13 Cele mai bune magazine de tatuaje din lume

Tatuajele există de secole. Fiecare cultură, tradiție și credință le-a văzut ca o formă de modificare a corpului care le definește și le deosebește. Fie că tatuajele au fost cernelite pentru a indica pozitivitate sau disperare, au lăsat o amprentă destul de mare în istoria însăși. Este adevărat că stigmatul care a crescut odată cu tatuajele și modificările corpului s-a ridicat încet și acum este mult mai confortabil să arăți un tatuaj decât a fost odată.

În unele culturi, tatuajele au rămas întotdeauna o parte esențială a identității lor. Există variații și stiluri de tatuaje care au servit ca „ștampile” sau identificare care leagă purtătorul de un anumit trib sau credință.

Alții au folosit tatuajele ca talismane pentru a evita rănile și răul. Există dovezi vechi de un secol care au fost legate de descântece scandate în legătură cu desenele de tatuaje pentru a-l proteja pe purtător.

Există culturi în lume care au purtat tradiția tatuajului până astăzi și o consideră o parte a ființei lor. Tehnicile folosite pentru gravarea acestor tatuaje au variat de la țară la țară, de la unghii vechi; bețe de bambus ascuțite în cuțite, cum ar fi obiecte și chiar dinți barracuda.

Tatuajele au fost gravate pentru a descrie povești pe piele, o pânză goală. Pasionații de tatuaje au înregistrat variații ale tatuajelor din întreaga lume. Femeile din Tofi își tatuează modele de vârtej pe fețe pentru a-și indica descendența. Călugării cambodgieni gravează modele de culoare închisă pe piept ca simbol al credinței lor.

În Los Angeles, veți vedea membrii unei anumite asociații care poartă modele similare pentru a-și arăta afilierea. Oamenii din tribul maori din Noua Zeelandă au gravate modele care sunt detaliate și texturate pentru a descrie diferite semnificații. Chiar și un singur semn în tatuajele lor are o semnificație, iar tehnicile lor sunt unice pentru ei. De fapt, chiar dacă un tatuator modern ar putea să creeze modele similare, este considerat imperativ să înveți cel puțin tehnicile de bază și semnificațiile tatuajelor.

Tatuajul are o istorie excelentă în Japonia, iar grupuri specifice folosesc tatuaje ca marcaj pentru a-și anunța afilierea. Există, de asemenea, o artă tradițională a tatuajelor japoneze care a călătorit chiar și în alte țări, cum ar fi SUA și este foarte plăcută de entuziaștii tatuajelor.

În cultura occidentală, tatuajele au menținut o imagine ca semn al rebeliunii. Această imagine a rămas intactă, dar interpretările s-au schimbat. Acum, tatuajul este un memento al rezistenței împotriva vremurilor triste; sunt o indicație a noii nașteri, a iubirii și a bucuriei.

Fiecare design, plasare și inspirația pentru acesta dețin un sens profund pentru purtător. Modelele de tatuaje au început cultele, care decurg din alegerea unui artist sau a unei celebrități până la indivizi care pretind că sunt adevărați fani.

Această tendință nu s-a lipit doar de granițele Hollywoodului, ci a preluat chiar și multe alte industrii. În cea mai mare parte, tatuajele sunt alese pentru a reaminti puterea și prevalența împotriva circumstanțelor.

Pe lângă aceasta, tatuajele definesc fidelitatea purtătorului față de credința catolică. Rozarii, Sfânta Fecioară Maria și Sfânta Biblie sunt gravate pe piele pentru a prezenta noi începuturi și credința purtătorului. Întreaga lume a practicat modificarea corpului și tatuajele ca formă de artă într-un fel sau altul.

În ultimii ani, design-urile inspirate de tradiționala Hina au intrat în lumea tatuajelor. Odată cu extinderea tehnologiei, oamenii din întreaga lume încearcă modele interculturale, acestea fiind gravate ca o apreciere a unui anumit limbaj, o apreciere a unei alte culturi sau ca un memento al purtătorilor care vizitează o parte îndepărtată a lumii.

De ce este important să găsești un artist Good Tattoo

Un salon de tatuaje nu înseamnă nimic dacă tatuatorii nu sunt buni. Când căutați locul potrivit pentru a vă face un tatuaj, asigurați-vă că vă faceți temele.

Nu puteți să vă prezentați într-un loc și să începeți procesul de tatuare fără a cunoaște nivelul de abilitate al artiștilor pe care îi angajează. Acest lucru este necesar, deoarece un tatuaj este un plus pe viață, chiar și atunci când este eliminat cu laser, lasă cicatrici pe care le veți purta.

Fiecare persoană este unică; chiar dacă obțineți un design pe care alte mii de oameni l-au înscris deja pe corp, tatuajul dvs. va rămâne unic.

Acest lucru se datorează faptului că acest tatuaj este povestea și percepția ta atașată de el. Mai mult, alegerea locului potrivit este vitală pentru a preveni orice eroare financiară, deoarece unele modele pot costa mult peste o mie de dolari.

Desigur, veți găsi locuri care oferă tatuaje la o fracțiune din prețul oferit de renumitul salon. Dar, merită? Cernelatul este gravat prin țesutul pielii în piele, iar acul poate introduce o varietate de boli cronice în fluxul sanguin. Nu există nicio modalitate de a asigura dacă salonul cu preț redus chiar le curăță instrumentele.

Tatuajul este o afacere delicată și nu vă puteți risca sănătatea pentru câteva sute de dolari. Cel mai bine este să aveți o sumă substanțială în acest scop înainte de a vă angaja într-un design.

Tatuajele trebuie gravate într-un mediu steril cu echipamente curate și de unică folosință. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice infecție sau boală să pătrundă în rană.

Cel mai bine este să aranjați o consultație mai aproape de reședința dvs., deoarece unele modele sunt un proces de un an. Asigurați-vă că locul în care mergeți are recenzii bune și că este înregistrat.

Deoarece tatuajele sunt o tendință de creștere în întreaga lume, găsirea unui loc potrivit pentru a fi tatuat în țara dvs. poate să nu fie o problemă. Unele vedete aleg să călătorească în alte țări doar pentru a achiziționa serviciile de specialitate sau de nișă ale tatuatorilor de acolo.

Mai mult, veți găsi că metodele tradiționale sunt mult mai fiabile decât tehnologia modernă. Cu toate acestea, igiena nu poate fi compromisă.

Cele mai bune magazine de tatuaje din lume

Dacă sunteți în căutarea unui anumit tip de artă pentru tatuaje și sunteți dispuși să zburați către o anumită destinație sau să căutați un loc în apropierea reședinței dvs. pentru a vă face un tatuaj, iată lista noastră cu cele mai bune magazine de tatuaje din întreaga lume..

1. Tatuaje Fortune

Acest salon de tatuaje este situat în orașul Portland din SUA. Ceea ce face ca această locație să fie una dintre cele mai bune este faptul că și-au câștigat un nume în ciuda faptului că sunt situate într-un oraș în care rata de saloane de tatuaje este excepțional de mare. Proprietarul, doamna Mikki, a deschis magazinul aici în 2010, pe 1 aprilie. Tatuajul Fortune este unul dintre cele mai respectabile și mai importante saloane de tatuaje din zonă. Proprietarul a apărut ea însăși în mai multe reviste și anume; Northwest Tattoo, Skin and Ink, precum și revista Tatowier.

Tatuajul cu avere este cel mai bun loc pentru a-ți face tatuajul dacă ești în căutarea unui magazin în Portland. De asemenea, oferă câteva stiluri și modele din care puteți alege.

2. TinTin Tatouages

Vorbește despre un artist cu experiență care știe ce face. Tin Tatouages ​​este amplasată în Paris, Franţa. Acest magazin există de zeci de ani și și-a făcut amprenta în lumea modei. TinTin a început să se tatueze aici în 1999. Tayouages ​​a primit recunoaștere în reviste precum Elle și Q. Arta tatuajelor lor a fost folosită și pentru comercializarea unor mărci gigantice precum Givenchy, Philippe Starck și Marc Jacobs.

3. Boston Tattoo

The Compania Boston Tattoo este situată în Boston, SUA. Și-a deschis porțile în 2010, dar de atunci tocmai a avansat. Serviciile lor sunt impecabile, iar atenția la detalii definește acest salon. Au oferit o varietate de stiluri de tatuaj și au obținut cel mai bun premiu al cititorului Boston până în 2011. Proprietarul Jason Zube a avut un impact destul de mare asupra industriei tatuajelor de-a lungul anilor.

4. Templul tatuajului

Templul Tatuajului este un salon de tatuaje de renume mondial, situat în Hong Kong, China. Proprietarul Joey Pang a dezvoltat tehnica artei tatuajelor ca nici una care seamănă foarte mult cu caligrafia chineză. Această tehnică este denumită tehnica loviturii periei, iar lista de așteptare pentru acest salon de tatuaje este de aproximativ doi ani. Lucrarea artistului de aici vorbește de la sine, iar oamenii din întreaga lume se tatuează aici. Tatuajele făcute la templul tatuajului au primit funcții în CNN, CBS și chiar în canalele de călătorie.

5. Tatuaje negre și albastre

Dacă sunteți în căutarea unor stiluri specifice de artă a tatuajelor, atunci acesta este locul potrivit pentru dvs. Situat în San Francisco, acest salon de tatuaje a fost deschis de Idexa-Stern în 1996. De când s-a născut în Germania, Idexa a angajat un personal format din aproximativ șase persoane care aparțin unor țări diferite și pot vorbi o varietate de limbi. Sunt specializați în modele geometrice, imagini, realism și Black Work. Au fost numiți cel mai bun artist de tatuaje timp de doi ani consecutivi în 2009 și 2010 de către gardienii din golful San Francisco.

6. Cerneala Toronto

Acest salon este situat în Toronto, Ontario, Canada. Mark Artistul lor de tatuaje a lucrat ca designer de tatuaje pentru seria Break Out kings de pe MTV. El a fost artistul de tatuaje în aer pentru anul 2007 pe MTV.

7. Tatuaj Caio

Acest salon de tatuaje este situat în Rio de Janeiro, în Brazilia; au început mai întâi operațiunile manual folosind metode tradiționale de tatuare în urmă cu peste 40 de ani. Caio își amintește o perioadă în care arta tatuajelor se limita la utilizarea prostituatelor, a marinarilor și a bandiților. Magazinul Caios este situat în Arpoador, între plajele Ipanema și Copacabana.

8. Tatuaj salvat

Acest magazin este situat în Brooklyn, New York. Acest magazin a fost deschis pentru prima dată în 2005 și a fost ideea lui Scott Campbell. Din 2005, acest magazin a angajat aproximativ opt dintre artiștii de top din SUA, iar lista lor de clienți este renumită. Printre clienții lor se numără celebrități precum Heath Ledger, Robert Downy, Orlando Bloom, Sting și așa mai departe. Serviciile lor sunt de top și au fost lăudate destul de frecvent de către entuziaștii cunoscuți ai tatuajelor.

9. Galeria Kaze și Tattoo Studio

Acest loc în sine este o operă de artă, deoarece acționează ca o galerie pentru cea mai strălucitoare artă de tatuaje pe care o veți întâlni vreodată. Acest magazin este situat în Denver și este specializat în crearea de modele personalizate. Artistul Sandi Calistro și William Thiemann sunt experții care oferă opere de artă rafinate. De asemenea, acționează ca gazde pentru artă la nivel național și local.

10. Studio de tatuaje Angel Art

Situată în Bangkok, Thailanda este un loc cunoscut pentru artistul său bine cântat. Domnul Tung, care este proprietarul acestui magazin, este expert în meseria sa și nu preferă să lucreze cu șabloane sau curenți. Desenele sale sunt desenate cu mâna liberă direct pe piele decât acul în arta tatuajului unic. Se mândrește cu crearea unor piese de artă originale, care sunt unice pentru purtător și care nu pot fi reproduse indiferent de ce.

11. Tatuaj Shanghai

Situat în Shanghai, China, acest magazin și-a câștigat un nume în lumea tatuajelor. Piesele lor au câștigat caracteristici în mass-media de top precum CNN, Addidas Shanghai zilnic, Inked Magazine și chiar sueddeutsche.de. Ei și-au mutat locația într-un spațiu mai mare din Maoming Nan Lu.

12. Tatuaje de Apocalipsă

Situat în Seattle, WA SUA, apocalipsa a fost prezentată ca unul dintre cele mai bune locuri de tatuaj în unele reviste locale și naționale. De asemenea, au câștigat faima în țări precum Japonia, Italia, Tattoo society (SUA), Skin deep in UK și Tattoo Arte în Mexic. Lucrările au inspirat unii artiști de tatuaje din întreaga lume, în special în țările în care lucrările lor au fost publicate. Mai mult decât atât, acestea oferă o varietate de stiluri și chiar își personalizează arta tatuajelor la cererea clientului.

13. AKA

Acest magazin este situat în Berlin, Germania. AKA și-a propus să creeze un spațiu complet, inclusiv o cafenea, un studio de spectacole și o casă pentru pisici fără stăpân. De asemenea, puteți găsi diverse tipuri de artă pentru tatuaje aici sau puteți participa și la o expoziție de artă.