21 Cele mai măgulitoare tăieturi Pixie pentru doamnele în vârstă cu ochelari

Un fizic perpetuu tânăr este sfântul graal al unei femei. Ei apelează la pixii pentru a-i face să arate la jumătate din vârsta lor, dar uită să-și invite ochelarii în ecuație. Tăieturile pixie la modă pentru doamnele în vârstă cu ochelari sunt tăieturi care sfidează vârsta, care funcționează bine cu ochelarii.

Cu toate acestea, când vine vorba de legătura dintre tunsori pixie și ochelari, coafură Wayne franceză de la Mount Pleasant, SC spune: „Cu cât sunt mai mari ochelarii, cu atât părul ar trebui să fie mai plin. Cadrele mai mici permit pixii mai scurți. ”

Tunsorile scurte sunt distractive și eliberatoare, dar necesită o întreținere ridicată. Franceza subliniază modul în care femeile tind să-și asume o tunsoare scurtă înseamnă o întreținere mai mică. „Cu părul scurt, femeile nu se angajează din plin în întreținerea tăierii și coafării”, spune el. Majoritatea pixilor vor trebui să taie la fiecare 4-8 săptămâni, în funcție de lungime, pentru a-și păstra forma.

El adaugă: „Asigurați-vă că stilistul dvs. are experiență în tăierea pixilor. Nimic nu poate fi mai distractiv decât tăierea potrivită pentru doamna potrivită. ” Și nu uitați să purtați ochelarii la întâlnire!

Înainte de următoarea vizită la salon, consultați aceste fotografii inspirate cu cele mai bune tăieturi de pixie pentru doamnele în vârstă, cu ochelari.

Cut Cut Pixie Cut pentru doamnele mai în vârstă cu ochelari

Cut tăiat pixie pentru femeile în vârstăInstagram @abetterwayatanas

O tăietură pixie tăiată este excelentă pentru doamnele în vârstă care poartă ochelari. Această tăiere se realizează prin tăierea a jumătate din cantitatea de păr, facilitând coafarea. Dacă aveți păr gros, această tăietură va scoate o mulțime de vrac din păr de dedesubt. Dacă ai părul fin, poți obține mai multă ridicare și un volum suplimentar prin coroană.

Pixie pentru femei în vârstă cu față rotundă

Pixie pentru femeile mai în vârstă cu față rotundăInstagram @viruczeszehery

Un pixie pentru femeile mai în vârstă cu fața rotundă este o modalitate excelentă de a adăuga plinătate vârfului părului, oferind iluzia unei fețe alungite. Adăugarea unui bang gros măturat lateral ajută și la subțierea unei fețe mai rotunde. Stilul unui pixie înainte și cu volum este cel mai bun mod de a accentua caracteristicile. Un fixativ moale pentru păstrarea șireturilor este un produs esențial de utilizat.

Pixie cu Straturi Choppy

Pixie cu Straturi Choppy pentru BătrâneInstagram @hairnerdsalon

Încercați un pixie cu straturi agitate pentru a vă actualiza instantaneu stilul! Straturile texturate care se deplasează înainte înmoaie liniile feței. Obțineți aspectul agitat cu efort cu ceară de coafat. Bucățile tăiate de pixie pentru femeile în vârstă, cu ochelari, sunt preferate, mai ales dacă sunteți în căutarea ușurinței și a unei tunsoare care să vă completeze caracteristicile feței destul de bine..

Pixie foarte scurt pentru o bătrână cu ochelari

Pixie foarte scurt pentru o bătrână cu ochelariInstagram @ caroladietrich5

Un pixie foarte scurt pentru o bătrână cu ochelari este o tunsoare elegantă și elegantă. O tăietură pixie durează câteva minute până se coafează și face părul fin să pară mai gros. Este o opțiune excelentă de încercat pentru femeile ocupate care nu au timp pentru stil. Singurul dezavantaj al acestei tăieturi este tăierea frecventă necesară pentru a păstra aspectul său cel mai bun.

Sassy Spiky Pixie Cut

Sassy Spiky Pixie Cut pentru bătrâne cu ochelariInstagram @jacklynhannah_hair

O tăietură de pixie înțepenită este stilată înainte pentru un finisaj distractiv și nervos. Uscați-vă înainte cu degetele cu un gel sculptant. Luați în considerare tăieturile pixie spiky pentru doamnele în vârstă cu ochelari cu forme ovale ale feței.

Pixie de argint pentru femei în vârstă, cu ochelari mari

Pixie de argint pentru femeile în vârstă, cu ochelari mariInstagram @zen_hair_designs

Pixie argintiu pentru femeile în vârstă cu ochelari mari creează un aspect modern și este o opțiune excelentă de încercat pentru cei cărora le place practicitatea cu părul lor. Pentru a păstra forma și nuanța, veți avea nevoie de o tunsoare la fiecare două luni.

Pixie măgulitor cu breton asimetric

Pixie măgulitor cu breton asimetricInstagram @soubecas

Pixie măgulitor cu breton asimetric este o croială versatilă pentru doamnele în vârstă cu ochelari. Pixii asimetrici au franjuri mai lungi, cu o parte mai scurtă și mai multe straturi agitate pentru a crea înălțime și corp.

Curly Pixie Cut

Pixie cret tăiat cu ochelari pentru o femeie mai în vârstăInstagram @analudolfoficial

O croială pixie creț este stilul suprem de întreținere redusă pentru femeile în vârstă, cu culoarea părului gri. Spălați-vă și mergeți cu puțină cremă definitoare creț sau aplicați un difuzor la uscat și voila, sunteți gata de plecare! Este un stil de păr excelent pentru toate formele feței. Adăugând niște breton pentru a încadra fața, funcționează cu majoritatea ochelarilor. Puteți scoate și un pixie scurt, cu forme mai lungi ale feței.

Pixie scurt cu întreținere redusă

Tăierea scurtă de pixie cu întreținere redusăInstagram @ saxarna.malin

Pixie scurt cu întreținere redusă este un stil minunat pentru femeile care doresc o soluție rapidă cu un efort minim. Tăieturile pixie cu întreținere redusă pentru doamnele în vârstă, cu ochelari, pot fi făcute în mai puțin de 10 minute folosind un produs de creștere a rădăcinilor, un uscător și o perie rotundă sau plată de 1 inch. Întreținerea în salon are loc la fiecare 4 până la 8 săptămâni.

Pixie conic pentru femei în vârstă

Pixie conic pentru femeile mai în vârstă, cu ochelariInstagram @pinup_barber_studio

Un pixie conic pentru femeile în vârstă, cu rame îndrăznețe pentru ochi, este un stil clasic care arată minunat pe o inimă și forme cu fața pătrată. Marginile conice conferă coafurii pixie un aspect curat, oferindu-vă timp suplimentar pentru a crește părul. Pentru a-l menține curat, va trebui să îl tăiați la fiecare 4 săptămâni. Puteți permite, de asemenea, ca stilul să crească în margini naturale și să-l întindă până la 6-8 săptămâni. Dacă sunteți o femeie matură cu păr subțiat sau cu căderea părului, întrebați-o pe stilistă despre pixie conic.

Scurt Pixie pentru femei peste 50 de ani cu ochelari

Pixie a tăiat femeile peste 50 de ani cu ochelariInstagram @ mixd.salon

Un pixie scurt pentru femeile de peste 50 de ani cu ochelari este o alegere fabuloasă. Dacă doriți să vă spălați și să purtați coafură, acesta este cel pentru dvs. Pomada poate fi folosită pentru strălucire și dimensiune, dar nici asta nu este necesar cu straturi atât de scurte. Cu o întreținere extrem de redusă la domiciliu, această formă simplă are nevoie de o tăietură la fiecare 3-4 săptămâni pentru a arăta cât mai bine.

&# x1f449; Vedeți mai multe coafuri pentru femeile de peste 50 de ani care poartă ochelari.

Pixie cu Bangs

Pixie cu breton pentru doamnele mai în vârstă cu ochelariInstagram @trichosalon_boca

Un pixie cu breton este cea mai bună croială pentru doamnele în vârstă cu ochelari. Este minunat pentru a evidenția ochii și vă poate ajuta să arătați cu 10 ani mai tineri. De asemenea, este o opțiune excelentă pentru femeile în vârstă cu păr subțire, deoarece oferă un strat suplimentar de volum pentru a-l ajuta să arate mai gros.

Pixie pentru femei peste 70 de ani cu ochelari

Coafura Pixie pentru femei peste 70 de ani cu ochelariInstagram @orriginalhairstudio

O croială pixie pentru femeile de peste 70 de ani cu ochelari este o modalitate excelentă de a-ți arăta cadrele cu părul plin de viață. Tăieturile Pixie sunt cunoscute pentru proprietățile lor de creștere a volumului. O textură stratificată agitată îl face ușor de spălat și coafat zilnic. Optează pentru o franjură deasupra cadrelor de ochelari, pentru a evita părul să-ți pătrundă în ochi.

Shaggy Pixie Cut

Pixie Shaggy tăiat cu ochelariInstagram @ hairby.sara.k

Luați în considerare o croială pixie shaggy pentru doamnele în vârstă, deoarece este foarte populară, elegantă, ușor de întreținut și creează un aspect mai complet. Pixii Shaggy au mai multe straturi amestecate și tăiate peste tot și pot ascunde cadrele laterale ale ochelarilor. Adăugarea texturii este întotdeauna o idee bună pentru un plus de plinătate, mai ales când îmbătrânești.

Choppy Pixie Cut pentru doamnele mai în vârstă cu ochelari

Tăietură pixie tăiată pentru doamnele în vârstăInstagram @silverknitteranne

O tăietură de pixie cu sare și piper poate fi un stil minunat pentru doamnele în vârstă care poartă ochelari. Pixii vă oferă o mulțime de textură și stil. Adăugați câteva bucăți moi cu pene în jurul urechilor și detaliați zona de ceafă cu bucăți mai lungi, dacă doriți. Există unele versatilități de stil cu părul scurt în aceste mici detalii. Pentru a o elimina, încercați o lutură cu textură uscată și puțină rădăcină pentru volum.

Pixie pentru femei peste 60 de ani cu ochelari

Coafura Pixie pentru femei peste 60 de ani cu ochelariInstagram @orriginalhairstudio

Alegeți un pixie pentru femeile de peste 60 de ani cu ochelari pentru a vă moderniza stilul. Această tăietură funcționează fabulos pe părul fin și drept. Un fier mic de călcat poate fi folosit pe straturile scurte pentru a crea textură. Stilizați cu un chit de ceară sau textură pentru a obține un aspect funky.

&# x1f449; Vedeți mai multe dintre cele mai bune tăieturi de pixie pentru femeile de peste 60 de ani.

Pixie Bob

Tunsoare Pixie Bob pentru femei cu ochelariInstagram @ georgie.s.lavitahairdressing

Un pixie bob este un aspect șic și foarte versatil. Puneți-l în spatele urechii pentru o formă mai scurtă sau purtați-l înainte pentru mai mult stil bob. Această formă beneficiază, de asemenea, de o zonă înaltă a coroanei. Pentru a realiza acest lucru, uscați coroana cu o perie rotundă de butoi metalic înapoi, cu un spray de volumizare. Solicitați stilistului breton mai lung pentru a vă ascunde fruntea și pentru a înmuia ridurile pentru un aspect mai tânăr.

Lung Pixie Cut

Pixie lung tăiat pe o femeie mai în vârstă cu ochelariInstagram @christylargent

O croială lungă pixie este o coafură elegantă, care măgulește părul cărunt și orice pereche de ochelari. Straturile de pe partea superioară sunt mai lungi, creând un aspect mai fin și mai moale, tineresc. Uscați-vă de pe față cu mousse pentru a crea plinătate pentru formele ovale ale feței. Această tăietură funcționează bine cu o textură medie a părului.

Pixie asimetric

Coafură asimetrică pixie cu ochelari de vedere la femeile în vârstăInstagram @cutnj

Pixie asimetric este ideal pentru doamnele mai în vârstă, cu păr drept – indiferent dacă este gros sau subțire. Stilistul Danielle Hardy din New Jersey descrie acest lucru ca un aspect înfricoșător care are nevoie de un stil minim.

„Această tunsoare tânără a fost făcută cu un aparat de ras drept, folosind metoda de tăiere cu precizie. Este o tehnică excelentă pentru a oferi o mișcare și o textură optime. Există, de asemenea, o ușoară tăietură pe laterale și pe spate pentru a îndepărta greutatea și a scoate în evidență o formă moale și rotundă “, afirmă Hardy. Tăieturile pixie pentru doamnele în vârstă cu ochelari sunt ideale, dar adăugarea unei forme asimetrice le îmbunătățește trăsăturile feței.

Pixie texturat pentru păr subțire

Pixie texturat pentru femeile în vârstă cu păr subțireInstagram @stephatthehairco

Un pixie texturat pentru părul subțire este un cotlet scurt, care oferă mult volum și mișcare. Dacă purtați ochelari de vedere și aveți păr de sare și piper, luați în considerare obținerea de ochelari asortați pentru un aspect distractiv, amestecat. Creată de stilista Stephanie Kruse din Kansas, ea spune că acest lucru funcționează pe doamnele cu orice formă de față.

„Aceasta a fost tăiată atât cu foarfeca, cât și cu un aparat de ras. Mi-am tăiat ceafa cu foarfecele și este foarte conică. Am construit volumul, apoi mi-am folosit aparatul de ras pentru a crea o siluetă rotunjită și pentru a textura zonele superioare și bang “, explică Kruse..

Tunsul Pixie stratificat

Tunsul pixie stratificatInstagram @sit_n_mychair

Pixie stratificat este o tăietură lungă a urechii, ușor de stilat și care face întotdeauna o declarație. În plus, este una dintre cele mai ideale coafuri scurte dacă purtați ochelari. Proiectat de stilista Sarah Massey din Florida, arată mult mai bine cu un finisaj dezordonat, texturat.

Massey sugerează: „Oricine poate avea părul scurt, dar contează forma și stilul”. Dacă ai o față lungă și subțire, optează pentru această tăietură scurtă, deoarece nu accentuează lungimea feței.