lucru ușor de gestionat, scurt și descurcat, pe care îl poate purta pentru orice ocazie!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Orice client care are în vedere acest aspect ar trebui să țină cont de câteva lucruri. În primul rând, cu siguranță trebuie să fie pregătiți pentru un nou look. Nu este pentru cei slabi de inimă să facă o schimbare atât de dramatică! În al doilea rând, trebuie să se consulte cu stilistul despre tipul lor de păr pentru a fi siguri că aspectul poate fi executat după dorințele lor, fără a fi dificil de gestionat acasă..

Acest lucru mă aduce la ultimul meu punct. Clientul trebuie să fie dispus să își coafeze în fiecare zi! Produsele și tehnicile de styling adecvate sunt o necesitate pentru această croială contemporană și îndrăzneață.

Bob personalizat

Coafură personalizată BobInstagram @virdesalon

Î&Un creator de stil, Amy Virde

Proprietar / Hairstylist / Color Educator @ Virde Salon din Tacoma, WA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un bob adaptat, cu plasare intenționată a culorilor. Îmi place acest aspect, deoarece este foarte curat și elegant. Prin tăiere personalizată și plasarea atentă a culorilor, îi accentuează fără efort trăsăturile. Ținând lungimea totală deasupra umerilor, atragem atenția în sus pentru a crea iluzia de a scurta lungimea feței. O parte laterală ajută la echilibrarea aspectului ei general.

Acest bob de precizie este croit pe măsură pentru a se potrivi texturii și densității sale. I-am adăugat dimensiune și plinătate părților, plasându-i intenționat culoarea părului. Culorile mai întunecate din partea de sus a capului ei îi înmoaie fața, iar culorile subtil mai deschise de pe părțile laterale îi măresc lățimea feței și îi fac stilul să pară mai plin.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă fața ta este lungă, ai nevoie atât de o tăietură, cât și de o culoare care să-ți flateze forma feței. Amintiți-vă că nu există niciun fel de mărime unică atunci când vine vorba de păr. Capetele sunt modelate diferit, modelele părului variază, iar textura și densitatea joacă un rol. Aveți încredere în stilistul dvs. pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să vă personalizați aspectul.

Din fericire, există câteva reguli simple care vă pot ajuta să vă ghidați. Doriți să adăugați dimensiune și plenitudine părților laterale pentru a vă ajuta să vă scurtați lungimea feței. Zona dintre sprâncene și gură ar trebui să fie cea mai largă parte a tăieturii și, de asemenea, în cazul în care ar trebui să fie plasate cele mai deschise culori. Păstrați lungimea totală a părului deasupra umerilor pentru a atrage atenția în sus. O parte laterală sau frigider vă va ajuta, de asemenea, să vă echilibrați aspectul general.

Stratificat & Texturat

Strat & amp; Coafură texturatăInstagram @hairbymakaylao

Î&Un creator de stil, Makayla Olmstead

Proprietar @ Bloom Hair Studio din Vancouver, WA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect are multă mișcare și este foarte versatil. Poate fi purtat înainte sau împins în ambele părți.

Acest client are o mulțime de păr cu ceva val natural, așa că l-am stratificat și am adăugat o mulțime de textură pentru a minimiza volumul. Acest aspect poate fi netezit sau purtat cu valul ei natural.

Lucrul meu preferat la acest aspect este structura adăugată a bangului juxtapus cu textura din straturi. Bob-urile scurte sunt în tendințe în acest sezon, așa că sunt încântat să creez mai multe astfel de aspecte!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Câteva sfaturi pe care le-aș da unui client având în vedere acest aspect este să vă asigurați că găsiți pe cineva care are încredere în tăierea părului scurt pentru a vă oferi acest tip de stil. De asemenea, asigurați-vă că programul și bugetul vă permit să intrați în salon pentru modelare la fiecare șase până la opt săptămâni.

Dincolo de frecvența tăierilor, acest stil are o întreținere destul de redusă în ceea ce privește stilul de zi cu zi. Puteți petrece cât mai mult sau cât mai puțin timp stilând acest aspect pe cât doriți! Este potrivit pentru cineva care nu are o grămadă de timp să-și petreacă stilul.

Această tăietură este potrivită pentru densități drepte, ondulate, groase sau medii. Nu l-aș recomanda pentru cineva cu păr subțire sau pentru cineva cu formă rotundă sau pătrată. Selecția produsului depinde în totalitate de tipul de păr, dar în prezent produsul meu texturizant preferat este Bedroom.Hair de Kevin Murphy.

Blunt Bob cu precizie Bangs

Blunt Bob cu coafura Precise BangsInstagram @andydoeshair

Î&Un creator de stil, Alexandra Somoracki

Coafeza & Specialist în culori @ Kevin Alan Salon în Long Branch, NJ

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob contondent, lung de bărbie, cu breton drept și precis.

Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect este că este absolut atemporal și va arăta mereu la modă datorită liniilor sale curate și contemporane împerecheate cu o formă clasică.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsele pe care le-am folosit pentru acest aspect s-au concentrat pe netezire și control. Îmi place crema Oow’s Straight Away Smoothing Blowout. Dincolo de asta, o ceață rapidă a fixativului de păr Superfine al lui Oribe pune bretonul în poziție și ține la distanță acele plictisitoare supărătoare care ar putea distruge aspectul elegant.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru clienții cu părul ondulat (sau clienții creți care intenționează să-și sufle părul în fiecare zi). Datorită liniilor ascuțite în acest stil, fețele mai rotunde sunt potrivite în special pentru că combinația creează echilibru.

Datorită liniei de greutate mare la capete, această tăietură trebuie în mod normal tăiată o dată la șase până la opt săptămâni pentru a păstra aspectul curat și proaspăt. În afară de aceasta, este ușor și de întreținere redusă și este tăierea mea preferată absolută.

Edgy Însă profesionist

Coafura Edgy Yet ProfessionalInstagram @kels_hairstylist

Î&Un creator de stil, Kelsey VanderEnde

Hairstylist @ Michauds Salon and Spa in Cloverdale, B.C., Canada

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca fiind nervos, dar totuși profesional. Odată ce a decis să-și facă gri, am vrut să facem ceva mai mult din partea distracției.

Îmi place acest aspect, deoarece îi permite să poarte bucla naturală și să-l îmbrace încă puțin adăugându-și propria buclă. Îi permite să-și reducă timpul de coafare, dar va avea părul terminat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Deoarece are o textură naturală, am folosit o cremă de netezire. Pentru acest aspect, am folosit Smooth Down de la Redken. Un alt produs pe care îl puteți folosi pentru a recrea acest aspect sunt cremele texturate. Aceste produse vă vor permite să vă uscați cu un difuzor și apoi să adăugați o buclă în față.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest look cuiva care ar dori să aibă un stil rapid și ușor de coafat și care nu se deranjează să viziteze salonul un pic mai des pentru a ține pasul cu aspectul. Această tunsoare este, de asemenea, pentru cineva care dorește să-și poarte textura naturală, dar totuși, se simte terminată.

Acest aspect este ideal pentru cineva cu o formă rotundă, ovală sau puțin mai lungă a feței, deoarece va evidenția cele mai bune caracteristici ale acestor forme.

Textură anulată

Coafură textură anulatăInstagram @lexilooloveshair

Î&A cu creatorul de stil, Lexi Warren

Hairstylist @ Brush Studio Salon din Camarillo, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un aspect minunat pentru cineva care își dorește un stil mai îndrăzneț, anulat și îi place să folosească textura. Îmi place că această croială este tristă, dar foarte elegantă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit toate produsele Davines pentru a crea acest stil. Am început pe părul umed cu It’s A Volume Mousse de la rădăcină până la capăt și am urmat cu o lovitură dură uscată folosind doar degetele și periajul rotund ușor pentru o mulțime de volume.

Apoi ne-am ondulat cu un fier de călcat plat pentru îndoit și am terminat cu It’s A Dry Texture Spray și It’s A Strong Hairspray, împărțind părul pentru o textură anulată.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil este excelent pentru clienții cu toate densitățile și texturile părului. Ar fi ușor să aruncați frizz sau coafura cu părul creț, făcând acest aspect unic pentru fiecare client. Acesta este, de asemenea, un stil minunat pentru cineva cu părul ondulat natural, deoarece nu ar fi nevoie să faceți un stil de căldură prea mare dacă ați tăiat-o corect și ați avea produsele potrivite!

Dacă aveți o față mai rotunjită, care nu vă place să accentuați, puteți face acest aspect un pic mai lung pentru a atrage atenția și sub maxilar..

A-Line actualizată

Coafura A-Line actualizatăInstagram @stylesbydeniseealy

Î&Un creator de stil, Denise Ealy

Stilist / Colorist @ Tops Salon din San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca o versiune actualizată a unui bob clasic scurt A-line. Îmi place unghiul din spate în față și textura de pe straturile interioare. Bretonul complet îi oferă un aspect actualizat și tineresc.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Acest client are părul gros și ondulat. Am folosit pulverizator și îndreptător Enjoy leave-in. Am terminat look-ul cu Alfaparf Cristalli Liquid și Kenra Hairspray 25. Am suflat-o cu o perie mare rotundă și l-am netezit puțin cu un fier de călcat plat pentru a controla flyaways.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect unui client care are timp în stilul său de viață să sufle și să-și călce părul. Un client ar putea purta această tunsoare fie netezită, fie purtată ondulată natural. Este o croială grozavă atât pentru un profesionist în afaceri, cât și pentru o femeie obișnuită.

Ar arăta grozav pe părul gros sau fin, iar această croială clasică se potrivește majorității tipurilor de păr. Majoritatea formelor feței ar putea susține această tunsoare, deși bretonul complet ar arăta cel mai bine pe forma feței mai lungi.

# 1 Sarah

Scris de Shannel Mariano

Silueta acestui stil echilibrează o formă lungă a feței, oferindu-i o senzație generală rotunjită.

Salt-and-Pepper a absolvit Bob cu Swoop BangsInstagram @beautiful_by_natalie

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul curat și umed.
 2. Ridicați secțiunile de păr de pe părțile laterale ale capului cu o perie rotundă mare în timp ce uscați. Acest lucru va crea volum pe părțile laterale ale capului.
 3. Uscați restul capului cu cea mai mică înălțime posibilă.
 4. Aplicați un ser pentru strălucire.

Produse Recomandate:

Încercați Volumizatorul 2-în-1 Bamboo Volume pentru a crește volumul părului.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 2 Michele

Scris de Shannel Mariano

Răsturnarea părului spre exterior creează lățime și măgulește formele feței mai lungi.

Coafură scurtă cu Flip pentru o formă mai lungă a fețeiStil de Salonul Peles & Spa de zi, Johnstown, PA Coafură scurtă cu Flip pentru o formă mai lungă a feței lateraleStil de Salonul Peles & Spa de zi, Johnstown, PA

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul curat și umed.
 2. Suflați secțiunile de păr uscate cu o perie rotundă medie, răsucind capetele.
 3. Întoarceți capetele straturilor și mai mult folosind un fier de călcat plat sau un ondulator.
 4. Aplicați un ser pentru strălucire.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Blowout Creme va permite părului să urmeze forma unei perii rotunde, facilitând întoarcerea părului.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 3 Phyllis

Scris de Shannel Mariano

Modul în care se așează partea mai lungă a acestei tăieturi conferă unei fețe înguste un aspect mai larg. Partea mai scurtă îmbrățișează fața, oferind acelei părți o siluetă rotundă. Franjul acoperă fruntea, făcând fața să pară mai scurtă și mai largă.

Coafură scurtă cu franjuri pentru fețe lungiStil de Amy Weirich, Machiaj de Jason Kellly, Profesioniști simpli, Wooster, OH

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul curat și umed.
 2. Ridicați secțiunile de păr pe partea mai lungă cu o perie rotundă mare în timp ce uscați. Nu includeți părul deasupra capului.
 3. Uscați restul capului cu o perie de coafat, folosind cea mai mică înălțime posibilă.
 4. Secțiuni netede de păr pe partea de sus a capului cu un fier de călcat plat, apoi întoarceți ușor părul pe partea mai lungă spre exterior.
 5. Aplicați un produs pentru textură.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Texture Spray va da textura părului și va preveni aglomerarea firelor de păr.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 4 Ann

Scris de Shannel Mariano

Periferia orizontală a acestui bob nu numai că atrage atenția asupra ochilor, dar acoperă și fruntea, făcând fața să pară atât mai scurtă, cât și mai largă.

Bob scurt cu franjuri pentru fețe lungiStil de Braun Der Friseur

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul curat și umed.
 2. Folosind o perie de coafat, uscați franjurile dintr-o parte în alta pentru a scăpa de orice buclă.
 3. Ridicați secțiunile de păr de pe părțile laterale ale capului cu o perie rotundă mare în timp ce uscați. Acest lucru va crea volum pe părțile laterale ale capului.
 4. Uscați restul capului cu cea mai mică înălțime posibilă.
 5. Aplicați un ser pentru strălucire.

Produse Recomandate:

Încercați Bamboo Luminous Shine Mist pentru a da părului strălucire suplimentară.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

Tăiere scurtă rotunjită cu breton lateral pentru peste 60 de ani

Dacă părul este îndepărtat de față, acesta îl deschide și îl împiedică să arate mai îngust decât ar putea fi deja. Modul în care părul este împins înapoi de pe față în această coafură creează, de asemenea, volum pe părțile laterale ale feței. Acest lucru face ca fața să pară mai largă. Având o franjă care acoperă fruntea, fața pare mai scurtă și mai largă. Este, de asemenea, o tunsoare scurtă excelentă pentru femeile de peste 60 de ani pentru a ascunde ridurile.

Coafură scurtă cu franjuri și volum pentru femeile de peste 60 de aniStil de Sandra Carr, Machiaj de Jason Kellly, Profesioniști simpli, Wooster, OH

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Uscați părul cu o perie rotundă, concentrându-vă pe crearea volumului pe părți ridicând secțiunile pe măsură ce vă uscați. Încercați să nu creați volum deasupra capului, încercând să nu ridicați secțiunile aici cât mai mult posibil.
 3. Puneți părul în spatele urechilor.
 4. Setează coafura cu un fixativ.

Produse Recomandate:

Sprayul de lucru Caviar va oferi părului o menținere de lungă durată, fără senzația crocantă.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi bine acestei coafuri.

Top lung + laturi scurte

Partea superioară lungă și scurtăInstagram @hairmoody

Laturile acestei tunsoare sunt tăiate scurt. Partea superioară este stratificată cu piese mai lungi care cad peste laturile scurte, oferindu-i multă mișcare și o senzație de nervozitate.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați un produs pentru textură.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Iron Spray va proteja părul de căldura unui fier de călcat până la 450 F.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

Scurt Pixie cu Bangs

Pixie scurt cu bretonInstagram @studioglaycon

Partea din față a acestui pixie este lăsată mai mult timp, permițându-i să funcționeze ca o margine. Acoperă fruntea, făcând fața să pară mai scurtă și mai largă.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați un produs pentru textură.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Texture Spray va da textura părului și va preveni aglomerarea firelor de păr.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 8 Stea

Scris de Shannel Mariano

Acest bob are mai mult volum pe laturi decât pe partea de sus. Silueta sa conferă feței o senzație mai rotundă.

Bob Coafura cu volumStil de Salonul Peles & Spa de zi, Johnstown, PA

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Uscați părul cu o perie rotundă mare, concentrându-vă cu adevărat pe crearea volumului doar pe părțile laterale ale feței.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți doar capetele cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați un produs pentru textură.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Texture Spray va da textura părului și va preveni aglomerarea firelor de păr.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 9 Margaret

Scris de Shannel Mariano

A avea părul ascuns în spatele urechilor deschide cu adevărat fața și împiedică părul să facă fața să pară mai îngustă. Purtarea unei părți laterale în locul unei părți de mijloc împiedică, de asemenea, o față să pară mai îngustă.

Coafură scurtă ascunsă în spatele urechilorStil de Salonul Peles & Spa de zi, Johnstown, PA Coafură scurtă ascunsă în spatele urechilor înapoiStil de Salonul Peles & Spa de zi, Johnstown, PA

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat.
 5. Puneți părul în spatele urechilor.
 6. Set cu fixativ.

Produse Recomandate:

Sprayul de lucru Caviar va oferi părului o menținere de lungă durată, fără senzația de crocant.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 10 Laura

Scris de Shannel Mariano

Partea laterală, franjul și volumul de pe părțile laterale ale feței fac ca această coafură scurtă să funcționeze cu adevărat pentru forme mai lungi ale feței.

Coafură scurtă cu volum și franjuri pentru fețe lungiStil de Salonul Peles & Spa de zi, Johnstown, PA

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie rotundă.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat.
 5. Set cu fixativ.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Iron Spray va proteja părul de căldura unui fier de călcat până la 450 F.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 11 Cathy

Scris de Shannel Mariano

Buclele glam de pe acest bob creează un volum masiv pe părțile laterale ale feței.

Coafură scurtă cu bucle pentru fețe lungiStil de London Hair

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie rotundă.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Buclați secțiunile de păr cu un fier de călcat.
 5. Slăbiți și extindeți buclele pieptănând degetele prin păr.
 6. Răsuciți buclele în timp ce estompați haispray-ul pentru a extinde și mai mult buclele și pentru a le seta acolo unde doriți să fie.

Produse Recomandate:

Sprayul de lucru Caviar va oferi părului o menținere de lungă durată, fără senzația crocantă.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 12 Kathryn

Scris de Shannel Mariano

Acest bob asimetric foarte scurt funcționează pentru forme mai lungi ale feței datorită franjului care acoperă fruntea. Acoperirea unei părți a feței pe orizontală face ca fața să pară mai scurtă și mai largă.

Coafură scurtă asimetrică BobStil de Herz Hair Design

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați un produs pentru textură.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Iron Spray va proteja părul de căldura unui fier de călcat până la 450 F.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 13 ianuarie

Scris de Shannel Mariano

Iată o altă coafură foarte scurtă care funcționează pentru o formă lungă a feței datorită franjului. Tipul de stratificare pe care îl are această tunsoare subliniază rotunjimea capului, făcând fața să pară mai rotundă. Curbele perimetrului acestei tunsoare ajută, de asemenea, să facă forma feței să pară mai rotundă și mai moale.

Păr scurt cu franjuri și straturiStyle by Hair Styling Efe

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați un produs pentru textură.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Iron Spray va proteja părul de căldura unui fier de călcat până la 450 F.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 14 Condi

Scris de Shannel Mariano

Având textură, mai ales atunci când capetele sunt orientate spre exterior, ajută la realizarea unei coafuri potrivite pentru formele feței mai lungi.

Coafura pentru fețe lungi cu texturăStil de Braun Der Friseur

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat, încurajând unele capete să îndrepte fața.
 5. Aplicați un produs pentru textură.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Texture Spray va da textura părului și va preveni aglomerarea firelor de păr.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

Bob scurt cu franjuri lungi

Bob scurt cu franjuri lungiInstagram @vitosatalino_official

Această coafură scurtă are o piesă lungă, deconectată pe o parte și o franjă lungă, măturată lateral.

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziti si lustruiti parul cu un fier de calcat plat.
 5. Puneți părul cu un spray de finisare.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Iron Spray va proteja părul de căldura unui fier de călcat până la 450 F.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 16 Laura

Scris de Shannel Mariano

Crearea texturii permite părului să se extindă și să creeze lățime.

Coafură cu textură pentru fețe lungiStil de Braun Der Friseur

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți piesele mai lungi cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați un produs pentru textură în timp ce pufuiți părul cu degetele.
 6. Puneți părul cu fixativ.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Texture Spray va da textura părului și va preveni aglomerarea firelor de păr.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 17 Pamela

Scris de Shannel Mariano

Iată un alt exemplu de coafură care funcționează pentru o formă mai lungă a feței din cauza capetelor îndreptate spre exterior. Partea laterală și franjura măturată lateral fac, de asemenea, fața să pară mai scurtă și mai largă.

Coafură scurtă cu franjuri lateraleStil de Braun Der Friseur

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Folosiți un fier de călcat plat pentru a îndoi capetele și a le răsturna.
 5. Puneți părul cu un spray de finisare.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Iron Spray va proteja părul de căldura unui fier de călcat până la 450 F.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 18 Dana

Scris de Shannel Mariano

Textura ondulată natural poate adăuga, de asemenea, lățime pe laturile feței și o poate face să pară mai largă.

Coafură ondulată naturală cu texturăStil de Păr excelent

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul ud.
 2. Uscați părul cu un difuzor sau uscați la aer.
 3. Puneți părul cu un spray de finisare.

Produse Recomandate:

Crema de definire a buclelor anti-frizz din bambus va încuraja formarea buclelor și un finisaj fără friz.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 19 Mary

Scris de Shannel Mariano

Această coafură se termină sub bărbie și deasupra umerilor. Are o franjură plină și agitată.

Coafura scurta cu Fringe ChoppyStil de Leslie Williams, Machiaj de Betty Mekonnen, Salon Tangles, Wichita Falls, TX

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie de coafat.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Neteziți părul cu un fier de călcat plat.
 5. Aplicați un produs pentru textură în timp ce pufuiți părul cu degetele.
 6. Puneți părul cu fixativ.

Produse Recomandate:

Caviar Perfect Iron Spray va proteja părul de căldura unui fier de călcat până la 450 F.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

# 20 Tina

Scris de Shannel Mariano

O franjură lungă și bucle fac cu siguranță această coafură să funcționeze pentru o formă lungă a feței.

Coafura scurta cu franjuri lungi si bucleStil de Braun Der Friseur

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs de coafare pe părul umed.
 2. Suflați părul cu o perie rotundă.
 3. Aplicați protecție împotriva căldurii părului.
 4. Buclați secțiunile de păr cu un fier de călcat.
 5. Slăbiți și extindeți buclele pieptănând degetele prin păr.
 6. Setează stilul cu fixativ.

Produse Recomandate:

Sprayul de lucru Caviar va oferi părului o menținere de lungă durată, fără senzația de crocant.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Formele feței mai lungi, cu păr de textură și densitate medie, se vor potrivi cel mai bine acestei coafuri.

Contrar credinței populare, există atât de multe coafuri scurte care măgulesc o față lungă. Indiferent de lungimea pe care o alegeți, amintiți-vă că scopul este pur și simplu să faceți fața să pară mai largă. A se distra!