Cele mai bune 50 de tatuaje de cireșe înflorite vreodată

Cele mai bune 50 de modele de tatuaje de cireșe | TattooBlend

Florile de cireș se numără printre cele mai populare tipuri de flori din industria tatuajelor – ocupând un loc pe spate, posibil doar pentru trandafiri. Cunoscute pentru frumusețea lor excepțională, este ușor de văzut de ce unele țări asiatice au adoptat floarea de cireș ca simbol al mândriei naționale. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai spectaculoase și uluitoare exemple de tatuaje cu flori de cireș.

Această floare singuratică.

Tatuaj unic de cireșe în floare de DoY

(Foto: Doy)

Această mână minimalistă.

Tatuaj ușor de cireșe pe mână

(Foto: Ilwol)

Această bucată de picior încântătoare.

tatuaj de cireș-floare-picior

Folosirea strălucită a lui Chuy doar de o atingere de cerneală albă face o treabă minunată, adăugând un efect tridimensional ramurii și florilor. (Foto: Chuy Espinoza)

Această ramură rătăcitoare.

tatuaj de cireș-floare

Una dintre piesele mele preferate, această ramură este realizată într-un mod hiper-realist, afișând flori în muguri și înflori. (Foto: Aleksandr Yarmolenko)

Această lucrare de antebraț în acuarelă.

Flori de cireș acuarelă de Koray Karagozler

Ați crede că ar exista mai multe tatuaje în acuarelă cu flori de cireș, datorită popularității actuale a tuturor lucrurilor de acuarelă din lumea tatuajelor, dar sunt surprinzător de puține și între ele. (Foto: Koray Karagözler)

Aceste flori de cireș alb.

Tatuaj alb de cireșe

Sau poate sunt flori de cireș obișnuite și această piesă este doar în cerneală neagră și gri? Nu vom ști niciodată. (Foto: necunoscut)

Această piesă minunată pentru încheietura mâinii.

cireș-floare-pe-încheietura mâinii

Un favorit al fanilor, totul despre acest tatuaj țipă doar „GET ME!”. Nu prea mare, nu prea mic, ci doar minunat din toate punctele de vedere. (Foto: Krystel Ivannie)

Această piesă de umăr.

Flori de cireș pe umăr de Tavares

(Foto: Tavares)

Această piesă de umăr.

Superb tatuaj de cireșe pe umăr de Hongdam

(Foto: Hongdam)

Aceste flori plutitoare.

tatuaj frumos-cireș-floare

Florile de cireșe singure par să plutească pe piele în loc să se agațe de ramurile lor, ceea ce este de obicei ceea ce ne gândim când ne gândim la tatuajele de cireșe.

Aceste păsări.

tatuaj de cireș-floare-spate

Florile de cireș, împreună cu frunzele lor, sunt comestibile și utilizate pentru a face o varietate de feluri de mâncare diferite în Japonia. Frunzele și florile sunt de obicei sărate sau murate și vândute ca gustări în supermarketurile din toată Japonia. Florile de cireș sărate sunt, de asemenea, utilizate pentru a crea un ceai care are un gust ușor acru.