99 de tatuaje girly de luat în considerare pentru 2017

99 de tatuaje girly de luat în considerare pentru 2017 | TattooBlend

2016 este aproape terminat, ceea ce înseamnă că este în curs de numărătoare inversă pentru a găsi cel mai bun tatuaj pentru anul viitor. Un an nou înseamnă rezoluții de anul nou și, bineînțeles, cerneală nouă. Poate fi greu să te așezi pe un singur design de tatuaj cu care te vei mulțumi pentru tot restul vieții tale. Cu toate desenele disponibile, se pare că fiecare tatuaj pe care îl vedeți este acela, adică până când urmează următorul. Acest articol este plin de tatuaje feminine din abundență.

Găsirea tatuajului perfect ar trebui să fie distractiv. De-a lungul anilor, tehnologiile au evoluat, metodele s-au îmbunătățit și au apărut noi stiluri, ceea ce face ca procesul de a fi cernelit să fie mai interesant ca niciodată.

Pentru confortul dvs., am căutat în sus și în jos pentru a crea o listă cu cele mai bune tatuaje de acolo. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui tatuaj pentru dvs. sau pur și simplu apreciați frumusețea unei opere de artă bine concepute, nu veți fi dezamăgiți de niciunul dintre tatuajele de pe această listă.

Aceste păsări pe o ramură.

Pasăre pe o ramură de Lindsay April

Anterior, am postat un design de tatuaj similar, care a devenit rapid viral. Acest design este același concept de bază, dar diferit în multe moduri, dacă acest lucru are sens. Un tatuaj perfect pentru orice femeie care caută ceva mic, elegant și elegant. (Foto: Lindsay April)

Această folie de gât floral.

Împachetare florală a gâtului de către Vlada Shevchenko

În timp ce nu am reușit să găsim vizualizări alternative ale acestei piese, ne-am îndrăgostit instantaneu de acest design pentru originalitatea sa. Ramurile florale Blackwork formează un colier care nu prea se conectează.  (Foto: Vlada Shevchenko)

Acest craniu uimitor de lungă durată.

Tatuaj floral craniu cu corn lung de Amanda Wachob. Perfect pentru orice texan!

Știu. Arată ca o pictură profesională în ulei. Dar atât de bună este Amanda Wachob la slujba ei. O piesă superbă cu o atmosferă de țară.  (Foto: Amanda Wachob)

Această piesă de orhidee pe cutia toracică.

Piesa de orhidee pe cutia toracică de Lianna Sabrina

Umplerea formelor triunghiulare cu flori este o tendință recentă care a explodat în popularitate în ultimii ani. Această piesă mare din cutia toracică (ouch) a fost realizată cu cerneală neagră și gri și are o compoziție minunată care se potrivește perfect locației.  (Foto: Lianna Sabrina)

Acest trandafir superb.

Trandafir superb de Tattooist Flower

Realizată în stilul vintage de acuarelă semnat de Flower, această piesă pare aproape ca și cum ar avea aspecte cu raze X, mai ales vizibile în tulpină. (Foto: Floare)

Acest șarpe mic.

Tatuajul șarpelui Cara Delevingne de către doctorul Woo

Această piesă specială a fost realizată pe modelul Cara Delevingne (în imaginea de mai sus). Acum are 21 de tatuaje minuscule și numărătoare. Cu toate acestea, acest șarpe mic este de departe cel mai tare.  (Foto: Doctor Woo)

Această inimă florală.

Inimă florală de Bryan Gutierrez

Diferite specii de flori sunt plasate strategic pentru a forma un design în formă de inimă. Trandafirii roz și liliacii mov se numără printre numeroasele flori prezentate în acest design.  (Foto: Bryan Gutierrez)

Această piesă supercoolă din spate.

Uimitoare piesă din spate a lui Anton

Totul în legătură cu acest tatuaj arde doar de o minune. De la nuanța albastră slabă a apei până la avioanele de hârtie, această piesă este la fel de impresionantă pe cât de unică. Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj tematic de călătorie, acesta este.  (Foto: Anton)

Această delicată coroană florală.

Coroană florală colorată de Zihee

Încadrând baza osului tibiei, această coroană florală colorată este o alegere perfectă pentru orice femeie care caută ceva distractiv și drăguț. O piesă de conversație instantanee, dacă a existat vreodată una.  (Foto: Zihee)

Această cerneală neagră și gri a crescut.

Cerneala neagră și cenușie din spatele urechii a crescut de Kane Navasard

Indiferent de ceea ce le numiți, tatuaje în spatele urechii sau gât, aceste tatuaje extrem de vizibile încep să se bucure de o creștere a popularității în rândul femeilor. Este plăcut să vezi această locație, care a fost cândva dominată de bărbați, obținând mai mult timp de cerneală cu sexul feminin. (Foto: Kane Navasard)