24 de idei uimitoare de culoare roșie scurtă a părului în tendințe în 2021

Viața este prea scurtă pentru părul plictisitor. Deci, de ce să nu vă condimentați părul scurt cu o nuanță roșie superbă? Femeile roșcate celebre care poartă tăieturi tocate includ Rihanna, Emma Stone și Scarlett Johansson, iar aceste bombe nu reușesc niciodată să uimească pe covorul roșu! Spre deosebire de nuanța tipică maro sau blond, părul roșu scurt este aprins și complimentează toate tonurile pielii. Optează pentru părul de culoare roșie și tăiat scurt pentru a-ți arăta nervozitatea.

Sfaturi scurte pentru coafuri roșii

Roșul are o mulțime de nuanțe din care să aleagă. Ghimbirul și roșu căpșuni completează tenurile reci și corecte, în timp ce roșu aprins și roșu se potrivesc cel mai bine cu tonuri de piele adânci, medii până la întunecate.

Expert colorist corectiv Carli Ebbert de la Juju Hair Lounge arată cum pixii și bobii devin Insta-demni atunci când sunt condimentate cu nuanțe roșii!

În ceea ce privește întreținerea – se știe că vopselele roșii sunt solicitante în ceea ce privește produsele și întreținerea. Dar dacă îl ai pe părul tăiat, ar putea ușura lucrurile! „Tehnica balayage este, de asemenea, o modalitate de a purta roșu pe încuietori fără prea mult angajament”, spune Ebbert.

Înainte de următoarea întâlnire pentru păr, consultați galeria noastră actualizată de idei populare de culoare roșie scurtă!

Tunsor scurt de culoare roșie de culoare burgundă

Tunsor scurt de culoare roșie burgundăInstagram @ hair.by.hai

Această tunsoare scurtă roșu-visiniu a fost creată de stilistul Hailey Mikesell din Ohio. „Dacă sunteți în căutarea unei coafuri roșii scurte, faceți o încercare pentru vopseaua de păr roșie bordeaux a lui Davines”, spune Mikesell.

Ea continuă să explice că întreținerea este totul. „Deși roșii tind să fie culoarea cea mai greu de ieșit, sunt și cele mai greu de păstrat”, adaugă ea. „Purtați o pălărie la soare, folosiți produsele corecte de acasă și veniți suficient de frecvent pentru întreținerea culorii!”

Dacă cheltuiți o sumă bună de bani pe părul tău scurt și roșu la salon, Mikesell afirmă „nu te mulțumi cu șamponul plin cu sulfat de 8,99 USD – asta o să-l dezbraci!”

Bob asimetric roșu cu Undercut

Bob asimetric roșu cu tăieturăInstagram @tanyusha_younusova

Boburile asimetrice roșii cu tăieturi sunt benefice femeilor care au părul gros și fără frică. Părul roșu se evidențiază întotdeauna deasupra mulțimii, precum și tăieturile asimetrice. Nu toată lumea are timp sau răbdare și nici nu dorește menținerea părului roșu sau a tăieturilor. Deci, adăugarea tuturor celor trei atribute într-un singur stil este cu siguranță o afirmație. Acest lucru vă ajută să oferiți mai puțini păr de întreținut cu ajutorul părții inferioare și a părții mai scurte.

Păr roșu scurt pentru fete

Păr roșu scurt pentru feteInstagram @hairbyjennyoines

Părul scurt, roșu pentru fete poate fi o coafură atât de jucăușă. Boburile scurte au nevoie de ornamente obișnuite, iar culorile roșii au nevoie de întâlniri regulate pentru a menține vibrația, dar merită! Utilizarea unui șampon roșu sau cu pigment de cupru acasă ajută la întreținere. De asemenea, ajută la menținerea culorii vibrante între întâlniri.

Păr de culoare roșu închis, cu puncte culminante

Păr scurt roșu închis, cu evidențieriInstagram @monarchhairco

Dacă doriți să vă condimentați părul, verificați această culoare roșie prună! Femeile cu păr drept pot purta această coafură fără efort și stil minimal.

Păr negru scurt, cu evidențieri roșii

Păr negru scurt, cu evidențieri roșiiInstagram @ beautyrevealed.ro

Un combo veșnic negru și roșu te face să te simți ca și cum ai fi într-un concert de punk rock gata să se întâmple un mosh pit.

Păr castaniu închis cu puncte roșii

Păr castaniu închis cu puncte roșiiInstagram @hairbystephaniep

Stilistul Stephanie Pachla din Shelby Township, MI, a creat această tunsoare bob de culoare roșie intensă, cu o față ușor asimetrică.

„Culoarea din fotografie a fost realizată făcând o evidențiere completă pentru a reda culoarea anterioară. Acest lucru a fost făcut folosind un dispozitiv de iluminare care depune tonuri roșii pe măsură ce se ridică. Există, de asemenea, o nuanță roșie intensă pentru a adăuga dimensiuni “, explică Pachla.

Pentru întreținere, Pachla vă sfătuiește să vă asigurați că vă sculați timpul în program pentru a-l întreține. „Culoarea roșie pe părul brun-închis poate fi dificilă pentru a păstra aspectul proaspăt, așa că programați o retușare la fiecare 5-7 săptămâni și utilizați un șampon și un balsam color-safe. Șamponul uscat este, de asemenea, un instrument extraordinar – cu cât speli mai puțin, cu atât rămân mai mult acele roșii vibrante! ”

De culoare maro închis până la roșu Ombre pe părul scurt

Brun închis până la roșu Ombre pe părul scurtInstagram @aspenshaircraft

Obțineți filtrul roșu-sânge, făcându-le pe toate înfășurate la capete cu această culoare a părului maro închis până la roșu. Dacă sunteți un cap roșu wannabe, această tendință merită încercată!

Stil Ginger Red Wavy Bob

Stil Ginger Red Wavy BobInstagram @itsagreathairday

Ai părul scurt de ghimbir? Și ghimbirii se distrează cel mai mult! Au un aspect natural de toamnă, iar bobul scurt și ondulat adaugă tot fulgerul tunsorii lor scurte și roșii.

Scurt tăiat Pixie Red Auburn

Tuns scurt pixie roșu roșuInstagram @maygovintage

Această scurtă tăietură de pixie roșu auburn este tocmai la timp pentru toamnă. Culoarea creează o iluzie de păr roșu natural pe doamnele cu un ten neted. Acest păr scurt castaniu are un stil pixie roșu, perfect pentru femeile care iubesc tendințele părului ușor de manipulat.

Păr scurt de ciocolată maro roșcat

Păr scurt de ciocolată brun roșiaticInstagram @brandy_ultasalon

Parul castaniu intens este tonul neutru, care este o necesitate obligatorie atunci când optați pentru culoarea roșie a părului. Obțineți acea picătură de roșu cu această nuanță roșu-maro.

Păr scurt roșu aprins, cu breton, pentru femei cu fețe în formă de inimă

păr scurt roșu aprins cu breton pentru femei cu fețe în formă de inimăInstagram @daria_dashkevich_hairdresser

Nimic nu spune că fumezi fierbinte ca o culoare roșu purpuriu solid pe o croială mai lungă. Aceasta este o tunsoare scurtă foarte drăguță, cu breton, ideală atât pentru femeile mai tinere, cât și pentru cele mai în vârstă, datorită ușurinței de coafare.

Scurt Cupru Bob Roșu

Bob scurt roșu de cupruInstagram @camileghorayebhairdoctor

Obțineți roșu arămiu rustic în aer liber. Bobul lung cu franjuri arată perfect toate tonurile culorii. Acest păr scurt de aramă scoate foarte bine nuanța pielii.

Păr roșu mai scurt, cu evidențieri blond

Părul roșu mai scurt, cu accente blondeInstagram @masterpiece_by_meg

Luminează-ți părul roșu stacojiu cu reflexe blondă ca acestea. Acum este momentul să vă arătați părul roșu cu dimensiunea!

Păr scurt roșu maro cu evidențieri

Păr scurt roșu-brun, cu accenteInstagram @modbeautestudio

Femeile mature au tendința de a frecventa acest stil de păr roșu maro, deoarece este relaxat și voluminos în același timp.

Auburn to Strawberry Blonde Ombre

Ombre de culoare castaniu până la căpșunăInstagram @stylingpretty

Ombra blondă castaniu până la căpșună poate fi obținută cu o combinație de balayage și culoare topită. Stilistul Lauren Hassinger de la Glen Mills, PA a creat această culoare a părului. „Aceste tonuri de cupru strălucitoare și calde arată cel mai bine pe tonurile de piele palide până la medii”, afirmă ea.

Hassinger avertizează că șamponul de întreținere la domiciliu pentru tratarea cuprului & balsamurile sunt o necesitate. Favoritele ei sunt cele de la Lakme Teknia și Davines.

Păr roșu scurt, închis la lumină, Ombre

Păr roșu scurt, închis la lumină, OmbreInstagram @ irina.tuga

Această nuanță de păr roșu închis până la lumină a fost creată de colorista Irina Tuga din Okemos, MI.

„Cel mai bun lucru despre tunsorile roșii scurte sunt nuanțele vibrante. Modul în care culorile se amestecă formează încuietori roșii scurte aprinse. În plus, buclele ombre îi conferă atitudinea care spune că sunt aici “, explică Tuga.

„Cu siguranță trebuie să vă simțiți confortabil cu o coafură roșie scurtă, deoarece va fi cu siguranță remarcată”, adaugă ea. „Tunsorile scurte necesită întreținere de 4-6 săptămâni pentru a menține decolteul și a forma frumos și ascuțit. Spălarea părului roșu aprins cât mai puțin este ideală pentru a preveni decolorarea culorii. ”

Folosiți șampon uscat. Tuga spune că Aveda are un șampon uscat excelent, care nu numai fără cruzime, dar nu are alcool, de aceea nu vă va usca părul. „Când faceți duș, este mai bine să păstrați apa pe partea rece, pentru a evita estomparea prematură a culorii”, adaugă ea.

„Coafurile scurte sau drepte, scurte, ca acestea arată grozav în ambele sensuri. De fapt, dacă îl porți drept păr roșu drept, acesta poate fi îmbrăcat într-un bob asimetric drăguț ”, explică Tuga.

Păr scurt roșu aprins

coafura scurta rosie aprinsa pentru femeiInstagram @fryzjer_gd

Acest păr scurt roșu aprins este o croială bob hipster care arată trăită.

La spălare, încercați linia Alterna Caviar – șampon și balsam de culoare.

Mixul de culori de coral și roșu se potrivește cu adevărat femeilor care au o personalitate mai strălucitoare. Există întreținere pentru astfel de culori de păr roșu, dar cu rutina adecvată de șampon și păr, puteți re-lucia la fiecare 5 până la 7 săptămâni.

Păr de culoare roșu închis, cu puncte roșii deschise și straturi ciudate

Păr de culoare roșu închis, cu puncte roșii deschise și straturi ciudateInstagram @jennyvernetti

Stiluri scurte de păr roșu ca acesta sunt considerate un bob unghiular mai scurt roșu. „Selecția culorii se leagă într-adevăr și completează straturile agitate și luminile roșii, rezultând părul roșu dezordonat”, explică stilistul Jenny Vernetti din Rockford, IL.

„Coafurile și tunsorile bob ondulate scurte roșii ca acestea sunt pentru femeile cărora nu le pasă de întreținere și adoră această culoare roșie, deoarece roșu se estompează rapid”, spune Vernetti.

„Acest bob cu accente roșii este excelent pentru femeile care nu doresc să petreacă mult timp coafându-și părul și este una dintre acele coafuri roșii scurte pe care atunci când este mai dezordonat, este mai bine”, adaugă ea..

Culoare scurtă roșie de scorțișoară pe Bob stratificat

Culoare scurtă roșie de scorțișoară pe Bob stratificatInstagram @devenind_kayla

Nu-ți place roșul vibrant? Oricât de mult le place femeilor tonurile cenușate, prea multe se tem să nu vadă nicio urmă de chiar o nuanță roșie medie în păr. Acest bob în strat de scorțișoară a fost creat de coafura Kayla Elizabeth din Park City, UT.

„Stilurile de păr roșu scurt au beneficii uimitoare, cum ar fi ca ochii verzi și albaștri să apară”, spune Kayla.

Parul roșu scurt nu este foarte comun. Kayla recomandă să încercați culorile Aveda, deoarece acestea nu sunt preamestecate. „Așadar, este perfect pentru femeile roșcate care doresc să fie scoase din cutie. Fiecare culoare este personalizată pentru a satisface nevoile fiecărei persoane. “

„Adăugarea dimensiunii părului tău cu evidențiază creează un ton cald”, explică Kayla, „acest lucru va face culoarea roșie puțin mai interesantă de privit! Așadar, îndrăznește, diferă și vopsește-ți părul bob mediu cu roșu! ”

Balayage roșu închis

Balayage roșu închisInstagram @muahdestiny

Acest bob de balayage roșu este elegant și a fost creat de coloristul și stilistul natural de păr Destiny Moody din Virginia Beach, VA. „Roșul îndrăzneț se pretează vibrației sexy, iar croiul lung cu bob oferă un apel elegant. Buclele ondulate adaugă oh-ul atât de nebunesc ”, explică Moody.

De la părul foarte fin la cel foarte gros, Moody spune că este vorba despre formă și stratificare pentru această croială. „În ceea ce privește stilul, aduceți volumul și textura! Dacă părul tău nu este în mod natural ondulat sau creț, nu-ți fie teamă să-i adaugi cu ajutorul unui instrument de coafare fierbinte, transformându-l într-un superb par scurt și creț ”, adaugă ea..

Moody vă recomandă să încercați Amika & Produse petroliere marocane. „De asemenea, găsiți un spray bun, un spray strălucitor și un fixativ flexibil pentru a menține strălucirea și a spori valurile cu mișcări reușite!”

Coafură roșu cărămidă pentru păr drept

Coafură roșu cărămidă pentru păr dreptInstagram @geeannx

Această coafură roșie cărămidă cu o franjură micro este un bob de declarație aprins. A fost creat de stilistul Georgia Clarke din Bristol, Marea Britanie.

„Culoarea roșu strălucitor combinată cu tunsoarea scurtă și tocită dă o afirmație îndrăzneață pe care nu toate femeile o pot scoate”, explică Clarke. „Deci, acest bob scurt roșu ar fi grozav pentru o femeie cu încredere, căreia nu-i pasă de întreținere și nu se deranjează să întoarcă capul.”

Coafură roșie și creț natural

Coafură roșie și creț naturalInstagram @ chris.styleshair

Acest păr scurt și roșu și cret are nuanțe variate de roșu, violet și roz. A fost creat de maestrul cosmetolog Christie Hutchinson din Little Elm, TX. „Această coafură roșie și creț permite luminii solare să reflecte diferitele tonuri spre deosebire de o culoare monocromatică tipică a părului roșu”, explică Hutchinson.

Atunci când se decide asupra părului roșu și cret, Hutchinson vrea să știi că este un angajament. „Aceasta include o rutină de întreținere a părului în salon și acasă”, adaugă ea.

În timp ce culorile roșii permanente sunt mai iertătoare cu viteza de estompare, această culoare de modă necesită fie un șampon roșu (Joico Red Shampoo), fie un balsam (Maria Nila în roșu aprins) pentru a reîmprospăta culoarea și a crește longevitatea. Adresați-vă stilistului pentru produsele de salon recomandate pentru îngrijirea la domiciliu.

Hutchinson vă recomandă să folosiți apă rece până la călduță în timpul curățării și condiționării acestui lob roșu aprins. „Roșii completează aproape toate tonurile pielii, așa că găsește-ți cel pentru tine și vei fi agățat!”

Lungimea umărului roșu și negru Balayage

Lungimea umărului roșu și negru BalayageInstagram @classiccutsnapanee

„Pentru a obține acest păr scurt roșu închis, cereți stilistului dvs. să folosească o tehnică de mână liberă pentru a prealina piese specifice înainte de a aplica Matrix HD-Red”, explică stilistul senior Chantel Davis-Thompson din Canada.

„Nu vă place iubirea și profunzimea care vin odată cu adăugarea unei nuanțe roșii părului negru preexistent? Pentru ca culoarea scurtă a părului roșu închis să apară, optează pentru straturi scurtate pentru a adăuga mișcare și textură ”, adaugă ea.

Davis-Thompson ne amintește că vopseaua de păr roșie este una dintre cele mai rapide de estompare, astfel încât părul roșu scurt are cu siguranță nevoie de îngrijire finală. Acest lucru trebuie avut în vedere atunci când se iau în considerare ideile scurte de păr roșu. „Folosirea șampoanelor profesionale de îngrijire a culorilor, spălarea la temperaturi mai scăzute și vizitele regulate la salon vă vor ajuta să vă păstrați roșii aprinși! Roșii sunt foarte versatili și vin în multe variante diferite ”, sfătuiește ea.

Culoare par scurt portocaliu rosu

Portocaliu scurt Culoare par rosuInstagram @alfajaesalon

Căutați noi idei de vopsea roșie? Alunecați-vă în acea nuanță potrivită de carmesiu adăugând un pic de portocaliu chiar la capete. Acest păr roșu portocaliu creează acea nuanță roșie de topire, care arată îndrăzneață. Tăiați și transformați părul lung într-un bob scurt în linie A pentru a se potrivi cu fața rotundă.