34 Tunsori măgulitoare scurte pentru femeile în vârstă în 2021

Pixies, shags și bobs de tot felul sunt cele mai măgulitoare tunsori scurte pentru femeile în vârstă, cu păr subțire, care devin fine și moale pe măsură ce îmbătrânesc. Cine spune că trebuie să fii tânăr pentru a avea un păr scurt și fabulos? Varsta este doar un numar. Dacă doriți să vă lăsați ani buni de pe față, să adăugați viață, volum și tinerețe părului, atunci veți dori să-l păstrați cât mai scurt, cu multe straturi și texturi. Mai jos sunt fotografii ale celor mai populare coafuri scurte pentru femeile în vârstă, unde veți găsi următoarea inspirație! Dacă doriți un aspect mai tineresc, vă recomandăm să vă acoperiți gri cu nuanțe bogate de roșu, maro sau auriu.

Scurt Spikey Pixie

O tăietură scurtă pixie pentru femeia mai în vârstăInstagram @ chicover50

Acest pixie spikey are o lungime mai mare pe partea de sus pentru o versatilitate maximă, cu probleme minime pentru femeile în vârstă cu păr fin. Cu această croială, îți poți păstra firele de păr cenușii și să le etalezi cu încredere!

Vedeți mai multe coafuri pentru femeile de peste 50 de ani cu păr fin

Pixie lung cu breton lateral

Pixie lung cu breton lateral pentru femei mai în vârstăInstagram @jackieandherscissors

Î&Un creator de stil, Jackie LeTarte

Master Stylist @ Jackie and Her Scissors, Inc. la Trim Salon din Orlando, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o formă clasică cu ceva mai multă greutate și lungime deasupra și o lungime mai apropiată, conică pe părți. Părul acestui client este foarte drept și gros, așa că a fost tăiat cu un aparat de ras pentru o textură și o plenitudine serioase. Îmi place această croială pentru că este atât de versatilă – poate fi dezordonată și texturată pentru un aspect casual sau redusă pentru un aspect mai rafinat și elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta este o croială de tranziție excelentă pentru clienții cu părul mai drept care doresc să-și tundă părul scurt, dar nu sunt pregătiți pentru un pixie Mia Farrow complet. Bretonul mai lung oferă o mică „pătură de securitate”, iar părțile laterale ar putea fi lăsate și mai mult. Spatele trebuie să fie întotdeauna cea mai scurtă parte a oricărei tunsoare mai scurte, ceea ce conferă o siluetă frumoasă. Orice formă a feței poate purta părul scurt, iar singura mea regulă generală este cu cât linia maxilarului este mai puternică, cu atât zona coroanei ar trebui să fie mai lungă pentru echilibru. Ar trebui să existe întotdeauna o cantitate bună de textură, cu atât mai mult pentru părul foarte gros pentru a evita efectul „capac”. Un spray de textură sau o pudră de textură pe părul uscat este, de obicei, tot ceea ce este necesar pentru a coaja o păr tuns scurt!

Bob clasic pentru păr gros și ondulat

Bob clasic pentru păr gros și ondulatInstagram @jacqueline_does_hair

Î&Un creator de stil, Jacqueline Scott

Specialist în culori / stilist @ Salon 6 Central în Stockton, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un bob scurt A-line. Culoarea este maro cenușiu închis la bază, cu accente dimensionale calde și lumini slabe cenușii maro deschis. Cel mai bun lucru la acest aspect este versatilitatea sa. Un bob fluturat este o nouă abordare a unei tunsoare clasice. Este scurt, descurcat și poate traduce o vârstă largă, după opțiunea mea!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Atunci când luați în considerare tunsorile scurte pentru femeile în vârstă, trebuie să luați în considerare câteva aspecte diferite ale vieții dvs. de zi cu zi. (Cu orice tunsoare cu adevărat.) În special cu un bob, gândiți-vă la timpul pe care sunteți dispus să îl acordați coafării părului.

Luarea în considerare a unei cozi de cal nu ar fi posibilă. Un bob ondulat este probabil cel mai bun pentru orice textură, grosime sau model de undă.

Începând cu uscarea prin suflare, îmi place vorbele Tigi ca o cremă cu uscare. Cu curlingul, găsesc un fier de curlat de 1 ″ pentru a fi cel mai bun pentru tunsorile cu lungimea bobului și am găsit sprayul de strălucire cu ghimbir Awapuhi al lui Paul Mitchell pentru a lăsa părul cu strălucire și o reținere ușoară. Terminând, folosesc puțină cremă de modelat pentru arbore de ceai Paul Mitchell. Pentru a seta, folosesc spray de finisare a volumului Paul Mitchell.

Bob absolvent în straturi

coafura bob gradata in straturi scurte pentru doamnele mai in varstaInstagram @shmoakin_hair

Luați în considerare un bob gradat stratificat, cu câteva momente distractive pentru a accentua straturile texturate. Acest păr scurt poate fi jucăuș, mai ales cu straturile dezvelite.

Dacă ai părul foarte fin, folosește atât Powder Dry Me, cât și Puff Me. Folosirea celor două împreună creează mult volum natural, fără a fi nevoie să te tachinezi. Șamponul și balsamurile fără sulfat sunt întotdeauna cele mai bune pentru a menține culoarea și integritatea părului.

Multe texturi și forme de păr diferite pot purta un bob gradat. Este un stil foarte versatil.

Blue Steel Pixie pentru femei asiatice

Coafură Blue Steel Pixie pentru o femeie asiatică mai în vârstăInstagram @penny_theyoungamerican

Î&A cu creatorul de stil, Penny

Coafeza @ Tânărul salon american în Tustin, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie cel mai bine acest stil ca un pixie din oțel albastru, deconectat. Aspectul meu preferat în general ar fi creativitatea și originalitatea unică implicate în întregul proces de culoare și tunsoare. Aceasta a fost prima ei întâlnire cu mine și chiar mi-a dat undă verde pentru a-i explora cererile.

Consultările cu noii clienți care doresc să exploreze „în afara casetei” durează de obicei aproximativ 15 minute, astfel încât să putem atinge cu adevărat istoria și posibilitățile părului lor. De asemenea, nu de foarte multe ori primesc astfel de cereri de la o femeie asiatică de peste 40 de ani care dorește o tunsoare scurtă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Există cinci produse pe care le recomand cu tărie pentru a menține acest stil și integritatea părului / scalpului între întâlniri. În primul rând, orice client al cărui serviciu de culoare necesită înălbirea „pe scalp” va beneficia cu siguranță de utilizarea unui spray cu aerosoli de aloe vera. Este ieftin și vă va ajuta să vă ameliorați orice senzație de arsură sau disconfort.

Alegerea mea de top pentru un șampon pe bază de proteine ​​este Melu by Davines și un balsam personalizat de culoare albastru Fabuloso de EVO pentru a imprima pigment regimului de întreținere a culorilor la domiciliu. Pentru coafare, aș folosi câteva spritzuri de spray texturizant Bona Fide înainte de uscare prin suflare pentru a da părului un pic de sâmburi. Acest pas chiar ajută la pregătirea stilului, astfel încât să existe o utilizare minimă a pomadei și a reziduurilor grele. În cele din urmă, pentru părul asiatic gros, îmi place ceara puternică uscată a lui Davine pentru longevitate și textură, finisând cu fixativul lor puternic..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand această combinație de culori pentru clienții cărora nu le este frică să facă o declarație. Este întotdeauna înțelept să întrebați clientul despre mediul său de lucru, bugetul și calendarul pentru a vă asigura că un serviciu de culoare / tuns „creativ viu” este potrivit pentru ei.

Acest stil special poate fi realizat pe majoritatea tipurilor de păr. Suntem atât de norocoși că tehnologia Olaplex a permis mai mult spațiu de mișcare pentru a depăși limitele atunci când vine vorba de servicii de culoare agresive. Cred că încrederea este componenta principală pentru a scoate această coafură sau orice altă coafură. Oricine, indiferent de rasă, mărime, sex și vârstă, ar arăta grozav în acest aspect atâta timp cât îl simte din interior.

Pixie fără griji cu ochelari

O tăietură pixie fără griji pentru femeile în vârstă, cu ochelariInstagram @attitudeofstyle

Î&A cu creatorul de stil, Allison

Coafeza @ Studio Tangled Up Hair în Long Branch, NJ

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect a fost conceput pentru a fi lipsit de griji și moale. Lucrul meu preferat este modul în care îi îmbunătățește trăsăturile conturând încet structura feței. Liniile completează caracteristicile.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Datorită texturii naturale și a undelor către păr, acest stil este menținut cu un produs de styling ușor pentru părul scurt și ondulat similar cu Ringken-ul lui Redken, Textura Taffy-ului Ouidad sau un spray de mare. Dacă părul are val natural sau textură, nu este necesar să se usuce.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Datorită naturii fără griji a acestui stil, tăietură și culoare, consider că acest lucru este cel mai măgulitor pentru femeile cu păr texturat natural și trăsături faciale ascuțite. Acest aspect nu este nici o bătaie de cap, nici o agitație și întotdeauna gata de plecare!

Pixie cu întreținere redusă

tăietură pixie cu întreținere redusă pentru bătrâneInstagram @beautebymelissa

Optează pentru un pixie care este ușor de întreținut și cu o întreținere redusă, dar distractiv pentru toate vârstele. Cel mai bun lucru la acest lucru ar fi că îl puteți stiliza pentru a arăta texturat și dezordonat sau mai plat și elegant.

Funcționează pentru femeile cu păr foarte fin, dar și cu păr mai gros.

Este un aspect minunat pentru femeile care nu au mult timp dimineața să facă mult cu părul. Tot ce are nevoie este să se usuce rapid cu puțină cantitate de produs, apoi să ieșiți pe ușă!

O inimă sau o față în formă de oval este ideală, dar cu un pic de încredere oricine o poate scoate.

Spunky Pixie pentru peste 50 de ani

pixie spunky pentru femeile de peste 50 de aniInstagram @ jenny.hartfordshairdressing

Un pixie spunky este una dintre cele mai bune coafuri scurte pentru femeile de peste 50 de ani care sunt ocupate și au nevoie de un aspect destul de scăzut de întreținere! De la culoare la croială, stilul este minim și este foarte versatil.

Culoarea înrădăcinată vă permite să mergeți mai mult între sesiuni, astfel încât să nu vă aflați în salon la fiecare patru săptămâni pentru culoare. Este tânăr, ciudat și funcționează bine pentru orice stil de viață!

Este minunat pentru un stil rapid, care este încă la modă și nu petreceți o oră pe păr dimineața. Este rapid și distractiv, dar totuși are un aspect combinat!

Bob cu pană scurtă ușor de stilat

Coafură A-Line ușor de stilat pentru doamnele în vârstăInstagram @ hairbychelsea93

Î&Un creator de stil, Chelsea Pritchard

Cosmetolog @ Bună Salonul Superb în Stillwater, OK

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Lucrul meu preferat la această tunsoare scurtă este că este absolut atemporal! Chiar și cu toate stilurile în continuă schimbare, acesta nu se stinge niciodată. Este atât de ușor de stilat, dar una dintre coafurile mai îndrăznețe și la modă pentru femeile de toate vârstele!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Cel mai bun produs pe care l-am găsit pentru un volum durabil și sensibil este Marocan Oil Root Boost. O aplic doar ușor pe rădăcini și folosesc o perie rotundă pentru volum suplimentar în timp ce mă usuc. Pentru protecția împotriva căldurii (și din moment ce locuiesc în Oklahoma, protecția împotriva umidității pe care o oferă este, de asemenea, un plus!), Folosesc întotdeauna Amika Style Shield chiar înainte de a trece fierul plat peste capete..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil funcționează cu siguranță mai bine pentru persoanele cu părul mai plin, deoarece face un teanc frumos. Deși, cu produsele și instrumentele potrivite, poate fi foarte drăguț și pe părul mai subțire!

Este o alegere excelentă pentru mămicile care nu au neapărat mult timp să-și facă părul, dar au totuși nevoie de un aspect pentru a le face să se simtă feminine. Este, de asemenea, pentru femeile care doresc doar ceva distractiv și diferit! Cel mai bun lucru despre boburile A-line este cât de multe moduri diferite le puteți tăia / stiliza pentru a flata toate diferitele forme ale feței.

Shag de păr gri eliberat

eliberat de păr cenușiuInstagram @adelejoneshairdressing

Acest aspect este sassy, ​​dezordonat, distractiv și elegant.

Acest aspect are o întreținere foarte redusă. Becurile luminează culoarea ei și subliniază straturile shaggy cu unele straturi deconectate, în special în jurul feței.

Această tunsoare pe păr mai subțire este recomandată femeilor cu fața ovală, triunghiulară sau în formă de inimă. Toate stilurile de viață ar fi perfecte pentru acest aspect, atâta timp cât persoana este mai puțin detaliată și mai înfățișată în aspectul părului dezvăluit, dezordonat..

Colorează acel Bob gri

Coafura Spunk Ageless pentru femei peste 50 de aniInstagram @amandaculphair

Î&Un creator de stil, Amanda Culp

Coafor / Artist @ Salonul Urban Oasis în Portland, OR

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca fiind distractiv și spunky, ceva care spune că vârsta este doar un număr și că fiecare femeie are propriul său tip de sas.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am evidențiat cu Joico Blondelife și am luminat-o cu un mix Joico Intensity de magenta și roz. Când am coafat, am folosit Loma Volumizing Mousse și am rotunjit-o.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Simt că acest stil este complet fără vârstă. Oricine se poate bucura de acest aspect, dar îl recomand în principal oricui cu părul foarte fin caută un aspect mai complet. Croiala este cu siguranță potrivită pentru majoritatea formelor feței, iar culoarea de culoare este pentru un client care dorește să-și îmbrățișeze spontaneitatea.

Bob ondulat stratificat

bob ondulat cu straturi scurte pentru femeile mai în vârstăInstagram @uplifthausstudio

Optează pentru un bob scurt în straturi, cu valuri. Îți va da părului textură și corp, deoarece dacă ai părul fin foarte subțire.

Acest bob ondulat este minunat pentru multe tipuri de păr. Cu această croială, poți folosi lungimi diferite în funcție de forma feței tale.

Pentru o față mai rotundă, asigurați-vă că lungimea este puțin sub bărbie. Pentru cineva care are fața lungă și subțire, încercați să păstrați lungimea la nivelul bărbiei. În general, acesta este un aspect cu adevărat minunat pentru multe tipuri de fețe, precum și pentru diferite tipuri de păr.

Această tăietură specială cu straturi scurte necesită un stil. Momentul coafării depinde întotdeauna de cât de gros este părul. Pentru coafare, folosiți mousse înainte de a curăța sângele și un pic de fixativ uscat la sfârșit.

Profesional Chic

Coafură profesională Chic pentru peste 50 de aniInstagram @ makela.loveinhair

Î&Un creator de stil, Makela

Manager de schimb / coafor în Boston, MA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este profesionist și elegant, dar poate fi purtat și relaxat și nervos, cu puțin efort datorită texturii distractive! Vă puteți juca cu acest stil în multe moduri diferite.

Lucrul meu preferat la această croială și stil este că este frumos, fără greutate, ușor de întreținut și foarte versatil.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a recrea și a menține acest aspect, vă recomand să uscați cu o perie sau să vă înclinați capul cu capul în jos, folosind un mousse sau un gel de coafură, precum Sculpting Foam sau Fast Form, de Paul Mitchell..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Tipul de client pentru care recomand această croială este aproape oricine! Este nevoie de puțin efort pentru a menține atâta timp cât nu vă deranjează vizitele regulate la salon între patru și șase săptămâni. Aceasta este o opțiune bună pentru oricine cu textură de păr fin până la mediu. De asemenea, este bun pentru oricine, de la un stil de viață sportiv la un stil de viață profesional. Indiferent ce fel de viață duceți, este simplu să aveți grijă și stil!

Bob moale A-Line

Coafura moale A-Line Bob pentru femeile mai in varstaInstagram @cassondrashairlove

Î&A cu creatorul de stil, Cassi Moore

Cosmetolog autorizat / Director educație salon @ Toni & Tipul din Colorado Springs în Colorado Springs, CO

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca un bob moale în linie A cu stratificare minimă. Partea mea preferată de a tăia un bob gradat este abilitatea și precizia necesare pentru a crea o formă frumos echilibrată.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a menține acest stil, recomand TIGI Bed Head Small Talk ca produs umed pentru a îngroșa părul pentru o menținere moale la uscare. De asemenea, recomand TIGI Superstar Queen pentru o zi la coroană ca un spray de îngroșare pentru un volum suplimentar la periajul rotund. Pentru a termina stilul, recomand TIGI Head Rush pentru o strălucire minimă și o separare ușoară.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această croială și stil este ideală pentru texturi de păr medii până la fine. Această tăietură va crește în mod natural greutatea coroanei cel mai bine pentru a crea volum și ridicare.

În acest stil special de bob, am adăugat o franjură texturizată pentru a oferi o senzație tinerească acestei forme clasice. Boburile au o întreținere minimă a stilului, dar deseori necesită tăieturi mai frecvente pentru a menține forma.

Cultură super scurtă de eleganță

Cultură super scurtă pentru femeile în vârstăInstagram @alanalbuquerquehair

Aceasta este o croială scurtă, cochetă, care are stil și eleganță fără efort. Lucrul meu preferat în acest sens este modul în care completează structura osoasă și forma capului.

Pentru a menține acest aspect, utilizați produse precum o loțiune de coafură sau o cremă care vă place și frecați-o înapoi prin păr atunci când este umed, apoi periați-o și uscați-o la aer sau uscați-o.

Recomand acest aspect femeilor cu părul gros și drept, care nu vrea să se agite prea mult cu părul lor, dar totuși iubește stilul.

Bob A-Line stratificat cu lumini slabe

Linie A stratificată cu coafură LowlightsInstagram @hairbymemle

Î&A cu creatorul de stil, Emily Patrick

Coafeza @ Salonul Kiwi în San Marcos, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca o linie A stratificată cu stivuire ușoară în spate. Este foarte versatil, deoarece clientul are de fapt un păr curat superb, astfel încât straturile ajută la luminarea buclelor. Credeți sau nu, încercăm să-i extindem bretonul.

Acest aspect îi oferă libertatea de a purta părul drept, creț sau de a pune niște răsuciri distractive (preferatul meu personal). Culoarea pe care o folosesc este Wella. Îmi place să ajung să plasez luminile slabe! Le adăugăm pentru adâncime și dimensiune, în principal în jurul feței.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Sunt un mare fan al produselor Unite. Am folosit 7 secunde pentru a o începe. Este un balsam excelent care nu este prea greu și are un U.V. și protecție termică. Am stropit apoi Texturiza la rădăcinile ei. Îi conferă această plinătate UIMITOARE, cu o notă de nisip. Peria mea rotundă preferată o grădină Olivia de 1 inch pentru a termina uscarea.

Un sfat pe care îl iubesc este să periezi rotund întreaga coroană înainte. Odată ce părul și scalpul s-au răcit, răsuciți în secțiuni și bucurați-vă de volum și de bretonul frumos măturat! În cele din urmă, o atingere a U-Oil-ului lui Unite este finisajul perfect pentru a aduce un plus de strălucire. Odată ce sunteți mulțumit de modul în care ați stilat totul, întotdeauna am setat stilul cu Spray de păr Big Sexy și Play.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Sincer, această croială poate fi purtată de oricine. Funcționează pentru tânăra mamă bloggeră care este la modă și se poate juca cu culori pop sau vrea să fie un roz complet și funcționează complet și pentru femeile care sunt mai actuale și în tendințe.

Este un stil distractiv, deoarece poate fi purtat elegant și drept, dezordonat și anulat, sau chiar ondulat la perfecțiune. Orice formă a feței poate purta această croială. Simt că depinde cu adevărat de locul în care linia frontală lovește maxilarul care contează, dar în cele din urmă te poți distra cu unghiurile și straturile din tăietură.

Rețineți că părul mai scurt are mai multă întreținere și trebuie menținut, deoarece va cădea plat și nu va forma mai repede decât o fac coafurile lungi de obicei.

Bob tineresc A-Line cu breton Wispy

bob tineresc în linie, cu bretonInstagram @donalaruesalon

Optează pentru un bob tineresc în linie, cu breton. Este o croială elegantă, ușoară, săritătoare și voluminoasă. Poate fi descurcat sau elegant. Îi puteți adăuga textură pentru a-i da un aspect în formă de piese sau să o purtați drept și mai profesional.

Acest pixie nu este destinat femeilor care sunt foarte subțiri în față în jurul liniei părului sau femeilor care se subțiază în partea de sus a capului. Ai nevoie de lungimea din față pentru a putea atinge acest aspect. Această tăietură nu este recomandată femeilor în vârstă cu părul subțire care cad ușor.

Această coafură este foarte ușor de coafat dacă doriți doar să o spălați și să mergeți, să o periați sub formă rotundă sau chiar să puneți niște bucle în ea.

Bob texturat cu straturi moi

bob texturat cu straturi moiInstagram @agnesmetamorfozy

Acesta este un bob ascuțit, dar texturat, cu straturi moi pentru a da iluzia unui volum mai mare.

Folosiți pulbere voluminoasă uscată Natalie Anne New Heights pe rădăcini pentru a crea mai mult volum cu o reținere moale. Prin capete, utilizați pudra de texturare uscată Natalie Anne Undone Perfection. Oferă o menținere ușoară, dar creează mișcarea ușoară a straturilor.

Acest bob stratificat este destinat femeilor cărora nu le place să se lase prea mult cu părul sau să aibă un stil de viață ocupat, deoarece puteți să vă aruncați capul, să folosiți produsul recomandat și să ieșiți pe ușă. Se potrivește doamnelor în vârstă cu păr fin pentru a le oferi mai mult volum și mișcare și ajută să nu cântăriți părul.

Această croială este foarte recomandată femeilor în vârstă cu fețe rotunde pentru a da un aspect mai alungit.

Bob cu textură gri pentru femei peste 60 de ani

Coafură Bob texturată absolventă albă pentru femei peste 60 de aniInstagram @ awesomeqasim1979

Î&Un creator de stil, Qasim Khawaja

Coafeza @ Stonerose Hair Studio în Toronto, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un bob gradat texturat cu o ușoară stratificare pentru a crea dimensiune și mișcare în jurul feței, mai ales atunci când părul este împins înainte. Este coafura ideală pentru femeile de peste 60 de ani cu părul gri.

Am tăiat la un unghi de 45 de grade pentru a crea baza, apoi am stratificat partea de sus și i-am dat o margine nervoasă. După uscare prin suflare, am scăpat ceva greutate folosind câteva tehnici de texturare pentru a crea mișcare.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit două produse pentru a crea acest look. Primul se numește Black Caviar 12 in 1 Multi-Action crema de păr de la Mon Platin. Al doilea se numește Young.Din nou de Kevin Murphy. Am pulverizat crema de păr Black Caviar în părul umed, am pieptănat-o, apoi am uscat-o la aproximativ 85%. Apoi am luat două pompe de la Young. Din nou, l-am emulsionat în mâini, l-am distribuit pe tot părul, apoi l-am pieptănat și l-am periat rotund cu o perie mare rotundă pentru a da plenitudine și volum..

Motivul pentru care am folosit uleiul Young.Din nou în părul uscat aspru este că îl găsesc dacă îl folosesc în părul umed, doar alunecă imediat. Tot produsul ajunge pe podeaua de tăiat în loc de părul în sine.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Consider că acest aspect este foarte versatil, astfel încât să poată fi purtat de femei de toate vârstele. Cred că oricine poate scoate un bob dacă stilistul este suficient de priceput pentru a-l face să funcționeze pentru persoana care stă pe scaun. Acest bob special arată cel mai bine pe părul gros, grosier, deoarece oferă o ridicare în spate și plinătate în jur.

Este cel mai măgulitor pe fața în formă de inimă și pe cineva care are bărbia îngustă, dar, din nou, un stilist priceput ar trebui să poată crea acest aspect pe orice față. Puteți personaliza aspectul cu o franjură completă sau cu o franjură laterală pentru a satisface forma feței. Tinerilor profesioniști sau femeilor mature le place acest aspect. Simt că îi împuternicește.

Chic și sportiv pentru peste 60 de ani

bob șic și sportiv pentru femei peste 60 de aniInstagram @ luce.parrucchieri

Această tunsoare scurtă pentru femeile de peste 60 de ani este șic și sportivă, dar elegantă. Forma și ușurința de mișcare îl fac un aspect foarte versatil.

Deși acest bob este scurt datorită stratificării și texturii sale, se poate crea multă mișcare și înălțime, permițându-vă să transformați această croială în diferite forme. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă schimba părul pentru a se potrivi aspectului dvs. pentru acea zi sau seară.

Pentru mai multă textură, utilizați o ceară ușoară spray. Pentru mai mult volum, se poate folosi un spray de textură mată uscată. Desigur, un fixativ pentru finalizare este întotdeauna o necesitate pentru acea priză suplimentară!

Datorită formei stilului (fiind că are volum prin partea superioară și laterală, dar este conică prin decolteu), această croială este purtabilă pentru majoritatea formelor feței.

Faptul că este scurt și stratificat îl face ușor de lucrat și stilat, precum și îl menține versatil. Majoritatea tipurilor de păr vor funcționa și cu acest aspect.

Bob excentric cu pene

Coafura excentrică Bob pentru femeile în vârstăInstagram @andreabluerose

Î&A cu creatorul de stil, Andrea Montoya

Proprietar de salon / coafor @ BlueRose Hair Studio în Albuquerque, NM

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este foarte excentric. Stratificarea pe această tunsoare bob ajută la volum. Partea mea preferată este că, după ce am terminat de uscat acest stil, fac apoi o uscare rapidă pentru a crea mai multe sărituri. Aceasta arată straturile frumos.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

A crea acest stil exact depinde de individ. Dacă persoana are păr gros, vă recomand să folosiți MoroccanOil Smooth Lotion pentru a usca și MorrocanOil Molding Cream pentru a desface straturile. Dacă persoana are părul fin, cel mai bine este să folosiți o mousse de volum și să urmați cu MorrocanOil Molding Cream.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este cu adevărat minunat pentru toate femeile cărora nu le place să-și petreacă mult timp pe păr. Orice femeie cu orice tip de păr poate scoate acest stil!

Proaspăt, cochet și versatil

Tuns scurt, proaspăt, cochet și versatil pentru femeile în vârstăInstagram @karlajeanstudio

Î&Un creator de stil, Karla Mironov

Proprietar / Stilist @ Karla Jean Studio în Charleston, SC

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este proaspăt, cochet și versatil! Îmi place cum îi accentuează fața și profilul. Este înălțător și își actualizează întregul look în doar câteva clipuri!

Lucrul meu preferat despre acest look este că îl poate purta scrunched pentru un look relaxat de weekend sau îl poate purta neted și elegant pentru o nuntă sau un eveniment special.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru acest aspect, am folosit un tratament de netezire SMOOTH.AGAIN de Kevin Murphy. Este hidratant, netezitor și elimină frizul, oferind în același timp protecție împotriva căldurii și creând o senzație de mătase.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect funcționează cel mai bine pe părul fin până la cel normal, care nu este prea creț.

Această tăietură poate fi ușor modificată pentru o varietate de forme de față diferite, deoarece lungimea și încadrarea feței pot fi ajustate. Pentru fețele înguste, puteți tăia părul la lungimea maxilarului pentru a adăuga lățime vizuală. Pentru fețele mai largi, s-ar putea să trageți pentru lungimea umerilor. Acest lucru atrage privirea în jos și poate ajuta, de asemenea, acele femei care au o linie maxilară mai moale pe care preferă să nu o evidențieze.

Acest aspect funcționează excelent uscat la aer pe părul ondulat pentru tipul ușor de mers! De asemenea, arată minunat pe socialitul care se bucură de o explozie frumoasă.

Edgy Pixie Cut

Coafură Edgy Pixie pentru o bătrânăInstagram @fadedfunkyfresh

Î&A cu creatorul de stil, Sierra VanMichael

Stilist @ Van Michael Avalon în Alpharetta, GA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Eu descriu acest aspect ca un pixie nervos. Lucrul meu preferat este că este probabil una dintre cele mai versatile coafuri scurte pentru femeile în vârstă. Această imagine arată doar una dintre numeroasele moduri în care poate fi purtată această croială. Puteți, de asemenea, să îl împingeți înainte și în jos pentru a obține mai mult aspectul clasic al pixie-ului sau să îl aranjați în sus spre centru pentru a crea un fauxhawk cu el.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Îmi place să usuc părul folosind Aveda Thickening Paste pentru a extinde firele de păr. Lucrați-l cu adevărat prin zona rădăcinii pentru o ridicare bună. Îmi place să urmez acest lucru cu Aveda Texture Tonic după ce părul este uscat pentru a-l ruga puțin mai mult decât să se muleze în loc.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Pentru mine, acest aspect se referă la personalitate. Trebuie doar să-l legați și să știți că veți arăta ca un ticălos în timp ce faceți acest lucru! Despre asta este vorba despre părul mai scurt.

Această tăiere durează câteva minute până la coafură, așa că, dacă nu îți place să petreci acea oră sau două pe păr dimineața, acest aspect ar fi perfect pentru tine. Singurul lucru este că trebuie să fiți dispus să veniți să-l tăiați la fiecare patru până la șase săptămâni pentru a-l păstra în forma perfectă.

Recomand cu tărie această croială oricui are încredere sau dacă sunteți în căutarea unui impuls. Începeți să tocați!

Bob versatil

Tunsor versatil BobInstagram @joeyfletcherhair

Î&Un creator de stil, Joey Fletcher

Coafeza @ Salon Volo în Kenneth City, FL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca fiind versatil. Partea de dedesubt este deconectată, deci nu există probleme cu firele de par inegale sau cu firele de păr fine neregulate găsite în ceafă.

Acest aspect poate fi stilat neted, cret sau texturat. Recomand acest aspect pentru persoanele cu păr mediu până la fin cu densitate medie. Părul gros și gros este ok, dar poate fi necesar să fie tăiat diferit.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsele recomandate depind de modul în care clientul alege să-și poarte stilul. Pentru textură, utilizați Redken Full Frame 07 cu Redken Wax Blast 10. Pentru netezime, utilizați Redken Velvet Gelatine 07 cu Redken Quick Dry 18.

Pentru acest aspect în special, am folosit noul șampon și balsam Redken Glow Dry. Pentru coafare, am folosit Crema Redken Pillow Proof cu Ser Redken Glow Dry.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil oferă nu numai o gamă largă de opțiuni de styling, ci și o selecție largă de opțiuni de culoare. Acest aspect este perfect pentru oricine dorește un stil cu mai multe opțiuni și manevrabilitate.

LOB elegant

Un exemplu elegant de boburi lungi pentru femeile mai în vârstăInstagram @jessicabakerhair

Î&A cu creatorul de stil, Jessica Baker

Stilist @ Salonul Element 5 în Charlotte, NC

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este clasic, cu un pic de distracție și sass! Îmi place pentru că este ușor de întreținut în timp ce arată atât elegant cât și relaxat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Vă recomand să folosiți un spray de textură ușoară / spray de volumizare în timp ce părul este umed pentru a-i oferi puțină grăsime și textură. După explozie, am folosit un fier curling de 1 inci pentru a da o îndoire părului și am terminat cu un fixativ ușor de lucru pentru a fi ținut.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este excelent pentru clienții cu întreținere redusă, cu un tip de păr fin până la mediu. Părul dimensional este cel mai bine pentru a arăta mai mult din acel aspect texturat. Stilează rapid și ușor pentru persoanele care trăiesc un stil de viață ocupat. Nu trebuie să încercați prea mult pentru a face acest stil să arate grozav!

Pixie clasic

Tăiere scurtă elegantă pentru femei în vârstăInstagram @treschichair_

Î&Un creator de stil, Tish Cotton

Stilist @ Garnish Hair Studio în Raleigh, NC

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect a fost creat special pentru a se potrivi cu personalitatea acestui client. Este un pixie foarte elegant, descurcat și elegant. Tonurile calde și blondele dimensionale îi completează tenul și pistruii frumoși.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Ea păstrează acest aspect moale cu o combinație de produse de la R + Co, Kevin Murphy și Davines. Folosește șamponul și balsamul pentru pietre prețioase de la R + Co, împreună cu Smooth de Kevin Murphy. Din nou pentru set și uscat. Produsul ei de finisare înaintea fierului de călcat plat este Davines Oi Oil.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect unui client care menține un tip de tratament de netezire, cum ar fi un tratament cu keratină GK și / sau un relaxant. Femeile cu orice formă de față pot lega acest stil atâta timp cât au încredere.

Acest pixie este perfect pentru femeia de peste 60 de ani care vrea să ia mai puțin de 30 de minute să-și coafeze în fiecare zi.

Elegant Bob absolvit

Elegant tunsoare scurtă Bob absolvită pentru femeile în vârstăInstagram @mmeire_alb

Î&Un creator de stil, Meire Albuquerque

Coafor / Specialist în corectarea culorii @ Salon Aveda Londra în Londra, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o tăietură bob cu absolvire, care este atât elegantă, cât și modernă. Nu se va demoda niciodată. Este un aspect minunat pentru femei independente, puternice și încrezătoare, care nu doresc să se mulțumească cu „părul bunicii”.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand întotdeauna produse care ajută la conferirea volumului și corpului și a pomadei pentru a termina tăietura. Încercați produse care îmbunătățesc textura naturală și folosiți un produs care nu vă permite să vă protejați de căldură.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este clasic și feminin. Tăierea bob nu se demodează niciodată și, cu diferite tehnici, devine mai modernă. Această croială arată bine tuturor femeilor. Eu

Poate fi purtat drept atunci când doriți ca fața să pară mai subțire. Dacă fața este deja subțire, creați straturi. Discutați cu clientul, astfel încât să puteți adapta tăietura în consecință.

Suvite de argint atractive

Timeless With a Twist hairstyleInstagram @lisaloveslonestar

Î&Un creator de stil, Starla Lisa Musgrove

Coafeza @ Salonul LoneStar în Tumwater, WA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect atemporal și elegant, dar cu o întorsătură datorită culorii nervoase. Culoarea lucioasă argintie și efectul de umbră rădăcină conferă stilului o senzație actualizată și modernă. Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de elegant este efortul.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a menține această culoare, îți recomand L’Oreal Professional Color Corrector pentru blonde. Îți protejează culorile blonde de bronz cu crema anti-galbenă Vitamino Color A-OX Color Corrector Blondes Cream. Culoarea părului blond este corectată și orice evidențiere galbenă este neutralizată, lăsând în urmă o blondă pură și rece. Într-adevăr, orice șampon / balsam pentru corectarea argintului este crucial.

Pentru stil, Serul dublu L’Oreal Professional Liss Unlimited este totul! Oferă protecție împotriva părului încrețit și flyaways. Cu o formulă îmbogățită cu uleiuri Pro-Keratin, Seara Primrose și Kukui Nut, Serul dublu Liss Unlimited funcționează pentru a oferi părului un finisaj elegant și moale, blocând în același timp și umiditatea.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest lucru pentru cineva care dorește un aspect elegant, dar o rutină simplă de styling. Culoarea este destul de mare de întreținere, deci este important să vă asigurați că intervalul de timp și bugetul lor le permit să mențină acest lucru.

Îmi place acest lucru, deoarece măgulește atât de multe forme ale feței cu modificări personalizate minore pentru a echilibra orice formă. Această croială arată uimitoare atunci când este coafată drept, ondulată sau creț!

Flair asimetric

Coafură asimetrică FlairInstagram @thespavermillion

Î&Un creator de stil, Bekki Engquist-Schroeder

Proprietar și cosmetician autorizat @ Centrul spa de la Wynie Mae’s în Vermillion, SD

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca jucăuș și modern. Lucrul meu preferat la această tăietură asimetrică de pixie este zâmbetul pe care îl primește.

Forma asimetrică adaugă un element de fler care îi complimentează culoarea naturală, textura și personalitatea.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Garniturile regulate sunt importante. Ea vine la fiecare trei săptămâni pentru o remodelare. Folosim AVEDA Phomollient, apoi suflăm și terminăm cu un pic de AVEDA Defining Whip pentru a-i scoate franjurile și a adăuga o textură suplimentară fără a adăuga strălucire sau a-l cântări.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Aceasta este una dintre cele mai vechi coafuri scurte pentru femeile în vârstă. Funcționează cel mai bine pentru cineva care este la fața locului cu programări regulate, deoarece necesită o întreținere regulată. Nu este matronal, dar suficient de scurt încât să fie ușor de coafat. De multe ori pe măsură ce îmbătrânim, părul se scurtează, deoarece este mai ușor de gestionat. Această tăietură permite părului scurt să fie mai expresiv.

Acesta poate fi un stil de spălare și du-te, dacă se dorește. Părul grosier ar fi un bun candidat pentru ușurința coafării, iar cei cu păr fin vor găsi că trebuie să folosească mai multe produse pentru a obține același aspect.

Cred că încrederea este cheia. Dacă te simți încrezător, arăți încrezător și poți scoate orice coafură. Găsește un stilist cu care te conectezi, vorbește despre rutina ta de zi cu zi și amintește-ți … este părul tău! Nu ești definit sau blocat în niciun parametru atunci când vine vorba de a te exprima prin stilul tău.

Shagul scurt

Tunsoare scurtă pentru femei în vârstăInstagram @coolangatta_hair_boutique

Aceasta este o variantă a tunsoare scurtă, cu o textură moale și anulată.

Aceasta este o croială grozavă pentru femeile cu păr fin care doresc corp și plinătate. Straturile aerisite și agitate sunt, de asemenea, un complement excelent pentru liniile maxilare pătrate.

Pentru coafare, folosiți o mousse volumizantă la rădăcină și uscați-o cu o perie rotundă, concentrându-vă pe coroană pentru a obține un volum suficient..

Apoi, utilizați Doo.Over-ul lui Kevin Murphy și pulverizați lungimile și capetele medii pentru a obține un aspect separat.

Acest aspect se referă la textură și pentru a-l amplifica, utilizați Doo.Over, deoarece are textura unui șampon uscat, cu o apăsare de așteptare..

Bob triunghiular

Coafură triunghiulară BobInstagram @nikoliverani_

Î&A cu creatorul de stil, Niko Liverani

Coafeza @ Rush Hair în Londra, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Această tăiere a fost realizată utilizând tehnica bobului triunghiular. Am personalizat linia pentru a da o formă scurtă și ascuțită pe ambele părți, care este partea pe care o iubesc absolut. Mi-a dat libertatea de a îmbunătăți caracteristicile clientului meu.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Acest lucru va sta așa timp de cel puțin cinci până la șase săptămâni, prin urmare, dacă clientul ar dori să mențină o linie de păr drept, nu ar avea nevoie de niciun produs special recomandat.

Cu toate acestea, dacă vrea să se joace cu acest stil, un produs din ceară de lut este de fapt capabil să creeze mișcare pentru a obține un stil modern funky.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect persoanelor care doresc să dea o formă fermă trăsăturilor lor. S-ar potrivi tuturor celor care au trăsături subțiri și blânde. Nu aș sugera-o celor care au părul gros, ci mai degrabă celor care au trăsături puternice de undă de șoc, deoarece ar expune drastic pometii și structurile maxilarului.

Acest aspect se potrivește cu oamenii perfect eleganți implicați în modă. În opinia mea, totuși, este foarte versatil, deoarece se poate potrivi în medii formale.

Bob cu lungime de bărbie

Bob cu lungime de bărbieInstagram @mandishairstudio

Simțiți un fior tineresc cu o tăietură proaspăt stratificată, graduată până la bărbie. Câteva bretonuri din față vor completa cu siguranță acest aspect întineritor!

Long Side Mătură Bangs

Scurtătură cu breton lateral lung măturat pentru femeile în vârstăInstagram @tomiyukimatsubara

O idee grozavă de coafură scurtă este să adăugați breton lung măturat lateral, cu un gât conic, care se amestecă până la straturi de creștere a volumului în partea de sus. Partea frontală este păstrată mai mult timp pentru o lovitură laterală uimitoare care încadrează frumos fața. Acest aspect este foarte moale și portabil!

Dacă bretonul pare să te deranjeze atunci când ai avut-o în trecut, optează pentru bretonuri scurte deasupra ochiului sau altele mai lungi pe care le poți ascunde cu ușurință în spatele urechii.

Păr ondulat gros

Coafură ondulată scurtă și groasă pentru femeile în vârstăInstagram @societe_beaute

Această parte laterală, bob scurtă, ondulată, este super drăguță și o idee minunată pentru o coafură scurtă mai formală.

Mod de stilizare:

  1. Secționați jumătate din păr, astfel încât să puteți accesa mai ușor jumătatea inferioară a părului.
  2. Luați un fier curling de 1 inci și ondulați partea inferioară a părului.
  3. Lăsați jos partea de sus a părului și continuați să vă ondulați până când întregul cap de păr este ondulat.
  4. Folosiți un fier de călcat plat pentru a netezi bretonul lateral.

Blochează-ți aspectul, dar păstrează-l moale și flexibil cu fixativ Hairy Sexy Soy Touchable Hairless Weightspray. Miroase foarte bine, de asemenea!