35+ Cele mai bune tunsori pentru bărbații cu părul creț

Aceste tunsori reci pentru bărbații cu părul creț profită la maximum de textura naturală a părului în timp ce emană stil. Orice merge cu bucle de la părul scurt până la cel lung, se estompează până se învârte și de la clasic la trendy.

Odată ce ați făcut o croială grozavă, o parte esențială a întreținerii este păstrarea părului curat și condiționat. Cel mai bun șampon pentru părul creț pentru bărbați este de fapt nici un șampon! Părul creț tinde să fie uscat, deoarece spiralele împiedică uleiul scalpului să meargă până la vârf, condiționând în mod natural părul. Spălarea zilnică elimină aceste uleiuri și face părul chiar mai uscat.

Începeți sărind șamponul în fiecare zi. În mod ideal, spălați părul doar o dată sau de două ori pe săptămână. Condiționați în fiecare zi fie la duș cu o cremă hidratantă bogată, cum ar fi Balsam de hidratare Pureology sau un produs leave-in care îmblânzește și frizul este un produs care lasă 10 miracole. Când faceți șampon, utilizați un șampon specific pentru curl sau delicat Șampon hidratant American Crew.

Pentru stil, produsul potrivit depinde de stil. Folosiți un gel fără alcool, cum ar fi Gel de styling pentru ulei de măsline Eco Styler sau cremă ondulată ca Crema de styling Living Proof No Frizz Hourishing pentru a defini bucle cu un pic de așteptare. Pentru o ținere mai puternică în timp ce mențineți buclele, utilizați o pomadă. Formule cremă precum Cantu Shea Butter Cream Cream Pomade și Layrite Natural Matte Pomade Cream pentru a condiționa părul în timp ce îți creezi aspectul de semnătură.

Acum trecem la unele dintre cele mai recente tunsori reci pentru bărbații cu părul creț.

Tunsori diferite + Cool pentru bărbații cu păr creț

1. Tunsori bune pentru bărbații cu părul creț cu franjuri lungi

tunsori bune pentru barbatii cu par cretMatthew Conrad

Cu părul mai lung pe partea superioară și părțile scurte, această coafură rece pentru părul creț se află undeva între o coafură pompadour și o parte laterală. Acesta este un aspect care nu ar fi la fel de bun fără textura creț.

2. Tunsoare Mohawk Curly

tunsoare mohawk pentru bărbați cu părul crețCarlos Miguel Chandia

Șoimul fals este o tăietură măgulitoare pentru toți băieții. Această versiune de păr creț folosește textura crețată pentru înălțime în centrul capului.

3. Coafuri retro pentru bărbați pentru păr creț

Frizer nomad LDN

Undeva între Coafura Danny Zuko Grease și Părul de desene animate al lui Egon Spengler, buclele adaugă o textură atractivă acestui aspect retro rockabilly.

4. Coafura Pompadour Curly + Line Up

Chad Gabriel

Pompadourul este una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbați. Unii tipi folosesc produs sau uscător de suflat pentru a îndrepta părul creț înainte de a coafa un fast. Cu tăietura și lungimea potrivite, puteți stiliza această pompă creță rece.

5. Suflați tunsoarea cu părul creț

FlyCutz

Tunsoarea lovitură a venit înainte și continuă cu mult dincolo de popularitatea Pauly D și Jersey Shore. Cu volumul în partea de sus și o estompare redusă, coafura este menită să-ți placă că ai înfipt degetul într-o priză ușoară. Pentru părul creț, este vorba de textură.

6. Tunsor afro modern

tunsori reci pentru bărbații cu păr creț

Martin John

Pentru băieții cu bucle strâmte și perverse, afro-ul modern este o opțiune interesantă. Cu o conicitate laterală, arsuri și decolteu și formă actualizată, acesta nu este globul tău în stilul anilor 70, ci un aspect răcoros care profită la maximum de părul creț.

7. Tuns parțial lateral + Bucle naturale

Javi Peluqueros

Deoarece nu puteți pieptăna doar o parte în părul creț, radeți-l dacă doriți unul. Această coafură clasică cu părți laterale, cu o decolorare redusă, funcționează bine atât pentru bucle, cât și pentru părul drept.

Tunsori scurte și cret

8. Tunsoare scurtă pentru bărbați pentru păr creț + Fade ridicat

Andrew Does Hair

A merge scurt este cel mai simplu mod de a controla buclele. Nu rămâneți atât de scurt încât toată textura va fi tăiată! Acest stil curat și curat, cu o decolorare ridicată, are nevoie doar de un produs crem pentru a defini și a ține buclele.

9. Tunsoare scurtă a părului creț + Scădere scăzută

Rum Barber

Această tunsoare mai lungă pe partea superioară, cu o decolorare redusă, concentrează buclele deasupra, cu părul scurt în jurul părților laterale și a spatelui.

10. Pălărie scăzută cu chel + păr scurt și creț

Wes Staucet

O tendință actuală a părului masculin este de a crea o tranziție îndrăzneață într-o estompare. Această coafură scurtă și rece păstrează buclele scurte peste tot, cu o decolorare scăzută a cheliei, care subliniază grosimea și textura părului.

11. Tunsoare înaltă și strânsă pentru părul creț

The Hideout Barbershop

Înaltul și strânsul combină o decolorare ridicată cu părul scurt deasupra. Este o croială ușor de purtat pentru băieții cu toate tipurile de păr creț.

12. Curățați pielea Fade + Bucle tăiate scurt

criztofferson_ și coafura bărbătească pentru părul creț

Tunsoare de criztofferson

Această tunsoare modernă pentru bărbați echilibrează părul scurt, ușor de purtat, cu lungimea suficientă pentru ca părul să se onduleze. Folosiți o notă de produs pentru a defini buclele și adăugați o anumită înălțime la linia părului.

13. Coafură texturată scurtă pentru părul creț

rpb_nq_ și bucle texturate scurte și estompare la mijloc

Tunsoare de Frizerie Ross Parlane

Această versiune buclată a fastului popular este un clasic modern. Buclele lungi deasupra conferă stilului mult volum, precum și textură.

14. Tunsoare scurtă a părului creț + parte dură

danperri_hair_and low fade parte tare coafura par cret si scurt pentru barbati

Tunsoare de Dan Perri

Această coafură clasică a părții laterale arată grozav cu părul creț. O parte dificilă dintr-o parte adaugă o întorsătură modernă.

Mai lungi pe tunsori buclate de sus

15. Fringe curlată pentru bărbați

Whitney VerMeer

Combinația lungă de sus, laturile scurte și spatele funcționează bine pentru a evidenția părul creț, menținând în același timp părul ușor de purtat. Această croială rece contrastează cu franjuri cretate peste frunte cu o estompare a templului.

16. Partea dură a centrului de droguri în bucle

odyzzeuz_and dope centrează partea dură în bucle

Tunsoare de Ulises Benavides

Cu bucle strânse, tăieturile pot deveni creative fără a necesita mult stil. Această tăietură de droguri are o înălțime suficientă, cu un profil rotunjit întrerupt de o parte curbată a aparatului de ras.

17. Tunsor de mare decolorare pentru părul creț bărbați de lungime medie

Frizer nomad LDN

Această tunsoare cu decolorare ridicată creează aspectul unei părți laterale sau se pieptene cu părul creț. Este în tendințe, dar și potrivit pentru muncă.

18. Tunsoare texturată de lungime medie pentru păr creț + decolorare redusă

Jake „Ralph” Bolland

O altă tunsoare medie pentru bărbați, această versiune menține părul scurt pe părți, cu o decolorare redusă în jurul decolteului. Stilizați buclele deasupra cu un produs de genul Aveda Brilliant Humectant Pomade pentru a defini bucle fără nici un frizz.

19. Mătură înapoi pentru părul creț + franjuri lungi / breton

Foarfeca & Os

Acest păr ondulat și ondulat are un indiciu de stil surfer. Obțineți aspectul proaspăt de pe plajă cu un spray de sare care definește și controlează ondularea.

20. Fro-Hawk + Design de păr

marcusph333_și bucle lungi, cu părul decolorat, designul părului din spate al capului

Marcus Phillip Hatch

Una dintre cele mai tari tăieturi pentru băieții cu bucle strânse este șoimul. Această versiune este și mai proaspătă, cu o decolorare rafală, design de păr și capete de platină.

21. Mid Skin Fade + Design cu raze X + Bucle lungi

charliegray248_ și piele scăzută decolorează raze X coafură lungă și cretă pentru bărbați

Tunsoare de Charles Grey

Un stil cu franjuri înainte, această tăietură este grea deasupra, cu o decolorare ridicată a pielii. O pereche de linii ras completează aspectul cool.

22. Drop Fade + Bucle pe partea de sus

londonschoolofbarbering_and drop fade și bucle deasupra

Tunsoare de Henry Stevens

Această tăietură de lungime medie lasă buclele lungi deasupra pentru a crea un profil rotunjit care este ecou în decolorarea pielii.

23. Bucle dezordonate texturate + franjuri lungi

braidbarbers_and bucle dezordonate texturate și franjuri lungi

Tunsoare de Frizerii de împletitură

Acest aspect texturat dezordonat este una dintre tendințele de top ale anului. Fringe lungă este măturată într-o parte pentru un stil răcoros și măgulitor.

24. Parul lung și creț tăiat

braidbarbers_and coafura lunga si creta pentru barbati subcut

Tunsoare de Frizerii de împletitură

Buclele, chiar și buclele lungi, pot fi un fund total rău. Bineînțeles, ajută la asocierea lor cu o bară subțire și plină.

Tunsori clasice pentru părul creț

25. Tuns parțial lateral pentru părul creț

cele mai bune tunsori pentru barbatii cu parul cret

Antonio Mateo

Această tunsoare laterală este o coafură clasică pentru bărbați, adaptată pentru părul creț. Părul este suficient de scurt pentru a fi drept în jurul părților laterale, în timp ce vârful este suficient de lung pentru a scoate buclele.

26. Tuns Taper for Curly Hair

Aaron Kiely

Tunsul conic de lungime medie este o tendință în creștere pentru părul drept, ondulat și creț. Acest stil răcoritor mătură părul lung și creț drept în spate și se termină cu un conic gât tăiat curat.

27. Păr creț + Barbă

Mike Thomas

Părul facial și părul variază atât în ​​textură, cât și în culoare. Folosiți un ulei pentru a reduce la minimum crețul și umezeala tuturor părului.

28. Designul părului cu decolteu

Barbarii lui Baldy

Adăugarea unui design îndrăzneț sau subtil în decolteu este o tendință fierbinte. Acest arc ras completează părul creț de lungime medie.

29. Păr ondulat ondulat + Franj lung

A toca!

Părul ondulat și creț este lăsat lung și tăiat pentru a forma o margine laterală. O buclă rasă în spatele unei urechi reflectă textura părului mai lung de deasupra.

30. Coafură lungă pentru bărbați

barbati lungi cu par cret

Foarfeca & Os

A purta părul creț lung este totul despre o tunsoare care modelează părul într-o formă măgulitoare. Straturile reduc o anumită greutate, definesc un profil rotunjit și îmbunătățesc ondularea.

Părul creț se estompează

31. Tunsul Bald Drop Fade

CeeJay Fadez

Tunsorile decolorate sunt o modalitate elegantă și la modă de a păstra părul scurt pe lateral. Această decolorare a pielii cade în spatele gâtului pentru a crea o nouă linie de păr.

32. Tunsoare cu creț curat + Mid Fade

Zach Ramsey

Tunsul cu recoltă texturată este o tendință majoră în acest moment. Părul creț are deja o mulțime de textură, așa că lăsați-l mai mult deasupra.

33. Pieptene cret peste tunsoare

Amanda Nicole

Pieptenele peste decolorare sunt o tunsoare populară pentru bărbați, deoarece este ușor de purtat și arată minunat. Această versiune creț împinge părul într-o parte, dar lasă niște păr în franjuri largi peste frunte.

34. Mid Fade + Design de păr

fade tunsoare pentru părul creț

Liam Kenny

Acest stil proaspăt combină buclele lungi de tirbușon pe partea de sus cu linii în zig-zag ras într-o estompare medie.

35. Tunsori de păr curate cu vârf înalt

tuns cret sus, fade

Frizerie Raggos – Criztofferson – Mikey – Zach Ramsey

Blatul plat este cel mai cunoscut mod de a purta fade-ul înalt, dar, de asemenea, arată grozav cu un blat cret. Purtați-l cu o decolorare ridicată pentru forma clasică a topului înalt sau o picătură decolorată pentru un profil rotunjit inspirat de afro.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.