22 cele mai tari tăieturi Pixie cu idei de coafură Bangs pentru 2021 și dincolo

O tăietură pixie cu breton este o tunsoare scurtă între o jumătate și trei centimetri lungime, care este stilată fie cu breton frontal, fie lateral. Pentru doamnele cu tendințe de modă, care au încrederea în a-și face o croială foarte decupată, aceasta este cu siguranță o opțiune minunată pentru dvs.!

De la legenda de la Hollywood Mia Farrow până la pictograma pop actuală Miley Cyrus, o tunsoare pixie cu breton este literalmente nemuritoare pe atât de multe niveluri! Motivul principal pentru care stilul pixie franjurat transcende timpul se datorează modului în care se potrivește pe orice tip de păr, culoare și chiar forma feței. Tot ce aveți nevoie este o consultare de specialitate cu coafura dvs. de încredere.

Perfect dacă sunteți un tip de spălat și du-te, întreținerile la domiciliu sunt o briză! Deși, dacă doriți să vă păstrați lungimea perfectă scurtă, fiți pregătiți pentru vizitele lunare la salonul dvs. pentru ornamente regulate.

Cele mai elegante încuietori tăiate vin în cale pentru a dovedi că chiar și cele mai scurte șuvițe ar putea avea atât de multă versatilitate în stil. Cauti idei de croiala pixie cu breton?

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu cele mai trendy tăieturi de pixie cu breton!

Pixie asimetric cu breton

Pixie asimetric cu bretonInstagram @beto_fariaa

Cine iubește un pixie asimetric cu breton? O tunsă scurtă ca aceasta poate părea foarte nervoasă, deci este mai bine să o asortați cu o franjură. Bretonul asimetric pe un pixie adaugă puțină atingere feminină întregii coafuri scurte.

Pixie stivuit cu breton lateral lung

Pixie stivuit cu breton lateral lungInstagram @arsentovmasyan_

Un pixie stivuit bine lucrat cu breton lateral lung poate fi doar echilibrul pentru tipurile de păr mai fine. Cu efectul stivuit, modelează părul pentru plinătate. Bretonul lateral lung este mai puțin stratificat pentru a-și păstra structura pe perimetru.

Pixie stratificat pentru păr gros cu breton

Pixie stratificat pentru păr gros cu bretonInstagram @todchukstudio

Verificați acest pixie stratificat pentru păr gros cu breton! Straturile mai scurte ajută la îndepărtarea volumului de pe șenile cu densitate mare. O tăietură pixie cu breton pentru păr gros este cel mai bine dacă este amplificată cu textură. Așadar, atingeți definiția spiky, piece-y și texturată, coafând părul cu o pastă de fibre.

Curly Pixie Tunsoare cu Bangs

Curly Pixie Tunsoare cu BangsInstagram @erickinvisible

Purtarea unei tunsoare curly pixie cu breton este una dintre cele mai bune modalități de a îmbrățișa textura naturală. Este scurt, dulce și uluitor! Pentru a îmbunătăți textura unui astfel de scurt pixie creț tăiat cu breton, înțepați-l cu un spray de sare de mare. Este suficient de bun pentru a oferi buclelor o definiție în bucăți.

Pixie dezordonat și Bangs cu straturi lungi

Coafură dezordonată Pixie și Bangs and Long LayersInstagram @shearpulp

Pixie și breton dezordonat ajută la crearea unui stil cu densitate și volum mai mare. Dacă tresele au nevoie de un plus de poftă, o coafură pixie face o opțiune superbă. Stilează straturile din partea de sus cu unde moi pentru a forma o mișcare și un efect dezordonat. Chic, nervos și cu întreținere redusă – ce altceva poți cere?

Pixie lung ondulat cu breton

Pixie lung ondulat cu bretonInstagram @nikitenko_elen_

Încercați o tăietură ondulată lungă cu breton pentru a adăuga o înălțime suplimentară părului și pentru a prelungi forme mai mici ale feței. Fie că părul tău este ondulat în mod natural, fie că îl coafezi în acest fel, permițând ca această textură să se desfășoare prin partea superioară a capului adaugă înălțime și volum din efectele stivuite pe care le produc undele. Când vine vorba de tăiatul tău ondulat lung cu breton, păstrează bretonul stratificat pentru a obține efectul deplin al mișcării de măturare.

Cute Pixie Cut cu Bangs Scurt

Pixie Cut cu Short BangsInstagram @isasalustiano

O tăietură clasică de pixie cu breton scurt poate arăta super șic și drăguț pe formele feței pătrate și ovale. Tăierea sa îngrijită va afișa cu siguranță o impresie puternică, elegantă. Deoarece pixii sunt ușor de întreținut și stilat, este o opțiune perfectă pentru doamnele care sunt ocupate de cele mai multe ori.

Cutie Pixie neagră cu stil Bangs laterale

Pixie Cut cu breton lateralInstagram @pixiebrasil

Acesta este un pixie negru tăiat cu breton lateral, care completează o față în formă rotundă. Obțineți această bijuterie alegând partea cea mai bună pentru a vă crea partea. Este important să le oferi părului mai multă mișcare și volum. Apoi, tăiați straturi lungi începând din fața feței. Ușor de purtat și de întreținut – cine mai este îndrăgostit?

Shaggy Pixie Coafura cu Bangs

Coafură Shaggy Pixie cu BangsInstagram @brianaguilarhair

Pentru o blândețe garantată, aruncați o coafură shaggy pixie cu breton care face posibilă părul scurt pentru tipurile de păr mai pline. Textura dezordonată în mod intenționat este creată din straturile de pixie shaggy tăiate cu franjuri, ajutând la îndepărtarea greutății tipurilor de păr mai groase, reducând un anumit volum, dar îmbunătățind mișcarea. Discutați cu stilistul dvs. despre cea mai bună lungime de breton potrivită structurii dvs. faciale.

Pixie Cut cu Bangs Long

Pixie Cut cu Bangs LongInstagram @ lcs.hairdesign

O tăietură îndrăzneață pixie cu breton lung se face sculptând și sculptând zona coroanei pentru textură și aerisire. Este creat de stilistul Leah Shields din Canada pentru femei cu încuietori medii până la fine.

Scuturile au lăsat o lungime mică în jurul urechilor, păstrând părul moale și feminin. „Acest păr scurt, cu breton lung pe o tăietură de pixie, este rapid și ușor, fără a sacrifica forma și stilul”, descrie ea.

Tunsoare Super Short Pixie cu Bangs

Tunsoare Super Short Pixie cu BangsInstagram @vitosatalino_official

O tunsoare pixie super scurtă cu breton se potrivește cu fețele de diamant, sporind pomeții. Tunsorile scurte cu breton funcționează bine pe formele feței de diamant, deoarece tind să piardă lățimea sub și deasupra obrajilor. Bretonul mai lung adaugă lățimea tâmplelor și accentuează pomeții drăguți.

Lovituri laterale pe o tăietură Pixie

Breton lateral măturat pe o tăietură PixieInstagram @nikitenko_elen_

Bretonul măturat lateral pe o tăietură pixie păstrează feminitatea aspectului tău și menține formele feței mai lungi în echilibru. Adăugarea bretonului bătut lateral va scurta lungimea feței pe măsură ce bretonul cade pe frunte. Acest lucru nu numai că ajută fața să pară mai scurtă, ci și înmoaie o coafură structurată.

Blond platinat Undercut Pixie cu Bangs

Pixie tăiat cu bretonInstagram @courtneyxcentrichair

Aceasta este o alegere excelentă pentru femeile cu păr plat subțire scurt. Tăieturile de pixie tăiate cu breton vor face părul să pară mai plin și poate ajuta la o regenerare mai sănătoasă a părului.

Choppy Bangs on a Short Pixie

Choppy Bangs on a Short PixieInstagram @coolikovastudio

Alegeți breton agitat pe un pixie scurt dacă părul dvs. este foarte drept și nu are mișcare. Tunsul scurt al unei femei, cu breton scurt pe părul foarte drept, se poate simți puțin lipsit de viață. De aceea, adăugarea bretonului agitat îi permite să stea cu mai multă formă și textură. Lungimile ascunse, mai scurte, agitate împing părul mai lung înainte pentru a spori mișcarea și curbura în jurul feței.

Pixie tăiat cu breton drept

croiala pixie cu coafura breton dreptInstagram @hair_by_cree

Optează pentru tăiatul pixie perfect cu breton drept. Practic este un pixie cu o tăietură. Părul său drept este texturat pentru mișcare, astfel încât coroana arată bucată și nervoasă. Încercați crema nr. 5 a lui Milbon pentru a vă coafa părul.

Cea mai importantă parte a unei tunsoare scurte pentru o femeie este echilibrul dintre forma tăieturii și breton. Stilistul dvs. ar trebui să stabilească lungimea pixie-ului tăiat cu breton pe baza formei feței.

Cu pene & Blonde dezordonată Pixie Cut cu Wispy Bangs

Pixie tăiat cu pene cu breton WispyInstagram @hairbyduca

Scoaterea unei tăieturi pixie cu pene, cu o explozie brută, oferă un aspect moale. Tunsorile scurte pixie cu breton pot rămâne proaspete pentru o perioadă foarte lungă de timp. Obțineți ornamente regulate pentru a-și menține forma. Când coafați, stropiți un spray cu sare pentru a-i spori textura.

Pixie texturat pentru păr fin cu breton

Pixie texturat pentru păr fin cu bretonInstagram @hairbysamhostad

Acesta este un pixie texturat pentru păr fin cu breton, și este nervos! Pentru doamnele care doresc să aibă un apel mai puternic, ia în considerare această croială. Pentru fata cu trese subțiri, această tăietură scurtă pixie cu breton poate oferi o iluzie a unui rezultat mai voluminos. Când coafați, terminați-l cu un balsam pentru a crea separare și textură.

Tunsoare Brown Pixie cu Full Bangs

Tunsoare Pixie cu Full BangsInstagram @bianca_fontana

Aceasta este o tunsoare maro pixie cu breton complet care se potrivește doamnelor cu o formă ovală a feței. Bretonul desparte ușor forma unei frunți mai mari. Coafurile scurte pixie cu breton ca acesta sunt întotdeauna interesante și cu întreținere redusă. Deci, alegeți pentru acesta dacă aveți un stil de viață activ și nu aveți prea mult timp pentru coafare.

Edgy Pixie Bob cu Fringe și Volum deasupra

Pixie Bob cu Fringe și Volum deasupraInstagram @marciavascouto

Îmbunătățește un bob pixie cu o franjură pentru a finaliza un finisaj moale, cu aspect mai tânăr. O tunsoare pixie cu breton funcționează bine pe părul gros, facilitând manipularea în orice textură. Pe o altă notă, un pixie bob

Pixie Undercut pentru femei cu părul argintiu

Pixie undercut pentru femeile cu păr argintiuInstagram @soubecas

O tăietură de pixie pentru femeile cu părul argintiu are un stil texturat deasupra, cu ceafa și părțile laterale curate. Terapeutul de frumusețe Soubecas Ioannis din Grecia a creat această scurtă tunsoare pixie.

„Tăierea cu un pătrat strict în partea de sus subliniază pomeții și ochii. Acest lucru face ca fața să pară mult mai tânără ”, explică Ioannis. El îl recomandă femeilor dinamice de toate vârstele care doresc să poarte ceva modern.

Scut Choppy Pixie cu Wispy Bangs și Highlights

Scut Choppy Pixie cu Wispy Bangs și HighlightsInstagram @ lcs.hairdesign

Părul mai gros poate zdruncina un pixie scurt, agitat, cu breton șubred și evidențiază datorită senzației generale de ușurință a părului. Blonda evidențiată deschide culoarea și conferă părului o catifelare grea. De asemenea, îmbunătățește straturile agitate, care îndepărtează greutatea de la tipurile de păr mai grele. O tunsoare pixie cu breton wispy este pentru femeile care își doresc părul plin de textură cu pene. Acestea sunt femeile care se bucură, de asemenea, de opțiuni de stil interminabile.

Pixie roz deschis pentru femei în vârstă

pixie roz deschis pentru femeile mai în vârstăInstagram @ gianni.rando