32 cele mai bune tăieturi și stiluri de păr creț cu lungimea umărului în 2021

Știați că vă puteți îndrăgosti de părul creț lung până la umeri adăugând textură și folosind produse specializate? Fie că preferați un aspect moale, romantic sau bucle voluminoase, aceste coafuri crețate pentru păr mediu vă pot duce de la birou la o petrecere de seară în grădină.

Cu o mulțime de produse grozave care vă ajută să vă definiți forma și să rămâneți fără frizuri; vei fi sigur că vei adopta temperaturi mai calde.

Părul creț nu este mai bine lung sau scurt. După cum veți vedea mai jos, tăierea părului creț este mai bună atunci când este tăiată chiar în mijloc! Alegeți în schimb părul creț de lungime medie și veți obține cele mai bune din ambele lumi!

Deci, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu cele mai bune idei de păr creț până la umeri:

Păr foarte creț care păstrează umerii

Umăr care pășunește părul foarte crețInstagram @keshiaeast

Îmbunătățește-ți forma cu părul foarte creț care păstrează umerii, care va oferi un flux frumos de bucle. Coafurile buclate până la umeri au o lungime atât de mare încât să permită o stratificare suplimentară care creează o formă moale, rotunjită. Această lungime de tunsoare pentru părul creț va necesita o formă de modelare sau stratificare pentru a evita triunghiul cret.

Tăiere medie în U pentru bucle

Tăiere medie în u pentru bucleInstagram @curlyonq

Tăierea medie în U pentru bucle este perfectă pentru doamnele care doresc să-și crească părul, păstrând în același timp săriturile buclelor. Adăugarea în straturi va reduce greutatea părului dvs. și vă va ajuta să obțineți un volum suplimentar și săriți.

Bob inversat de lungime medie pentru încuietori buclate

Bob inversat de lungime medie pentru încuietori cretateInstagram @uptowncurlmpls

Un bob inversat de lungime medie pentru încuietori buclate este mai scurt în spate, cu straturi stivuite și linii lungi și curbate în față. Părul creț permite astfel greutatea de pe spate, dar o cascadă uimitoare de bucle peste tot.

Păr roșu, mediu-lung, creț

Păr roșu, mediu-lung, crețInstagram @ hairbyamck3nzie

Părul roșu, mediu-lung, creț este realizabil cu tehnica potrivită de tăiere și coafare. Roagă-ți stilistul să-ți taie părul folosind o tehnică de tăiere „creț”. Această tunsoare se face pe părul uscat pentru a obține straturi uniforme. Buclele au posibilități infinite dacă ești suficient de îndrăzneț să te distrezi cu ele!

Bucle voluminoase pentru femei negre

Bucle voluminoase pentru femei negreInstagram @curlyme_com

Buclele voluminoase pentru femeile negre au posibilități infinite și arată fabulos pe aproape toate formele feței. Doamnele negre cu părul creț vor dori un produs mai hidratant pentru a-și menține buclele fericite toată ziua.

Lob dezordonat pentru fetele Curly

Lob dezordonat pentru fetele cretateInstagram @hypedkidssociety

Coafurile lob dezordonate sunt coafura preferată a oricărei fete crețate. Roagă-ți stilistul să facă o „croială cretată”. Această coafură este realizată pe părul uscat și coafat, pentru a atinge cel mai bine plinătatea stratificată pe care o căutați.

Romantic Up Curly Bun Updo pentru păr de lungime medie

Crăciun crud, crud, updo pentru părul de lungime medieInstagram @ashleylnedd

Un updo romantic cu bucăți pentru păr de lungime medie are posibilități infinite. Este ușor de realizat și ușor de coafat. Îndepărtați bretonul, adăugați o eșarfă de păr superbă, lăsați-vă buclele să se învârtă, și sunteți bine.

Balayage Ombre pe bucle de lungime medie

Balayage ombre pe bucle de lungime medieInstagram @ curlykate2020

Un ombré de balayage pe bucle de lungime medie este foarte practic dacă doriți să vă dezvoltați culoarea părului, deoarece vă permite să vă amestecați ușor culoarea naturală. Optarea pentru balayage ombré pe acele bucle de lungime medie adaugă o definiție suplimentară acelor bucle complicate, în timp ce vă încadrați în mod adecvat fața. Această coafură necesită o rutină de îngrijire a părului necorespunzătoare și cu întreținere redusă.

Coafura cretă până la umăr cu breton

coafura buclata pana la umeriInstagram @beautiful_by_natalie

Optează pentru o coafură crețată până la umeri, cu breton și o parte laterală.

Fetele cret sunt uneori îngrozite de volum, dar iată, buclele vor avea întotdeauna volum. Este doar locul în care este distribuit volumul respectiv.

Există diverse motive care determină părul nostru să acționeze, astfel încât diferite produse ajută situații diferite. Cu toate acestea, luați sfaturi de la un stilist în care aveți încredere, mai degrabă decât de la un YouTuber.

Stil de păr creț de lungime medie maro închis

Stil de par cret, maro inchis, lungime medieInstagram @nubiarezo

Stil de păr cret, de lungime medie, maro închis, pentru bucle colorate super-reflectorizante. Bazele mai întunecate vor reflecta întotdeauna mult mai multă strălucire și asta este un lucru pe care fetele creț le doresc. O coafură cu straturi medii și crețate păstrează puțină greutate pe lungime, împingând straturile în sus pentru o formă amestecată.

Decupare naturală și crețată pentru o față rotundă

Decupare naturală, crețată, pentru o față rotundăInstagram @jhairieciprian

O tăietură de o lungime medie, crețată, naturală, pentru o formă rotundă a feței, are nevoie de straturi agitate. Coafurile buclate de lungime medie, fără straturi adăugate, pot părea puțin grele dacă sunt lăsate prea scurte, deoarece adaugă lățime formelor feței rotunde.

Coafura Deva Curly pentru par de lungime medie

Coafura creta Deva pentru par de lungime medieInstagram @devacurl

Coafura creță Deva pentru păr de lungime medie dă un impuls instantaneu de textură, volum și sărituri. Coafurile cretate, de lungime medie, sunt potrivite pentru femeile care aspiră să aibă un flux voluminos de stratificare. The DevaCurl metoda funcționează pe individualitatea buclelor pentru a-și atinge potențialul maxim.

Minunat Bob curlat până la umăr cu bucle libere

minunat bob buclat până la umeri, cu bucle libereInstagram @romeufelipe

Aceasta este o tăietură bob lungă și creț pentru a spori bucla naturală. Valurile și straturile conferă tăieturii o formă drăguță și puternică, cu un triunghi frumos și larg, care este cel mai bun dintre tunsori.

Fetele cret în mod natural care caută acest aspect nu trebuie să se teamă! Multe femei care iau în considerare stiluri de păr de lungime medie, crețate, cred că se limitează la a avea doar părul lung sub umeri, dar pur și simplu nu este adevărat. Găsiți un stilist specializat în croieli cretate, care pot crea o formă care să vă îmbunătățească bucla în loc să lupte împotriva ei.

Ideea de păr creț cu straturi medii

idee de par cret cu straturi mediiInstagram @giboazhair

Acest păr creț cu straturi medii, cu lungime și încadrare a feței, este uimitor pentru femeile în vârstă.

Nu vă fie teamă de straturi. Coafurile medii pentru părul creț arată cel mai bine atunci când au straturi, sau veți ajunge cu triunghiul temut.

Găsiți un stilist care să se simtă confortabil să taie încuietorile și să le curleze cu bucle, astfel încât să vă poată oferi o croială personalizată pentru buclele dvs. elastice medii. Folosiți un gel mediu fără silicon (pe bază de apă) și un difuzor. Difuzați cu susul în jos și răsturnați în lateral pentru a obține volumul maxim.

Bucle naturale Beachy pentru păr mediu

Bucle naturale de plajă pentru păr de lungime medie

Aceasta este una dintre tunsorile drăguțe pentru părul creț natural, care a fost tăiată. Cereți-i stilistului să ia în considerare tăierea acestuia folosind tehnica Deva Curl Waterfall Cut. Apoi adăugați niște straturi moi și breton distractiv jucăuș.

Pentru a coafa acest păr mediu și creț cu breton, urmați Deva Curl No Poo Transformation pentru coafuri de acest fel. Lăsați o cantitate bună de balsam Deva Curl Condition One în vasul pentru șampon după ce am desfăcut buclele, astfel încât să poată reforma.

Utilizați gelul de definire a luminii Deva Curl și urmați-l cu spuma Deva Curl Frizz Free și ați început să îndepărtați cât mai multă umezeală cu prosopul Deva (sugerăm cu tărie să folosiți dacă aveți o buclă naturală). După uscare completă, îți întorc capul cu capul în jos și pufesc buclele.

Bucle mari pe părul până la umeri

Bucle mari pe părul până la umărInstagram @wildapothichair_

Aceste bucle mari pe părul lung până la umeri au fost create de specialistul în bucle Anjelica Dabrowski din Baltimore, MD.

Cel mai bun sfat al lui Daborwski pentru femeile care doresc să recreeze coafuri pentru părul creț mediu este să știe ce ingrediente intră în produsele pe care le alegeți. „Sulfatii duri vor elimina umezeala vitala din par, lasandu-l uscat si foarte greu de coafat. Siliconii vor lăsa un film pe firul de păr și se vor acumula în timp, creând o piesă care interferează cu strălucirea, vibrația și elasticitatea ”, spune ea..

Ea continuă spunând: „Pentru a obține acest aspect, accentul nostru este hidratarea, flexibilitatea și controlul. Preparea buclelor cu cantitatea potrivită de umiditate este vitală. ”

Pentru texturile noastre cret, hidratarea începe la duș. Pentru a începe această tunsoare creț, ar trebui să se facă o curățare profundă a scalpului cu DevaCurl Low-Poo Original Cleanser, urmat de DevaCurl One Condition. Amestecul a două produse permite alunecarea ușoară în timp ce se desface și, deoarece nu se utilizează sulfați, umezeala esențială nu este îndepărtată în timpul procesului.

„Pentru firele uscate, lăsarea într-o cantitate bună de balsam este o armă secretă excelentă pentru a ajuta la combaterea frizului”, adaugă ea. „După ce m-am descurcat cu degetul cu balsamul, am clătit foarte ușor, apoi am zgârcit pentru a expulza excesul de apă, încurajând în același timp modelul de buclare.”

Pentru un factor de control suplimentar care ajută buclele să reziste câteva zile, aplicați gelul de definire a luminii DevaCurl. Glosează-l pe întreaga formă și ridică-l în sus pentru a îmbunătăți definiția. Acest gel creează o barieră de protecție împotriva umezelii zero, care adaugă strălucire și respinge frizul. Rezultatul final sunt bucle care pot fi atinse și controlate.

Păr frumos și stratificat

Păr frumos și stratificatInstagram @ devadoll10

Această minunată tăiere pe straturi medii pe bucle a fost creată de Lynne DaSilva, specialist în crețul Deva, din Temecula, CA. „Unul dintre lucrurile mele preferate despre tunsorile pentru femeile de păr creț ca acesta este cât de netede sunt straturile. Este perfect pentru a crea ridicare și ușurință cu părul greu. De asemenea, aduce volum și plinătate părului fin sau subțire ”, adaugă ea.

Finisajul uimitor a fost creat cu produsele DevaCurl. Super Cream a adăugat umiditate pentru a ajuta la netezirea texturii părului, iar gelul de definire ultra a fost folosit pentru definire și menținere.

Bucle cu lungime guler pentru femei peste 60 de ani

Bucle cu lungime guler pentru femei peste 60 de aniInstagram @jordanaveryz

Când ești la acea vârstă în care tot ceea ce pui este un simbol al eleganței, aceste bucle cu franjuri sunt cel mai bun mod de a arăta asta. Această coafură creț gri-argintiu este perfectă și funcționează cel mai bine pe părul subțire și creț.

Cutie medie dezordonată cu breton

Taiat mediu dezordonat cu bretonInstagram @ erikast.pierre

O tăietură medie dezordonată cu breton este de întreținere foarte redusă și oferă un volum maxim. Stilistul din Portland, Erika St. Pierre, împărtășește cum să realizezi această tunsoare.

„Am folosit o tehnică de stratificare de 90 de grade în jurul capului. Apoi am făcut straturi rotunjite cu tăiere în vârf ”, explică St. Pierre. „Franjurile și încadrarea feței sunt tăiate separat pentru a se potrivi cu trăsăturile feței.”

Bucle blond stratificate pe un lob

Bucle blond stratificate pe un lobInstagram @ kurly.kennah

Un lob cret stratificat poate spori buclele naturale. Adăugarea în straturi structurate creează volum deasupra și textura „perfect anulată”. Pentru a evita creșterea și definiția mai puțin a curlului, utilizați coafură sau cremă pentru curl. Astfel de produse vor împrospăta cu siguranță buclele de a doua zi.

Această coafură de combinare medie și creț a fost realizată de entuziastul creț McKennah Chafin folosind metoda numită DevaCut. „Un DevaCut este o tăietură uscată și creț. Acest lucru permite buclelor să se așeze în starea lor naturală, astfel încât forma și lungimea părului să fie văzute corespunzător ”, explică ea. „Tăieturile tradiționale îți întind buclele, așa că atunci când stilezi, forma ta se usucă diferit. Buclele tind să se așeze mai bine cu un Deva Cut. ”

Aveți nevoie de tehnica adecvată și de produsele potrivite tipului dvs. de păr pentru a obține rezultatul dorit. Tehnica folosită se numește Brush Styling. Îți netezește și îmbunătățește modelul ondulat. În plus, vă permite să alegeți volumul dorit. Cel mai bun sfat pentru a vă purta părul creț este să nu vă comparați cu ceilalți. Fetele cretate cu bucle superbe pot fi dificile pentru ele. Acest lucru se datorează faptului că vor tipul de buclă al altcuiva. Îmbrățișează-ți buclele frumoase. Tu ești doar unul!

Creț & Păr gros până la umăr

Curly & amp; Păr gros până la umărInstagram @ jjlynn34_hair

Această tăietură stratificată pentru păr gros și creț a fost creată de coafura Jessica Johnson din Richmond, VA. „Este conceput pentru femeile care doresc să îndepărteze o anumită greutate aproape de lungimea părului, dar totuși au mișcare și volum”, explică ea. Este o tranziție ușoară de la a avea părul lung și creț la cel de lungime medie.

Acesta este un stil de întreținere redusă, care funcționează cel mai bine pentru femeile cu păr mediu până la gros. Este potrivit pentru majoritatea formelor feței, deoarece straturile se alungesc în mod natural și creează o siluetă frumoasă. Păstrarea straturilor suficient de lungă pentru a putea trage cu ușurință înapoi într-un coc sau pur și simplu departe de față face acest lucru un stil versatil și ușor de întreținut.

Johnson sugerează că „un balsam excelent și un gel pentru curl mediu sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a recrea această formă acasă”.

Coafură Bob în formă de straturi cu bucle groase

Coafură Bob în formă de straturi cu bucle groaseInstagram @tinahaircutspecialist

„Îmi place să-mi tai fetele buclate, astfel încât să văd rezultatele imediate pentru buclele încăpățânate”, spune coafura Tina Wherry din Plymouth, MN. „Această tunsoare lungă cu straturi de bob creează o săritură serioasă în bucle pentru a oferi acestei fete crețate un aspect sofisticat și cochet!” Acele straturi de bucle scurte adaugă, de asemenea, mai mult volum părului.

Unii care doresc să obțină această coafură pentru părul creț vor fi mulțumiți de ușurința acestui stil! Cu croiala potrivită, acest stil ia pur și simplu o doză grea de umiditate și un produs care definește buclele, cum ar fi Crema de definire a buclelor Living Proof. Difuză sau uscată la aer și voilă!

“Dacă aveți o buclă mai slabă, aș crea textură în coroană cu tăietura și aș arunca câteva bucle libere cu un fier de curlat”, adaugă Johnson.

Tăiere crețată stratificată de lungime medie

Tăiere crețată stratificată de lungime medieInstagram @heather_hall_hairguru

„Această tăietură stratificată de lungime medie permite buclelor să cadă frumos și natural acolo unde trebuie să se așeze”, spune maestrul stilist și șoaptă pentru bucle Heather Hall of Columbus, OH.

„Tăierea a fost făcută uscată și îmi place felul în care tăierea uscată scoate tot ce este mai bun în părul creț natural. Îmi permite să văd unde vrea să trăiască fiecare buclă și va prospera cel mai bine în tăietură ”, explică Hall.

Călătoria părului creț este un angajament pe viață! Pentru a obține coafuri frumoase și naturale ca aceasta, trebuie mai întâi să scăpați de ingrediente precum siliconi și sulfați care vor dăuna și vor îngreuna părul creț. De asemenea, trebuie să luați în considerare porozitatea părului și echilibrul dintre umiditate și proteine ​​pentru a vă oferi cu adevărat părului ceea ce are nevoie.

„În această fotografie, am aranjat părul umed (nu picurând) și am tras cu degetele Spuma Volumizantă Frizz Free DevaCurl de la rădăcini până la capete, urmată de Gelul Spiralicious al lui Jessicurl. Am greșit cu degetele până când încep să se formeze bucăți și tot părul era neted ca mătasea ”, spune Hall. „Apoi mi-am strâns părul cu mâinile sau cu un tricou din bumbac pentru a scoate buclele. Am difuzat părul până la uscare folosind accesoriul difuzor Babyliss cu uscătorul setat la foc mic și viteză redusă. Întoarceți părul cu capul în jos, cu partea dreaptă în sus și înainte și înapoi în timp ce uscați pentru a obține ridicarea la rădăcină! ”

Shag Curly dezordonat și dulce cu Bangs Curly

Shag Curly dezordonat și dulce cu Bangs CurlyInstagram @christinavalenzuela_hair

Acest shag modern și curat pentru păr de lungime medie cu breton cret a fost creat de coafura și specialistul avansat Devacurl Christina Valenzuela din Studio City, CA.

Când privim coafurile pentru bucle medii până la lungi, este vorba despre modernitate și întreținere redusă. Adăugarea produsului atunci când părul este foarte umed ajută la distribuirea uniformă a produsului pe tot părul. Utilizați DevaCurl Supercream și Gel Ultra Defining.

„Uscați difuz părul pentru a vă lovi de corp. Pentru a preveni bretonul să se despartă, difuzați-le mai întâi uscate. Terminați cu Bucle Oglindă pentru un plus de strălucire ”, adaugă Valenzuela.

Înainte și după încuietori medii

Fotografii înainte și după încuietori mediiInstagram @hairmajestiii

Acesta este un înainte și după un Deva Cut, care este o tăietură uscată pentru părul creț. A fost croit și stilat de coafura Alisha Rodrigues din Providence, RI.

„Mi-a spus că îi plac buclele ei mai conservatoare și mai puțin nesupuse, dar își dorea formă. I-am dat straturi rotunde lungi special pentru modelul ei natural de buclă. Apoi i-am tuns părul câte o buclă odată pentru a asigura acuratețea tunsoarei ”, explică Rodrigues.

„Am folosit Deva Curl Super Cream pentru a-i coafa părul. Aceasta este o cremă ușoară hidratantă, care este perfectă pentru a coaja părul cu clienții cu păr cu textură fină până la medie ”, spune ea. „Îți oferă acel aspect subtil și moale. I-am tuns părul chiar sub claviculă, care are o lungime la modă. Este lungimea perfectă pentru a vă lumina fața și este încă suficient de lungă pentru a vă lega. “

Acest păr creț de lungime medie este o tunsoare perfectă pentru femeile care poartă părul ondulat și doresc o anumită definiție în modelul lor de buclare care să le înveselească fără prea mult volum.

Păr ondulat și creț în cascadă

Păr ondulat și creț în cascadăInstagram @bristleandprim

Acest păr ondulat și creț a fost creat de maestrul stilist Krystle Sosa Kirchgessner din Lancaster, PA.

La fel ca toate femeile cret, părul are nevoie de umezeală. De la bucle ondulate la tirbușon, toate se ocupă de temutul factor frizz. Deci, produsele trebuie să păstreze toată umezeala blocată. Este important să folosiți un detergent fără sulfat (care păstrează uleiurile înăuntru) și un balsam fără silicon (siliconi = sintetici și sunt blocanți de apă!).

„I-am curățat pielea capului cu DEVACURL DELIGHT LOW-POO. Apoi se utilizează hidratat și detașat cu DEVACURL DELIGHT ONE-CONDITIONER. Apoi, am scrunched în balsamul DEVACURL BELIEVE-IN leave-in pe părul umed. Am terminat stilul scrunching în DEVACURL ULTRA DEFINING GEL ”, explică Sosa.

Ea adaugă, „pentru a menține aspectul încă 2-3 zile, dormi cu o coadă de cal„ ananas ”și spritz cu o ceață de apă / balsam”.

În ceea ce privește tăierea, acesta este un aspect universal pentru multe fete cretate. Ridicarea straturilor astfel încât acestea să cadă în cascadă peste celălalt îndepărtează volumul împreună cu stilul adecvat. Când părul atinge lungimea claviculei și trecutul, acesta este un aspect excelent de întreținere redusă pentru orice fată creț cu orice formă de față de luat în considerare.

Bucle Big Bouncy

bucle mari gonflabile pe părul până la umeriInstagram @slickback_buttahtoas

Aceste bucle mari gonflabile sunt ideale pentru orice femeie cu orice stil de viață. Și da, și culorile părului ar fi grozave! Folosiți orice gel de curling stratificat cu o cremă pentru a da viață acestor fire blonde atunci când coafați.

Păr creț mediu-scurt

parul cret mediu-scurtInstagram @hairbymadisonrenee

Acest păr creț mediu-scurt arată dramatic, inspirat și foarte drăguț! Aceasta este croiala care avantajează bebelușii cu o textură naturală și creț. Secretul formei sale frumoase se află în straturile superioare. Dacă straturile superioare devin prea lungi, rezultatul poate apărea voluminos și rotunjit. Acum, când vine vorba de coafare, fixativul poate fi prietenul tău. Cantitatea de definiție pe care o oferă produsul va adăuga înălțimea și volumul buclelor.

Bucle strânse pe păr mediu

bucle strânse pe părul mediuInstagram @hairbytoriahlachell

Purtați aceste bucle strânse și arătați-vă textura naturală a părului! Acest mare stil de păr creț este despărțit lateral pentru a oferi părului tău super-creț o ridicare instantanee. Păstrați încuietorile hidratate de la rădăcini până la capete pentru un rezultat mai sănătos și mai viguros.

Păr blond natural și creț

parul blond natural cret si naturalInstagram @ 1curlyfashionista

Optează pentru părul blond și creț natural și obține o margine distractivă, cu aspect proaspăt, asemănătoare cu cea a lui Charlize Theron! Secretul perfecțiunii sale este textura naturală a buclelor. Umbra blondă strălucitoare se potrivește unei femei cu ochi albaștri. Este stilul la modă care oferă treselor un finisaj mai viu.

Încuietori buclate până la umeri cu breton lateral

încuietori buclate până la umeri cu breton lateralInstagram @loirosdemilionarias

Recunoașteți-l, ați dorit întotdeauna să încercați să îmbrăcați o coroană crețată cu culoarea naturală a părului. Mergeți pentru aspectul complet mai tânăr cu încuietorile buclate pe o croială medie și câteva bretonuri laterale.

Curly Half-Up Half-Down

Curly Half-Up Half-DownInstagram @st_biton

Această coafură creț pe jumătate în sus a fost creată de stilistul Esti Biton din Tel Aviv, Israel. „Îmi place acest aspect, deoarece păstrează buclele naturale. Le definește și creează un fundal luxuriant care înfășoară chipul miresei “, adaugă ea.

Ridicarea asimetrică a părului din direcția tâmplelor conferă un aspect elegant și ușor.

Tunsorile de păr cret sunt grozave pentru fetele care doresc să-și păstreze buclele naturale, să se recunoască în ziua nunții, dar să fie totuși cea mai bună versiune a lor. Pentru fetele cu părul subțire sau nu atât de plin, folosiți extensii de păr.

„Pentru acest aspect, trebuie să ai oarecare răbdare pentru că trebuie să lucrezi buclele unul câte unul. Pentru a menține durabilitatea, vă recomand să utilizați spray de păr cu formulă de fortăreață ”, explică Biton.