47 Cele mai bune tatuaje de bufniță din toate timpurile

Cele mai bune tatuaje de bufniță din toate timpurile

Deși este probabil cea mai puțin văzută pasăre în sălbăticie – gândiți-vă la asta, când ați văzut ultima oară o bufniță – bufnițele au devenit unul dintre cele mai populare modele de tatuaje până târziu. Doar faceți o Căutați pe Google și puteți privi literalmente tatuajele de bufniță până când vacile vin acasă. Teoria mea despre popularitatea lor extremă este că bufnițele și ochii lor mari fac desene atractive – practic cel mai frecvent factor motivant în procesul de luare a deciziilor.

Dintre miile de tatuaje de bufniță care se întorc imagini Google, un procent surprinzător de mare dintre ele sunt de o calitate excelentă. Ceea ce nu este o normă atunci când utilizezi Google un design specific pentru tatuaje. De exemplu, dacă Google tatuaje delfini, veți obține o mulțime de modele lipsit de lumină. Cred că standardul general ridicat de calitate asociat tatuajelor bufniței se datorează popularității tatuajului bufniței în lumea artei. Hipsterii, iubitorii de artă și, în general, oamenii cu bun gust sunt gazde comune ale acestui design special.

După ce am petrecut câteva ore trecând prin toate design-urile, am ales cel mai bun dintre cele mai bune pentru a vă bucura.

1. BUFĂ GEOMETRICĂ

tatuaj-bufnita-geometrica-pe-spate

Acest design unic încorporează un design geometric aproape asemănător în sân.

2. BUFANĂ CU CASA SA ÎN PRIMĂ PLANĂ

tatuaj casa bufnita

Culori și design uimitoare. Sunt foarte curios de ce această căsuță de păsări se află în prim-plan. Trebuie să fie o glumă din interior.

3. CADRU DE BUCUȘTI CU CASĂ UȘOARĂ ÎN INTERIOR

tatuaj bufniță casă ușoară

Dacă aș avea un tatuaj de bufniță, probabil că acesta ar fi. Nu mă pot opri să mă uit la acest design. Cu siguranță salvat ca unul dintre favoritele mele din toate timpurile.

4. TATUAJ ADORABIL DE Glezna

TATUAJ ADORABIL DE OWL

Această bufniță mică = supraîncărcare drăguță. Un design minunat de bufniță pentru cei care caută ceva mic.

5. BUFĂ CĂRATĂ PE RAMURĂ

bufniță-cocoțată-pe-ramură-tatuaj

6. BUFNĂ PE SPATE CU FLORI

tatuaj de bufniță pe spate

Bucată din spate complet superbă dintr-o pictură aproape în ulei ca bufnița înconjurată de flori frumoase.

8. PROIECTARE CULORANTĂ ȘI CULOARE CU BIJUTERIE ÎNTRE OCHII BUCUȘTI

colorat-bufniță-tatuaj

9. Acești ochi.

Owl Eyes de Mike Storey

10. LUCRU FRUMOS DE COASA

Bufniță albă pe coapsă