Cum să-ți crești părul (Tutorial pentru bărbați)

Coafurile mai lungi pentru bărbați, de la bărbie până dincolo de lungimea umerilor, sunt un aspect popular și atractiv. Este ușor să decideți să crească părul, dar procesul nu se întâmplă peste noapte.

Deși multe suplimente și produse vor promite să facă părul să crească mai repede și mai gros, nu-l credeți. O dietă sănătoasă și un stil de viață pot contribui la îmbunătățirea părului, dar crește într-un ritm constant. În timp ce unii tipi au părul care crește mai repede decât alții, nu este ceva ce poate fi schimbat.

Cel mai bun lucru de făcut este să aveți răbdare, să primiți ajutor de la frizerul sau stilistul dvs. și să încercați câteva look-uri noi și cool pe parcurs. Iată cum să arăți bine în timp ce crești părul cu sfaturi și imagini din părul în creștere al lui Steve Vann tuns de unul dintre frizerii noștri preferați, Andrew Does Hair.

Cum să crești părul pentru bărbați

1. Continuați să vă vizitați frizerul

Pentru a arăta bine în timp ce crești părul, continuă să-ți vizitezi frizerul sau stilistul. Dacă vedeți vreodată tunsori scurte în frizeria dvs., ar putea fi timpul să mergeți undeva, care are mai multă experiență cu stiluri mai lungi. În timp ce mulți frizeri și stilisti pot tăia fiecare lungime a părului, unii sunt specializați în tăieturi mai scurte.

Anunțați frizerul sau stilistul dvs. că doriți să creșteți părul și care sunt obiectivele dvs. de păr. Vei folosi aceste informații, plus tipul tău de păr și forma feței, pentru a crea o tăietură care să arate bine acum și în timp ce devine mai lungă.

În timp ce creșteți părul lung, o decupare la fiecare 2-3 luni ar trebui să fie adecvată sau rezervați o întâlnire ori de câte ori părul pare scăpat de control. Tunsurile regulate păstrează, de asemenea, vârfurile părului arătând bine. În timp, capetele tind să se despartă și să se încrețească. Tăierea părului deteriorat ajută părul să arate mai bine și să crească mai sănătos.

Începând să crească părul lung

Cum să-ți crești părul (Tutorial pentru bărbați)

Acest domn a decis să crească părul începând cu aproximativ 5 ″ lungime deasupra. Părul original este tăiat în jurul părților laterale și înapoi Andrew Does Hair.

2. Porniți Long on Top

Dacă crești părul din părul scurt, începe prin a păstra părțile laterale și spatele scurt. Este nevoie de mai mult timp pentru ca creșterea părului în partea de sus să fie vizibilă, în timp ce părțile laterale și spatele pot începe să se răsucească rapid. Dacă asta este ceea ce doriți, cool. Dacă doriți să obțineți părul lung peste tot, creșteți părul lung în partea de sus.

Când părul are aproximativ 4 centimetri lungime deasupra, va fi timpul să începeți să vă dezvoltați părțile laterale. Există o mulțime de tunsori și stiluri excelente de lungime medie pentru a vă ajuta să treceți prin această fază de creștere a părului.

Șase luni de păr în creștere

Aceasta este cu 6 luni mai târziu, deci cu aproximativ 3 ″ mai mult. Andrew Does Hair a păstrat părțile laterale scurte, în timp ce părul de deasupra este lăsat lung, dar tuns pentru a menține forma și vârfurile sănătoase.

3. Sari peste șampon

În medie, părul crește aproximativ jumătate de centimetru pe lună pentru un total de 6 ″ pe an. Asta înseamnă că, pornind de la o tăietură buzz, poate dura un an întreg pentru a ajunge la urechi, chiar mai mult pentru un bărbat cu lungimea bărbiei și ani pentru a ajunge la umeri. De aceea este atât de important să ai grijă de păr în timp ce crești.

Părul scurt arată întotdeauna sănătos, deoarece este cea mai nouă creștere și nedeteriorat de soare și stil. Vârfurile părului lung sunt atârnate de câțiva ani. Pentru a le părea grozav, este vorba de condiționare și ornamente obișnuite pentru a păstra capetele cu aspect excelent și pentru a menține forma.

Mulți profesioniști în domeniul părului recomandă să săriți complet șamponul. Deși acest lucru nu este întotdeauna posibil pentru băieții care devin vizibil grasi după o zi sau două, puteți tăia spălarea părului. Mai întâi, mergi la fiecare două zile. Apoi, vezi dacă părul tolerează șamponarea doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Dacă rădăcinile devin grase, un șampon uscat poate fi folosit pentru a absorbi uleiul și pentru a adăuga o anumită textură și volum în rădăcini în același timp. Acesta este un produs excelent pentru păr, pentru bărbații medii și mai lungi, pentru a se împrospăta în grabă.

4. Adăugați balsam

Balsamul este un must pentru părul mai lung. Nu este nevoie să rămânem la mărcile pentru bărbați. Găsiți unul comercializat pentru tipul dvs. de păr și dați-i drumul.

Regula generală pentru spălarea părului este să păstrați șamponul la nivelul scalpului și balsamul la vârfuri. Aceasta este o provocare în primele faze ale creșterii părului, așa că începeți condiționarea atunci când părul este suficient de lung. Vrei ca șamponul să îndepărteze uleiurile scalpului, dar să nu usuce restul părului, în timp ce balsamul poate cântări părul la rădăcini.

În cele din urmă, clătiți cu apă mai rece, deoarece nu va îndepărta la fel de mulți agenți de condiționare ca apa fierbinte.

9 luni de păr în creștere

După alte 3 luni, părțile laterale și partea din spate au crescut pentru a crea această coafură rece cu părți laterale, cu multă lungime în partea de sus. Coafurile mai lungi pot fi la fel de dezordonate pe măsură ce doriți.

5. Se vor întâmpla faze incomode

Este posibil ca anii adolescenței să fie în spatele tău, dar fazele incomode nu sunt în întregime un lucru din trecut. Oricine a făcut vreodată o tăietură buzz știe că există faze în care părul iese drept. Deși puteți reduce acest lucru cu tăieturi mai lungi pe partea de sus, vor exista momente în care părul nu va coopera pe deplin.

Singura cale de ieșire este prin urmare, continuă să crești și se va rezolva singură. Verificați-vă cu frizerul sau stilistul dacă aveți probleme la coafarea părului. Un aspect nou, un produs sau un stil nou poate face truc.

6. Schimbați produsele

Cele mai multe pomade, ceruri, paste sunt concepute pentru coafarea părului scurt. Au o mulțime de reținere și adesea trebuie să fie spălate zilnic.

Părul de lungime medie și mai lungă necesită produse mai ușoare care să țină și să modeleze părul, fără a-l cântări. Odată ce ați trecut de stilurile cu volum mare, căutați creme de îngrijire, seruri sau balsam de păr pentru a gestiona părul mai lung.

15 luni de păr în creștere

Vă mulțumim pentru întreținerea expertă de către Andrew Does Hair, fazele incomode au fost reduse la minimum. Este vorba despre tunsori noi și stiluri pe măsură ce părul crește mai mult.

7. Îmbrățișează banda de păr

La un moment dat, toți bărbații cu părul lung vor dori să-l lege înapoi. De la cocul pentru bărbați tineri până la cei plini, folosește un elastic de păr pentru a scoate părul mediu spre lung. Există atât de multe look-uri interesante de încercat de la jumătatea cocului până la jumătatea cozii de cal până la împletituri și cozi de cal.

Nu folosiți o bandă de cauciuc adevărată pentru a lega părul înapoi. Tragerea părului care provoacă ruperea și scoate părul afară, dureros. Obțineți o bandă de păr adevărată. Există unele clare disponibile ca diverse nuanțe naturale care se amestecă cu părul.

8. Fii pacient

Creșterea părului necesită timp și nimic nu-l poate accelera. Bucurați-vă de numeroasele faze ale creșterii părului, precum și de tăieturile și stilurile care le însoțesc. Toate condițiile, periajul și coafarea sunt bune practici atunci când părul este lung.

Merită să aștepți. Părul lung poate avea de fapt o întreținere mai mică decât încuietorile mai scurte.

20 de luni de păr în creștere

Acest domn a început cu păr de lungime medie și a obținut încuietori de lungime a bărbiei în mai puțin de doi ani. Datorită vizitelor regulate la Andrew Does Hair, procesul de dezvoltare a arătat bine la fiecare pas. Această tăietură este foarte asemănătoare cu ultima, dar este cu câțiva centimetri mai lungă.

Coafuri pentru creșterea părului

În timpul fazelor inițiale ale creșterii părului, orice tunsoare mai lungă va funcționa. Pe măsură ce părul se apropie de lungime medie și mai lungă, pot fi necesare unele stiluri noi pentru a controla părul. În timp ce unora le place aspectul dezordonat, părul poate fi, de asemenea, tăiat curat și lung în același timp.

Iată câteva coafuri în creștere pentru cei între lungimi.

9. Mătură înapoi

Hayden Cassidy Hair

10. Pieptene peste

Cameron Tooyserkani

Tunsorile conice cu păr mai lung în jurul părților laterale și ale spatelui sunt un stil popular și o alegere excelentă în timp ce crește părul. Părul superior poate fi îmbrăcat într-o parte laterală sau acest pieptene modern, așa cum se vede pe San Jose Shark Roy Good.

12. Quiff

Matthew Conrad

Părul mai lung trebuie să meargă undeva și o opțiune este sus. Acest quiff cu o parte laterală este un mod elegant de a purta încuietori de lungime medie și mai lungi. Câteva minute cu un uscător de suflare vor ajuta părul să rămână în picioare cu un produs mai puțin coafat.

Dacă suflați părul uscat în mod regulat, utilizați un spray de protecție împotriva căldurii înainte de uscare, pentru a proteja părul de deteriorarea stilului pe măsură ce crește lung.

Messy Sweep Back

barbermikethomas coafura lunga pentru barbati

Mike Thomas

Aceste stiluri măturate de vânt sunt pe noul păr din spate. Este un aspect ușor de stilat și foarte elegant.

Pompadour pentru păr lung

MENSPIRE Imagine masculină & Îngrijirea

Când părul devine și mai lung, acest pompadour este un mod rece de a purta părul înapoi. Slick sau dezgolit, depinde de tine.

12. Slick It Back

Cameron Tooyserkani

Părul de hochei nu a arătat niciodată atât de bine. San Jose Shark Sorensen Marcus a plecat pentru următorul nivel de flux.

Stilurile de spate slicked arată minunat la fiecare lungime și pot fi mai ușor de coafat cu părul lung, deoarece există o suprafață mai mare pentru care produsul poate lucra..

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.