40+ tatuaje surori super drăguțe

40 de modele de tatuaje de soră super drăguțe | TattooBlend

Ea este sora ta. Potrivirea tatuajelor ar trebui să fie aproape o cerință în cazul în care descendența ta va fi vreodată pusă în discuție. La urma urmei, nu toată lumea are avantajul de a fi gemeni identici, așa cum ar trebui să știe populația generală că este sora ta și că ai ei. Dar, cu toată seriozitatea, conexiunea pe care o împărtășesc surorile este doar ceva ce poate fi experimentat, nu explicat. Iată o listă cu tatuaje surori uimitoare pentru a celebra legătura fraternității.

Aceste tatuaje sora florale potrivite.

Tatuaje florale acuarelă sora de Jordan Ashley

Potrivit artistului, fiecare soră și-a dorit propriul design semi-unic – care pare să fi fost realizat prin simpla ajustare a culorii florii. Există câteva dintre aceste modele care plutesc acolo și este ușor de văzut de ce. (Foto: Jordan Ashley)

Aceste tatuaje cu ritm cardiac.

Tatuaje Sora de ritm cardiac de Jeff Ward

Aceste linii zgârcite sunt cunoscute din punct de vedere tehnic sub numele de „pauze”, dar majoritatea oamenilor le asociază cu monitoarele de ritm cardiac din spital. (Foto: Jeff Ward)

Aceste săgeți minuscule.

Tatuaje surori mici de Jessica Guerra

Realizarea de tatuaje de surori potrivite nu înseamnă întotdeauna că desenele trebuie să conțină cuvântul „surori” sau să aibă o imagine a două surori care fac lucruri de soră. De fapt, cele mai multe modele din această listă sunt doar tatuaje drăguțe potrivite care au fost întâmplător alese de surori. Aceste tatuaje cu săgeți minuscule sunt o idee elegantă, elegantă, rapidă, distractivă și relativ nedureroasă. (Foto: Jessica Guerra)

Acest citat de conectare.

Conectare Citat Sora Tatuaj de Faelan Wilson

Deși nu am vrea să fim nevoiți să explicăm în mod constant tuturor modul în care acest tatuaj face parte dintr-o operă de artă mai mare, este cu siguranță un design cool, la fel de unic pe cât este de creativ. (Foto: Faelan Wilson)

Acest soare și lună.

Soarele și Luna Sora Tatuaje de SteviRee Barney

Există câteva tatuaje de soare și lună pe această listă datorită popularității lor copleșitoare. „The &# x1f31e; si &# x1f319 ;, zi & noaptea, doar 2, la fel ca noi. ” (Foto: SteviRee Barney)

Aceste păpuși colorate Matryoshka.

Tatuaje sora păpușă cuibăritoare rusă de Deanna Taylor

Păpușile matrioșka, denumite în mod obișnuit și păpuși cuibăritoare rusești, sunt seturi de păpuși din lemn de dimensiuni reduse care se potrivesc îngrijit una în cealaltă. Cele mai bune sunt de obicei făcute din ciocolată, dar această pereche excepțional de vie vine într-o secundă apropiată. (Foto: Deanna Taylor)

Aceste tatuaje de sora oscilante.

Tatuaje Swinging Sister de Jeffrolowe

De departe, cel mai popular design de tatuaj pentru surori, această pereche de surori conectate așezate pe leagăne a fost recreată de nenumărate ori pentru surorile care pur și simplu nu pot resita acest design plăcut.  (Foto: Jeffrolowe)

Aceste constelații drăguțe.

Tatuaje Sora Constelației

Nu suntem siguri care sunt numele acestor constelații, dar sigur sunt frumoase. Acest set de constelații este unul dintre exemplele mai detaliate pe care le-am văzut. (Foto: Nieves Arias)

Aceste tatuaje ale surorii Disney.

Disney Sora Tattoo Designs

Ohana înseamnă familie. Se întâmplă, de asemenea, să fie un restaurant polinezian delicios cu temă tropicală la Walt Disney World Resort din Orlando, Florida. (Foto: Marissa Smith)

Aceste tatuaje sirene potrivite.

Tatuaje surori sirene potrivite de Marquinho Andre

(Foto: Marquinho Andre)

Aceste cranii de zahăr potrivite.

Sugar Skull Sister Tatuaje de Rachelle Downs

Potrivit artistului, o soră a preferat mai mult versiunea blackwork și a decis să meargă în acea direcție. Craniile de zahăr sunt o tradiție mexicană – deși introduse de misionarii spanioli – de a face cranii din zahăr și apoi de a le decora pentru a sărbători Ziua Morților. (Foto: Rachelle Downs)