50 de tatuaje de navă uimitoare pe care nu vei crede că sunt reale

Cele mai bune modele de tatuaje pentru nave | TattooBlend

Când majoritatea oamenilor se gândesc la tatuaje, își imaginează nave, ancore și inimi cu cuvintele mame scrutate pe un stindard minuscul de pe umărul unui marinar neîngrijit cu piele de piele. În timp ce acest stereotip clasic este derivat mai ales din desenele animate pe care le-am urmărit când erau copii, este aproape la fel de amuzant ca desenele animate în sine. Nu numai că tatuajele au evoluat începând cu ziua piraților și a navelor de lemn, dar dacă ar arăta cuiva din acea epocă un tatuaj modern, s-ar putea să-l respingă ca pe un gunoi.

În culturile occidentale, primele tatuaje au fost într-adevăr popularizate de marinarii de carieră, de comercianții de mare și de militari. Cretați-l până la mult timp liber și chiar mai multă băutură. Dar, din motive care nu sunt ușor de evidențiate, tatuajele nautice au rămas la modă de-a lungul anilor, devenind niște afișaje destul de spectaculoase de măiestrie. Mai jos am alcătuit o listă cu 50 de tatuaje de nave cu tematică nautică pe care orice pirat le-ar invidia. Hai să aruncăm o privire.

Această magnifică navă fantomă.

Tatuaj de navă fantomă de Brian Murphy

Încă poartă acea strălucire roșie, acest tat proaspăt cernelit are un craniu cu gura proptită larg, suflând vântul în pânzele navei. (Foto: Brian Murphy)

Acest magnific design negru.

Tatuaj Blackwork Ship de Jumilla Olivares

Uneori, epoca navelor înalte este denumită epoca de aur a pânzei – care a atins apogeul în anii 1800. Astăzi, exemplele acestor vase magnifice sunt în principal reproduceri, cu excepția câtorva norocoși care au reușit să rămână pe linia de plutire. Două dintre cele mai cunoscute exemple supraviețuitoare de nave înalte din lemn sunt HMS Victory si USS Constellation(Foto: Kamil)

Acest mic tatuaj de navă pe încheietura mâinii.

Ship Tattoo on Wrist de Marion M Toney

La început s-ar putea uita la acest tatuaj și să-și creadă „Este bine”, dar până nu observați sfertul plasat pentru a ilustra scara designului, începeți să vă dați seama cât de multe detalii au intrat în această operă de artă în miniatură și cât de uimitor este. (Foto: Marion M Toney)

Aceste valuri minunate.

Negru & amp; Tatuaj Grey Ship Ship de Darrell Hobbs

Aceste valuri. (Foto: Darrell Hobbs)

Această piesă laterală impresionantă.

Ship Tattoo on Side de Josh Duffy

Designul nostru preferat de negru pe listă. Totul, de la valuri până la norii ondulați, este executat cu cea mai mare precizie și îndemânare. (Foto: Josh Duffy)

Această schiță lucrează cu tatuajul navei.

Sketch Style Ship Tattoo de Ael Lim

Această lucrare de stil schiță pare ca și cum ar fi completată cu creioane colorate. Frumoasă combinație de culori. (Foto: Ael Lim)

Această creatură marină purpurie.

Tatuaj de navă creatură marină

Acum, după ce am confirmat că calmarii gigantici sunt reali, tot ce trebuie să găsim este o caracatiță gigantă ca aceasta. Un unghi minunat semi-scufundat arată ce se întâmplă atât sub apă, cât și deasupra. (Foto: necunoscut)

Acest apus spectaculos.

Sunset Ship Tattoo de Dongkyu Lee

Aici avem un apus absolut uluitor care pune imediat privitorul într-o stare de relaxare. Observați reflexia apusului în pânze. (Foto: Dongkyu Lee)

Această pălărie în formă de navă.

Tatuaj Pirate Ship de Giahi Tattoo

Deși nu suntem siguri după cine este modelată această piesă, dacă este cineva, ea a fost cu siguranță inspirată de filmele Piraților din Caraibe. (Foto: Giahi Tattoo)

Această lună magnifică.

Tatuaj detaliat al navei de Makoto

Această scenă aproape iconică a fost recreată de atâtea ori încât este practic imposibil să găsești artistul care să poată pretinde credit pentru creația sa. Ai încredere în noi, am încercat. Dar știi ce spun ei, imitația este cea mai mare formă de lingușire. Cu toate acestea, acest design special este favoritul nostru. (Foto: Makoto)