43 de modele uimitoare de tatuaje cu săgeți pentru bărbați și femei

43 de modele uimitoare de tatuaje cu săgeți pentru bărbați și femei

Din anumite motive inexplicabile, tatuajele cu săgeți sunt printre cele mai populare modele de tatuaje existente. Poate că este aspectul lor subțire seducător sau modul în care proporțiile lor se potrivesc perfect pe brațe, picioare și degete. Oricum ar fi, unele exemple destul de spectaculoase de tatuaje cu săgeți sunt create pe măsură ce metodele de tatuaj evoluează și nivelul de detaliu al artiștilor este capabil să realizeze creșteri. Iată câteva dintre tatuajele noastre preferate cu săgeți create de artiști de tatuaje din întreaga lume.

Acest tatuaj colorat în acuarelă.

Tatuaj colorat săgeată cu acuarelă de G.NO

Există tatuaje în acuarelă și apoi există tatuaje în acuarelă. Acest tatuaj săgeată superb este cu siguranță acesta din urmă. Cu un ax compus din violete și albastru maiestuos, acest design pare să schimbe culorile chiar în fața ochilor tăi.  (Foto: G.NO)

Această săgeată complicată.

Tatuaj săgeată de Marie Roura

Parcă cineva a început să adauge culoare acestei piese, apoi a abandonat brusc sarcina. Micile indicii de cerneală turcoaz și galben muștar aduc într-adevăr piesa împreună. (Foto: Marie Roura)

Aceste două tipuri diferite.

Tatuaje săgeți de Doy

Aici avem două săgeți de dimensiuni și forme similare, dar detalii foarte diferite. Este întotdeauna uimitor să vezi nivelul de detaliu pe care artiștii îl pot atinge în aceste zile. (Foto: Doy)

Aceste cercuri decorative.

Tatuaj săgeată circulară de Cristiano Fernandes

Există un număr de tatuaje cu săgeți plutind în jurul valorii de acolo, care prezintă aceste cercuri și linii decorative. Ceea ce simbolizează ele nu suntem exact siguri. Vreo idee? (Foto: Cristiano Fernandes)

Războinic.

Warrior Arrow Tattoo Design by Apocalypse Tattoo

Deși nu este un concept nou, acest tatuaj săgeată text pentru arbore este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut. Un font elegant pentru mână liberă se transformă într-o frumoasă pană stratificată. (Foto: Apocalypse Tattoo)

Acest tatuaj elegant cu săgeți geometrice.

Tatuaj săgeată geometrică de Anna Bravo

Când Anna lucrează, asta înseamnă că câștigă. Creând în mod constant unele dintre cele mai plăcute tatuaje pe care le-ai fi văzut vreodată, artistul rus de tatuaje Anna Bravo reușește întotdeauna să ne surprindă cu încântătoarele sale modele de cerneală neagră și gri.  (Foto: Anna Bravo)

Acest design uimitor de săgeată abstractă.

Geniul stilului de schiță Inez Janiak creează modele îndrăznețe și frumoase care evocă un anumit nivel de uimire de la iubitorii de lucrări negre din întreaga lume. Această săgeată stilistică primește un impuls estetic din câteva triunghiuri încântătoare de puncte. (Foto: Inez Janiak)

Această lucrare izbitoare în stilul schiței.

Sketch Style Arrow Tattoo de Inez Janiak

Și din nou. În ceea ce privește tatuajele cu o singură săgeată, nu devine mult mai bun decât acesta. (Foto: Inez Janiak)

Acest tatuaj mic pe umeri.

Tatuaj săgeată mică pe umăr de floare

Toată lumea este întotdeauna un fan al tatuajelor minuscule și acest superb tatuaj cu săgeată plasat strategic pe umărul acestui subiect nu face excepție.  (Foto: Floare)

Acest sortiment de săgeți.

Tatuaje săgeți asortate de Jéssika Campos

Cine știe cine a început această tendință de proiectare, dar tatuajele mici cu grupuri de săgeți sunt aparent oriunde te uiți online. De la tatuaje temporare până la realitate, este ușor de văzut de ce aceste modele atractive sunt atât de populare. (Foto: Jéssika Campos)

Această minunată piesă geometrică pastelată.

Tatuaj săgeată geometrică de Karl Marks

Această lucrare creativă abstractă cu busolă și săgeată folosește culori pastelate moi pentru a crea forme în forme.  (Foto: Karl Marks)