17 Tunsori scurte ondulate Bob în tendințe chiar acum

Un bob scurt ondulat este o tunsoare pentru femei între maxilar până la umăr, cu stil de valuri. Acum, că șuvițele zbârcite sunt pentru cerința lor de îngrijire redusă, toată lumea este încântată să sară în această coafură imaculată!

O listă de modele și icoanele de modă de la Hollywood Emily Ratajkowski, Miranda Kerr, Cheryl Fernandez-Versini și Alexa Chung și-au renunțat la încuietori lungi și au jurat de această coafură scurtă la modă și ghici ce ?! Acum este extrem de posibil să-ți faci părul de invidiat, gros și ondulat!

Adresați-vă coaforului dvs. de încredere despre lungimea și stilul dorit al valurilor, deoarece acestea joacă un rol major în adaptarea tăieturii. Rețineți că fețele rotunde, ovale și în formă de inimă sunt supreme pentru stilul bob ondulat și că densitatea părului determină, de asemenea, modul în care veți dori ca aceste valuri frumoase să fie așezate și ucise..

Verificați modul în care stilistul și expertul în valuri de plajă Sonia Élise de la Malibu își înclină clienții în perfecțiune, cu potriviri luminoase cu aspect natural ondulat și o textură impresionantă a părului. Pentru a obține o coafură ondulată naturală, folosiți produse ușoare, cum ar fi mousse de styling și balsam texturizant sau spray. Cu siguranță, veți fi afară și gata să profitați de ziua în doar câteva minute!

Consultați această galerie actualizată și găsiți cele mai populare tunsori și coafuri scurte ondulate pentru a le aduce la următoarea vizită la salon!

Bobul unghiular

tunsoarea bob unghiulară ondulatăInstagram @shmoakin_hair

Acest bob ondulat, scurt și unghiular, este strâns frumos cu evidențieri blond subtile. Pentru stilizarea valurilor superbe de plajă, utilizați fierul de curling Babyliss 1 ″.

Bobul Choppy

bob agitat pentru păr ondulatInstagram @causing_hysterica

Tăierea bobului ondulat, neuniform și agitat, scurt, ondulat nu pare a fi deplasată, ci mai degrabă, este o vibrație rebelă pe părul tău presupus normal până la umeri. Îți place acest aspect? Vedeți mai multe boburi scurte uimitoare.

Un Bob scurt ondulat cu breton

bob scurt ondulat cu tuns bretonInstagram @victorkeyrouz

O tăietură pentru breton este în mod adecvat contrastată de o tăietură scurtă, shaggy, la vârfurile tale. Un bob scurt ondulat cu breton este cel mai bun pentru femeile cu fețe rotunde, deoarece adaugă un cadru mai pătrat în jurul feței.

Bob ondulat cu Fringe

bob ondulat cu franjuriInstagram @hilaryphillipshair

Ciocolata spre maro este superbă cu valuri și o margine de perdea. Dacă sunteți în căutarea unui păr bob ondulat scurt și drăguț, acesta este noul aspect pe care l-ați dorit. Culoarea părului este perfectă pentru cei cu pielea deschisă, în timp ce franjurile sunt pentru cei care doresc să-și accentueze ochii.

A-Line Bob

Scurt ondulat un bob de linieInstagram @julieramirezhair_

Aceasta este o frumoasă tăiere scurtă în linie A. Boburile scurte ondulate sunt populare atunci când sunt îmbrăcate în valuri libere, care oferă un aspect elegant dezordonat. Sau, dacă aveți părul creț natural, încercați să folosiți un fier de călcat cu o noapte înainte. A doua zi dimineață, adăugați un produs ușor sau udați-vă părul, răsuciți-l și lăsați-l să se usuce în mod natural.

Blond Bob ondulat

coafura blondă ondulată bobInstagram @ the_lounge_salon.ballina

Dacă sunteți blondă și doriți o tunsoare scurtă și ondulată, atunci această coafură și culoare este un loc minunat pentru a începe. Combinația dinamică a liniei A și a valurilor scurte de plajă oferă un aspect răcoritor și modern. Acest lucru este și mai fantastic dacă ai părul blond și te temi de părul bogat și vibrant.

Bob absolvent

Bob scurt, ondulat, gradatInstagram @reflectionshairandbeauty

Straturi mai lungi se găsesc pe măsură ce mergi în vârf, oferindu-ți acest minunat bob gradat. Cheia celor mai bune tunsori bob ondulate scurte este de a da tăieturii o formă mai rotundă. Acest ajutor își păstrează forma naturală pe măsură ce părul crește.

Coaseți-l pe Bob pentru păr negru

Cusut scurt ondulat în bobInstagram @lovelaycreations

Î&A cu creatorul de stil, Sunni B Lovelay

Specialist licențiat în îngrijirea părului @ Lovelay Creations în Maryland, VI

Cum ați descrie acest aspect?

Acest bob ondulat de culoare maro este o coafură multifuncțională. O coafură bob ondulată scurtă poate fi purtată în orice cadru profesional și, de asemenea, perfectă pentru o ieșire de noapte.

Vă recomandăm să aveți capete proaspăt tăiate (straturi lungi, dacă este posibil) și tratamente consistente pentru a permite longevitatea acestui stil. De asemenea, dacă aveți cantitatea potrivită de agent de protecție împotriva căldurii, veți binecuvânta părul!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cunoaște-ți părul și amintește-ți stilul de viață! Cel mai rău lucru pe care îl putem face este să alergăm și să obținem o coafură care ne place, dar nu este pentru noi.

Dacă aveți părul extrem de drept și nu puteți ține o buclă, ar putea fi mai bine pentru dvs. să luați în considerare obținerea unui set de role sau, eventual, a unui perm cret. Un alt exemplu este dacă părul tău nu a fost instruit corespunzător. Prin antrenament mă refer la tratarea și / sau coafarea în mod consecvent, atunci va fi ușor pentru păr să revină la forma sa naturală. De asemenea, dacă doriți să vă antrenați des, acesta ar putea fi un „nu”, fără a-l fixa corect. Cu toate acestea, acest stil este uimitor!

Având în vedere acest lucru, acest stil este ideal pentru femeile care se îmbracă în mod regulat și pot menține aspectul. Pentru a-i aranja stilul său, faceți un tratament cu abur de umezeală, urmat de o perie rotundă cu căldură medie, uscată prin suflare și cu un praf de garnitură. Folosiți o combinație de spray-uri termice și unelte încălzite pentru a finaliza aspectul. Ocazional, se poate aplica o ceață mică de spray strălucitor.

Bob dezordonat cu straturi ondulate

coafură ondulată bob stratificat ondulatInstagram @salsalhair

Un bob texturat, scurt și ondulat are combinația potrivită de dezordonat, sexy, iar coafura nu pare prea exagerată.

O coafură scurtă pe orice formă a feței care are nevoie de puțină moliciune în jurul feței lor. Pentru coafarea acasă, utilizați un spumă ușoară sau spray de sare, uscați-le cu un spray finit cu ceară și strălucire sau spray cu textură uscată.

Coafurile scurte ondulate bob sunt perfecte pentru femeile din mișcare sau pentru femeile active, deoarece arată cel mai bine atunci când sunt dezbătute.

Coafura Shaggy, Stacked și Ondulată

Ondulat și stivuitInstagram @kittyvarco_mod

Î&Un creator de stil, Kathleen Varco

Proprietar de salon / coafor @ Lakoet Salon din Jersey City, NJ

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare bob șifonată, ondulată și stivuită pe părul scurt este cea mai ușor de întreținut. În mod literal, nu există nicio lucrare implicată, deoarece forma este construită în așa fel încât să nu trebuie să vă gândiți la modul de stilizare. Este cu siguranță una dintre tăierile mele preferate, deoarece arată minunat în orice zi, în orice moment, cu fiecare ocazie.

Când obțineți un bob pentru părul scurt ondulat, rugați-l pe stilistul dvs. să utilizeze rotunjimea naturală a capului pentru a crea volum prin întreaga tăietură. Acest lucru va avea ca rezultat o senzație organică, dar atemporală.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tunsoare bob arată minunat pentru toate tipurile de păr, cu toate acestea, cea mai importantă parte a menținerii acestui aspect ar fi găsirea produsului potrivit pentru tipul dvs. de păr. Deoarece forma este construită în stil, este foarte ușor de gestionat.

Bob inversat ondulat

Bob inversat ondulatInstagram @Vicsin_styles_dizzi

Î&Un creator de stil, Victoria Dunn

Hair Stylist @ Illusion Unlimited Salons în Strongsville, OH

Cum ați descrie acest aspect?

Adăugarea buclelor ondulate la o tăietură bob inversată scurtă și ondulată va arăta dimensiunea în culoare, adăugând în același timp niște sas la o croială clasică.

(Îți place această croială? Vezi aici mai multe boburi scurte inversate).

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această croială bob scurtă pentru păr ondulat este excelentă pentru femeile cărora le place să aibă un stil versatil, deoarece arată și foarte bine îndreptată. Datorită lungimii păstrate în față, are capacitatea de a flata aproape toate formele feței.

Puteți stiliza acest lucru cu un fier de călcat plat. Protecția împotriva căldurii este necesară atunci când lucrați cu fiare plate și fiare de călcat. Odată ce buclele sunt setate, ar trebui să se aplice un spray de păr ușor de ținut pentru a ajuta la menținerea buclelor, dar totuși au mișcare.

Un Bob foarte scurt

Un Bob foarte scurtInstagram @ p21joy

Î&A cu creatorul de stil, Joy Ahlman

Hair Stylist @ Planet 21 Salon în Charlotte, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Cu un bob ondulat foarte scurt, poți avea un păr sănătos, care are un pic de lungime cu care să te joci în continuare. Acest bob este un stil excelent când doriți un păr mai scurt, fără a obține un pixie și are ceva corp natural sau textură în păr!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Boburile scurte pentru păr ondulat sunt excelente pentru femeile cu acele îndoiri și valuri naturale în păr. Greutatea poate fi scoasă sub osul occipital pentru a împiedica spatele să se îndepărteze acolo unde părul este cel mai dens, deci funcționează și pentru părul gros..

Acest aspect poate fi un stil ușor și proaspăt pentru bărbații de spălat și du-te, folosind o loțiune texturizantă pentru dimensiune și control.

Pentru coafarea acestui bob ondulat, vă recomand să utilizați Oribe Matte Waves apoi parțial uscat sau difuz. O baghetă sau un fier de călcat plat vă pot oferi cu ușurință acel aspect ondulat fără efort dacă părul dvs. nu cooperează.

Această croială funcționează pentru majoritatea formelor feței. Fețele rotunde ar putea dori să lase mai multă lungime în față pentru a alungi aspectul.

Drăguț ondulat Bob ondulat pentru peste 40 de ani

Drăguț Bob pentru peste 40 de aniInstagram @themaneartist

Î&Un creator de stil, Victoria Harley

Hair Stylist / Colorist @ Hair by Victoria în Tampa, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Un bob pentru părul ondulat și scurt este perfect pentru femeile de peste 40 de ani, deoarece este foarte versatil, poate fi ușor ondulat sau netezit.

Este un bob și o franjură clasică, cu o răsucire modernă – un stil fără efort care necesită o pufă rapidă a buclei, netezirea franjului și sunteți gata pentru ziua următoare!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Există o variantă a acestei tunsoare scurte care poate fi potrivită pentru diferite tipuri de păr. Părul mai plin poate merge pentru o franjă înainte, o perdea bretonă pentru părul mai fin și o franjă laterală pentru un stil versatil.

Pentru coafarea acestui bob ondulat, utilizați un fier de călcat neted cu un pieptene sau uscător de suflat și o paletă. Utilizați într-o formație C începând de la rădăcină și trăgând în jos spre capete. Adăugarea unui agent de protecție împotriva căldurii este ideală pentru reîmprospătările zilnice fără a deteriora piesele mai scurte.

Dacă doriți acest lucru ca un bob scurt și buclat, fără căldură directă, răsucind câteva bucăți în față și lăsând să se usuce, veți stabili bretonul lateral.

Dacă sunteți o femeie mai activă, atunci învățarea unor răsuciri simple, împletituri sau chiar deținerea unor acuri de păr și benzi pentru cap va permite o curățare rapidă a părului de pe față.

Măgulitor pentru femeile peste 50 de ani

Aplatizare pentru femei peste 50 de aniInstagram @thecreativehairdresser

Î&Un creator de stil, Kayla Whitley

Hairstylist @ Sleek Salon & Spa în Chesapeake, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Un bob scurt pe păr ondulat este măgulitor pentru femeile de peste 50 de ani, deoarece poate fi stilat în atât de multe moduri. Puteți să vă uscați la aer și să le curlați cu degetele, să le aruncați drept sau să le ondulați cu un fier de curlat. Este un aspect hibrid cu adevărat la modă!

&# x1f449; Vedeți mai multe tunsori scurte pentru femei în vârstă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Orice femeie poate purta această coafură ondulată cu mici ajustări făcute pentru anatomia feței.

Pentru a stiliza acest lucru, utilizați un dispozitiv de ridicare a rădăcinilor și o apărare împotriva umidității de 12 ore pentru a împiedica aspectul să devină încrețit într-un climat umed. Cel mai probabil, o femeie cu o experiență minimă va putea stiliza acest aspect în aproximativ 30 de minute de uscare prin suflare și curling inclus.

Pixie Bob cu un Undercut

Scurt bob ondulat pixie cu o tăieturăInstagram @ bombshell.hair.styling

Î&A cu creatorul de stil, Carmen Middleton

Journeyman Red Seal Hairstylist / Salon Owner / Keune Educator @ Bombshell Hairstyling in Alberta, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Un bob pixie tăiat pe părul scurt ondulat arată uimitor atunci când adaugi o culoare caramel balayage. Culoarea îi conferă o schimbare subtilă până la dramatică, în funcție de luminozitatea dorită la capete.

(Vezi aici mai multe coafuri scurte de balayage frumoase).

Aceasta este o tunsoare versatilă pe care o puteți stilui fluturat, drept, fixat în sus, despărțit în ambele părți sau pieptănat înainte sau înapoi.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Boburile de pixie tăiate pe părul ondulat sunt grozave pentru femeile cu păr gros sau grosier, deoarece scapă de excesul de volum și arată în continuare plin.

Dacă ai părul mediu până la fin, această tăietură poate funcționa și pentru tine. În general, oamenii au mai mult păr în ceafă față de părțile laterale și de sus.

Pentru a modela acest pixie bob, vă recomand să utilizați Keune Care Vital Nutrition Thermal Cream și Keune Care Keratin Smooth Smoothing Serum pentru a se usca prin suflare, apoi fluturați cu un fier de călcat plat și utilizați Keune Blend Sea Salt Spray pentru a termina.

Dacă aveți părul mai fin, vă recomand să utilizați produse de volumizare, cum ar fi Keune Style Blowout Gelee sau Keune Style Thickening Cream pentru a se usca și Keune Style Sea Salt Mist pentru a termina.

Boburile subțiate sunt foarte versatile pentru aproape orice formă a feței, deoarece puteți merge extrem de scurt deasupra sau o puteți păstra mai mult până la jumătatea gâtului. Suportul tău poate fi doar în zona de ceafă sau ceafă și deasupra urechilor sau doar un bărbierit lateral. Are combinații interminabile de lungimi și stiluri.

Bobul contondent

bobul contondent pentru păr ondulatInstagram @juniorestevamoficial

Acesta este un look super chic. Tăierea capetelor drepte oferă un aspect nervos. Pentru cei cu o structură osoasă mai definită, vă puteți bucura în continuare de acest minunat bob ondulat, scurt și ondulat, dacă adăugați niște unde moi în stil.

Un bob ondulat, scurt și ondulat, va adăuga ușurință și textură. Această tăiere urbană a fost creată folosind o tehnică de tăiere care răspunde nevoilor fiecărui tip și stil de păr, deoarece în zilele noastre nu este vorba doar de tăierea părului, ci și de a oferi stil și textură.

Pentru femeile care doresc tunsori scurte cu o tăietură tocită, veți dori să utilizați produse adecvate tipului dvs. de păr.

Bob asimetric

Bob asimetricInstagram @jonathanhairmagician

Î&A cu creatorul de stil, Jonathan Steward

Hair Stylist @ Muse Salon & Spa în Johns Creek, GA

Cum ați descrie acest aspect?

O tăietură asimetrică texturată, lungă de bărbie, pentru păr scurt ondulat, va accentua linia maxilarului, precum și va alungi forma feței.

Părul texturat mediu este ideal pentru coafarea cu unde moi, pentru a crea volum și pentru a oferi un aspect mai viu.

Adăugarea unui balayage blond accentuează intenționat ambele unghiuri. O parte este de a evidenția linia maxilarului și cealaltă parte este de a crea o iluzie de păr mai mult pentru a atrage ochii în jos.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cu această abordare a bobului asimetric, gândiți-vă la texturizarea greutății mai mult decât la straturi grele. Mi se pare o textură mai fină până la medie mai ideală pentru a crea bucle cu textură moale, cu păr mai degrabă decât păr gros până la grosier, care consider că vor crea bucle structurate mai mari.

Pentru a face acest lucru, Materialistul fabricat de Kerastase este un gel de îngroșare grozav pe care îl puteți pulveriza în mâini pentru o distribuție excelentă înainte de explozie pentru o textură și o aderență adăugate. Terminând-o cu un fier curling de 1 1/2-inch doar lustruiește aspectul.

Cea mai bună parte a boburilor scurte și ondulate este că, cu părul texturat potrivit, puteți petrece zile cu un șampon uscat și va arăta în continuare minunat..