45 de tatuaje iconice ale lui Marilyn Monroe care te vor lăsa în uimire

45 de tatuaje iconice Marilyn Monroe

Când vine vorba de a lăsa o impresie de durată, puține vedete au realizat ceea ce a reușit să facă Marilyn Monroe într-o perioadă atât de scurtă de timp.

De la moartea sa în 1962, nenumărați oameni au ales să o imortalizeze cu cerneală pe diferite părți ale corpului lor. Aceste tatuaje au întruchipat un sentiment de frumusețe atemporală, care nu putea fi așteptat decât de la unul dintre cele mai mari simboluri sexuale pe care le-a cunoscut vreodată America.

Mai jos este o colecție a celor mai bune și mai spectaculoase tatuaje Marilyn Monroe existente.

Această pictură murală colorată din spate

Tatuaj de spate Marilyn Monroe

Această combinație gigantică de culoare prezintă două reprezentări diferite ale lui Marilyn. Una este din poza ei clasică de glamour, iar cealaltă este fotografia ei iconică „Rochie albă” din film Mâncărimea de șapte ani.

Acest tatuaj alb-negru fotorealist

Tatuaj fotorealist Marilyn Monroe

Fotografie | Rob Richardson

Rob a făcut o treabă uimitoare la acest super-realist tatuaj alb-negru al lui Marilyn.

Acest tatuaj pe umărul din spate

Frumoasa tatuaj Marilyn Monroe

Liniile moi din jurul portretului îi conferă acel aspect decolorat.

Acest tribut adus lui Andy Warhol

Tatuaj colorat Marilyn Monroe

În 1962, Andy Warhol a produs în masă această imprimare Marilyn Monroe, care sa dovedit a fi una dintre cele mai recunoscute lucrări ale sale.

Această decupare de benzi desenate

Iluzie optică Marilyn Monroe Tattoo

Acest tatuaj este atât de ciudat de minunat că nu știu cu adevărat ce să fac din el. Aveți silueta capului lui Marilyn completată sporadic cu scene dintr-o carte de benzi desenate superman. Păcat că artistul nu a finalizat întregul portret, dar trebuie să spun că ador acest tatuaj așa cum este.

Acest portret foarte bronzat

Tatuaj Marilyn Monroe

Fotografie | Dragul

Un tatuaj minunat infuzat de muzică al lui Marilyn Monroe. Se pare că s-a bucurat prea mult de soarele din California, dar cine o poate învinui.

Aceste buze semnate

Tatuaj Buze Marilyn Monroe

Acest tatuaj uimitor are un set de amprente pentru buze și o copie a semnăturii lui Marilyn Monroe. Am văzut câteva tatuaje de ruj și câteva tatuaje de semnătură, dar niciodată amândouă împreună.

Acest Playboy se pliază central

Frumoasa tatuaj Marilyn Monroe

Acest tatuaj frumos are cu siguranță un aspect vintage. Destul de sigur că a fost o copie a uneia dintre piesele Playboy pe care Marilyn le-a făcut lui Hugh în acea zi. Știați că Marilyn Monroe a apărut în primul exemplar al revistei Playboy?

Acest bust fantastic al lui Marilyn

Cel mai bun tatuaj Marilyn Monroe

Ce operă de artă spectaculoasă. Este incredibil cât de bune au devenit tatuajele de-a lungul anilor. Culorile fine pe care le-a folosit artistul se potrivesc perfect cu tonul pielii subiectului.

Împușcat în umbră

Tatuaj Marilyn Monroe alb-negru

Utilizare excelentă a umbrelor și o piesă superbă dacă aș spune și eu.

Această mânecă a antebrațului

Tatuaj pentru antebraț Marilyn Monroe

Faptul că singura utilizare a culorii este rujul ei roșu face din această piesă una dintre preferatele mele. Tatuajul lui Megan Fox nu are nimic despre această frumusețe.

Acest tatuaj la gleznă

Tatuaj pentru glezna Marilyn Monroe