Ghidul final al tatuajelor de munte (70 de fotografii)

Ghidul final al tatuajelor de munte (70 de fotografii)

Tatuajele de munte sunt surprinzător de populare.

Anul trecut am alcătuit o listă de tatuaje montane și, din acea zi, am primit o mulțime de mesaje de tatuaje montane de la artiști și patroni din întreaga lume. De cele mai multe ori, dacă primim o remisie excelentă, ne place să o strecurăm într-un articol deja publicat, dar datorită cantității mari de tatuaje montane pe care le-am primit, am decis să le salvăm și să creăm o a doua listă. Am adăugat și câteva modele de la alți artiști pe care i-am găsit singuri.

Iată lista.

Această compoziție abstractă.

Tatuaj abstract pe lanțul muntos de Balazs Bercsenyi

Se întâmplă multe aici, care sunt tipice pentru Balazs și modul său de operare extraordinar. Desigur, toate tatuajele sunt considerate opere de artă, dar Balazs dă cu adevărat expresiei un nou sens când vine vorba de arta tatuajului. Modul în care Balazs vine cu aceste modele, darămite să le execute, ar fi fascinant de descoperit.  (Foto: Balazs Bercsenyi)

Acest tatuaj colorat și creativ de munte.

Tatuaj colorat și creativ de munte de Daria Stahp

Este nevoie de câteva secunde pentru a aprecia pe deplin frumusețea și geniul acestui design. Primul lucru pe care îl observați în timp ce priviți această lucrare de mirare este superbele tonuri de apus arzătoare care se amestecă perfect. Apoi începeți să observați râul spațial negativ, soarele și modul în care partea de sus a containerului în formă de diamant este inteligent construită într-un vârf de munte în sine. (Foto: Daria Stahp)

Acest lanț montan și reflexia sa.

Tatuaj de lanț montan de Clean Lines

Aici avem o piesă de peisaj montan în formă de diamant perfectă, cu un cadru montan și reflectarea sa pe lacul de mai jos. Există o simetrie satisfăcătoare în ceea ce privește piesa, precum și locația, care face din acest design o plăcere de vizionat.  (Foto: Linii curate)

Acest tatuaj realist pe munte peisaj.

Piesa de peisaj montan peisaj de Tattooist Banul

Lasă-l pe Banul să creeze o fereastră maiestuoasă spre natură cu o întorsătură jucausă și elegantă. Acest peisaj mic, plin de detalii, este visul oricărui drogat de călătorie devenit realitate. Portretul în sine este conceput pentru a arăta ca o busolă, dar micile detalii periferice îi conferă și aspectul unui glob.  (Foto: Banul)

Acest tatuaj suprarealist de munte.

Tatuaj suprarealist din lanțul muntos de David Cote

Când încearcă să descrie sau să clasifice opera lui David, îmi vin în minte multe adjective. Surreal, psihedelic, eclectic, munca sa este o călătorie virtuală acidă în devenire. În mod inconfundabil unic, fiecare dintre tatuajele lui David produce o aură magică pe care trebuie să o vezi pentru a crede.   (Foto: David Cote)

Acești munți geometrici.

Munți geometrici de Fin Tattoos

Munții geometrici ai lui Fin T sunt distractivi. Le-am mai prezentat pe lista noastră, cum ar fi, multe, deci nu este de mirare că o listă dedicată tatuajelor montane ar include cel puțin una dintre lucrările noastre preferate ale artistului din Malaezia.  (Foto: Fin)

Acest tatuaj uimitor din lanțul montan de acuarelă.

Tatuaj uimitor de acuarelă din lanțul muntos de Pis Saro

Când Pis Saro creează altceva decât o piesă botanică asemănătoare vieții, sărim în mod figurat de bucurie. De obicei, lucrările sale non-florale sunt spectaculoase și grandioase – atât în ​​mărime cât și în spectacol. Deși aceasta nu este chiar piesa din spate completă pe care am fi sperat-o, este totuși destul de impresionantă și unul dintre desenele noastre preferate de pe listă.  (Foto: Pis Saro)

Acest peisaj cu ac unic.

Tatuaj peisaj montan cu un singur ac de Doctor Woo

Aproape ai nevoie de un obiectiv macro, sau poate chiar de o lupă pentru a aprecia pe deplin o parte din lucrările de cerneală ale doctorului Woo. Scenele de peisaj – în special lanțurile montane – sunt foarte populare în acest moment și nu este de mirare că unul dintre maeștrii designului cu ac unic creează unele dintre cele mai bune lucrări din gen.. (Foto: Doctor Woo)

Această piesă de umăr cosmică în spate.

Tatuaj de munte cu umărul din spate cosmic de Cynthia Sobraty

Dacă căutați ceva mic, super cool și super drăguț, desenele lui Cynthia Sobraty sunt ceva de luat în considerare, adică dacă zborul către Melbourne nu este o problemă.  (Foto: Cynthia Sobraty)

Această frumoasă piesă a antebrațului.

Frumos tatuaj din lanțul muntos de Hongdam

Când vine vorba de cernelirea lanțurilor montane, tatuatorul sud-coreean Hongdam știe cu siguranță ce se întâmplă. Realizate în stilul unei picturi orientale, acești munți dotwork arată ca și cum ar fi vârful printre nori sau ar fi adânciți într-o vale acoperită de ceață..  (Foto: Hongdam)