50 de superbe tatuaje Dreamcatcher S-au făcut corect

Această piesă neagră din spate.

Tatuaj Dreamcatcher pe spate

Aici avem două cercuri de salcie în lanțuri atârnate de ceea ce arată ca un fel de colier. Modul în care artistul trece de la întuneric la lumină pe pene este cu adevărat ceva special.  (Foto: Nancy Fancy)

Acest design mandala.

Design de tatuaj Mandala Dreamcatcher

Afișajele Mandala sunt prelucrate în aproape orice design de tatuaj imaginabil. Dacă este întocmit, cernelit și apreciat, probabil că a fost realizat într-un anumit tip de variație infuzată de mandala. Acest captator de vise ia cu siguranță tortul în ceea ce privește lucrările web complicate. Bravo.  (Foto: Jonathan Toogood)

Această piesă de șold acuarelă.

Tatuaj acuarelă Dreamcatcher pe șold

De obicei, tatuajele în acuarelă sunt linii îndrăznețe completate cu colorare în stil acuarelă pentru efect. Cu toate acestea, această piesă a fost realizată în întregime în stil acuarelă. De la linii până la culoare, acest uimitor tatuaj de captură de vis este 100% acuarelă. În stilul acesta este. (Foto: Simona Blanar)

Acest tatuaj miniatural detaliat pentru capturarea viselor.

Tatuaj Miniatură Dreamcatcher

Noroc încercând să găsești o lucrare mai elegantă decât acest mic captator de vise detaliat al tatuatorului sud-coreean Cereale. Aproape ai nevoie de o lupă pentru a aprecia cu adevărat această operă de artă.

Această minunată piesă de coapsă cu frânghie.

Design de tatuaje Dreamcatcher pe coapsă

Un alt design minunat, dar ceea ce se evidențiază cu adevărat este cablul excelent. (Foto: Alice Morgan)

Aceste stele minuscule.

Tatuaj Dreamcatcher cu Stele

Pene cu gradient albastru-roz se potrivesc frumos cu gama de stele mici lipite în chingi.  (Foto: Luxury Ink)

Acest tatuaj pe umăr.

Tatuaj Dreamcatcher pe umăr

Culoare grozavă. Este perla cuvântul potrivit? (Foto: Eloise Entraigues)

Această frumoasă piesă din spate.

Frumos Tatuaj Dreamcatcher

Un sortiment divers de pene minuscule atârnă de acest cerc ca niște brelocuri dintr-o brățară de farmec. Cercul în sine este suspendat de un alt colier larg, cu câteva ornamente proprii.  (Foto: Jen)

Aceste pene indiene.

Design de tatuaj Mandala Dreamcatcher

Penele indiene atârnă de acest design unic al copacului vieții. Cercul mare are o floare impresionantă de mandala dotwork cu câteva mâini de ceas pentru a spune ora. Ce operă de artă uimitoare. (Foto: Mandy)

Această singură piatră de corali.

Frumos Tatuaj Dreamcatcher

Nativii americani au folosit pietre de coral roșu în bijuterii de secole. Exemplele din epoca de piatră a acestor pietre artizanale au fost datate încă de acum 30.000 de ani.  (Foto: Wika)