Păr lung și creț pentru bărbați: obțineți aceste tăieturi, stiluri + produse

Așadar, ați urmat sfaturile noastre despre cum să creșteți părul creț lung și acum aveți nevoie de câteva sfaturi pentru bărbații cu părul creț lung. În plus față de câteva tunsori și coafuri reci, continuați să citiți cum să profitați la maximum de textura naturală a părului și cum să coafați buclele lungi.

1. Cum să ai grijă de părul creț pentru bărbați

Nu poți avea o coafură grozavă dacă nu începi cu păr excelent. Deci, mai întâi, iată cum să profitați la maximum de părul creț. Aceste produse 3-în-1 șampon-balsam pentru produse de spălare nu sunt ideale pentru nimeni, dar mai ales nu pentru bucle.

Vă vom recomanda aici câteva produse pentru părul creț pentru bărbați. În primul rând, vom vorbi despre tipul de produs pentru care să folosiți.

Produsele specifice din această postare sunt toate de la mărci de frumusețe deținute de negri, deoarece sunt concepute de oameni cu păr texturat pentru persoanele cu păr texturat. Aceste produse funcționează pentru texturi de păr creț, strâmb, coil și ondulat.

Multe dintre aceste recomandări, precum și alte produse specifice buclelor, sunt disponibile și în magazinele de medicamente și cutii mari.

Fără șampon

Reducerea șamponării este recomandată pentru toate tipurile de păr, dar este deosebit de importantă pentru părul creț. Scalpul produce un ulei numit sebum pentru hidratarea pielii și a părului. Șamponul îndepărtează acel ulei din scalp și din restul părului. Părul creț tinde să fie uscat, deoarece forma înfășurată împiedică sebumul să se deplaseze pe axul părului pentru o condiționare naturală. Șamponul face părul mai uscat.

Bărbați cu păr lung și creț

Dacă ați spălat părul în fiecare zi, începeți prin a merge în fiecare zi și lucrați până la o dată pe săptămână. Scalpul tău își va regla producția de ulei. Dacă rădăcinile devin grase sau mâncărime, încercați un șampon uscat pentru a absorbi o parte din acel exces de ulei.

Tipul de șampon este, de asemenea, important. Respectați produsele destinate părului creț. Acestea sunt lipsite de sulfat și adesea fără săpun pentru a curăța scalpul fără a usca părul.

Cum să șamponezi părul creț

Când șamponați, concentrați-vă pe scalp. Folosiți degetele pentru a lucra șamponul în rădăcini și frecați scalpul. Dacă părul este atât de gros sau creț încât este dificil să accesați scalpul, încercați acest lucru perie șampon pentru a masa scalpul, a se desface și a pieptăni produsul prin păr.

Și pentru a fi sigur că știți, nu folosiți niciodată un prosop pentru a usca părul creț. Suprafața rugoasă creează frizz. În schimb, folosiți un tricou vechi din bumbac sau un prosop din microfibră. Strângeți ușor apa din păr, fără a freca.

Co-Wash

Co-spălarea, doar spălarea balsamului, este o alternativă mai blândă la șamponul pentru părul creț. Această spălare condiționată îndepărtează reziduurile și acumularea pentru a preveni un scalp gras și mâncărime în timp ce hidratează părul. Poate fi folosit în fiecare zi, dar nu trebuie să fie.

Pentru a utiliza co-spălare, mai întâi prelucrați-l pe scalp și rădăcini, cum ar fi șamponul, folosind degetele pentru a îndepărta murdăria și resturile. Apoi lucrați-l prin restul părului ca balsam. Din nou, pentru masaj suplimentar, detangulare și distribuție a produsului, încercați un perie șampon.

La fel ca șamponul, asigurați-vă că îl spălați complet și urmați cu balsam.

Oyin Ginger Mint Co-Wash handmade – Această co-spălare curăță ca un șampon în timp ce hidratează. Îndepărtează acumularea scalpului și condiționează, se încurcă și se înmoaie pentru un păr mai neted și mai puternic. Menta conferă scalpului o furnicătură plăcută.

Balsam pentru barbati cu parul cret

Balsamul este esențial pentru a adăuga umezeală părului creț. Folosește-l de fiecare dată când ajungi la duș, cu sau fără șampon. Balsamurile concepute pentru părul creț vor avea, de obicei, mai mulți agenți de hidratare decât balsamul obișnuit, de obicei unele tipuri de uleiuri.

Balsam Frederick Benjamin – Vă veți simți proaspăt spălat după ce acest balsam revigorant vă furnicează pielea capului cu ulei de mentă care, de asemenea, păstrează fulgii scalpului și fără mâncărime. De asemenea, hidratează cu uleiuri de semințe de migdale, urzici și cânepă.

Balsam profund pentru bărbați

Când balsamul nu este suficient, este timpul pentru un balsam profund. Acesta este un produs mai gros, care este lăsat pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a stinge șuvițele uscate.

tgin Balsam de mască pentru păr cu miracol de miere – Acest produs complet natural aduce umiditate, moale și manevrabilitate unei game de tipuri de bucle. Uleiurile de măsline și jojoba condiționează părul și se blochează în umiditate pentru a adăuga strălucire, a lupta împotriva crețului și a reduce ruperea. Lucrați-l în scalp pentru a reduce fulgii și mâncărimea.

Rob cu bucle de 4c spune: „Buclele ies moi și popping! Vă recomandăm să încercați acest produs dacă nu ați făcut-o încă. ”

Balsam fără păr

O altă opțiune de hidratare pentru bărbații cu părul creț este balsamul cu lăsare. După cum spune numele, îl puneți și îl lăsați. Consistența este mai subțire decât alte hidratante, deci nu cântărește părul. Acesta poate fi folosit în loc de balsam la duș. De asemenea, acționează ca un produs ușor pentru a ajuta la formarea buclelor și la minimizarea frizului.

EDEN BodyWorks Balsam cu uscare pentru cocos – Acest produs ușor, cu o mulțime de alunecări detașează și hidratează părul după duș. Spune-ți rămas bun de la părul uscat sau cu fir și salut de bucle.

Există mai multe produse pentru părul creț disponibile decât oricând. Faceți-o mai ușoară utilizând o singură marcă sau combinați-le pe baza unor probleme specifice, prețuri și mirosuri.

2. Tunsori pentru bărbați pentru păr lung și creț

Iată o gamă de tăieturi pentru părul lung și creț, inclusiv stiluri afro rotunjite, unele cu breton și straturi măgulitoare.

Bucle Coily

Lucash Cachoss

Păr creț foarte lung

Bărbați cu păr foarte lung și crețGiaro Giarratana

Bărbați negri cu părul lung și creț

Bărbați negri cu păr lung și crețWallace Rodrigo

Tunsor lung și cret + Franj

Tunsori lungi și cretate pentru bărbați cu franjuriMyles Ellison

Păr lung și gros, creț

Bărbați lungi și groși, cu părul crețCosta Lillios

Tunsori lungi și cretate pentru bărbații negri

Păr lung și creț bărbați negriIvanildo Mendes

Stiluri cu bucle foarte lungi pentru bărbații negri

Păr foarte lung și creț Bărbat negruVanderson Black

3. Undercut + Păr lung și creț

Decolorările și tăieturile sunt populare pentru părul creț de toate lungimile. Este o modalitate de a concentra textura acolo unde contează, de a ușura părul gros sau de a obține niște margini curate.

Curly Undercut For Men

Păr lung și creț cu tăietură pentru bărbațiMel

Păr lung + Undercut + Line Up

Subcut tăiat pentru bărbațiDomnule Bhola

Undercut + Man Bun

Omul coc sub tăiatDomnule Bhola

Long On Top + Short On Lides

Părul creț bărbătesc lung pe partea de sus scurt pe laturiChristian Ramos

Taper Fade Tunsoare + Par lung

Părul lung cu bărbații se estompeazăNa Fešáka

4. Coafuri pentru bărbați cu păr lung și creț

Când vine vorba de coafarea părului lung și creț pentru bărbați, există aceleași opțiuni ca părul lung, plus câteva altele.

Coafura High Half Up Up pentru bărbați

Coafură pe jumătate pentru bărbați negri cu păr lung și crețIvanildo Mendes

Stilurile pe jumătate păstrează părul de pe față, păstrând în același timp acest flux. Trageți părul înapoi într-o jumătate de coc sau jumătate de coadă de cal. Porțiunea pe jumătate este ridicată suficient de sus pentru a fi vizibilă din față.

Coafură cu jumătate redusă pentru bărbați

Coafuri pe jumătate pentru bărbații lungi cu părul crețEvan Germond

Un alt tip de buclă și jumătate inferioară coada de cal oferă un aspect diferit.

Coada de cal înaltă

Coafuri de coadă de cal pentru bărbați cu păr lung și crețTom

Poartă un păr creț într-o coadă de cal înaltă pentru a arăta volumul și textura respectivă.

Coafuri ușoare pentru părul lung

Coafuri ușoare pentru băieții cu părul lung și crețAlex Barlotta

Acest aspect răcoros este între un coc și o coadă de cal. Aranjează-l începând o coadă de cal, dar nu trage părul până la capăt, lăsând o buclă de păr afară. Încercați să-l purtați mai jos, în sus și în mijloc.

Coafura Man Bun

Coafura de cocos pentru barbati cu par lung si cretPramod

Acest coc om cool se află pe coroană și poate fi văzut din față.

Coadă de cal răcoroasă

Coafuri reci pentru părul creț Bărbați negriIvanildo Mendes

Pentru părul foarte gros, precum și buclele mai strânse, un elastic obișnuit de păr nu îl va tăia. În schimb, încercați un pieptene întinse sau Bandă Bunzee reglabilă pentru a trage părul înapoi într-un puf impresionant de păr. Acest lucru arată cool singur sau accesorizat cu o vizieră, bandană sau învelișul tău preferat pentru cap.

5. Cum să coafați părul lung și creț pentru bărbați

La perierea și coafarea părului creț, sunt necesare doar două instrumente. Un pieptene dinte larg și / sau degete. Opțiuni și alte instrumente făcute pentru lucrul părului texturat, dar alți piepteni și perii vor perturba modelul buclelor și vor crea frizz.

Vă vom plimba prin cel mai ușor mod de a crea bucle definite, moi, fără frizz. Se numește gel turnat. Iată ce trebuie să faceți.

În ziua de spălare după curățare și condiționare profundă, lucrați o acoperire amănunțită de gel prin păr. Acest lucru vă va păstra un model natural de buclă în timp ce părul se usucă. În timp ce se usucă cu aer, rezistă dorinței de a atinge părul, deoarece va pierde definiția și va crea frizz.

Când gelul este uscat, rupeți turnarea aruncând ușor în sus de la vârfuri la rădăcini. Asta e. Veți avea bucle definite care ar trebui să dureze câteva zile.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.