Cele mai bune coafuri pentru bărbați de lungime medie

Părul de lungime medie poate fi dezordonat sau îngrijit, clasic sau modern, uzat în sus sau în jos. Mai multă lungime înseamnă mai multe opțiuni.

Se pare că părul scurt are o întreținere redusă, dar nu este întotdeauna cazul. O croială grozavă cu laturile conice poate dura mai mult între vizitele frizerului. O jumătate de centimetru de creștere pe o decolorare rasă schimbă în totalitate forma unei tunsoare, în timp ce aceeași creștere pe părul mai lung are doar mai multă lungime.

Unele dintre aceste tăieturi mai lungi au, de asemenea, decolorări sau reduceri, care arată bine în creștere, dar necesită vizite regulate de coafură pentru a le menține.

Consultați 19 dintre alegerile noastre pentru cele mai bune coafuri pentru bărbați de lungime medie.

1. Coafura părții laterale

Cele mai bune coafuri pentru bărbați de lungime medie 2017

Andrew Does Hair

Această versiune mai lungă pentru părul preppy are o mulțime de textură și volum de tendință. Acesta este un stil cool pentru joc sau purtați-l pieptănat frumos pentru muncă.

2. Combover + Taper Fade

Agus de Asís Hair Artist

Acest stil de combover mai lung are o parte dură, decolorare conică în lateral și mult flux în partea de sus.

3. Lung pe deasupra, părțile scurte și părul din spate

Sam Campagna

Părul bărbaților este acum în legătură cu stiluri cu curgere liberă, cu o mulțime de textură și mișcare. Acesta lovește toate aceste puncte cu panache.

4. Quiff

Frizerii de împletitură

Părul de lungime medie duce acest quiff la nivelul următor, la propriu.

5. Mătură înapoi

Jannik Knopp

Măturarea înapoi are un profil similar cu părul spătat, dar are un finisaj mai zbârcit, măturat de vânt. Acest lucru funcționează foarte bine pentru părul mediu al bărbaților și arată mai bine pe tot parcursul zilei.

6. Pieptene peste + Fade

Junior Jr..

Combinația rece funcționează la orice lungime, de la scurtă la lungă. Această versiune interesantă are o decolorare fără părți de întreținere și părul măturat într-o parte. Produsul de-a lungul părții menține părul în loc, lăsând părul liber la capete.

7. Mătură înapoi + Păr ondulat

Matt J.

Stilurile mai lungi și mai libere funcționează bine cu textura adăugată a părului ondulat. Utilizați un produs de menținere mediu pentru un anumit volum și mențineți-l deasupra în timp ce lăsați valuri să-și facă treaba.

8. Pomp + Burst Fade

Men’s World Herenkappers

Cu cât părul este mai lung, cu atât pompa este mai mare. O ușoară estompare în spatele urechii adaugă un detaliu rece în lateral.

9. Coafura spate suflată + Mid Fade

Frizerie Raggos

Această coafură suflată pe spate este un aspect periat cu volum. Părul lung se amestecă într-o estompare medie pentru un finisaj impecabil.

10. Coafura părții laterale pentru păr mediu

Făli & Lamă

Coafura părții laterale este una dintre acele coafuri pentru bărbați care pot fi purtate într-o varietate aproape infinită de moduri. Această versiune proaspătă are o mulțime de volum și textură.

11. Pieptene texturate peste + Fade mediu

Carter Supply Co..

Iată un mod similar, dar diferit, de a purta o parte laterală. Această versiune este despărțită într-o parte, lăsând o mulțime de păr gros să se pieptene cu textură și volum adăugat.

12. Partea laterală Mătură înapoi + conicitatea gâtului

Talitha A.M.E. Maddison

Coafurile conice devin din ce în ce mai populare, în special pentru părul de lungime medie. Încă par îngrijite în spate, mai ales atunci când sunt măturate în spate, pieptănate spre centru și terminate cu un conic gât curat.

13. Coafuri pentru par mediu

Erin Grommon

Părul bărbaților mai lungi necesită tăieturi la fel de mult ca părul scurt, nu la fel de des. Tunderea ocazională va modela părul, va tăia greutatea și va ajuta la coafare. Fără a elimina multă lungime, această croială creează un profil proaspăt și un stil de tăiere curat.

14. Coafuri clasice pentru bărbați

Ross Mathieson

Această coafură a părții laterale cu conicitate este un aspect clasic. Poate fi îmbrăcat într-o tăietură curată, cum ar fi deasupra sau cu o anumită textură și volum, pentru un plus de răcire.

15. Coafura dezordonată a părții laterale

Tote Barber

Acest stil rece, fără efort, arată că nu este vorba doar de estompări. Aspectul va continua să se îmbunătățească pe măsură ce treceți degetele prin păr pe măsură ce ziua trece.

16. Frumusețe ridicate + franjuri laterale

Rum Barber

Acest stil proaspăt lucrează părul lung deasupra, în franjuri laterale. Ar putea fi, de asemenea, pieptănat într-o parte, dar este întotdeauna bine să aveți mai multe opțiuni de stil.

17. Undercut + Messy Comb Over

Whitney VerMeer

Această coafură de deconectare este o modalitate rece de a purta păr de lungime medie. Măturați în acest pieptene cu textură rece sau purtați-l îngrijit.

18. Mohawk Fade

Tote Barber

În timp ce este îmbrăcat într-un mohawk dezordonat legitim, acest păr de lungime medie, cu o decolorare, poate fi purtat, de asemenea, într-un spate slick, pieptene peste sau franjuri înainte.

19. Fohawk lung + Fade chel + Barba

staygold31

Fohawk, cunoscut și sub numele de faw hawk, este rece și chiar mai rece, cu păr de lungime medie. O combinație de uscare prin suflare și produs realizează acest aspect care sfidează gravitația. Această versiune folosește pudra de praf Schwartzkopf. Tăietura poate fi purtată și în spate, într-un pieptene peste sau liber cu franjuri.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.